91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Chazz76
    Tegyél a szék alá egy vastag kartonpapírt,vagy furnérlemezt ha van,vágd ki a kerekek helyét és kész.A youtube-n van róla video,nagyon egyszerű.
  • Rue East
    na megjött a pedálom, egy sérült csomagolású, amúgy hibátlan, Saitek 16e HUF-ért
    talán már ma kipróbálom repülés közben, első "rugdosásra" jónak tűnik, a fékezésnél nincs amúgy nagy útja a pedálnak
    most azon gondolkozom, h ékeljem ki a gurulós székem :D

még az x52-vel se sokat mentem, plusz az új pedál is, majdhogynem újra kell tanulnom repülni :)
  • Sanyo
    Hát, látják hogy az embereket még mindíg érdekli, a moddereket pedig foglalkoztatja. Szerintem jó lóra tettek ezzel a húzással, mert életben tartják az érdeklődést, a csapat egységesített "modokat" ad ki, gondolom Oleg valamennyire figyel rájuk, szóval nagy baj nem lehet. Ha kijön a 4.09 mindenképpen ki fogom próbálni, tavaly márciusban hagytam fel az Il-2-vel, örömmel fogom újra elővenni. :) A BoB kiadását jövő október környékére lőtték be, addig simán kihúzza az Il-2 a további frissítésekkel.
  • Richtofen
    Hmm. érdekes ez a 4.09 dolog. Szerintem a BOB még jó soká nem készül el, ha valaki az il-2-be pénzt fektet.
  • Sanyo
    A fordítás első része készen van, a többi holnapra marad.
  • fecska
    Asszem a magyar fw189 es 4.09es szerverre akartam menni
    köszi a segítséget am
    az AAA val mit kezdjek?
  • Chazz76
    Magyar festésű Re.2000-es...lehidalok!Kár,hogy nem repülhető,nem állnának meg előttem a szlovák Aviák!
  • Scottt
    Ha már belerakják a Re.2000 modellét Ranwers mester 2hét alatt pikk-pakk összedob hozzá egy fasza kabint:)
  • Sanyo
    Itt van a forrás, a fordításon már dolgozom. :)
  • PhantomAss
    ami esetleg fontos lehet:
    -a peccset egy külsős csapat fejezte be Oleg jóváhagyásával (többen dolgoztak az il2-n is azelőtt szal nem egy amatőr banda)
    -nem fognak belerakni extra védelmet a modok ellen, ebből a szempontból ugyanolyan lesz mint a 4.09béta
    -widescreen monitor támogatást nem tettek bele
    -van viszont dupla gázkar támogatás (sirály)
    + sztem a radaros bf110 éjszakai vadász is jó húzás :)
  • TG Gida
    Itt lenne már az ideje.
  • galimatika
    Patch? már 4.09-nél járunk. Melyik szerverre akartál menni? van ahova kell az AAA community installer. Innen leszedheted.
  • fecska
    Hello!
    Mér nem tudok belépni multiba?
    kiírja hogy valami fájl megnyitási hiba
    Pls
    előre is thx
  • Lacusch69
    Aha, persze. 2 hét múlva...
  • Vogel
    nem hiszek az ilyenekben, de ezen megakadt a szemem:

Re.2000 (AI only) -> cockpit already in works for future add-on

Nem is a Re-2000 az érdekes hanem a future addons :)
  • galimatika
    Erről tudtatok? official 4.09 coming soon
  • Vogel
    Játszottam PS2-n repülőssel, modern gépek, unlimited ammoval. Gépágyú volt kihívás, a rámlőtt rakétákat egy kétgombos kombóval lehetett lerázni 100%ra. Nem volt rossz :) 1-2 óra élményt adott.
  • Vogel
    Ugyanez, sőt sokkal de sokkal több minden van a PC-s verzióban.
  • Richtofen
    "... ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetően..."

