91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hagyd már Palik kollegát. Hülye az a repüléshez:) csak azt nem értem ,hogy mért nem Bocskort kérik erre fel.Közismert ,népszerű ,meg azért ért is hozzá.
  • SirArcheer
    Hopp. Korrigálok:

2009.08.19, Szerda - Selejtező nap

12:01 13:01 Red Bull Air Race megnyitó
    13:01 13:06 Flying Bulls Cobra bemutató
    13:35 13:40 F4U Corsair/ B25 bemutató
    13:47 13:52 Breitling DC3 bemutató
    14:04 14:11 CZ Flying Bulls bemutató
    14:30 15:15 Első selejtező
    15:21 15:27 BO105 HELICOPTER bemutató
    15:30 16:15 Második selejtező
    16:15 16:18 Eredményhírdetés
    16:19 16:37 BREITLING JET TEAM bemutató

2009.08.20, Csütörtök - Verseny nap

13:00 13:01 Red Bull Air Race megnyitó
    13:05 13:06 Első SAAB JAS 39 GRIPEN vadászrepülő bemutatója
    13:06 13:10 Magyar Légierő Mi-24 harci helikopter nyitó repülése zászlókkal
    13:06 13:08 Magyar nemzeti himnusz
    13:10 13:11 Második SAAB JAS 39 GRIPEN vadászrepülő bemutatója
    13:12 13:16 Dr. Szekeres Imre, Honvédelmi Miniszter nyitó beszéde
    13:17 13:19 ALPHAJET repülés
    13:21 13:25 Malev és LI-2 bemutatója (11.45 a fentebbiek alapján)
    14:00 14:15 Szabad futam
    14:28 14:33 BREITLING DC3 bemutató
    14:34 14:52 BREITLING JET TEAM bemutató
    15:00 15:30 TOP 12
    15:38 16:02 SUPER 8
    16:08 16:13 BO105 HELICOPTER bemutató
    16:15 17:00 FINAL 4
    16:31 16:38 CZ Flying Bulls bemutató
    16:44 16:49 F4U Corsair / B25 bemutaó
    16:50 16:55 FB COBRA bemutató
    17:02 17:12 Díjkiosztó ünnepség

