91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én magyarul szoktam átkozni őket.Azt nagyon szeretik.:) -
Lebowski #19274 nekem egy időben, nem is volt beállítva a navi, nehogy véletlenül megnyomjam, mert online warokon a logból visszanézték az oroszok, hogy hol villantottunk és oda jöttek... nameg azt is látták, hogyha átváltottunk lövészre. sztem teljesen fölös a navi. ha valaki látja a navidat, akkor a géped is látja, ha meg nem látja a navidat akkor meg a gépedet se látja szóval oly mindegy. de műrepülésnél szépen néz ki :) -
Az nem jó hír. Viszont kétségtelenül olcsó ha tőlük vásárolsz. Szerintem megpróbálkozok velük. -
Richtofen #19272 Nem vettem még semmit tőlük, azért mert sokak szerint esélytelen bármilyen garanciális ügyintézést értelmesen megoldani velük (mindent Franciaországba küldenek vissza) -
Lacusch69 #19271 Legalább a csapattársaidnak nevezett balfaxok látják, hogy komolyan gondolod a leszállást, és elhúzzák a belüket a pályáról... Persze gyakran még ennyi eszük sincs... -
Azért a navi mert van, mert a fel és leszállók is látnak legalább és rohadjon meg az aki navi fény után keres lelőni valót. -
nalyib #19269 Egy férfi leszálláskor is férfi:P
Ráadásul neked állhat feljebb, ha nem veszik észre a fényeidet..1-2x sikerült már bátor taxizókat az irányítótoronyba (stb) vezetni:) -
Lebowski #19268 minek leszállásnál navi? csak felhívod magadra a figyelmet nyolcmillió kilóméterről is. -
Köszönöm az infót. ha már on-line vásárlás, akkor az Edigital-ról tud valaki valamit. Komplett gépet szeretnék rendelni tőlük. -
én onnan vettem, 1 hét alatt hozták. 21k-ért. -
Visszakanyarodva a pár nappal ezelőtti témához, délelőtt volt időm egy felszállásra meló előtt. Bob1940 szerver, csatorna. Eseménytelen portyázás után nyitott futó és bekapcsolt navi fények mellett, 100 méterre a reptértől, úgy pi..án lőttek mint annak a rendje. Szerintem kár ezek miatt aggódni. Lehet csak rossz napja volt a fiunak 
Rövid, szöveges megjegyzésemet eme antiszociális cselekményre, ismét egy büntető ponttal jutalmazta a szerver a vulgáris kifejezések miatt. Nem is tudtam, hogy a fuckin' asshole az csúnyát jelent

-
Ricthofen, volt valami rossz tapasztalatod a Pixmania-val? Csak azért mert onnét szeretnék mostanában rendelni egy x52-t -
Lacusch69 #19263 Pl. 20k-ért vettem a MM-ban pedált... -
Richtofen #19262 Hát nem tom, én elérhető közelségben csak a Pixmania-n találtam olcsóbban, de onnan nem szívesen vennék ilyen összegben. -
A Logitech joyok nálam is el vannak ásva, de hátha tudok szerezni egyet tesztelésre. :) -
Lacusch69 #19260 A Saitek X52 (non pro) és pedál kombót ennek bő feléből meg lehet venni. -
Várjuk meg a teszteket amondó vagyok.
Sőt, vegyen valaki kamikaze hajlamú és három hónap után referáljon.
Ha még akkor is tökéletesen működik talán elhiszem ,hogy megéri az árát.
Bár én nem hiszek a Logitech -nek joy terén. -
Richtofen #19258 Eléggé a Saitekhez van árazva (x52 + flight pro rudder). Az biztos, hogy nagyon jónak kell lennie, ha ezen az áron akarnak versenyezni.
A Logitech egér-ben, billentyűzetben qrva jó szerintem, de játékvezérlőben én már csalódtam bennük. -
Az viszont nem rossz, hogy van rajta trim állítási lehetőség. -
100k? Anyjuk picsáját. Na és vajon 2 mozdításra kopós potikkal dolgoztak? :D -
Richtofen #19255 Komplett Logitech hotas+pedál jön. -
Nem a legújabb, elég brutál a gépigény , minim 2 giga ram, 3000 -s proci
nálam elég problémás volt, mert rengeteget szaggatott a játék igy inkább a community instalert használom az nem olyan gépigényes -
Richtofen #19253 Biztos, hogy új? És biztos, hogy mod? Csak februári bejegyzéseket találtam róla, és amúgy közkézen forgó modok gyűjteményének tűnik. -
Üdv!
Tud valaki valamit az új modról? (UltraPack 1.6)
ez mit tartalmaz?
gépigény?..stb -
Használj hyperlobby-t! -
Ismét elakadtam :) Feltettem egy tiszta 46ot, pecs 4.08ra, majd az AAA modot. De. A menün kivül sok minden oroszul van. Egy dolog lenne, de nem is megy a hadjárat. Ugyan ez a csatorna moddal. Mit nem állítok be? -
vindzsi #19249 Szevasztok
felraktam az il-2 408 patchal de minden szervernél az xfire-ben azt irja ki hogy connection lost.
Tud valaki valami tanácsot adni hogy ez mitől van?választ elöre is köszi.
-
1 csűrővel el lehet harcolni, bár jóval kisebb eséllyel. de 0 csűrővel aligha :D -
Lacusch69 #19247 Ha kigyullad a Zero, NÉHA (Hayatéval gyakrabban) el lehet játszani vele azt, hogy zuhanórepülés, és a nagy sebesség miatt kialszanak a lángok.
Azért áruld már el, hogy csűrő nélkül hogyan harcolsz? Engem tényleg komolyan érdekel, hátha olyat tudsz, amit én nem. -
Ha eltalálják a kabint a Bf 109-esekben akkor az AAA mod kabinjainál a REVI nemcsak elcsúszik hanem gyűszünyi mértre zsugorodik.Csak azért írom hogy ne legyen meglepetés,ez 1 bug.Szerencsére az AAA oldalon a Bf 109 cockpit fórumán van hozzá javítófájl. -
Akkor mindenképpen kipróbálom, köszönöm :) -
Engem Gida már kiokított, így szívesen válaszolok. Egy Mod Pack ami tartalmaz minden szükséges és fontos kiegészítőt és javítást. Kezdve a 4.09 patch-től a cockpit-eken át a különböző effekteken és map-okon keresztül, egészen a repülhetővé tett AI gépekig. Kicsit idő igényes letölteni, kicsomagolni és telepíteni, de maximálisan megéri. Csak a 4.08 kell elé, azt hagy szóljon. -
Már csak egy kérdés :) Az AAA community installer az mi? Pontosabban mit tartalmaz? -
Köszönöm! -
Lebowski #19241 lacabácsi. mióta beszéljük már hogy a spit az nem repülő???? :) -
Innen. -
Égő gépből ugrani????
Uraim minap egy spit öt kerek percig dogolt lángolva. Nem a tűztől esett le,a szárnyát kaptem le aztán. Isten tudja meddig harcolt volna.
Egyrészt ezért kell a spitet a földig lőni:) ,másrészt ha ég nem jelent semmit. Ha füstől ,attól még vígan elrepked pár órát,ha meg csak kélyes párát húz ,hát még jó egy föld körüli repülésre. -
Kellene egy kicsi segítség uraim. Kipróbálnám ezt a battle of britain modot, de nem találom honnan lehetne leszedni. Kell valami trükk az installálásához ? -
Jep, ha nem a motor és a géptörzs között ég, akkor nyugodtan lehet vele továbbmenni. -
Csakeltolták a megjelenési dátumon júni 8-ról 17-re. :(