91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    "Szóval nem is olyan rossz kártya az a 9800GTX:)"

Hát szerintem sem. Most pontosan nem tudom hogy a GTX és GTX+ mennyivel tér el (valószínüleg csak némi órajelben), de én úgy tervezem, hogy a 9800GTX+ karim még kb 2 évig szolgálni fog. Eddig nem akadt az utamba olyan játék ami megakasztotta volna.
  • Her Laca
    A moddolt játékhoz full grafikán azért nem árt egy erős proci,meg jó sok ram .
    Ezt vettem észre.
  • Vogel
    3200+ és 6600GT. Amivel játszom az tökéletesen megy. Nem sokat nyer rajtam az ipar :)
  • Sanyix
    Azért egy full dx10-es játékban nem kicsit lassabb a 9800, hanem nagyon :), bár ilyen játékből jelenleg csak 2db van.
  • Lacusch69
    Azt hiszem, hogy éppen a 4850-esekkel volt valami probléma Il-2 alatt.
  • Her Laca
    Egy kicsit elavult ,egy kicsit lassabb,de azért nem rossz egy három éves fejlesztéstől asszem:DD
  • Her Laca
    Nos revidiálom az alant leírtakat. Utánanéztem ,és biza ló....asz a különbség a kártyák között. Ebből is látszik ,hogy a jó marketinggel (mindkét oldalon ) bármit el lehet adni.
    Szóval nem is olyan rossz kártya az a 9800GTX:)
  • Her Laca
    Árban egy 4850 essel van egy árban a 9800 gtx.
    össze kéne hasonlítani , őket bár azért becsapós lehet a dolog mert láttam én már teszteket amin nem győztem csodálkozni.
  • Scottt
    Egészséggel használd de annak az árából tuti, hogy jobb Atit lehet venni^^
  • Chazz76
    Freetrack-et használ valaki?Én öüsszeraktam egyet,nagyon jól müködik,csak valami jó beállításra lennék kiváncsi:csúszkák,görbék.Aki használja,tudja miről beszélek
  • Chazz76
    Persze,ez egyénfüggő.Én úgy vettem észre,alacsonnyabb felbontáson nagyobb a távoli gépnek nevezett pixelhalmaz,tényleg a legjobb a 640x480 ebből a szempontból,viszont itt meg már szinte azonosíthatattlan a gép még közelről is.Én is sokat variáltam,eddig ez a kombó jött be nekem a legjobban,különösen a víz felett lopakodó enemy vehető jobban észre.
  • Her Laca
    Bizony az utolsó nagy dobása a 8800 as sorozat volt. Remélem kihoznak valami hasonlóan időtálló kártyát ismét. Az Ati meg kéthavonta jelenti be az új kártyáit és lássuk be bitang egy teljesítményű és nagyon jó árú hardvereket csinálnak. Minap nézegettem a 4890 et de aztán jött a hír miszerint nemsokára jön az új fejlesztés és esnek a 4 ezresek árai.
    Mivel nem sűrgős várok.
  • Her Laca
    "A játékban viszont 1028x768,textúra low-ra,így sokkal jobban észlelhetőek a távoli vagy föld feletti gépek."