Ez egy előre megadott program, semmi sem biztos...Malév gép akkor 11.45!
  • Sanyix
    azért behallani palik faszságait, az f4u-ról miszerint "ez a gép ez a 2 vh utolsó fejlesztései közé tartozik, harcban már nem is működött" :D
  • SirArcheer
    10.00–11.00 Hősök tere: tisztavatás és haditechnikai bemutató, a honvédség repülőgépeinek és helikoptereinek bemutatkozása a Hősök tere fölött.
  • Richtofen
    Hánykor kezdődik a bemutató?
    A verseny nem érdekel, de a Corsairt megnézném. A Mitchellt talán 2 éve (vagy 3) láttam, akkor nem volt Corsair, hanem Jak-11-es.
  • Richtofen
    Az Li-2-es is itt pörgött a város felett 14:00 körül.
  • istikovacs76
    Azért tavaly is gyönyörű volt ez a két "rohadt" dög:D
    http://www.youtube.com/watch?v=gDwMkPaMXtE
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Aki honap pesten kint lesz a 20.-ai rendezvényen, az láthatja a megszokott B-25-öst, és lesz corsair is.
    http://www.airportal.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=1559&start=0
  • PhantomAss
    egy-két hét alatt nem hiszem hogy leszállítottak volna többszáz gépet, akkoriban nagyon erős volt a német tengeralattjáró flotta, ahhoz sok idő kellett volna, sztem nem húzták volna addig
    de ez csak az én véleményem
  • SirArcheer
    Az ablakunk előtt gyakorolják a holnapi kötelék repülést 7 gép.
    Most meg egyesével akcióznak.
  • SirArcheer
    Ezt én is hallottam, de ha minden gépet megsemmisítettek volna, USA-tól kaptak volna gépeket.
    Tudom hogy akkor USA még nem lépett be a háborúba, de támogatta az angolokat kölcsönbérleti szerződés szerint.
  • PhantomAss
    nem okoskodni akarok, ,de én eddig úgy tudtam, hogy az angliai csata amiatt bukott meg, hogy a németek nekiálltak Londont bombázni a repterek és gyárak helyett, ahogy azt addig tették
    az angoloknak annyi gépük maradt ami kb 2 hét alatt megsemmisült volna a tobábbi harcokban, és ez a hibás stratégiai döntés (Göring részéről) mentette meg őket az összeomlástól
    (néhány Wellington Berlint bombázta, és erre pipult be Göring annyira hogy felhagyott a repterek támadásával-ugye mindenki ismeri a híres mondást Göringtől...)
    gyak. az angliai csata végére az angoloknak alig maradt bevethető gépük és már felkészültek a legrosszabbra amikor lélegzethez jutottak és ez elég volt
  • SirArcheer
    Én azt olvastam hogy az is segítette az angolokat, hogy ha lelőttek egy angol gépet és a pilóta ki tudott ugrani akkor pár nap után ismét hadba vethető volt, míg németeknél rögtön -1 pilóta.
    A radarok meg nehéz célpontok voltak mert pont teli találat kellett hogy megrongálják őket.
  • Her Laca
    Az hangzott el,hogy a németek nem ismerték fel a Radar jelentőségét,pontosabban azt hitték,hogy a központ a radarállomások alatt van amit nem érhettek el. Így nem rombolták le teljesen ,no meg ott voltak a földi észlelők is. Plusz nem mérték fel az angol repülőgép gyártás lehetőségeit sem. Szóval nagyon összetett a dolog.
    Nem beszélve arról,hogy a LW-t nem ilyen hadmozdulatokra alakították ki,hiszen itt a földi csapatok nem támogathatták őket.
    Na mindegy is de a lényeg hogy saját ANGOL vélemény szerint nem a Spit meg a hős pilóták voltak a siker kulcsai,hanem az összes körülmény együtt.
  • Lacusch69
    Nekem erről az a véleményem, hogy augusztus végén sem a RAF, sem a Bomber Command nem tudta volna megakadályozni a Seelöwe-t.
    Más kérdés, hogy a német inváziós erő gyakorlatilag nem létezett, tulajdonképpen a LW csak cél nélküli árnyékbokszot folytatott.
  • Her Laca
    Urak! Végre láttam a HISTORIN egy korrekt ismeretterjesztő filmet az angliai csatáról.Kielemezték miért nem sikerült a Németeknek a dolog.
    Nos mindent megvizsgáltak,kezdve a repülők tulajdonságaitól az infrastruktúráig. Na ami érdekes az az ,hogy komoly szimulátorokba betáplálták a Spit és a Messer adatait. Repülő mérnökök , pilóták,stb elemezték ki a dolgot. Elhangzott amit ugyan tudunk ,de valahogy kevés helyen ismerik el. A messa úgy zuhanásban ,úgy emelkedésben ,sebességben ,agilitásban jobb gép volt.EZT ANGOL KUTATÓK MONDTÁK:))
    Günther Rall mondta ki a verdiktet.
    A baj az volttöbbek közt,hogy amint elérték az angol partokat már azt nézték mennyi üzemanyaguk maradt. Légi harcnál is folyamatosan a mutatót kellet nézniük a fél szemükkel,mert ha elérte azt a mennyiséget amivel még haza érhettek hát csapot papot otthagytak és menekültek,de még így is rengetegen estek a tengerbe.
    Végül is a döntő dolog a radar ,valamint az akkori kornak megfelelő csúcstechnika a telefonnal ellátott földi megfigyelők bizonyultak.
    No meg a szervezettségük. Már a háború előtt kiépítették ezt a hálózatot.
  • SirArcheer
    Tudom.
    De úgy értettem a PC-men lehet diavetítés lesz.

