91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Laca 9.2-es Catalyst-al próbáld ki, nekem az IL2 höz az vált be.
    + a conf.ini beállításait is át kell nézni

Próbált ki ezzel

[Render_OpenGL]
    TexQual=3
    TexMipFilter=3
    TexCompress=0
    TexFlags.UseDither=0
    TexFlags.UseAlpha=0
    TexFlags.UseIndex=0
    TexFlags.PolygonStipple=0
    TexFlags.UseClampedSprites=0
    TexFlags.DrawLandByTriangles=0
    TexFlags.UseVertexArrays=0
    TexFlags.DisableAPIExtensions=0
    TexFlags.ARBMultitextureExt=1
    TexFlags.TexEnvCombineExt=1
    TexFlags.SecondaryColorExt=1
    TexFlags.VertexArrayExt=1
    TexFlags.ClipHintExt=0
    TexFlags.UsePaletteExt=0
    TexFlags.TexAnisotropicExt=1
    TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
    TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
    TexFlags.DepthClampNV=0
    TexFlags.SeparateSpecular=1
    TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=1

Shadows=2
    Specular=2
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    VisibilityDistance=3

Sky=2
    Forest=2
    LandShading=3
    LandDetails=2

LandGeom=2
    TexLarge=1
    TexLandQual=3
    TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
    Water=2
    Effects=1
    ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
    PolygonOffsetUnits=-3.0

• Lacusch69
    Rég volt ATI kártyám (9800pro), de esetleg nem lehet, hogy a Catalystban külön be kell állítani az élsimítás engedélyezését?
  • Lacusch69
    Most raktam fel a legutóbbi modot. Nektek is 1.1 verziószámot ír ki betöltődéskor?

Más. Tetszik a Me-410D, 4db MG213-mal orrában. 920-930-nál kezd el szakadni, és nagyon jól gyorsul meg emelkedik... (Na jó, nem a Shitfire elleni közelharc az erőssége)
  • Her Laca
    Srácok!!
    Lehet elkövettem életem egyik nagy ballépését ,hogy ATIT engedtem a házamba. Mi a retket kell csinálnom,hogy amikor nézelődök ne legyenek szép nagy fűrészfogak a kereteken például. 8X élsimítás,de ha nem forgatom a fejem nincs baj. Meg már három órája küzdök vele ,de vannak még problémáim. Lehet holnap visszaviszem és veszek egy Nvidiát.
  • Glo
    Heh.. behalt a Lobby..
  • rudanjoe
    egy pár "kötelező" olvasmány:)

A luftwaffe ászai

A Bf109-es története

A JG 26 hadműveleti naplója

A Focke-Wulf 190-es

Fegyvertársak

stb....
  • Nesu
    :D
  • Lacusch69
    Bakker, elkapkodtad...
    Most jutott szembe, hogy tudtam volna ingyen adni egy ATI9250-est...
  • Her Laca
    ÉÉÉÉÉÉÉSSSSS megvan:)
    Újra repképes vagyok:)
  • acidrain
    lehet hogy én is benézek este, legalább lesz kirelőni a pirosaknak
  • Glo
    Azért voltak a hurris bevetésnek árnyoldalai is :)

Csapatban sokkal jobb repülni, ez egyértelmű. Tegnap is kb 3 perc azzal telt el, hogy az 5 Hawk egymást leste, hátha elbújt köztünk egy mesza.. Szinte éreztem a tűzgombon az ujjaikat mikor folyton szembe repültek velünk, meg beálltak a 6 óránkba..

Gyere csak gyere, aztán lekenjük őket mint a vajat :)
  • Fürtös
    azta**** asszem felreszelem a mühelygépre az il2-öt...
    3 hétig nem birom ki repülés nélkül,pláne ha ilyenek vannak:D
  • galimatika
    Imádom az ilyen sztorikat. Én tuti leszek este!!! Én akkor élvezem a legjobban a repülést mikor van cél, van egy csapat kötelékben, vannak védők akik a bombereket fedezik stb, stb. Mikor valóságszagú a dolog.
    Nekem alegutóbbi ilyen lményem pont valed volt Glo, meg Pogival, mikor a kötelékben támadó Swordfish hordát szétszórtuk Dunqerk parjainál. Vagy amikor azt a kóbor Hurrit megcsaptuk valahola csati közepén
  • Glo
    EL kell mesélnem, mert ilyet nem minden nap lát az ember.

