91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #19075 Kis segédrakétákkal, amik 100-as benzinnel mennek ;) -
Richtofen #19074 Hát nem vagyok se vegyészmérnök se motorszakértő, de az oktánszám az üzemenyag kompressziótűrését jellemzi (mekkora összenyomást bír ki önlobbanás nélkül). Ahhoz hogy nagyobb oktánszámú benzin előnyt jelentsen, ahhoz nagyobb kompressziót kell elérni a motorban.
Egy turbó/szuperfeltöltő nélküli motorban nem fog semmit számítani, de ha egy repcsire erősebb feltöltőt tesznek, akkor több levegő->több petró->nagyobb kompresszió; talán lehet benne valami. -
Hogy a rákba lehet jobban irányítani ?????????? Már benzintől. -
""Ez a 100 oktános üzemanyag például a Spitfire sebességét tengerszinten 40 kilométer per órával, míg 3000 méter magasan 55 kilométer per órával növelhette meg, illetve a gépeket sokkal jobban irányíthatókká is tette.""
A mondat vége egy gyöngyszem.
Vaze hazajövök melóból ,utána tesco mert az asszony vásárolni akar.
Végre a söröm mellett leülök a a gépem elé,elolvasom a belinkelt cikket ,majd a fenti sorok elolvasása közben elröhögtem magam,hogy a sört a monitorra köptem. Direkt csinálod ezt Lacusch??? -
Rue East #19071 én csak az első mondatig olvastam, ahol is leírták, h a Spitek és a Hurrik nyerték meg az angliai csatát
én eddig teljesen abban a hitben éltem, h a pilóták voltak, akik a gépeket vezették :) -
Lacusch69 #19070 Hééé.. most látom: földi vagy??? :) -
Lacusch69 #19069 Hmmm... GSXR750 (2001): 14000 1/min max. fordulat... gyorsulási motorversenyző voltam... -
ahhoz olyan motor kell ami profitál belőle...
általában azok a motor konstrukciók profitálnak az ilyesféle üzemanyagból, amik az "üveghangú" kategóriába tartoznak:) ez kábé olyan 8kiló felett kezd előjönni. -
háború végefelé már faszesszel égették a hengerfejpakolást a nyemcik.. úgyhogy igen az 100as oktán körüli volt.
egyébként is a késői német mocik mind magaskompresszióviszonyú motorok voltak. oda meg elengedhetetlen a magas oktánszámú benziny, vagy alkohol
HA jól tudom persze.. -
Lacusch69 #19066 Hogy nézne ki a történelemkönyvek lapjain... ???
Benzin ügyben Kurfürst kolléga a tudor, de nekem úgy rémlik, hogy B4: 86oktán, C3: 100oktán. -
Arról persze soha nem cikkezik egyik volt szövetséges nemzet lapja sem,hogy olykor mennyire közel állt a RAF ahhoz,hogy a sz**t is kiverje belőle a Luftwaffe. -
A repülőbenzin a németeknél is 100 oktános volt,vagy rosszul tudom? -
Lacusch69 #19063 Próbáltam, lófaxt nem jelent... -
Kiváncsi vagyok ha shell vpower racing 99+-t tankolsz a kocsidba, jobban vezetsz-e, mert ez jön le a cikkből :) -
Érdekes,a ruszkiknak jó volt a 76-os mosóbenzin is a vasakba.
-
Lacusch69 #19060 Egy újabb legenda...
LINK -
Lacusch69 #19059 Nem tudom pontosan, de 1/3-a biztosan 20-as (lőszerjavadalmazás/találati arány alapján)...
Még csak nem is csíter volt a kolléga, mert offline sem egyszerű lelőni (5x20mm védőfegyverzet) -
lol gondolom a találatok nagy része 20 milis...
bár ha megnézem én múltkor gyakoroltam egyet ai b17-eken. Ellőttem egy a8-as összes lőszerét, szinte mind talált... 4/1 esett le... többi rommá lyuggatva füstölve továbbrepült. -
Lacusch69 #19057 Helyesen:
Stat -
Lacusch69 #19056 Hát srácok, ma találkoztam a repülő tankkal...
