91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sokat segít, ha leírod, hogy melyik szerverre akarsz fellépni. Vannak olyanok amik egyedi modot igényelnek. -
SirArcheer #19754 A different verziót nem írta ki utoljára mert leszedtam azt a peccset amit kért.
Felrakom majd AAA-t. -
Richtofen #19753 "lécci nézd meg Richtofen"
Nincs iwiw accountom.
Egyébként nem kell győzködnöd. Elhiszem amit mondasz a repülős múltadról, csak kicsit szerényebben add elő magad szerintem :)
90%-ban jó arcok vannak ezen a fórumon, és fogsz segítséget kapni.
-
nézd meg pontosan hogy milyen hibát ír
-ha different versiont ír akkor más a szerver verziója, nem 4.09 hanem 4.08
amikor a lobbyn csatlakozni akarsz valahova, az ablakban (ahol mutatja a játékosok nevét akik azon a szerveren játszanak) meg tudod nézni a verziót a legfelső sorban, és ha felinstallálod az aaa-t akkor találsz benne egy gyorskapcsolót amivel tudsz a verziók között váltani
ha timeout-ot ír ki hibaként, akkor az internetkapcsolattal van a gond, ha routert használsz akkor be kell állítani a játékhoz. -
egyébként tényleg nem akar senki bántani, a képeken látszik hogy még fiatal vagy, csak az első reakcióidból az jött le hogy nagy tapasztalatod van a lock-on területén, én kb 4 éve repülök a neten az il2-vel, de még mindig nem mondanám hogy tudok mindent
ha tudok segíteni írj privit nyugodtan, de az alap dolgokat tényleg leírták már 1000x
nehogy elmenjen a kedved a játéktól :)még azt is elnézzük ha lavórral vagy shittel repülsz (egy ideig)

-
Ja Vogel -nek igaza van. AAA mod kell innen AAA le tudod tölteni. -
Hát ha már nem repkedünk :))) legalább lássák hogy vagyunk.D -
Gondolom Cannot connect... Verzióeltérés. Lehet csak modoltan enged be. Ritka a sima 409 bétás szerver. Telepítsd az AAA packot (kb 50-60 hozzászólással ezelőtt írták).
Tail lock használata vajmi keveset segít a repülés elsajátításához :) Ha a német gépeket szereted akkor me109 F-4, G-2. Egyébként La-5/7. -
SirArcheer #19747 Morgen!
Lenne kérdésem:
Próbáltam csatlakozni BOB-hoz, de kidob valamilyen CAN.... hibával.
Felraktam 1946-ot, aztán 4.08, aztán 4.09m betat.
De miután betölti a küldetést kilép, mit telepítsek még fel?
Kezdőnek melyik géptípuson gyakoroljak, mert BF109-el felszállás sem megy rendesen?
(Most olvasom Puma-n hogy nem kapcsoltam be a tail gear lockot)
-
Ugyan srácok, az hagyám hogy Ricsis nickektől villog a fórum :) , de nem jött támadólag. Egy esélyt adjatok neki, a támadó lelkű majmokat kell elküldeni, de ne őt. Besokall és meglesz a véleménye rólunk. Ha pár hét múlva is így áll hozzá, akkor majd lehet oltogatni :) abba beszállok én is. -
FŐellenfél:D
Tényleg kéne egy ilyen opció.
Oleg legalább a BOB -ba betehetne egyet.
Vagy a modderek

