91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Igen. Hamar eldöntötte a dolgot, még válaszolni sem volt időm. Na majd ma este ha fent lesz, akkor hagyok egy rövid 20mm üzenetet a géptörzsön neki a miheztartás végett.
  • acidrain
    Engem elég sűrűn lelőnek, de csak mosolygok rajta, és tanulok a hibáimból(legalábbis megpróbálok).
    De az az Orlando gyerek ahogy látom annyira bepöccent, hogy izgalmában ki is lépett
  • ranGer2
    Az igazi elismerés számomra is mindig az volt ha Cheater jelzővel illettek, egy szép kis OWNED után..
  • Lebowski
    lehet, hogy van és mi nem tudunk róla. ezek szerint ők tudnak róla és még így is leabálod az égről őket. tehát mosolyogj vissza egy csendes kurvanyád keretében :) amúgy ezeken mindig jót nevetek :) manapság bárki valamit jobban csinál egy játékban akkor egyből CSÍÍÍÍÍTEEEER lesz:) de azért essen csak jól :)
  • tothgyorgy
    Pláne ha volna spit mod. :) Megőrülnének, ha úgy kanyarodnánk, ahogy ők.
  • galimatika
    Ezzel nincs is semmi baj, de ilyen marhaságot kitalálni! Radar Mod!!!
  • tothgyorgy
    Tegnap előtt 1 percen belül 2 gépet füstöltem meg fókával. Egyik az enyém lett, a másikat vagy lelőtte más, vagy szerencsésen leszállt. Szembe repült velem 1 géppár.
  • Chazz76
    Ezek nem tudták,hogy ez az egyik titkos csodafegyver volt,a híres Fóka-radar+AMRAAM kombó.
  • Her Laca
    Mert mint minden pilótának van nekik is önérzetük.
    És mivel jónak ,mi több a legjobbnak tartják magukat (ahogy pl én is):D
    valamivel csak meg kell magyarázni,hogy mi végre történhetett ilyetén becstelenség. Ez ennyire egyszerű.
  • i robot
    Ez tetszik!
  • galimatika
    [IMG][/IMG]Ezek azt gondolták, mivel mindkettőjüket lelőttem egymás után , kb 6 perc különbséggel, már biztos, hogy valami csaláshoz folyamodtam.
    Olvasható a mellékelt képen a srác reakciója.
  • Zpogi
    Ja,és részemről a témát lezártnak tekintem.
  • Zpogi
    Off
    Szevasz! Nem vagyok a kiskomád. Te sem ismersz engem és nem vagyok itt senki,de azért mert 20 éve repülsz attól még te sem. Ha annyira megszeretnél ismerni gyere el egy jót sörözni okt.17-én,ahogy már egy páran megbeszéltük(csak hagyd otthon a fapofát).Mellesleg teljes mértékben viccnek szántam utalva rá a szmájlikkal+még egy hozzászolásomban.Egyszóval nem értelek...
    On
  • istikovacs76
    Hozzád képest igen:D De a 20 éves korosztályhoz képest már "öreg". Ezzel akkor szembesülök inkább, mikor a házban,ahol lakom, a szomszéd 15 éves kiscsaj barátnői lecsókolomoznak. Én meg azt nézem, hogy mekkora a melle már most, ő meg lecsókolomoz:) Szép mondhatom:D
  • acidrain
    Én 80-as vagyok, de ezt már nem veszi be az agyam.
  • Szepy2884
    én már csak ilyen hüjje gyerek vagyok Nézzétek el nekem. Igérem, többet nem mondom hogy LOL. Jaj, mégint mondtam LOL! Ajaj mi lesz most
  • acidrain
    LOL = Laughing Out Loud, kitörő kacaj, hangos röhögés, ha valami vicceset látsz.
    Namármost ezzel nem is lenne bajom, csak annyi hogy már az utcán is ezt lehet hallani.
    "Lol nézdmá' mi van a busz oldalára írva!" "Lol akkora sztorim van!" stb...
    Mikor a keresztfiam is ezt kezdte mondogatni, akkor lett tele a hócipőm.

• Her Laca
    Te öreg?? Ne nevettess:DDDD Ifjú tinédzser.
  • DummyBoy
    lol xD
  • istikovacs76
    Sziasztok !

"Öreg" vagyok már, de ez a "LOL"-ozás mi a f.sz-t jelent?
    Valami rövidítés vagy mi? Én 76-os vagyok ugye, de még az ismeretségi körömben sem hasznája senki.
