91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mi a rák van a Spit vs.109Mod szerverrel a lobbyn?kb.tegnap még működött nekem(az AAA mod van fent tehát tegnapig jó is volt)Valami m80rcv-t vagy mi halált hiányolt.Ez mi valami újabb patch? -
ez volt a baj akkor köszi -
Szepy2884 #21633 Igen, jogos a kérdőjel, de lényeg, hogy akinek szól tudja miről beszélek.
-
????? -
Lebowski #21631 ????? -
Szepy2884 #21630 Bocs Ata, de Lacának ebben tökéletesen igaza van. Ez ennyire egyszerű.
Jöjjön fel egy épkézláb serverre ami full real és majd ott elválik milyen fából faragták. Ha folyton vissza fogja sírni a külső nézetet meg egyébb dedós beállításokat, akkor lehet, hogy valami nagyon el van baxva még a legelején. Ha így van nem érdemes erőltetni a dolgot.
Ha van esze, úgyis belátja majd hogy fejlődni csak így lehet. Vérrel verítékkel. Legyen akármilyen kezdő is. -
Lacusch69 #21629 Mert a "Full Mission Builder"-ben találod meg.
Ha használni akarod, külön missiont kell rá írnod. -
Mért nem jön fel ts re a srác és kezd el repkedni azokkal akik ott vannak . Remélhetőleg a koszon kívül csak ragad rá valami,aztán meg a többi jön magától. -
Segítségre lenne szükségem, a feleségem unokatesójának nagyon megtetszett az il2, kicsivel a minimum alatt van a tudása, sajnos nekem nincs időm hogy repórákat tartsak neki. Ezen úton is szeretneém emgkérni azokat az idővel rendelkező, reptudást átadni akaró profikat, hogy ha tudnak heti 2-3-10 órát rászánni egy barátom megtanítására, hajlama volna csak nekem nincs időm rá
Kössz előre is, ha van vki jelentkezzen felveszem vele a kapcsolatot mailen v ts-en -
feltettem a ui 1.2-t utana meg a koreai mapot, az all.ini-bea mapok kozott be is tette magat. Jatekot elinditva barmelyik verzioval, plusz mod on, sehol nem tudom kivalasztani azt a terkepet, se quick mission builderbe, se a single mission-be.
Mit kell meg tenni, hogy latszodjon ?
/ mindig ez a par alap map latszik csak./
Koszi. -
Na ott a baj, hogy OpenGL módban kellene futtatni.
A conf.ini-be másold be ezt, írd felül a ezzel a [Render_OpenGL] részt:
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
-
Talán a landscape detail-t is feljebb kell húzni,ha jól emlékszem. -
tud nekem valaki mondani egy tanácsot hogy it kéne még állitani ha a viz nálam csak sima kék textura?Hiába állitottam a config.iniben is feljebb az értéket nem történik semmi.Ati4850es kártya és directx modban 1946+4.09+AAAmod -
Glo #21622 Nyugi Szepy!
Még ne jöjjön ki, mert még nincs meg a keret az új gépre
Én nem tettem fel az új patchet (4.09), inkább keresek olyan szerót ahol tudom tolni az AAA-val. Múltkor is akkorát henteltem valami open cockpit-os szerón.. -
Szepy2884 #21621 A tököm tele van a sok buzi pepatch-eléssel meg modokkal! Jöjjön már ki az qrwa bob vagy mi éppen az aktuális neve! 

-
AAA Community Installer 1.2a patch
Ha jól értelmezem, akkor ezzel megy a 4.09, viszont csak két verzió közül lehet választani : 4.09 no mods, és 4.09 mods on -
A BOB 1940 tuti nem megy -
Repülhető F-86 és Mig-15 is letölthető az AAA-ról?A lobbyn van ilyen Koreás szerver? -
Wow ...
-
istikovacs76 #21616 Sziasztok !
Az U.I. v1.2 alatt megy a bob szerver? Lehet egyáltalán valamelyik szerveren használni? -
Storm of War ingame képek!!! -
Hát ezek a gépek + a koreai félsziget lassan fél éve letölthető az AAA -tól, nomeg a Mig15, Sabre és az F9F Panther is, egyszóval lehet csinálni egy jó kis koreai kampányt -
Glo #21613 Nem semmi. Ahogy néztem a videó alapja az il2 (domborzat, fák, járművek), csak a gépek újak. Ha így megy eljutunk oda hogy mai gépekkel tudunk repülni.. csak kicsit nagyobb map kell majd
-
Ja-ja! Jó kérdés!
-
Milyen a videó kártyád? -
Szted nem ezt próbáltam meg először?! de maradt minden ugyanolyan trá**a... -
A FAQ 25.pontjában megtalálod a kérdésedre a válaszokat.
Pirossal a fejlécen!!!! -
hi. mit kell állítani ahoz hogy szép legyen a grafika? :S mert játékon belül minden maxra van húzva de nem szép...gépem pedig bírná? config iniben kellene? de ott is mit? -
Nem propelleres, de il2,és ... és bexarás.... :
Itt kel bexarni....
HD-be is megy... érdemes.... -
Hát tulajdonképpen most minden szól egyszerre, szóval zavaró... 1.1.1-ben ez csak akkor jelentkezett ha a FW-190-es valamelyik változatával roptam a levegőt, most mondjuk csak a BF-109-est néztem de zavaró :( -
Lacusch69 #21605 Ez nekem régebben is jelentkezett, amikor nem az alaplapi, hanem egy Genius hangkártyát használtam.
Nem feltétlenül hátrányos, mert olyankor hallod meg a másik gépet, amikor látótávolságba ér.
Meg azt is lehet hallani, hogy mikor indul be a légósziréna az ellenséges reptéren a közeledésedkor. -
UI 1.2 alatt másnak is olyan fosch a hang mint nekem? Értem ezalatt azt, ha van a küldetésben ellenséges gép akkor a saját gép hangja melett még 1-2-3 másik gép hangját is lehet hallani folyamatosan, meg ilyen aprócska bugok... -
Bocs ,ha már volt
-
Ezt olvasd el----> HyperLobby Manual
-
Nem szóltam:D csak mire kellene rakni a pöttyöt? mer 1946 van meg és ha az FB rakom ott nem talál semmit ha sima IL-2-re akkor meg nem találja az .exe-t :S -
Hali. HyperLobbyra hogy lehet regelni? mer oldalon azt írja hogy az a modul nem aktív.... :S -
Lacusch69 #21599 Az 1943-asból is. -
Lacusch69 #21598 Srácok, a Pumák oldaláról letölthető néhány szám a "Magyar Szárnyak" 1939-es és 1944-es évfolyamából.
Félelmetesen jók, nem szabad kihagyni! -
MEGOLDOTTAM :DDD
pffff megyek aludni -
:) csak munkahelyi gép
de jó lenne ha be tudnám lőni a gammát :O)
te úgyis nagy buherátor vagy, segíthetnél :)