91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegyél a szék alá egy vastag kartonpapírt,vagy furnérlemezt ha van,vágd ki a kerekek helyét és kész.A youtube-n van róla video,nagyon egyszerű. -
Rue East #19674 na megjött a pedálom, egy sérült csomagolású, amúgy hibátlan, Saitek 16e HUF-ért
talán már ma kipróbálom repülés közben, első "rugdosásra" jónak tűnik, a fékezésnél nincs amúgy nagy útja a pedálnak
most azon gondolkozom, h ékeljem ki a gurulós székem :D
még az x52-vel se sokat mentem, plusz az új pedál is, majdhogynem újra kell tanulnom repülni :) -
Hát, látják hogy az embereket még mindíg érdekli, a moddereket pedig foglalkoztatja. Szerintem jó lóra tettek ezzel a húzással, mert életben tartják az érdeklődést, a csapat egységesített "modokat" ad ki, gondolom Oleg valamennyire figyel rájuk, szóval nagy baj nem lehet. Ha kijön a 4.09 mindenképpen ki fogom próbálni, tavaly márciusban hagytam fel az Il-2-vel, örömmel fogom újra elővenni. :) A BoB kiadását jövő október környékére lőtték be, addig simán kihúzza az Il-2 a további frissítésekkel. -
Richtofen #19672 Hmm. érdekes ez a 4.09 dolog. Szerintem a BOB még jó soká nem készül el, ha valaki az il-2-be pénzt fektet. -
A fordítás első része készen van, a többi holnapra marad. -
Asszem a magyar fw189 es 4.09es szerverre akartam menni
köszi a segítséget am
az AAA val mit kezdjek?
-
Magyar festésű Re.2000-es...lehidalok!Kár,hogy nem repülhető,nem állnának meg előttem a szlovák Aviák!
-
Ha már belerakják a Re.2000 modellét Ranwers mester 2hét alatt pikk-pakk összedob hozzá egy fasza kabint:) -
Itt van a forrás, a fordításon már dolgozom. :) -
ami esetleg fontos lehet:
-a peccset egy külsős csapat fejezte be Oleg jóváhagyásával (többen dolgoztak az il2-n is azelőtt szal nem egy amatőr banda)
-nem fognak belerakni extra védelmet a modok ellen, ebből a szempontból ugyanolyan lesz mint a 4.09béta
-widescreen monitor támogatást nem tettek bele
-van viszont dupla gázkar támogatás (sirály)
+ sztem a radaros bf110 éjszakai vadász is jó húzás :) -
Itt lenne már az ideje. -
Patch? már 4.09-nél járunk. Melyik szerverre akartál menni? van ahova kell az AAA community installer. Innen leszedheted. -
Hello!
Mér nem tudok belépni multiba?
kiírja hogy valami fájl megnyitási hiba
Pls
előre is thx -
Lacusch69 #19662 Aha, persze. 2 hét múlva...
-
nem hiszek az ilyenekben, de ezen megakadt a szemem:
Re.2000 (AI only) -> cockpit already in works for future add-on
Nem is a Re-2000 az érdekes hanem a future addons :) -
Erről tudtatok? official 4.09 coming soon -
Játszottam PS2-n repülőssel, modern gépek, unlimited ammoval. Gépágyú volt kihívás, a rámlőtt rakétákat egy kétgombos kombóval lehetett lerázni 100%ra. Nem volt rossz :) 1-2 óra élményt adott. -
Ugyanez, sőt sokkal de sokkal több minden van a PC-s verzióban. -
Richtofen #19657 "... ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetően..."
Így van, ez látszik a belinkelt videókon is. Emiatt a célzást úgy oldják meg az árkád gémekben (PC-n is), hogy a célzást nem neked kell csinálni, hanem magától céloz egy bizonyos kúp alakú térrészen belül. A Blazing Angels-t próbáltam annak idején, hát nagy élmény volt... Meg a BattlesStations Midway-ben is ilyen az irányítás, de mentségére szóljon az inkább stratégiai játéknak vallja magát, nem szimulátornak. -
nem fikáztam
a kontroller a verekedős játékokhot való
autóhoz kormány, repülőgéphez joy, fps-hez egér -
No jó de a külcsín is fontos.
