91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    remélem jol leabálta az égről lacát :):):)
  • lala42
    Herr Laca valamelyik nap együtt repültél a fiammal Tobzoskával. Ha jól emlékszem ellenfelek voltatok :-)
  • Fürtös
    Én délután még mindkettöt láttam a bobo ot is az Lw10 et is.
  • galimatika
    A BoB szerver új néven fut. LW10 Mission server-t keressetek.
  • Fürtös
    hmmm érdekes:D
    Fél 9 körül leszek online,kiprobálhatnánk:D
  • galimatika
    Én még nem foglaltam repteret, de olyan volt, hogy felszálltunk tobrukból és mire kifogyott a nafta a gépből a repterünk már vörös kézen volt, mi meg nézhettünk más leszállóhely után.
  • Fürtös
    gyerekek hegesztem ezt a bob modot és mit találok a forumban?:
    "With this Mod we will not get AI planes on our Server, flying is human stuff , but, Ships, Carriers, trucks, cars, trains, what ever ist needed will now be moving around. This mod inclouds a Radar option as long as special object are not destroyed on the map and a Base capture option by landing on an enemy base with special planes."
    Az utolsó mondatot ajánlanám mindenki figyelmébe!

Erröl tudtok valamit?vagy probálta már valaki?
    Mert nagy muri lenne elfoglalni egy angol repteret London mellet és onnan osztani a népet
  • Lacusch69
    Az a gond, hogy más lehetőségről nem tudok (szerintem más sem)
    Esetleg csináld meg azt, hogy valaki más lemezéről telepítesz, majd a tieddel indítod. (Spoiler: a moddolt játékhoz nem kell lemez)
  • Achmed927
    Azt tudom.

Átírtam vagyis beírtam mert nemvolt ott semmi sem. Beírtam a hu-t , de nemműködik még ígysem. Valami más verzió kell hozzá vagy nemtom már. :S
  • kiskorúbézoltán #20906
    "...az anyahajót elsüllyeszteni sztem lehetetlen.."

A 4.09-et nem ismerem de a régebbi verziókkal - ha jól emlékszem - 88-cal egy menetben el lehetett süllyeszteni a hordozókat. A két legnagyobb bombát (1xxx kg-os) kell rápottyantani.

Ha 4.09-ben változott valami akkor nem szóltam... :)
  • Fürtös
    köszi!
  • Glo
    A 3. pont az AAA patch-je.
  • Glo
    Próbáld meg, hogy felrakod az AAA1.1 patchet és rá az LW packban a 2 fájlt.

Aztán ha nem megy akkor MODS mappa törlés, és előről az AAA installertől(a 2Gb-os) az egész..
  • galimatika
    Figyu!
    1. Töröld az egész mods mappát. Ez nagyon fontos!
    2. AAA Community installer.
    3. Unified Installer 1.1.1
    3. LW10 Serverpack 1.2
    4. AC_Installer_v3_8plus Halifax

Amire figyelned kell, hogy egy szűz 4.08-ra telepítsd mindezeket.
    Mivel az AAA Mod tartalmazza a 4.09-et és Modswitchert ezért nem kell mást csinálnod.
  • Fürtös
    Az a gond ,hogy ez nem a saját gépem,de átraktam rá az il2 öt az én gépemröl ott külön volt egy il2 csak a bob szerverhez ezen semmit nem változtattam csak hozzáraktam a leirt dolgokat amik még kellenek hozzá.
    Létezhet az ,hogy az AAA1.1 patch hiánya miatt van az hogy csak egy repteret látok? mert szerverre felenged.
    Vagy mindenképpen ujra kell telepitenem az egészet az elejétöl?
  • Zpogi
    IL-2 Birds of Prey-ből(ez is mindenre megjelent csak PC-re nem)
  • galimatika
    Az IL2 Birds of Pray-ből.
  • Fürtös
    Az a baj,hogy a vezérlöpultnál állitom és ott felejti el...
  • Glo
    Ez miből van?
  • galimatika
    Azért a föld texturára irígykedve nézek. Nagyon tettszik.
  • galimatika

• Lacusch69
    Hagyd az editort, inkább a winfosban állítsd be a holtsávot a vezérlőpult/játékvezérlők pontban.
  • galimatika
    Az editor-ban mikor beállítod, ellenőrizd azt, hogy a "Fall back" vagy valami hasonló ne legyen kipipálva, mert akkor automatikusan törlődik minden beállítás.
  • Glo
    Ja, és az il2 mod switcher-ben átrakod V.4.09b-re a verziót.