Tegnap este felmentem BoB szeróra olyan 8 felé. Szinte csak németek voltak, az a map ment ahol Dunkirk német oldalon áll. A németek célja a Le HAvre-i kikötő bombázása. Mivel nem volt kedvem a 2 vörösre vadászni inkább dezertáltam Pogihoz, és elkezdtük hentelni Hawk-kal a németeket. Hát, ez egy über arcade gép. 2 szemberepülésből 2pk-t osztottam ki, egyszer Togyót üldöztük.. de ez lényegtelen. Összeállt 4-5 Hawk, és elkezdtünk LeHavre-ből északnak repülni a part mellett, mert onnan jöttek a bomberek, egyesével kettesével.. de ami 9 tájban történt..
    MEgláttam egy nagyobb köteléket messzire, kb 2km magasan. 4 gép.. aztán 6.. felettük még 2.. mögöttük még 1 és még 1..
    Összesen 9 Ju88 alkotott köteléket, mögöttük nyomult egy Stuka, és felettük egy 110-essel Togyo, meg mögöttük 2 Messzer adta a fedezetet. Bevallom, irigykedtem, hogy nem német odlalon állok. A 88-asokat esélyünk nem volt utólérni, mert ahogy közeledtünk a 2 messzer egyből felvette a harcot, a 88-asok meg szoros kötelékben távolodtak. Bevallom merszem se lett volna odamenni, inkább a Stukát gyepáltam, de az arcade Hawk-nak nem nagy a páncélzata, kiemelés közben kaptam PK-t.

Mindenesetre nagyon jó volt látni a köteléket, remélem valamelyikük csinált tracket és felteszi valahova.

Este gyertek játszani :D
  • lala42
    11000 rúpia + a szállítási költség. Az asszony már így is Kinai:-) (ferde szemmel néz rám) Előbb megnézem a próbaváltozatot.
  • Her Laca
    Eddig én csak kipróbáltam. Nagyon bejön. A demóval nem lehet a neten játszani de azt mondom próbáld ki. Én biztos megveszem ,csak előbb ugye a videó kártya a fontosabb:))
    itt a link a fórumjának Link
  • lala42
    Milyen a Rise of Flight? NET-en megy és van sok szeró? Érdemes beruházni? A próbaváltozat müxik-e a NET-en? Thx a válaszért.
  • acidrain
    laca PM
  • Her Laca
    Gyerek nem játszik. Hangmérnöknek tanul,:)) ahhoz nem kell fullos kártya.
    Annyi kell neki ,hogy most veszünk neki egy nagy full HD -s tv és azon akar netezni.
    Én mint mondtam ötezrest akarok de amig nem lehet kapni csak kell valami amivel IL2 zök :) A lényeg ,hogy az IL2 ő meg a Rise of Flight jól elmenjen rajta. Na meg a Lock On.Más játék nincs is a gépemen.
    Nem a pénz a probléma ,de pár hónapra nem szeretnék kétszer sokat kiadni ugyanarra a dologra. Ha beválik akkor még tudok várni is amíg mérséklődnek az újj kártyák árai.
  • lala42
    Attól függ, hogy a Fiad gépe milyen. Véleményem szerint már nem érdemes 4850-et venni.(szerintem) Egy '70-es időtállóbb. De ha nem akarsz nagyobb játékokat futtatni rajta, akkor elég lesz.(annak ellenére, hogy nekem Gainward 4850 Golden Sampre-m volt a 90-es előtt. Meg voltam vele elégedve, de hát az a fránya ArmA II, No meg az Operation Fleshpoint 2 Battlefield Bad Company csak kicsikarták a zsebemből a LÉT. Igaz el jóárasítottam az 50-es karit.Volt vagy 4 hónapos. Nos ez sem éri meg az egyéves szülinapját.:-))
  • Her Laca
    A tesztekben majdnem másfélszeres a különbség.
    De nem is ez a lényeg . Pontosan az általad leírtak miatt nem akarok beinvesztálni egy 40-50 ezres kártyába. De mire kapható lesz nálunk az 5000-es széria addig azért hónapok fognak eltelni.(és a magyar árak alakulásáról ne is beszéljünk)
    Feltett szándékom egy 5000 -es kártyát venni de addig is kell valami.
    A használt kártyákat meg jó magyar szokás szerint majdnem az ujj áráért adják ,így ezért gondoltam hogy ez a legjobb választás.
    Ha nem jönnének az ujj ati kártyák akkor 4890 est vennék.
    Még gondolkoztam a gts2500 on is de talán az ATI kártyája időtállóbb,és a fiam gépében majd ell lesz.
  • lala42
    Kezdőnek beállított bootok ellen nem is olyan rosz:-))
  • Lacusch69
    DX9 OpenGL-es játékokban (pl. Il-2) szerintem sem egetverő a különbség.
  • PhantomAss
    azzal azért vitatkoznék hogy jóval több a 4850 mint a 8800gt
    kb egykutya a kettő (lehet h az ati korszerűbb, de nem sokkal erősebb)
    bocs hogy beleugatok, én most a lehető legolcsóbb, de még elfogadható teljesítményű kártyát venném
    az ati 5xxx-es sorozat elképesztő lesz, néztem róla teszteket, ez jól átrendezi a piacot most
    persze te tudod hogy mire van pénz stb
  • Lacusch69
    Aki ezzel viccel?
  • Szepy2884
    Jaj Laca könyörgöm Hát nem azt mondom, hogy te csak viccből jelentesz ki ilyet, míg egyesek meg meggyőződésből?? Szerinted melyik a nagyobb gáz?
  • Her Laca
    Most össze vagyok hasonlítva????
  • Szepy2884
    "Én vagyok a legjobb ,és ha mégis lelőnek akkor biztos alávaló csaló az illető:))) Ez szent meggyőződésem:DD"

