91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TG Gida
    :)
  • sindelnet
    Ide nézz be...------>Il2 Repüléselmélet
  • Zeulogus
    Sziasztok
    Jelenleg még csak tanulgatom ezt a játékot, de jól jönne néhány profi tanács :)
    Már a kezdeti lépéseknél gondjaim akadtak (olyannyira hogy a felszállópályán, mielőtt megmozdulnék), és eddig egyik faq-ban se találtam rá megoldást.
    Na de akkor a probléma, hogy ne húzzam az időtöket:
    - Mikor a gép berak a felszállópályára, egyből oldalra áll a gépem hátsó kis kereke (bocsi a megfogalmazásért, mondom hogy csak tanulgatom). Ez azzal ját, hogy a gépem egyből kanyarodni kezd, és például egy bombázó esetében nem egyszerű egyenesbe állni vele.
    - A másik valószínűleg egy kihagyott billentyű lehet csak, de akármilyen padló gázzal is repülök, a csapattársaim mindig lehagynak, pedig ugyanolyan gépen ülünk. Induláskor behúzom a kereket, és átállítom azt a... nem is tudom hogy hívjákot felszállásról combat módra. Lényegében ennyit teszek. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
  • Nohab
    Köszönöm szépen.
  • Lebowski
    Hajh a régi szép idők. Elmorzsolok mindjárt néhány könnycseppet :)
  • Her Laca
    Én azt láttam ,hogy a Pumáknak a csapatjáték volt (van) az erősségük.
    De az nagyon. És piszkosul jól lőttek. Lévén egy baráti társaság,jól meg is értették egymást. Aztán ott van Popey aki tökéletesen átlát minden helyzetet
    ,pontosan tudja hol helyezkednek el a gépek (az összes) a légtérben,nagyon jó taktikus.Ha vele repül az ember nagyon sokat lehet tanulni . Sajnos mostanában eltűntek ,néha néha látok tőlük valakit a lobbyn ,de ritkán.
  • Scottt
    Alap hiba:)Repülj egy kört valamelyik Pumával:)
  • Her Laca
    Na még egy kis visszaemlékezés.:))
    Régen mikor már úgy éreztem,hogy én vagyok a levegő császára felmerészkedtem a lobbyra.
    Látom ám hogy Pumák repülnek egy szerveren.
    Nosza belépek,illendően köszönök ,ők viszont.
    Na mondom most megmutatom nekik ki is vagyok valójában ,majd jól elcsodálkoznak és biztos meghívnak maguk közé,mit meghívnak könyörögnek .
    Ők géppárban voltak ,de mit nekem a zordon kárpátok. Emberek! Lövéshez nem jutottam ,csak estem lefele vagy hússzor.:)) Volt min gondolkoznom.
  • Her Laca
    Nekem annó volt szerencsém War -on repülni a Pumásokkal ,engedték,hogy velük menjek. Na az biztos ,hogy kevés olyan élményben volt részem az Il2 -zés alatt. Csak azt hallottam,hogy ez is elintézve meg az is elintézve ,meg amaz is. Igaz felkavartunk a mennyezetre ,és néha egy géppár lebukott .
    De ott nem volt dogolás ,meg műrepülés. Eszem megállt.
    Bár mikor a Ricsiben is sokan voltunk,hát volt ott is ,hogy egy komplett Ross-os századot ledaráltunk. Az is jó volt.
  • galimatika
    Nem feltétlen csak a rep' tudásra értettem, hanem az emberekre is. Mindenkinek a saját gatyája a leg kényelmesebb.
    Ismeretlenül meg nem beszélek senkiről. (van olyan hogy HVS?
    )Tudod, hogy nekem mekkora dolog az, hogy a 102.VO-hoz tartozhatok. NAGY!!! Büszke vagyok rá. Viszont akkor a teljesség kedvéért áljon itt azok neve akik az alapokra megtanítottak.
    77.PX_Drebil, 77.PX_Dumbo, ha már a 77PX századot említetted.
  • galimatika
    Nem tudom. Én még nem repültem se velük, se ellenük. Ami bizonyos, hogy a repülés szerelmeseinek egy olyan kis mekkája az ő oldaluk és az ott felhalmozott anyag, hogy csak na. Komoly szellemi értéket hoztak létre, mint a virtuális, mint a valós repüléssel kapcsolatban. Én a régi 102-es tagoktól hallottam, hogy betyár vagányul repülnek. És megnéztem a letölthető track-eket az on-line war-ról és hát volt mit tanulnom.
  • Her Laca
    Itten
  • Her Laca
    Persze mindannyian szeretnénk azt hinni ,hogy idővel mi leszünk a legjobbak ,de tapasztalatom szerint mindig jön valaki aki a földre kényszerít a szó valós és átvitt értelmében is:D
  • Nohab
    A Bob serverhez letöltendő részeket hol találhatom még meg? A Luft 10-et a vírusirtóm mindig lelövi.