  • Her Laca
    Ne hízelegj ,ne hízelegj:)
  • galimatika
    Ma beleolvasgattam más fórumok bejegyzéseibe és meg kell állapítsam, hogy az itt összejött emberek színvonala messze, nagyon messze meghaladja az általam olvasottakét.
    Biztosan vannak még jó csapatok, de eddig én nem találkoztam velük.
  • galimatika
    A "LOL"-t? nekem is vannak rossz gondolataim tőle
  • acidrain
    Hogy útálom ezt a rövidítést.
  • TG Gida
    Már tényleg úgy hiányzott egy LOL:(
  • Her Laca
    Balhé van:)))))))
    Sirály kollegát ne bántsátok!!!
    Egyrészt mert századom egyik alapítója ,másrészt mert érti ő a tréfát csak nem szereti:))
    Evvel magam is így vagyok:D
  • galimatika
    Szerintem akinek ilyen élményt okoz az eredeti CD, annak el kéne gondolkodnia azon, hogy mennyire vált fogyasztóvá és hogy hova csusszantak el a prioritások az életében.
    Nem vagyok anarhista, de nem is vagyok a rendszer kiszolgálója.
    Persze az is illúzió, hogy valaki a rendszer hatálya alól kivonhatja magát.
    Na jó, nem filozofálgatok, de még egy idézet a végére.......
    A csónak lehet a vízen, csak a víz ne legyen a csónakban.
    Remélem szemléletes a példa?
  • galimatika
    Sose értettem miféle erkölcsi és etika extázist lehet átélni attól, hogy egy eredeti cd pörög a meghajtóban.
  • Chazz76
    Na,én is így gondolkodok,ezek az alapjátékok bőven megérdemlik,hogy az ember legálisan beszerezze őket+respect a moddereknek,akik ingyen fényesítik a játékot.Éles ellentétben pl. az FS sorozattal(amit én is tolok rendszeresen),ahol mindenféle kiegészítőért kemény pénzeket akasztanak le rólad,1:0 az IL-2.
  • Siraly72
    Köszi Sanyo!
    én is küldtem privit
  • Sanyo
    Szücsi írtam privátot. :)
  • Siraly72
    mellesleg 16 éve repülök külömböző repülős játékokkal ezeknek 90%-a megvolt vagy van eredetibe és majdnem ugyanenyi ideje azaz 20 éve a valóságban is repülök
  • Siraly72
    anno az 1.TG.ricsi kiképzőszázad alapitó bandájában bennevoltam aztán kiléptem repültem GT előtaggal késöbb VO101 és ujra GT
    lehet több fogalmam van a rep szimekről mint az elöbb sértegető kolégának
    ezekkel nem szeretem mikor viccelnek
    mutassa be ő a játékainak az eredetijét és aztán ossza itt az észt
  • Siraly72
    azok közé tartozom akik azokat a szimeket megvették amikkel repülnek
    tehát ill2 összes variácioban megvan lockon a kiegészitő cd-vel black shark ,condor
    mind legális
  • Chazz76
    Ember,lazítsál már-))!Csak viccelt a kollega,senki nem vádolt semmivel,két szmájli is ott virít a mondat végén,én szimplán röhögtem egy jót a beszóláson.
  • Siraly72
    Szevasz kiskomám!
    nemtudom ki vagy és ismeretség nélkül itt vádolgatsz engemet,de lehet régebb óta repülöm az ill2 változatait mint te
    és anno szerintem az országban nekem volt meg elöször legálisan a forgotten batles 3 cd-s verzioja ,mert amerikábol rendeltem
    és az 1946 is megvan csak költözéskor valahováelpakoltam
    fényképeket mellékelek majd ha megtaláltam
    megkérlek rá vegyél vissza a stilusodbol
    ha nemtudod az igazságot akkor légyszi a véleményedet tartsd meg magadnak
  • Zpogi
    Engem nem zavarna,csak vicceltem,szerintem.
  • Glo
    Ezen a képen egészen olyan vagy mint Ali G
  • Glo
    MEggondoltam magam Galiba, mégse jó a 17.-e
  • Glo
    Ha nem nyílt szervert akarsz létrehozni (mint pl a dedicated szerók) hanem csak dogolni vagy egyszerű coop missiont akarsz repülni pár emberrel akkor ülj be a General room-ban a legfelső slotba, várd meg míg összegűlik a kívánt számú nép, aztán az "info" gombra klikkelj és "Start game" gomb.