SoV, Anton6-tal mentem egy, a légvédelem által már megrongált H8K1 hidroplán ellen.
Lelőtt, mint huzat...
A legérdekesebb az, hogy 196(!) találatom volt rajta, rettenetesen füstölt, de túlélt engem...
stat -
Hali!
Két dolog is eszembe jutott:
-Le van e modellezve a géppuska-szinkronizáló hibája?Ez ugye a légcsavar ellövéséhez vezet.
-Fogják e terjeszteni a steam-en? -
Nincs track mentés?Basszus... -
Találtam erre utaló jeleket, de nem vagyok benne biztos. Az Il-2 féle track mentés sajnos nincs, pedig nagyon jól jönne. -
Ezt a WWI modot próbálta már valaki az IL2-höz?
Canvas Knights - WWI Project
Képek itt. -
Fok.DR I-et nem hagyhatják ki belőle.Az a manőverező harc bajnoka volt,remélem nem külön kiegészítőként lesz csak. -
Sanyo!
Készít valami coop.txt-hez hasonló log filet? Mert hát ugye ez az alapja a front warokhoz. -
Van kétmotoros bombázó, azon teszteltem a légi ütközést. :) Arról sajnos csak videó van, de arra még nem bólintottak rá. -
A (most még?) nem repülhető,de a játékban lévő gépek típusáról van infód?Kétülésesek,többmotoros bomberek vannak? -
A bétában csak ez a két típus volt elérhető, lehet hogy kapok egy fullost megjelenés előtt, akkor többet is tudok mondani. :) -
Szépen néz ki a játék csak 1-2 dologgal nehéz kibékülni:Csak net kapcsolattal játszható(ez miért jó?)2 késői típussal kezdik DVII Spad XIII,a korábbi típusok(DRI!) meg később lesznek elérhetőek plusz pénzért.Persze így is nagyon várom. -
Solt #19045 Azt hiszem kurvára várom! :D
-
Készen vagyok. Ha valami nem világos, kérdezzetek és javítom. :) -
Írtam a PR részlegnek, rákérdeztem arra, hogy az orosz verzió tartalmazza-e az angolt is, de még nem jött válasz. -
Köszi:)
Bár inkább repkednék vele mint olvasnék róla:D
Mondjuk nem értem a fejlesztőket,vagy a kiadót. Mi az értelme ,hogy csak Orosz honban lehet megvásárolni. -
12 kép publikálására engedélyt kaptam és írhatok is a RoF bétáról. Ha van kérdésetek, estére tervezem a cikket, igyekszem belevenni a válaszokat is. -
Szepy2884 #19040 rájöttem, hogy a hangot nem bírja vmiért mert lenémítva műxik -
Lacusch69 #19039 Nekem is fagy -
Igen, lehet öket irányítani. Most nincs elöttem a game (notiról írogatok), de olyat keress, ami a bombázáskor a bombsight beállítására szolgál. Az ami a bomba célzó irányzékot föl-le, illetve jobbra-balra állítja, Ugyan ezen gombokkal lehet a rakétát is irányitani. Persze csak addig, mig a rakéta vezetékei elérnek. Régebben rátettem az egyik HOT Switch-re az X-52-n. Némi gyakorlás után jól használhatóak például bombázók ellen. Csak közel kell hajolni a revi-hez mert elég érzékeny a rakéta. -
Szepy2884 #19037 Nektek megy ez?
Tök aranyos kis unaloműzős repcsis játék de nálam folyton lefagy. Nálatok? -
vBenito #19036 hali
a legújabb kiegben van egy gép (Fw-183 talán), irányítható rakeszokat tud lőni, én nem tudom beállítani a gombokat, nem tudom irányítani a rakétákat tudtok segíteni?