  • Her Laca
    No no!!!!!!!
    Galiba kollega enyhe túlzásba esett azt hiszem:)))
    Rengeteg magyar srác van ,mi több század akik nagyon jók.
    Dongók,Hvs ,Puma,mi több a 77 esek is ott vannak.Meg még jó pár társaság.
    Egyénileg is nagyon sok remek szobapilótát ismerek ,nem lehet rangsort felállítani. A magyarok szerintem ebben is nagyon jók.
    A pumákok meg kicsit visszavonultak ,de azt hiszem ez érthető is hiszen gondolom van ezer más dolguk lévén jöttek az gyerekek stb:)Mi is csak gyilkolászásra jövünk össze ,Warozni nem szoktunk.
    De idővel a fiatalok is beérnek és jó látni,hogy kedvenc játékunknak van utánpótlása. Uff
  • Scottt
    És mi van a Pumásokkal?Ők abbahagyták vagy mi(Ők játszottak eddig legjobban^^)
  • Nohab
    Fent leszek én is, kicsit nézelődök. (HubaHUN)
  • galimatika
    Szerintem a legjobb magyar század. És ha megnézed a Stat-ot az is magáért beszél. Ha az ember olyantól tanul mint Laca, Gida, Neghwar, Togyo és a többiek, akkor valami csak ragad rá.
    Ok. keresni foglak.
  • Gab920926
    Igen ma is megyünk warozni amúgy úgy hallottam elég profik vagytok én 2 hónapja vagyok 101/9_nél még nem tudok sokat de majd belejövök... :)
  • galimatika
    Ó, igen. Szoktalak látni. Meg Kabóca és Bandi. A magyarokat felvettem a "barátlista"-ra Szinte minden nap fent vagy.

Amúgy 102.VO_Galiba
  • Gab920926
    Galimatika!
    101/9_Gabesz a nevem lobbyn este olyan 9-12 között megtalálsz!amúgy neked mi a neved lobbyn?
  • Her Laca
    Nem az ára a lényeg.
  • Nohab
    Nekem valamilyen "Impact" (7000Ft), szerintem ez mindent elmagyaráz.
  • galimatika
    Fogadd teljes egyetértésem
  • Her Laca
    Látod! Tudsz te értelmesen is írni ,bár még csiszolódnod kell egy kicsit:)
    Hidd el sokkal barátságosabban állunk így hozzád.
    Már megérte fölkelnünk ugye kollegák?:DD
    Hiába na. Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja.
  • galimatika
    Engem érdekel. Mi a neved a Lobbyn? Csak, hogy megtaláljalak.
  • galimatika
    ....és különben se kötekedj....
  • Gab920926
    Jó mert már megszoktam ezt az MSN-es beszélgetéseket hogy csak darálsz mint a hülye gyerek és nem kell figyelni semmire!na szóval aki akar jön aki nem az meg nem jön ennyi!!! :)
  • Lacusch69
    Oké... Már megijedtem, hogy melegházasságot kötött Adolf Galland és Erich Hartmann...
  • galimatika
    Egy spanyol hegedűművész, aki az inkvizíció idején kubába menekült és ott szerezte világhírű műveit
  • Lacusch69
    Az ki volt?
  • galimatika
    Nem is!!!! Ez Finn!!!!
  • galimatika
    Te beszélsz lengyelül?
  • Sanyix
    nemtutom mipajotok vanmá hoty muszáLY állandóan belekell kötni aba hoty hoty ir asz emper. lyalymá
  • galimatika
    Idővel én is szarul állok. Azt nem tudtam, hogy ennyire macerás.
  • Her Laca
    Én imádtam repülni War -okon. De meguntam,hogy órákat kell várakozni mire összejön a társaság,majd ha elindultunk valakinek azonnal lett valami hasfájása ami miatt újra kellett indulnunk ,rosszabb esetben ki a lobbyra stb stb. No ebből elegem lett ,hiszen az a pár óra amit rá tudok szánni kedvenc játékomra ,ne azzal teljen el,hogy nem csinálok semmit.
  • galimatika
    Attól még lehet, hogy az új évszázad Adolf Hartman-ja.
    Végül is nem novellaíró verseny.
    Én lehet megpróbálom, úgyse voltam még semmilyen War-on.
  • TG Gida
    Igen,ez alapján inkább én sem jelentkeznék.:)
  • galimatika
    Kérlek ne értsd félre. Én nem sértegetni akarlak, vagy cikizni, de ez nagyon fontos dolog az életben. Szerintem a lányom veled egy idős és őt is lehordom mikor olyan szavakat használ amiket nem értek, a dolgozatairól nem is beszélve.
    Nem hülye vagy, csak figyelmetlen. KONCENTRÁLJ.
    Az éberség és a figyelem az igazi út! Mindent megold és mindent bevégez.
  • Her Laca
    Drága Galiba!!!! Ezt gyönyörűen megfogalmaztad.