Ezt a nézetet nem osztom. 1680X1050 minden maxon, és mindent észreveszek.
    Nem hinném ,hogy a felbontás befolyásolja az észlelhetőséget.
    Bár ebben a kérdésben régebben voltak itt a fórumon vitatott pontok.
    Lehet egyén függő. Van aki még mindig 640X480 ban tolja,én kipróbáltam hát sírva is fakadtam. Csúnya egy látvány volt ,de az igaz ,hogy a gépek azok szép nagy pöttyök voltak.
  • Chazz76
    Tényleg szép dolgokat lehet kihozni a játékból grafikailag.Szoktam olyat,hogy FMB-ben egy online map felett repkedek csak a gyönyörködés végett,max-ra felhúzva minden.Legutóbb egy Tante Ju-val átrepültem Párizsból Londonba Cherbourg-i közbenső leszállással,a Deutsche Post háború előtti pilótájaként.:))Élveztem,hogy senki nem akarja a bőrömet,csak a REPÜLÉS.
    A játékban viszont 1028x768,textúra low-ra,így sokkal jobban észlelhetőek a távoli vagy föld feletti gépek.
  • PhantomAss
    hát igen, manapság nem érdemes nvidiát venni, 2 éve nem csinálnak mást, csak átnevezik a kártyáikat, és a régi architektúrát foltozgatják
    így lett a 8800gt-ből 9800, majd 250gts, minimális változtatásokkal
    mondom ezt én, akinek nvidiája van, még mielőtt ati fanatikusnak gondolna valaki :O)
    bár il2-höz most bőven elég a 9800gtx
  • Her Laca
    Nos gratulálok.
    De sikerült venned egy közel három éves kártyát ,lévén ez kb ugyan az mint egy 8800 GTX. Kicsi változtatással. Ati most jobb vétel lett volna.
    De az Il 2 nek tök mindegy , de pl ha majd kijön a BOB (egy hét múlva :DDD) lehet kevés lesz hozzá.
    Én pár hónapja majdnem vettem egyet de a boltban a srác lebeszélt róla,lévén alig valamivel gyorsabb mint a 8800Gt -m.
  • galimatika
    Végül is Nvidia 9800GTX lett a dolog vége és meg kell hogy mondjam, igen elégedett vagyok az eredménnyel Az IL2 úgy fut mint az isten nyila és ez a lelőtt gépek számában is jelentős javulást hozott Szépek a textúrák, élénkek a színek, a vízről meg már ne is beszéljek
  • TG Gida
    Megtanulhatnák végre Hölgyeim és Uraim,hogy a szimulátor nem játék.:)
  • PhantomAss
    ok majd elküldöm
    köszi
    a hűtés randben
  • Richtofen
    Ha tudod, küldd el az il2setup.exe beállításait, valamint a conf.ini-det. Hátha látunk rajta valamit.

A hűtés rendben van?
  • Richtofen
    Az én két forintom ATI/NVidia témában.

Teljesítményben nem lehet összehasonlítani a mostani kártyámat(NVidia 9800 GTX+) a régivel (Radeon 9600XT), mert más kategória és más a gép is. Ami biztos, hogy az új kártyával az IL-2-ben sokkal csúnyább az élsimítás (távoli föld és víz textúrák), mint a régi csóró ATI-val.
  • PhantomAss
    kipróbáltam vagy ötféle drivert, két évvel ezelőttit is, de mindegyikkel ugyanolyan
    de érdekes hogy csak ez a játék és opengl módban
    régebben nem csinálta
    lehet újra kéne raknom a rendszert
  • Lacusch69
    Drivert mikor cseréltél? Nekem a múltkoriban a 185.85 WHQL nem volt kompatibilis a Fallout3-mal.
  • PhantomAss
    jó ötle
    én is beírtam, hátha vki találkozott már az én problémámmal
  • nalyib
    "Én nem értem ezek a játékmagazin írók megveszekedetten gyűlölik a valódi szimulátorokat,már egy csomószor írtak hasonlókat."

