91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hali! Valaki elmondaná, hogy ezzel a telepítéssel akkor konkrétan milyen is lesz aaz IL-2? Gondolok itt realitás, géphangok stb... Van lent nekem pár mod de már fene se emlékszik, hogy lettek feltelepítve, aztán sose lehet tudni mikor kell mégegyszer felrakni az egészet:
1. Készíts a biztonság kedvéért egy másolatot a MODs mappádról és töröld utánna az egészet.
2. AAA Community installer
3. UI. 1.1.1 patch
4. LW Serverpack 1.2
5. AC_Installer_v3_8plus Halifax
-
majonur #20474 koszi szepen!
jon lefele -
Itten van.
-
majonur #20472 Sziasztok!
Kerhetnek egy linket az AAA Community Installer -hez.
koszi -
Nagyon jó kis oldal. Két napja fedeztem fel és rengeteg érdekes dolgot találtam. -
Én meg nem az FFB-ről értekeztem,hanem a potikról:)))
Logitech az joyt eddig nem tudott csinálni. Kormányt igen van is nekem,de joyt azt sajnos nem. Bár lehet ez most sikerült nekik.
Nem is értem mi lehet a nehéz abban,hogy csináljanak egy strapabíró minden igényt kielégítő cuccot. Komolyan mondom egyszer nekiállok és fabrikálok egyet ,de olyat ,hogy sose megy tönkre. Lesz benne acél,meg csapágyak ,meg ilyesmik:)) Lehet lesz vagy 20kg,de tartós lesz. -
Lebowski #20469 kurva szép képek. már bocsánat :) -
Lacusch69 #20468 Hmmm... közel egy évig használtam MS Sidewinder FFB-t, csak és kizárólag az X52 HOTAS rendszere miatt váltam meg tőle. (Ja, meg mert gameportos volt) -
Lebowski #20467 igaz.én a logitechre írtam. de nem ebből vontam le következtetést a piac ffb-s joyaira. eddig csak negatívumokat hallottam hosszutávon az ffb-ről, de íme itt vagytok Ti, az ellenpélda :) -
American weapons in russian army -
Háború színesben. -
Russian aviation museum in kiev -
"2 óra repülés után nem tudod mozgatni a kezed. nekem ez a tapasztalatom. meg az, hogy egy év után a potik szanaszéjjel kopnak, és halálpontatlan lesz a joy. igaz nem olvastam el, hogy ez potis-e."
KV a logitec joyra írta. Legalábbis én így értelmeztem,hiszen az volt a téma.Nem hinném ,hogy általánosított. De majd megkérdem.
És eszembe sincs kötekedni veled.:DD -
Szepy2884 #20462 nem kp, kv. fáradt vagyok... -
Szepy2884 #20461 "De itten a logitech potikról van szó!!!"
Lol!!! Laca megfigyeltem, te direkt kötekszel velem! :)
A francokat! Kp általánosítva beszélt az ffb-ről és nem márka szerint. Aztán meg kiderült, hogy "na jó akkor nem az összes ffb szar csak a legotech" mert neki az volt és beszart.
"No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is."
Most is megtudhatod a vélemyényemet: MAJD HA HÜLYE LESZEK!
ps.: amúgy még mindíg y van a nevem végén... de mind1
-
Lacusch69 #20460 AZ X52-ben a rudder potis, a tengelyek Hall-jeladóval működnek.
Ha jól emlékszem, a Cyborg csak potis, nincs benne Hall-jeladó. -
Saitekben nincs poti. -
Én most logitech joyal repülök. A ruddernek akkora a holtjátéka, hogy már nem tudok hova utánállítani. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kemény a rugója. Az egyetlen amit szeretek benne, hogy kényelmes. -
sztem az il2 ff-je egy kicsit el van cseszve
pl a motorindításnál nem hiszem hogy semmi remegés sincs a boton-legalábbis régebben nem volt, a woe-ben pedig majdnem kitépte a kezedből amikor indítottad :)na jó, az is el van túlozva kicsinyt
az átesés viszont jól meg van oldva, azt én is szerettem, szal nem rossz a ff egy repszimnél ha jól meg van csinálva -
De itten a logitech potikról van szó!!!
A saitek potik nem romlanak el,annyira.
