91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja igen írtad. Bocs. -
SirArcheer #20314 " Repülni a20-tól aj2m5-ön keresztül mindennel lehetett, ami repül."
Khm...Kavintont a járókereten felejtette Uram! ;) -
Lentebb írtam. Nekem is ugyanez a nyűgöm volt. Az oldalukon van egy lista amiket telepítgetni kell. Mondjuk az is igaz, hogy a telepítés után sem változott semmi. épp most próbálok kiigazodni a sok javítás és mod között. Ha jutok valamire azonnal megírom. Te neked is választható volt az egyész géppark? -
Nagy igazság. Tudjátok, néha tényleg azt gondolom, hogy ennél a "sportnál" az egyik legnagyobb készség a türelem, a legveszedelmesebb pedig a kapkodás. -
istikovacs76 #20311 Ma felnéztem a BOB szerverre, de elég érdekes térképet adott ki.
43-as csatorna, de csak egy felszállópálya volt, az is a német oldalon. Bombázni lehetett egy célt, ami német oldalon volt. Repülni a20-tól aj2m5-ön keresztül mindennel lehetett, ami repül.
Kész van ez a szerver, vagy nálam van valami bibi? -
Lebowski #20310 ezesetben a járókereted lábaira dióhéjat regasztunk, így jól el fogsz csúszni! :) -
A földbefúródás kizárva. A járókeretemre támaszkodva minden szituációt megold Galibabácsi. A hallókészülékemet tizesre állítom és már akkor hallak benneteket amikor beindítjátok a motort.
-
Lebowski #20308 és akkor te ájultan fogsz mellettünk földbefúródni??? :P -
Glo #20307 Miközben Te az Immelman tetején épp hasra fordítod a gépet, mi meg 720-nál felhúzzuk 
Tegnap AW-n unalmamban dumáltam egy német sráccal (a recon A20 sehogy se akart megérkezni), Kylu volt a neve. Ő mondta meg a "pilots dogma"-t: "If nothing to do: climb" :) -
Jól van jól! Csak bácsizzatok. Lesztek ti még alattam kétezer méterrel háttal a napnak 

-
Glo #20305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a negyven rabló -
Már a melóhelyen vagyok, így nem tudom megmindani, de szerintem ha ráklikkelsz akkor kiderül. Ha jól emlékszem akkor nem egy túl nagy dolog. -
SirArcheer #20303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Galiba bá! ;)
Kb. hány Mega plusz dolgot kell telepíteni?
Fogytán a hely. :( -
istikovacs76 #20302 Oké, köszi:) -
istikovacs76 #20301 Kell a toolbox, a mod pack 1.2, alul (a luftlw10 honlapán, a linken, amit adtál) az a 17 kiegészítő? (E-1, E-3b, halifax javítás) -
Igen. vannak benne új gépek és kabinok, pl F156 storch. Nagyon vagány
-
istikovacs76 #20299 Akkor az LW10 szerverhez kell az 1.2-es patch, ami 178megás? -
Nekem elég egy is, de az legyen kék, sok szép Messerschmitt-el, viszont most csak vörös van spitikkel. BRRRRRRRRRRRR
Egyéb iránt már kezd összeálni a kép. A szerver service pack 1.2 kívül még kell néhány javítás.
Ha valakinek szarozna akkor itt találhat orvosságot a bajaira. -
Glo #20297 Kis telhetetlen, hány reptérről akarsz egyszerre startolni?
-
Megnéztem a BoB szervert az este és elég sokat szarakodtam vele. A problémám az, hogy csak az egyik oldal repterét látom, tehát csak vörös vagy csak kék és abból is csak egyet. Viszont ott meg az összes gép megvan. Felraktam én mindent amit az LW-s srácok mondtak este de semmi. -
OFF: A lányom mostanában ha valami tetszik neki az mondja, hogy ez cuci meg muci, ha meg nem tetszik neki akkor "ez nem muci". Marha jól megértjük egymást, kivéve amikor tanulásról, takarításról vagy mosogatásról van szó. Ki érti.
-
o.k. csak nem tudok regisztrálni -
elqrtad.... lehagytad az y-okat. -> küldcsy üzcsy stb... -
Mikor? 2 hét múlva? -
Glo #20291 A Forgotten Battles-re menj.
-
valami nemfrankó ezzel a hyperlobbys izéval igaz sose használtam de nincs valami más progi? -
nem találom a hiperlobby programon belül az il2 1946-ot mit csináljak? -
Szepy2884 #20288 szerintem lemaradtam valamiről... Még nem az a korosztály vagyok, hogy rákosielvtárs jusson eszembe :) -
Szepy2884 #20287 Jajj kérlek te nem ismered a kifinomult diplomáciát és taktikát. Amíg vele játszik, addig sem a lányával játszik 
Ahh! gonoszak vagyunk... -
a tapasztalat igaz elvtárs? -
Glo #20285 Hidd el, tisztítani is hatásos.. és azért fel se jelenthet :)
Amíg 14 éves a lányom (ha a srác 95-ös és Galiba (Gali-Bá?
) lányának oszt.társa akkor gondolom) addig azt gondol amit én gondolok
-
ez nem elég hatásos a vadászpuskát nem tisztítani hanem csőre kell tölteni és a tökéhez nyomni -
Menjünk át valami nyugdíjas fórumra, ahol pacemakert meg művégtagokat csereberélnek. Ott mi leszünk a királyok
-
Vennem kell egy gumicsizmát
-
vajon ezt a lányod is így fogja gondolni? -
Glo #20280 Ja, és megy a BoB szeró a Lobbyn, akit érdekel. -
Glo #20279 Hmm.. jó apa leszek.. majd egyszer
-
elveszett gyerekkor -
Glo #20277 A "Na akkor 2 dolog"-nál szartam volna össze magam, mert ilyenkor jön a:
1: Ha a lányomhoz bármely nedves részed hozzáér letépem a töködet.
2: Ha a lányom bármely nedves részéhez hozzáérsz az első lehetőség lép érvénybe
Ja és ezt persze úgy, hogy lehetőség szerint véres gumicsizmában tisztítod a vadászfegyveredet az asztalon
-
Szepy2884 #20276 miről is?