91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Annyira nem bánom én sem,mert elég gyászos volt a tegnapi nap számomra.Valamiért nem lehetett felszállni az anyahajórol,valszeg azért mert bekapcsolták a katapult modot.A végén meg lőttem egy frendly A-20-ast,belém rögződött a kék oldal,azonnal megörültem neki mikor megláttam és jól szembe támadtam,a beléengedett hosszú sorozat után kapcsoltam,hogy én is piros vagyok.
  • Glo
    Hmm.. a Bob szerver stat oldala megy, de az utolsó küldetést nekem szept 13.-ra írja.. no sebaj..
  • Glo
    A rombolót végül elsüllyesztettem.. 8 torpedó kellett hozzá, amit saját bénázás valamint Drebilék aktív közreműködése miatt kb 10 felszállásból sikerült bevinni.. Leszállás közben meg kinyírtam magam, pedig a 88-assal is sikerülni szokot..
    Aztán lefeküdtem én is, mert az anyahajót elsüllyeszteni sztem lehetetlen..
    Amúgy azt figyelem, hogy a hajókat nem adja meg a statban..
  • galimatika
    Jó volt bizony, és még eredményesek is voltunk
    Sikerült a hajókat hullámsírba küldeni?
  • Glo
    Na majd kipróbálom. Ez olyan akkor, mint a level stab a 4.08-ban. A level autopilot az a hátsó lövész automatizálását kapcsolja, a levelstab meg a kormányszervek közé van eldugva..

Kösz az infót!
  • Zpogi
    Ha jól tudom akkor a gázkar 10%-os állására konfigolj egy gombot és úgy nyílik a bombatér ajtó.
    Hát a V.4 az V.4!!
  • Glo
    Nem tudom hogy vagytok vele, de a tegnapi dogolás is tetszett a BoB szerón. Sok magyar volt fent, kár h nem voltunk egy TS-en mindannyian.

Az összevető képet sajna nem tudtam megcsinálni, mert afrikai map volt egész este. Viszont 9 után beindult a nagy hentelés, igaz kicsit nehézkesen szálltak fel a vörösök az anyahajóról.

Más: A 4.09b-ben hogyan lehet kinyitni a bombeteret? Mert nekem csak a külső függesztményű bombákat oldja a gép, a bombetér ajtaját nem nyitja automatukisan mint a 4.08m-ben.

Viszont nem tudom megfigyeltétek-e, de roppant sokat lobbiztunk azért, hogy a játék indításánál V.4.09b legyen feltüntetve
  • Lacusch69
    Igen, az.
  • galimatika
    Ez az a kabin mod amit belinkeltem? Felraktam én is, viszont nálam semmi nincs. Egy üres égbol és csak külső nézetben látom a gépet.
  • rudanjoe
    Minden van benne---
    harceljárások, magyarázó ábrák, visszaemlékezések, fényképek...
    1936tól -ugye45ig.... sztem alapmű
  • Lacusch69
    FAQ. 22.pont
  • Achmed927
    Hali !
    Szeretnék 1 kis helpet kérni tőletek :

Angolul tudtam csak megszerezni a játékot és mivel nem értek angolul nem tudom mi mit jelent a beállításoknál.
    Valaki tudna ajánlani magyarosítást ? Letölteném, vagy ha van 1 kis ideje elküldhetné erre a címre : [email protected]

Köszönöm szépenn előrre is a segítséget.

Üdv
  • Lacusch69
    Huuh... de csak ha a táj részletessége "tökéletes"-re van állítva. Ha visszaveszem, akkor jó.
  • Chazz76
    Túl sok volt a vörösöknek a G2,most már előre se látsz ki,hogy fair legyen nekik.
  • Lacusch69
    Felraktam az új 109-es kabin modokat. A G2-es ilyet csinál:

• galimatika
    Ne hallgass senkire! Repkedj és találd meg a saját stílusod. Ha meg valaki beszól, azt küld el a fenébe. bekaphatják.
  • Nohab
    Nyugodtan kimehetsz multizni, és nem is fogják letépni a fejed, ha nem baráti gépre lősz esetleg ütközöl, illetve nem semmisítesz meg semmi mozgót a földön.
  • acidrain
    Multiban ha kifogy a lőszered, akkor vissza a bázisra, leszállsz, és Re fly.
    109 esnél a revisolvers célzókészülék mellett találod a lőszerkészlet mennyiségét. Persze ha unlimited ammo-val repülsz, akkor nem látszik
  • acidrain
    ha a szimuláció a fő cél, én személy szerint egyiket se
  • Husimoto
    Sziasztok! Egy hete repülgetek mikor időm engedi, egyenlőe single játékban, amig valami kis rep biztonságom lesz. majdnem full nehézségen játszom. csak a lövedék korlátozást vettem ki, meg az ikonkat engedélyeztem. Mostmár ugy 10/8 x felszállok gond nélkül, lezsállás hát még nem igazán jött össze törés nélkül. Azt szeretném kérdezni, hogy a multiban, hogy van a lövedék mennyiség, és egy-egy dog fightban hogy csináljátok hogyha kifogytok? Mert nekem az isten löszere sem elég :) 109 ben hol találom a lőszer mennyiség kijelzőt?