• Her Laca
    Nem csinálnak BOB ot Xboxra. Úgyhogy nem lesz diavetítés.
  • SirArcheer
    Jah.
    De a BoP tuti elindul boxon, a BOB lehet csak diavetítés lesz.
  • Ben007
    Thx ez is két hét múlva fog megjelenni
  • SirArcheer
    Storm of War:Battle of Britain
  • Ben007
    pedig érdekelne a rendes neve
  • Sanyo
    Kint van a szavazás, kedvenc játékok. Nem kell regisztrálni, csak ki kell választani az aktuálist és megnyomni a szavazás gombot. Előre is kösz, aki segít nekem egy kicsit. Köszönet LeonSilvernek az ötletért.
  • Lysandus
    Egyet kell értenem Sanyóval. Megnéztem a trailert, és a konzolos változat valóban lenyűgözően gyönyörű. Meg is sértődtem, hogy Oleg hanyagol bennünket, PC-seket.
  • Sanyo
    A pc változatot úgy hívják, hogy: Il-2: 1946. Egyébként tényleg két hét múlva fog megjelenni.
  • Nohab
    Nem lesz, de ne is sajnáld. Ilyen árkád dolgokból van elég. Inkább a bob-ot várd. (Hirtelen nem tudom mi a rendes neve.)
  • Ben007
    én vagyok a nagyon hülye vagy tényleg nem lesz pc re?
  • SirArcheer
    Segítség
  • Lacusch69
    Bocsi, ne haragudj!
    Ez egy szállóige Il-2-es körökben, mert Oleg (a projekt vezetője) minden kérdésre ezt a választ adja.
    Mentségemre szóljon, a világ bármelyik hasonló fórumán az első háromból legalább egy ugyanez a válasz lett volna...
  • Lebowski
    ez az általános válsz. pár éve két hét múlva jön ki egyfolytában a játék.
  • Ben007
    komcsi? az fasza bocsánat nagyon jó lenne addigra lesz joystickom :)
  • Lacusch69
    2 hét múlva...
  • Ben007
    mikor jön ki a birds of prey?
  • TG Gida
    Boom & Zoom
  • Her Laca
    Jól van :)
  • Szepy2884
    Ja és ezt pedig imádtam. Évekig elvoltam vele a retaliátor után is :)))
  • Szepy2884
    "Ő túlélte,és látom ugyan ,hogy nem tetszik de a neve biza bekerült a történelembe."

Ajaj, vagy én fogalmazok pontatlanul, vagy te értesz engem sorozatosan félre Ellenkezőleg nagyon bírom a ficeket. az egészet meg csak úgy írtam, mert amikor láttam róla egy személyes riportot, akkor ezek különösen megragadtak bennem. Szerintem az ilyen kis apróságok teszinek egy történelmi személyiséget igazán emberivé
  • Her Laca
    Nekem még ez nagyon tetszett:)
    ""A bangladesi háború idején saját Beechcraft gyártmányú gépét az indiai támadók a földön megsemmisítették, mire dühösen amerikai megtorlást követelt.[10]"
  • Her Laca
    Ezt most hogy jön ide???
    Szerinted hány magyar pilóta volt aki vidékről jött?És hányat lőttek le?
    Ő túlélte,és látom ugyan ,hogy nem tetszik de a neve biza bekerült a történelembe.
    De nem az első bevetésén hanem "1944. március 5-én Yeagert a nyolcadik bevetésén, egy légi győzelem után, Franciaország felett lelőtték"
    vikipédia. "Ezredében ő volt az első „egynapos ász”, aki egy bevetés során öt ellenséges gépet lőtt le."
    Csak tudott valamit nem?
  • Szepy2884
    És azt nem mondta, hogy echte vidéki gyerek volt aki autót se látott nagyon ahol felnőtt, nemhogy repülőt? Sőt állítása szerint akkor látott először repülőt, amikor bevonult. Ja és ha jól emléxem, akkor az első bevetésén lelőtték...