Mint ha csak levidzsúniort hallanám :))) Annyi külömbséggel, hogy ő nem tenne smile-t a mondat végére mint te :))
  • acidrain
    Szerintem az F4 ,G2 volt az igazán eltalált vadászgép.

Ebben úgy tűnik egyetértünk :))

• Her Laca
    Jól van Szepy:) Örök érvényű igazságokra most mit lehet mondani?
    Az én hozzáállásom a következő. Én vagyok a legjobb ,és ha mégis lelőnek akkor biztos alávaló csaló az illető:))) Ez szent meggyőződésem:DD
  • Lacusch69
    Ez így ebben a formában nem igaz. Ugyanis G2-t elég ritkán adnak a komolyabb szervereken, Shitet meg dögivel.
  • Szepy2884
    A G2 a kék oldal spitje. A Fóka az ISTEN! :))
  • Szepy2884
    "G2 nek nem ellenfél."

Attól függ ki ül benne.
    ...bár ez mindenre igaz.
  • Lacusch69
    Ja, G2-vel Jak-3-asokat és La-7-eseket is hülyére lehet venni.
  • Her Laca
    A G2 a GÉÉÉÉÉPPPPP:)
    Billegtesd oszt látsz hátra is.
    Dog ban nincs ennél jobb német gép, bár én személy szerint inkább a Fókára esküszöm.
    Azt szeretem amikor IX es spitek leállnak dogolni a G2 vel.
    Ritka az amikor én húzom a rövidebbet.
    Nem is tudom melyik német ász ragaszkodott az F4 eséhez még akkor is amikor már mindenki G6 ossal repült. Szerintem az F4 ,G2 volt az igazán eltalált vadászgép.
  • acidrain
    tényleg jó a G2, nekem csak 1 bajom van vele, hogy a hátranézés kissé nyűgös, főleg hat switch el. De erősen gondolkodom a Trackir4-en
  • Zsolt7411
    oké köszi megpróbálom.
  • Her Laca
    Egyszer 4 kígyót kapartam le az égről War -on. Mind a négyen egy századhoz tartoztak. G2 nek nem ellenfél. Meg is emlékeztek a kollegák erről a honlapjukon.:))
  • Lacusch69
    De azért odaírtam, hogy '44.febr.26-án Hartmann 10 Kobrát lőtt le...
  • Lacusch69
    Nyilván viccnek szánták... kedvem lett volna linkelni nekik a Tóth Drumi-féle "kobraszelídítést..."