91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Asszem én is ott leszek,bár nem tudom még hogyan dolgozom.Legfeljebb nem maradok sokáig.
  • galimatika
    Ok. Akkor Október 17. Kérek mindenkit akit érdekel a fórumtalálkozón való részvétel, hogy jelezze!
    Ketten már vagyunk. Laca szinte biztos jön. Így már három.
    Én addig nézek valami megfelelő helyet az alkalomhoz.
    Ha van bármi ötlet, azt is kérem, hogy körmöljétek le bátran.
  • Glo
    Az az egy időpont éppen nem jó (hazautazok). De az október 17 kiváló.
  • galimatika
    Akkor szűkítsük a kört! Pl. Október 10. szombat este?
  • Glo
    Ha előtte lesz akkor mindenkinek a vendége vagyok!
  • Glo
    Rohadt rendszergazdák.. megfúrták az ingyen sör témakört..

Nekem mindegy mikor lesz, csak fizu után legyen :)
  • galimatika
    Á szóval te vagy az! Nézem, csak úgy jönnek a szavazatok. Én is rajta vagyok. Na, ha jössz a fórumtalálkozóra akkor pár sörre a vendégem vagy:)
  • Lebowski
    na nyomtam rá 30at :)
  • galimatika
    Ó, az csak pillanatnyi megingás volt. Már orvosolva lett a probléma.
  • Lebowski
    2vel vezetnek...
  • galimatika
    Mégsem olyan meddő ötlet ivásra biztatni az embereket. Akkor tegyük láthatóbbá a dolgokat. Első körben válasszuk ki a helyet ahol majd tivornyázunk. Ebben a segítségetekre szorulok, mert én csak csepelen ismerek kocsmákat, de azokat nem ajánlanám jó szívvel.
    Ha ezt kiokoskodjuk, akkor már csak az időpont marad nyitva.
    Mondjuk valamelyik szombat, ill, péntek este lenne a legalkalmasabb.
    Esetleg a jövőhéten.
  • Lebowski
    IL2 gyökérbe. grab000.tga, grab0001.tga és így tovább :)
  • bugajóska
    Arra készülj, hogy ha sikerül is életre keltened, azzal a joyyal sok bosszúságod lesz. Nekem volt hasonló kaliberű anno (speedlink wasp), nem lehet normálisan bekalibrálni, kínszenvedés volt a célzás és a repülés (hangsúlyozom, nekem nem ilyen volt, de kb. ugyan az a "minőség").
    Átalakító:usb gameport adapter, de inkább tegyél még hozzá 3000-et és vegyél egy cyborg evot.
  • Ben007
    hova menti a képeket amiket csinálok?
  • Chazz76
  • Her Laca
    Drága testvírem. Már mért ne férnél bele. A paramétereid:DD alapján tökéletes fórumtalálkozó tag vagy.:)
  • acidrain
    Én benne lennék egy fórumtalálkozóban, igaz, hogy még nagyon friss vagyok köztetek, repülni sincs minden nap időm, de autó van, üzemanyag van, inni is bírok úgyhogy a többi nem rajtam múlik. /persze csak ha beférek a brigádba/
  • Her Laca

Nagyon jóóóóó:)
  • Glo
    Látod Laca.. a mai lányok ilyenek..
    Tipikus ismerkedő szöveg a "Szia, mutasd a személyid.. aha.. mit iszol?"
    Könnyen liliomtiprásba keveredhet az ember, akaratán kívül.. mert ugye a látottak alapján ítél..
    Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim :)

... mert a régi lányok úgy főztek mint az annyuk, a maiak meg úgy isznak mint az apjuk..
  • adikakk
    Joystikom
  • adikakk
    ien joyom van nagyon rég vettem már
    http://www.chipland.hu/chipland.php?f=9&termek=007427&rend=2&kat=19&tnev=&alp=&alkat=&lap=0

• Her Laca
    Értem. Olyan nincs ,hogy usb re alakítja át? Nem tudom csak kérdezem.
  • adikakk
    van joystikom és nem tom benyomni a gépbe kell átalakito és azt hívják gameportnak
  • Her Laca
    Mi az a gameport? Meg minek az?
    De a prohardver aprón biztos találsz,bár a fülem sem érti minek az.
  • Lacusch69
    Keresgess a hangkártyák között, némelyiken van.
  • adikakk
    hy all
    ki tud nekem linkelni egy olcsó gameportot v kinek van eladó??

• Her Laca
    Na na. Volt szerencsém személyesen találkozni Galiba kislányával ,és kissé megrökönyödtem mikor mondták ,hogy hány éves. Szóval Isti még bőven rá ér!!!!!!! Lányomhoz szoktak fiúkák becsöngetni ,de már nem teszik.
    Mit ne mondjak morcos voltam:))
    Ellenben itt az ősz,és mivel Galiba állandóan kapacitálja a századot egy kis összejövetelre de mérhetetlen lustaságunkban még egy időpontban sem tudtunk megegyezni,így aszondom nyugodtan összejöhetnénk egy kis vagy nagyobb sörözésre (vagy bármely alkoholos folyadék kortyolgatására)
    akár az itt megfordulókkal is. Legalább megismernénk egymást,mert mint tudjuk semmi sem hozza jobban össze az embereket mint a közösen megivott sör:D
  • asw27
    +6
  • Glo
    Mikor indulunk?
  • galimatika
    Miről beszélsz??? Jössz hozzánk, ott folytatjuk páran azokkal akik bevállalósak, azt másnap kiviszlek a Délibe.
  • Glo
    Míg Isti nem szól, hogy elindult tőletek haza

Én benne vagyok, csak majd támogassatok ki a Délibe a vonatra :)
  • galimatika
    Ha a lefoglalásom eszköze némi alkohol, akkor állok elébe. Szervezhetnénk egy IL2 fórum találkozót.
    Miért is ne!
    Elmennénk valami olcsó kis söntésbe és addig innánk míg........nem is tudom, de sokat és sokáig.
  • galimatika
    Igen, ez igaz. Voltam már pár fórumon, voltam már adminisztrátor és voltam kitiltott tag is, de tényleg példás az az összetartás ami az itt jelenlévőket jellemzi.
    Érdekesség: azokon a fórumokon vettek észre komolyabb összefonódásokat, ahol a tagok kisseb nagyobb hányada, valamely kommunikációs eszközt (Teamspeak, skype, stb) is használtak. A másik összetevő a téma specifikussága. Egy téma minél kevesebb embert érint, annál nagyobb az összetartás a résztvevő tagok közt.
  • Lebowski
    :D:D:D
  • Glo
    Na majd ha jön Isti, hogy Galibát foglaljuk le a hétvégére..
    Lesz ám összefogás
  • Glo
    A Noémi Fan Club létrahozását meghagyjuk Istinek. Még a végén féltékeny lesz ránk..
  • Kferro
    Én inkább úgy jellemezném, mint a bajtársi összefogás egy szép példája, mely a repülőket jellemzi...
  • galimatika
    Igen, jogos. Kezd hasonlítani egy "Noémi fanok" fórumára, mint egy IL2 Topic-hoz.
  • Glo
    Sajna a cégnél nem tudok ilyennel machinálni a rendszergizdáknak hála..

Az lenne a jó, ha a fizunk is így jönne.. előrébb állítom a naptárt egy hónappal, aztán már jön is az sms
  • Szepy2884
    jól elvagytok... +1