No de Szepi testvér csak a tréfa kedvéért vegyél egy Logitech joyt oszt használd egy hónapig. Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is. -
Lebowski #20455 KPnak, infrared, nekem, meg még párunknak szétment. monnyunk nekem logitech volt... :) -
Nekem is force-os saitek-em volt és nem azért adtam el mert bármi bajom lett volna vele.
Amíg azzal repültem, pl soha nem ejtettem át a gépet, mert az átesés határánál már kezdett remegni a bot, így mindig tudtam, hogy mennyit lehet húzni még rajta.
Egyéb iránt pedig Laca nézetét osztom. Ha tudsz repülni, akkor szinte mindegy mi van a kezedben. -
Szepy2884 #20453 4 éve használom a potis hullaszar kézleszárasztós ffb-s szájtekemet és semmi baja se neki, se nekem PONT -
na holnap feladom a joyt és megint joynélkül leszek :( viszont a másikon a tányért bekentem kézkrémmel és mintha kicserélték volna! De a másikat nem igazán kívánom kenegetni majd egy,két év múlva -
nekem egy saitek cyborg 3d forcestickem van, mikor az első il2 megjelent akkor vettem (6-7 éve ,asszem9 és tökéletesen működik azóta is....)
imádom ahogy rángat, engem nem fáraszt:)
ilyen -
Lebowski #20450 2 óra repülés után nem tudod mozgatni a kezed. nekem ez a tapasztalatom. meg az, hogy egy év után a potik szanaszéjjel kopnak, és halálpontatlan lesz a joy. igaz nem olvastam el, hogy ez potis-e. -
marha jól néz ki, és úgy olvasom forcefeedbackes (nem úgy mint az x52)
80 ropi az ára:( - ha tehetném megvenném azonnal....
ti használtok forcefeedbacket egyébként... sztem marha fílinges ahogy
ki akarja rántani a kezedből.... célzásnál szopás néha azé, de így autentikus legalább. -
Idő arra van amire akarjuk ,hogy legyen:)) -
Lebowski #20447 nincs idő. -
Nem mondod ,hogy még nincs kész??
Már mióta készítik. -
Lebowski #20445 az igen. hasonlót épít egy ismerős (ricsisek ismerik, Farkaskomáról van szó), csak Ő éppenséggel ugyan ezt csinálja majd meg Herculesből :) és majdan ha minden jó KP majd megprogramozza.
ez is majd két hét múlva kb... :D -
EZ milyen szerintetek Srácok??? A pedál nagyon királynak néz ki... -
ÉRDEKES KÉPEK. -
SirArcheer #20442 Ezt olvastam én is.
De a "lehet kicsit korábban"-ban benne van a két héten belül is. ;) -
Doug: Még néhány kérdés a Storm of War: Battle of Britain-al kapcsolatban, melőtt továbbmennénk.
Idézet Sanyo-tol
"Nemrég azt mondtad, hogy az Angliai Csata 70. évfordulóján szeretnéd kiadni a programot. Ez 2010 szeptembere. Bízol benne, hogy a repszimulátorosok 2010 októberében már repülhetnek a játékkal?
Oleg: Igen, ez a tervünk. Szerintem egy kicsit korábban fog érkezni, de most még nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor. De 2010 október (vagy egy kicsivel korábban) a Storm of War: Battle of Britain-nek több ezer játékosa lesz." -
SirArcheer #20440 Tehát két hét és 2011 között bármikor várható. -
Ez már erőssen filozófiai kérdés. Metafizikai síkra terelve a kérdést, ez erőssen az idő relativitásával függ össze és a különböző szubkultúrában nevelkedett emberek idővel kapcsolatos felfogásával. Arra a következtetésre jutottam, hogy kelet fele haladva az idő, mint lineáris folyamat, erőssen megnyúlni látszik. Ami keleten csak két hét, az kicsit nyugatabbra már egy örökkévalóság. -
simon7108 #20438 thx megprobálom:)
és azt nem tudja valaki,hogy mikor lesz esetleg uj IL-2?:D
mert azt hallotam,hogy September 4. lesz uj de az csak konzolokra jon és nem lesz annyira szimulátor jellegu mint az elozok de PC re mikor jon uj?:S -
Lebowski #20437 nincs nő nincs, ívás.... :D -
Íme a megoldás. már sokaknak bevált