Ha a BOB ban is hasonló lesz akkor jó kis játékunk lesz az elkövetkező évekre.
Két hét múlva:) -
bucsher #19654 ez pontosan így van ;) -
bajsz #19653 Srácok az IL2:sturmvik Birds of Prey
kizárólag konzolra készült?
Legnagyobb rész lenne a sorozatban,hiányolnám pc re. -
Single-ben szerintem ultragagyi lesz:vadássz le 50 enemy-t időre,védd meg a Királynőt,Churcille-t,stb.Talán a multiban van fantázia,de kontrollerrel?Nevetséges,emiatt nem veszek Ps3-at,max a Grand Turismo 5. miatt(off). -
védeni is fölösleges... -
Külcsín, vadász a vadász elleni videót linkelne valaki? (lusta vagyok) Mert ezekben rendesen ugrált a gép a kétállású kapcsolóknak köszönhetően. Nagy eresztés egy egyenesen repülő gépre rálőni. Olyan csűrős csavarós videóra gondolok. -
bucsher #19649 teljesen jól el lehet repkedni il2-vel is kontrollerrel. kár zsigerből fikázni. -
nalyib #19648 Ez a késleltetett-csúsztatott fejmozgás viszont borzasztó jól visszaadta nekem azt az igazi Behányós hangulatot:)) amit repülőgépben érzel, mikor megborul a fent-és-lent.
(Gondolom ezt az il2-modok is tudják, azt hiszem ma rászánom magam a letöltésre) -
Richtofen #19647 "de eleve nincs trim"
:D az a vicces, hogy az egyik videóban villog valami "Trim your aircraft" felirat, gondolom vagy egy T gomb ami mindent egyenesbe trimmel ;)
"igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra?"
Hogy a hatévesek is elmondhassák, hogy realisztikus szimulátorral nyomulnak.
-
lehet hogy maradi vagyok, de én az egész koncepciót nem értem:
miért kell egyy repszimet kiadni konzolra, ahol csak kontrollerrel tudod irányítani?
én sem játszok az il2-vel billentyűzettel
jó, tudom van joy amit konzolhoz is lehet kapcsolni, de eleve nincs trim (ami legalább olyan fontos mint az elsődleges kormányok), és a többiről ne is beszéljünk
igazából az nem tiszta, hogy "realistic" mód minek konzolra? -
A belső nézetes második videó azért ott van.
A fények ,árnyékok ,nagyon valósághűvé teszik. -
Ez nagyon gyengén szuperál :S -
Ez már csak patch(de szerintem fölös)
Én még raktam hozzá 1-2 dolgot^^
Apropó akit érdekel már van
B-17 E,F,G
Fi-156
Me-210 kabin is -
Hűha, izgalmasnak hangzik, megnézzük!! :)
A AAA_Unified_1_1_Patch_1.1.1.exe is ide tartozik, vagy az más dolog?
Üdv:
Papa01 -
Igen,igen -
Persze szivesen,hát gyakorlatilag egy "új"játékot varázsol,új töltőképernyő,jó pár gép új kabint kapott,tucat új effekt(Pl a motor indításnál lángcsóva)új nyomjelzők,új hangok^^ -
Pár szót még írnál, mit is tud az UI 1.1 mod?
Köszönöm! :) -
Köszi szépen!
Az a bizonyos oldal a www.flyonline.hu?
Ezt a 4.08-as patch-re kell feltenni?
Köszönöm a választ!
Papa01 -
Igen,az UI 1.1 nevű cucc(Sanyó oldaláról letölhető)minden értelmes dolgot tartalmaz csak fel kell rakni;)És multi kompatibilis^^ -
konzolra készül. mit vártál???