Illetve, hogy múködik a multi játék a dog fight? Mondjatok róla pár szót ha nem gond, nem szeretnék teljesen hülyén felmenni elég lesz ha csak fél-hülye leszek. :)

Köszi előre is. Üdv!
  • i robot
    Ez a kabin módosítás befolyásolja a szerverekre való belépést?
  • TitaniumRR #20854
    Üdv.

A két friss játék tekintetében érdeklődöm, hogy melyiket javasoljátok, ha a szimuláció a fő cél:

1) IL-2 Birds of Prey
    2) Heroes over Europe
  • Lacusch69
    50000 egy kicsit sok, a tizede is elég...
  • Lacusch69
    Csináltam két képet. Az egyik az angol partokról Calais felől 50000-ről, a másikon a francia part van.

kép1
    kép2
  • Her Laca
    Pl a pumákoknál ott van .De ITT van .
  • acidrain
    Nálam még elekroncsöves monitor van, a gépre gyúrtam eddig, a zubehör-ök majd csak ezután jönnek.
  • Glo
    Ezt a stab cuccot honnan lehet leszedni?
  • Glo
    Nem kisebbek nektek az ikonok nagy felbontásban?

Én 1024*960-on repülök (laptop miatt), de pl MAggi a 800*600-ra esküszik.
  • Her Laca
    Ha TFT-d van akkor feltelepíted az IL2 sturmovik stabot és ott be tudsz állítani mindenféle más felbontást is.
  • acidrain
    1280X960 32bit-en megy nálam, ez volt a legnagyobb felbontás amit a setupban találtam, így nekem megfelel.
  • blackshark
    Hi all!
    Vettem egy Acer Aspire 5536G laptopot.
    Link: http://aruhaz.hotnet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfs=5536g&bt=pdlist&pi=_18025&ck=0
    Az lenne a problémám, hogy most Vista van rajta de leváltom majd XP-re.Tehát maxon van az IL-2 OpenGL beállításon és a kártyán még max AA-n és erdőfelett vagy effektek közben a játék szaggat.Szerintem ennek a karinak simán vinnie kéne de nem jó.Lehet a Vistához köze?
  • acidrain
    Elképzelhető, az biztos hogy én nagyon meg vagyok vele elégedve.
  • Her Laca
    No meg nem mindegy,hogy milyen beállításokkal.
    Mert nekem minden fel van húzva max ra csak a víz van 2 esen
    Meg 1680X1050 ben lehet ,mi több most utána néztem,már nem dübörög úgy ez az ati. Persze lehet nekem nem volt szerencsém csak:))
  • Her Laca
    Na ez 512 es verzió volt. Lehet ennyit számít az a dupla ram?
  • acidrain
    Gigabyte HD4850 OC 1Gb DDR3.
  • Her Laca
    Milyen ATI kártyád van?
    Mert én nem általánosítok ,de ez a 4850 szerintem nem egy akkora durranás mint amilyennek beharangozzák.
    Szerintem izomból vinnie kellett volna az IL2 őt,driver ide vagy oda.
    De akadozott rendesen,bármit csináltam.
    Végül is mind1 most már megoldódott a dolog,egy darabig elleszek evvel.
  • Ben007
  • acidrain
    Hát úgy tűnik akkor nálad nem vált be az ATI.
    ATI előtt 2 Nvidiát fogyaszottam el.
    Nekem semmi bajom nincs vele, még a nagy mapokon sem, ahol 20-25 en repkednek egyszerre.
    FPS-t foggalmam sincs, hogy hogyan lehet mérni, de nálam 1 döccenés sem szokott lenni játék közben, még alacsony magasságon se.
    Annyi biztos, hogy a legtöbb játék jobban szereti az Nvidiát.
  • galimatika
    FONTOS! Egy szűz 4.08-ra telepítsd a mod-okat.

1. AAA Community Installer
    2. Unified Installer 1.1.1

Ezekben minden fontos meg van.
    Ha BoB szerveren is akarsz repülni akkor még....

3. LW10 Serverpack 1.2
    4. AC_Installer_v3_8plus Halifax

Letölteni pedig az AAA oldal vagy flyonline.hu
  • horthy
    Régen irtam már erre a forumra ! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy mi a legutolso patch ? Jöttek-e ki uj repülögépek , hadihajok ( repülögéphordozok , csatahojok stb ) kiegészitések ehhez a programhoz ? És ha vannak honnan lehet letölteni hogy hozzáadjam öket az eredeti játékhoz ?