-
Igen segíteni kell. De vegye mindenki figyelembe,hogy helyette nem fogunk mindent elvégezni. A 21. század vívmányai (lásd pl internet, google) lehetőséget adnak arra ,hogy az egyént érdeklő témakőrben sokrétű információt szerezzen. Támpontokat adunk ,de elolvasni helyette (legalábbis én ) biztos nem fogjuk a dolgokat.
Azért egy IL2 höz főleg a Lock ON hoz bizony egy szintű számítástechnikai ismeret valamennyire elengedhetetlen. A F.A:Q- ban pedig minden le van írva amit tudni kell ,legalábbis a kezdéshez. A Youtube-on egy rakás videó megnézhető,a Pumaszálláson rengeteg elméleti ismertető található. (köszönet a Pumásoknak érte)
A tapasztalatom pedig az ,hogy pontosan ez a fiatal korosztály nem találja meg ebben a játékban a szórakozását. Persze vannak kivételek,de csekély azoknak a száma akik itt ragadnak. Pár hónapja épp volt itt egy srác akinek még INGYEN joy-t is adtunk mert nagyon rá volt izgulva ,és azt gondoltuk hogy jót teszünk. Na vagy négyszer jött repülni aztán se bú se bá. Ellenben LOL az volt dögivel.
Vagy még egy példát hoznék. Van egy srác most a neve nem ugrik be 15-16 éves kb, még versenyen is indult. Na a lényeg ,ő csak dogolt.Mert a harc a lényeg ,mást nem is csinált , képes volt egész nap 1vs1 -et nyomni.A végére tényleg nagyon jó lett. De mostanra megunta ,mert már régóta nem is látom. A konklúzióm pediglen az,hogy nem kell túllihegni a nagy segíteni akarást,mindenki küzdjön meg egy kicsit a dolgokért,és ha itt ragad akkor annak örülünk,ha meg nem ,hát bánja kánya.
-
lécci nézd megRichtofen -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah ilyen a spoiler -
hehe de balfasz vagyok -
Bocs a képek miatt
aki meg akarja nézni
spoiler
-
Patria #19739
-
#19710 nem beszélem a katonai repülés szaknyelvét
#19711 Elnézést TOBAK TIBOR
#19710 Móra ferenc ált isk és legszívesebben megölném a volt magyartanárom
#19726 nem beszélem a katonai repülés szaknyelvét
#19727 space
#19729 a lock on 1.02 vel jácottam és ahoz volt crack de ilyen szerver sajnos nincs már
#19730 ahogy Laca mondaná "Google a barátod"
-
Tényleg elég nevetséges, de sajnos meg kell érteni őket. Az ilyenek általában 10-14 éves ifjoncok, inkább segíteni kell nekik, nem nevetni rajtuk ;) (ne vegyétek magatokra, nem bántásból mondtam :)) -
lol -
Richtofen #19735 Hehe, 100 méteres spitfire titánpáncéllal
-
Ja,mondjuk egy repülő páncélvonat a Tempest repmodelljével.Ha lelövöd,a Führer személyesen tűzi a melledre a plecsnit. -
-
főellenfél

írok is Olegnek hogy a legközelebbi peccsbe legyenek bossfightok -
A lobbyn nézd meg a nevünket ,bárkiét és meglátod hol repked. Mi a BOB serveren szoktunk -
Meg hogy nincs hozzá CSÍÍT vagy végigjátszás??? Főellenfelet hogyan kell megölni benne???
-
És a srácnak a 100 óra után még ilyen kérdései vannak a LOMAC topicban:
"© fecska
ma 09:47 | privát | válasz erre | #15185
Jó reggelt!
Letöltöttem a FC goldot és van vmi olyan h YASU az mi? az lenne a crack vagy valami olyasmi?"
Szerintetek??? Szánalmas... -
SirArcheer #19728 Sziasztok!
Melyik szervereken szoktatok játszani? -
Bakker ez egy olyan kérdés,mint amit a lockon topicban tesznek fel időnként:
"HOGY KELL LŐNI?!" -
Viszont abban tényleg igaza van Laca Úrnak, hogy aki vagy 100 órát repült a LOMAC-al (bár ezt azért megkérdőjelezném), annak nem lehetnek ilyen kérdései. Pláne ha 15 éve foglalkozik a repüléssel! A családról meg ne is beszéljünk... Akinek ilyen családi múltja, jelenje, jövője van (ezt is), az szégyelje szépen magát az ilyen kérdés miatt!!!
-
Igen, ez is igaz. Akkor nem 15 éve jár ki hanem 17? 

-
Ott van a kb:) + ,- 1-2 év . Ezen én nem akadok fenn. -
Ott a pont Richtofen...
-
Richtofen #19722 "Nem vagyok szőke, amúgy korom 15"
"kérlek Laca kb úgy 15 éve járok ki minden egyes héten a Nyíregyházi repülőtérre"
Hmm... Akkor az elején még az apukájával egy gatyában jártak ki a reptérre.. -
Én tegnap előtt felraktam a silent hunter4-et. KB másfél óráig kötött le
-
Lacusch69 #19720 Nem, mostanában FPS-t (ArmA2) nyúzok a gépen, meg élőben is (paintball). -
Ja, és gyanusabb lenne ha a travián fórumon kérdezte volna
-
Komolyan mondom nem érdekel. Tudod, hogy egy suliban dolgozok. Itt azt szokták megkérdezni, hogy a szombati tanfolyam hétvégén van e, meg a cukrász szekképesítésbe beszámít e a húsfeldolgozói gyakorlat.
Az emberek figyelmetlenek néha és nem igazán vannak képben. Lehet hogy a srác hallot már a dologról, csak éppen magyarul, vagy mittudom én.
Viszont érdeklődik és kérdez, mindezt tisztelettel. -
Próbáltad már Lacusch?
Jókat szórakozom vele :) Idétlen egy dolog de eredeti. -
Galiba!
Nekem ne mond ,hogy ha egy II.VH-s szimmel foglalkozó fórumon felteszik neked a kérdést ,hogy mi az a dogfight akkor nem gyanús egy kicsit?