Így van, ez látszik a belinkelt videókon is. Emiatt a célzást úgy oldják meg az árkád gémekben (PC-n is), hogy a célzást nem neked kell csinálni, hanem magától céloz egy bizonyos kúp alakú térrészen belül. A Blazing Angels-t próbáltam annak idején, hát nagy élmény volt... Meg a BattlesStations Midway-ben is ilyen az irányítás, de mentségére szóljon az inkább stratégiai játéknak vallja magát, nem szimulátornak.
  • PhantomAss
    nem fikáztam
    a kontroller a verekedős játékokhot való
    autóhoz kormány, repülőgéphez joy, fps-hez egér
  • Her Laca
    No jó de a külcsín is fontos.
    Ha a BOB ban is hasonló lesz akkor jó kis játékunk lesz az elkövetkező évekre.
    Két hét múlva:)
  • bucsher
    ez pontosan így van ;)
  • bajsz
    Srácok az IL2:sturmvik Birds of Prey

kizárólag konzolra készült?
    Legnagyobb rész lenne a sorozatban,hiányolnám pc re.
  • Chazz76
    Single-ben szerintem ultragagyi lesz:vadássz le 50 enemy-t időre,védd meg a Királynőt,Churcille-t,stb.Talán a multiban van fantázia,de kontrollerrel?Nevetséges,emiatt nem veszek Ps3-at,max a Grand Turismo 5. miatt(off).
  • Vogel
    védeni is fölösleges...
  • Vogel
    Külcsín, vadász a vadász elleni videót linkelne valaki? (lusta vagyok) Mert ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetően. Nagy eresztés egy egyenesen repülő gépre rálőni. Olyan csűrős csavarós videóra gondolok.
  • bucsher
    teljesen jól el lehet repkedni il2-vel is kontrollerrel. kár zsigerből fikázni.
  • nalyib
    Ez a késleltetett-csúsztatott fejmozgás viszont borzasztó jól visszaadta nekem azt az igazi Behányós hangulatot:)) amit repülőgépben érzel, mikor megborul a fent-és-lent.
    (Gondolom ezt az il2-modok is tudják, azt hiszem ma rászánom magam a letöltésre)
  • Richtofen
    "de eleve nincs trim"
    :D az a vicces, hogy az egyik videóban villog valami "Trim your aircraft" felirat, gondolom vagy egy T gomb ami mindent egyenesbe trimmel ;)

"igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?"
    Hogy a hatévesek is elmondhassák, hogy realisztikus szimulátorral nyomulnak.
  • PhantomAss
    lehet hogy maradi vagyok, de én az egész koncepciót nem értem:
    miért kell egyy repszimet kiadni konzolra, ahol csak kontrollerrel tudod irányítani?
    én sem játszok az il2-vel billentyűzettel
    jó, tudom van joy amit konzolhoz is lehet kapcsolni, de eleve nincs trim (ami legalább olyan fontos mint az elsődleges kormányok), és a többiről ne is beszéljünk
    igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?
  • Her Laca
    A belső nézetes második videó azért ott van.
    A fények ,árnyékok ,nagyon valósághűvé teszik.
  • Vogel
    Ez nagyon gyengén szuperál :S
  • Scottt
    Ez már csak patch(de szerintem fölös)
    Én még raktam hozzá 1-2 dolgot^^
    Apropó akit érdekel már van
    B-17 E,F,G
    Fi-156
    Me-210 kabin is
  • Papa01 #19642
    Hűha, izgalmasnak hangzik, megnézzük!! :)

A AAA_Unified_1_1_Patch_1.1.1.exe is ide tartozik, vagy az más dolog?

Üdv:
    Papa01
  • Scottt
    Igen,igen
  • Scottt
    Persze szivesen,hát gyakorlatilag egy "új"játékot varázsol,új töltőképernyő,jó pár gép új kabint kapott,tucat új effekt(Pl a motor indításnál lángcsóva)új nyomjelzők,új hangok^^
  • Papa01 #19639
    Pár szót még írnál, mit is tud az UI 1.1 mod?
    Köszönöm! :)
  • Papa01 #19638
    Köszi szépen!

Az a bizonyos oldal a www.flyonline.hu?
    Ezt a 4.08-as patch-re kell feltenni?

Köszönöm a választ!

Papa01
  • Scottt
    Igen,az UI 1.1 nevű cucc(Sanyó oldaláról letölhető)minden értelmes dolgot tartalmaz csak fel kell rakni;)És multi kompatibilis^^
  • Bucser
    konzolra készül. mit vártál???