91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Itt a link ahonnan le lehet tölteni a modokat(4.09m+skins) és itt van hozzá egy switcher is:http://battlezone.webhop.net/
  • lala42
    © tothgyorgy

Megoszthatná velünk is. Szájbarágósan ha kérhetem.

Osztom a véleményed
  • lala42
    Én azt hiszem, hogy az AAA modból és a 4.09 ből csinálok egy hibrid 4.09-et. Kiszedem a skíneket és a hangokat az AAA-ból, bele a telepített 4.09-be.
    Mert sajna az AAA-modos verzió egy idő után kidobál a szerverekről. Kérdeztem másokat is és ők sem járnak jobban. Tehát marad a házi barkácsolás.
    Egy próbát minden esetre megér.
  • tothgyorgy
    Megoszthatná velünk is. Szájbarágósan ha kérhetem.
  • Her Laca
    Gida már megoldotta. Tud is váltogatni.
  • Lacusch69
    Ha most azonnal nem is, előbb-utóbb csak ezek a szerverek lesznek, meg a moddoltak.
  • Lacusch69
    Meg kellene próbálni az AAA modra telepíteni.
  • szekelyland
    Szepy, ma este lesz valami repkedés?
  • tothgyorgy
    És mit szólnak hozzá a szerverek? Egyáltalán beengednek vele?
  • Her Laca
    Gida kartárs reménykedik ,hogy majd hozzányúlnak a mod készítők,és akkor jóóóóóóóóóó lesz :)
  • Lacusch69
    Tényleg így van. Nagyon szegényes az AAA-hoz képest.
  • Her Laca
    Kipróbáltam,de semmi extra. Asszem maradok a mod oknál. Legalábbis egyelőre. Sem a hangoknál sem a tájnál nem láttam változást.
  • Glo
    Felnyomtam 1250-ig.. Lassan jöhet az októberi fizu :)
  • acidrain
    Jól jön Téháiksz!
  • szekelyland
    letöltő link ha a lokál nem birja
  • TG Gida
    Nagy vagy Sanyó!Köszi!
  • Sanyo
    Letöltés lokálból.
  • Nohab
    Meg is van, de még vagy 30-at ráteszek.
  • Lacusch69
    Kipróbáltam az új 4.09m-et egy rövid QM erejéig.
    Hát lesz picsogás vörcsi oldalon: nagyobb távolságból a IX-es Shiteket fehér glória(?) veszi körül. Jól látszanak sötét háttérben...
  • Nohab
    Roxy rádió be és 1200-ig meg se állok.
  • LeonSilver
    Belekellene húzni emberek!!!!

Szavazzzzzzzzatok!!! ;)
  • Her Laca
    Megnéztem a Fókás videót. Röviden és tárgyilagosan annyit,hogyaszongya a srác jó ,de azért az ellenfelek akik hat órából egy Lavorrar,ne adj isten egy spittel palást után elé keverednek mindennek nevezhetők csak nem ellenfeleknek. Megnézem én azt a Fókát vezesse bárki is hogy mit csinálna ha mögötte lennék egy Lavorral. Kb meghalna. De szerintem közülünk sokaknak nem lenne probléma .
  • Sanyo
    Kiteszem flyhura, amint leért. Kösz a linket.
  • acidrain
    Az AAA-n is írják, úgy néz ki, hogy igen.
  • Lacusch69
    Úgy néz ki. kb 560 mega + 260 a skinek.
  • TG Gida
    Kijött a 4.09?
  • Lacusch69
    Ez nemcsak a leírás, hanem a hivatalos patch is...
  • Szepy2884
    "legyen nekik emeletes házuk lift nélkül..." úgy is 150-200m-ről szoktam lőni. Azt hogy ilyen messze lő a rata meg a s(t)urmók nekem csak direkt jó. Messzebbről kiszúrom
  • szekelyland
    itt a fotok forrasa, sajnos románul van de a képek magukért beszélnek...
    link
    kb a topik közepén
  • Glo
    Ata, nekem nem jeleníti meg a képeket.
  • Glo
    Fent van a 4.09 leírása.

Itt a link hozzá.
  • szekelyland
    Nofene, kepek :
    Il2:
    I16:
    F4:
  • szekelyland
    Amúgy Szepy, igértem neked valamit belinkelem a képeket ide, az űűber i16 meg il2 vel
    Il2 lövésének hatósugara :
    i16 lövésének hatósugara:

109 F4 lövésének hatósugara, ahogy Oleg elképzelte:

a betonos reptér kb 2km... Az il2 ágyúja ezek szerint vagy 2 km-t lő egyenesen, i 16 úgyszintén

Biztos az 1C csapat valamely tagjának nagyapja mesélte az unokáknak, hogyan lőtt le egy sorozattal 5 messzert 10 km távolságról.....
  • szekelyland
    Ez se semmi, igy kell a gonosz Tempesszttel elbánni...
  • Lysandus
    Krisztusom! Ez a srác úgy repüli a fókát, mint egy zseni.

szepy: a másik fókás videó sem rossz. de ebben mindig hátrányból kezd és azt fordítja át.
  • Lysandus
    Nem AI. Az egyik részben a Yak-3 is átesik egy pillanatra. AI nem esik át.
  • szekelyland
    Nem valószínű h Ai az ellenfél, mert onlineból van felvéve, sokhelyütt látszik a csapattárs neve (habár lehet hogy a haverokkal megjátszották egy kicsit a dicső Fóka javára..)
  • Lebowski
    sztem baromira AI...
  • szekelyland
    Jó, van egy jópár elég meredek folduló, megy egy pár átesés is, de azért meleg helyzetekből kovácsolt killeket. A te videód meg szinte unalmas, spit célkereszt előtt el, durr, nincs spit. És meg vagy 30 szor.....
  • istikovacs76
    Volt fenn régen egy video a youtubeon, egy lengyel(azt hiszem) srác repült vele. Ide is be volt linkelve, de nem találom már. Na, az szépen nyomta.