Ez olyan lehet, mint hogy nekem 12 évesen sz*r játék volt az amivel nem tudtam elsőre játszani, és jó az, amivel igen:D Már nem ők az első felnőttek, akik ezen nem jutottak túl.
  • Gundark 1 1
    Valóban van egy vélekedés mely szerint piszópatákok vagyunk :) Valószínűleg úgy alakulhatott ki hogy mig egy FPShez nem kell semmi (abba lehet géppittojjal gyiikoni a embereket) addig egy rendes szimhez kell egy joy. Durvább esetben egy gázkar. Még durvábban egy pedál. Track IRről ne is beszéljünk :) "aki meg ennyi pénzet kidob egy ilyen izére bisztos nem nóómális".
  • Willenbrock
    Mellesleg mikor vittek már el fejlesztést mostanában a szimulátorok irányába?A ROF előtt utoljára kb. 2000 körül az IL-2 volt,minőségi harci repülős szimulátor azóta nemigen született.Ezek meg mindíg úgy írnak a szimekről mintha azokkal lennének tele az 576 Kbyte üzletek.
  • Willenbrock
    Azt írják hogy szerencsére nem a "végigrángatok 600 virtuális botkormányt és akkor majd talán fel tudok szállni" című komoly szimuláció irányába vitték el a fejlesztést.Én nem értem ezek a játékmagazin írók megveszekedetten gyűlölik a valódi szimulátorokat,már egy csomószor írtak hasonlókat.A legdurvább az volt amikor furcsa és ijesztő embereknek írták le a szimulátor fanokat.600 kormány végigrángatása-a marha ez még hírből sem ismeri a repülőket.
  • galimatika
    Holnap beszélek velük is. Ha eddig Kibírtam gép nélkül akkor a jövő hétig már csak nem halok bele
  • Scottt
    Igen Ipon.hu^^ remek cég én masinám is tőlük van(Gyakorlatilag ugyan az mint amit összeraktam neked,és primkón fut a zil-2)Van garanciafutár de nagy nem vagy nagyon peches ez kb 4-5 évig még gép marad^^Teljesen korrektek csak jót tudok mondani;)
  • Scottt
    Rendben ahogy akarod:Ö
    Az Ep-31es alaplap egy elég hulladék kategóriás lap gyakorlatilag majdnem ég-és föld van a kettő közt.A 4830-as a 9600-at körberöhögi tuning nélkül is főleg tuningal[húzható rendesen].Mivel a 4830-at kihajtja az E5200-es processzor is fölösleges annál erősebb az Il-2nek tökéletes grafikával fog futni minimum 35fps meglesz ködben tele lévő szerveren.
    Mivel egy codegány beépített tápos házat vennél csak egy idézet:
    A Codegen tápokat nem öli meg a feszültség ingadozás,maga az áram megöli őket(Gyakorlatilag zsákbamacska hány nap múlva mennek szét és ha a táp elszáll lehet, hogy repül az egész cucc szal az az párezer ft spórolás elvisz 100ezret tőled)Szóval egyértelmű, hogy melyiket vedd szerintem:)(Persze azt csinálsz amit akarsz)
  • Her Laca
    Szerintem meg tök mindegy. Nekem ati val is tökéletes volt meg nv vel is.
  • galimatika
    Délután nyitottam egy topicot az AAA oldalon, hogy melyik kártyát tartják jobbnak az IL2-höz
    http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=16739&sid=dd0702c01d40bdac382b0e1ac7ea7ee0

Eddig elég egyértelmű az állás.
  • PhantomAss
    nekem is 8800gt-m van, és én is ezt mondtam volna még egy fél éve, de most már sajnos nagyon sokat szarakodik a játék
    opengl-ben fél óra után lefagy, akármilyen drivert rakok fel
    én most már atit vennék, főleg hogy teljesítményben sokkal jobbak
    általánosságban igaz, hogy az il2 opengl-re van optimalizálva, és az nvidia jobb opengl-ben, de gyakorlatilag nincs igazából hátránya az atinak ma már ebben a játékban
    a villogó texturák stb. ugyanúgy előjönnek nvidián is
    szal én nyugodtan vennék atit
  • Chazz76
    Oh yee...nekem is az van,repül vele a game bármilyen moddal.
  • Lacusch69
    Ha az Il-2 a leginkább használt játék, akkor inkább Nvidia vidkarit nézegetnék. Mondjuk egy 8800GT-t.
  • galimatika
    Scott? Ez az a cég egyébként amit mondtál?
  • galimatika
    VICCELSZ???? Mondom, hogy hülye vagyok hozzá. Mi több!!!! Kérek mindenkit, hogy mondja el a véleményét. Azt választom amelyikre többen voksolnak.
  • PhantomAss
    hát ja, scott konfigja kiegyenlítettebb
    sokkal jobb a vidkari+a proci nem olyan drága de elég erős
    én azt venném
    már bocs hogy belepofázok
  • galimatika
    Érdekel az indoklás, mert nem nagyon értek hozzá. Én csak azt látom, hogy kicsivel drágábbNekem az a lényeg, hogy az il2 az AAA community in. meg az összes mod felrakása után, szaggatás nélkül fusson. Ezen kívül a Párom szokott még SIMS2-ni, de az a régin is ment. Ami ugye egy öreg p4-volt. 128 mb vidkarival