91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha jól tudom akkor az AAA oldaláról. Még nem volt időm megnézni, mert nálunk már megy a suliban a felvételiztetés és eléggé el vagyok havazva.
Szerintem majd a többiek beszámolnak az eredményekről és talán dobnak pár linket ahonnan az alábbi dolgokat le lehet tölteni. Én pl csak UI. 1.1.1-et találtam
-
Vagyis rájöttél, hogy ez nem játékból van? -
Glo #20353 Hö..?
-
Szepy2884 #20352 Bakker!! Egy világ omlott össze bennem! Most vettem, csak észre hogy ez az egész csak /29/yEuOw5yrLO4CGI OMG
-
Hát őőőőő... -
Szepy2884 #20350 ingyen se kéne -
SirArcheer #20349 OFF:
3db-ot lehet venni max.
Úgyanolyan gagyi mint a BigMac régi áron.
Órákat álltak érte sorban. Az idő meg ügye pénz, tehát nem olyan olcsó ez.
ON:
Galimatika:
Az AC installert nem említi a szerver fóruma. Azt honnan lehet leszedni? -
Mindenki repülőre 15.00 és 16.40 között 100 forint a sajtburger a mcdonalds-ban -
Szepy2884 #20347 még egy utolsó aztán befejezve
-Képzeld kaptam egy új gyógyszert amnézia ellen!
-És jó?
-Hogyne! Eddig ez a legjobb.
-És mi a neve?
-Hát izé várjálcsak... vmi virágneve van segítsél már.
-Krizantém?
-Neem egyszerűbb...
-Ibolya?
-Azaz Ibolya!... Ibolya, hogy hívják azt az új gyógyszert???
-
Elméletileg ez a helyes telepítés.
1. UI. 1.1
2. UI. 1.1.1
3. LW serverpack 1.2
4. AC Installer
Magam még nem tudtam kipróbálni, mert este nem maradt időm, de ma ráfekszek a dologra.
Szerintem nekem a felsoroltak közül csak a fele van meg.
Ha valakinek megy az referálhatna róla. -
Nemrég olvastam egy ilyet, hogy:
-Fiam a hülye német haverod már megint eldugta a távirányítót!
-Alzheimer apa! Alzheimer... -
istikovacs76 #20344 Szia Galiba.
Sikerült valamit javítani a BOB szerveres helyzeten? Tegnap voltam fenn, vátogattam az atmosphrere, és a zutis mod-ot, de ha nincs bekapcsolva, akkor fel sem enged. Herr Laca fenn volt tegnap, neki jó.
Én meg csak 1 repteret látok mindíg:( Már nem tudok mit kitalálni. -
Szepy2884 #20343 "Noémi monta hogy Zoli(bá)-t is meghúzták oroszból hetedikben."
OFF
Tudod fiacskám, volt idő (te akkor még nem éltél, de én sem nagyon hála Istennek), amikor az oroszt beleverték a magyarba és abból megbukni nem szégyen volt, hanem hazafias tett. Szóval örülj neki erősen, hogy szabadon tanulhatsz angolt vagy bármilyen nyelvet. -
Mindenki másra esküszik,én speciel kézápolóval szoktam kenni,de majd a többiek is adnak tanácsokat.Arra figyelj,hogy a potikhoz ne menjen be a cuccos,inkább vékonyan a tányért meg a peremet.
Ha lekönnyíted a rugót,a kopás is jóval kissebb.Próbálgassd először könnyítés nélkül a joy-t,aztán kipróbálod könnyítve,utána eldöntheted,neked melyik fekszik jobban. -
úgy konkrétan te mivel kened a tányért? -
Jó lesz az.Az enyém már kissé viharvertebb,kb 1 éves,de semmi baja.
Ha megfogadsz egy tanácsot,kötözővel összehúzod a rugót+kened a tányért,sokkal finomabb mozgásokra leszel képes,célzásnál nem jön rosszul. -
Lacusch69 #20339 Hmmm... írtam már pár missiont (elsősorban a flyonline-nak). de az AI mozgást csak a coop-okban végez (kivéve V1) -
telefonnal csináltam azért ilyen szar a minőség -
Az én cyborg evom
-
Csak nem megvan a gumicsizma? -
Fürtös #20335 Jól hangzik!
Bár mostanában nem nagyon van idöm repülni:( -
Mozognak a tankok vannak ai repülők,változik a front kb ennyi elsőre. -
istikovacs76 #20333 Én is a toolboxot, ész 1.2-est is.:( -
Felraktam azt is meg tool box-ot is és semmi. A héten délutános vagyok, de nyolc fele haza érek és próbálom újra. -
istikovacs76 #20331 Nekem minden a mig-9 től, a fiesslerig, minden. Gondokodtam is, mivel menjek bombázni.
Lehet, az atomos B-29-el kellettt volna, így könnyen leradíroztam volna az ellenséges harckocsi oszlopot:) Csak nem tudom, hogy az adminok mit szóltak volna. -
Tudod mi a bibi!!! Változik a front! hoppá -
Na megvan EZT NI -
Nos én most léptem be és nekem hibátlan.
Van valami amit fel kell hozzá rakni, Gida a multkor linkelte ,de fogalmam sincs mit. -
Én még azt se bánnám ha működne rendesen az a nyomorult szerver.
bár lehet, hogy én vagyok csak ilyen szerencsétlen. -
És a statot is törölték!!! Hát ezért küzdöttem én oly sokat az angelus égbolton?
-
Isti95 #20325 
-
Igen a hír igaz. MEGHÚZTAK!!! Na most egy kicsit könnyebb a lelkem, hogy e sok éves tehertől megszabadultam. Ami meg téged illet Kőszegi fiam.......
holnap várlak
-
SirArcheer #20323 Érdekesen akarsz bevágódni! 
-
Isti95 #20322 Noémi monta hogy Zoli(bá)-t is meghúzták oroszból hetedikben. -
Tiszta ciki nem?
-
Lebowski #20320 ejjejjejjejjj. angolból pótvizsga :) -
Na, gratulálok, bár szerintem lehetett volna az jobb is.
A mondatod második felét majd pénteken megvitatjuk.

-
Isti95 #20318 Egy kettessel átmentem
pénteken megyek Zoli(bá)-hoz.
-
Lebowski #20317 ugyanolyan orvos mint alzheimer :) -
Kavinton, kavinton. Elfelejtettem mi az.........