Sikerült eléggé összezavarni, vagy meséljek még a telepítésről? :)
  • Glo
    Wehehe..

Na a sorrend mégegyszer:

Felrakod az AAA1.1.1-et (8 fájlban lehet letölteni, kb 2 Gb), aztán ezt felpeccseled az AAA1.1 patch-el, utána az LW modpack-ből felrakod a 2 fájlt, a felugró ablakban meg megnyomod a 6-ost.

Aztán belépsz Lobbyra.. :D
  • Fürtös
    Valaki nem tudja esetleg x-52 nél mi a francért nem menti el a deadzone beállitásokat?
  • Fürtös
    Na francba össze kell reszelnem ezt a bob serveres cuccot mert még mindig nem jó:(
    Mondjuk nagy ficsör volt tegnap Tobruk felett he 162 vel csapatni:D
    Mondjuk elvileg Glo és pogi megsugta mi a megoldás ugyhogy remélem ma már repülhetek én is normálisan.
  • galimatika
    Elküldtem!
  • acidrain
    Ha gondoljátok, küldhetnétek 1 TS cimet, gondolom nem a BOB Ts én vagytok fenn. Ugyanis én is fenn voltam a szerón tegnap, bár nekem csak Emil jutott, igy is volt egy pár jó pillanatom. :)
  • galimatika
    Most nézem, hogy lenullázódott a BoB szerver stat oldala. Most mindenki tiszta lappal indulhat.
  • galimatika
    Á, értem. Persze hogy nem. Nélkületek lehet meg se találnám az ellent.
  • Zpogi
  • Glo
    Tudom. Arra céloztam, hogy ha nem lennénk TS-en, meg összevissza repkednénk akkor nem lennénk ennyire jók.
  • galimatika
    Nem is egyes szám első személyben írtam.
  • Glo
    Nem.. csak korlátozottan tisztességes.. ugyanis ettől függetlenül mindig lő :D
  • Glo
    Jólvan, nem figyelek én mindig mindenre :D az előbb még itt voltál, aztán meg ott.. De az ütő megállt bennem mikor kiírta h lelőttelek..

Galiba: Sose az egyén, hanem a csapat győz :)

Én nem nagyon nézem a statisztikát.. pláne mióta mindenhol a 20. hely körül szerepelek

• galimatika
    Egyébként Pogi a legtisztességesebb enemy, már amikor enemy, mert még akkor is szól, ha mögötted van és tüzelni készül.
    Tanusíthatom
  • galimatika
    Aha. Tényleg. Kár pedig tegnap is volt pár szép lelövésünk. Sebaj. mi tudjuk, hogy rohadt jók vagyunk, statisztika nélkül is.
  • Zpogi
    Nemisigaz,hogy sunyiban,mindíg szólok,ha átállok.
  • Glo
    Engem tegnap Pogi meszelt le..

Repülök vígan Tobruktól észak-keletre 3000 körül, meglátok egy kontaktot, jön felém. Kérdem ki van 3000 körül aki jön déli irányon. Pogi lelkesen válaszolja, hogy ő arrafelé maszatol. De még mindig jön felém. Gyanús, mert nem olyan mesza formája van. Tüzet nyit, felvillan a 6 szárnyágyú. Több se kellett, húzom fel a gépet, pár forduló után lőpozícióban vagyok, szépen kiterül előttem a Seafire, tüzelek, 3 20-as robban az enemy-n (szárny, kabin, törzs közepe.. micsoda kombó..) és a Seafire elpárolog. Enemy aircraft destroyed. Pogi was killed by Glo. Hö?

Valóban Pogi volt a gép 3000-en, csak közben sunyiban átállt a sötét oldalra

Amúgy Ju88-al 2x is pofánlőttek Seafire-el, mindkétszer PK..