91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Storm of War képek, Bf 109E, napszakok, pilóta, földi objektumok.
  • 55manfred
    Valaki légyszi mesélje el, hogy miért kér másik lemezt a HSFX.exe ?
    Vagy hogyan lehet kiküszöbölni?
  • szekelyland
    Tehát:

1.Tiszta IL2 1946
    2. 4.071 patch
    3. 4.08 patch
    4. 4.09 patch
    5. HSFX Mod pack
    6. JSGME.exe ben aktiválod a modot, vigyázni kell mert egyes modok nem kompatibilisek egymással
  • Ben007
    nekem a héjás mod switchernél(vagymiaf)csinálta ezt
  • Lacusch69
    Ezt is megoldottam. Cserébe orosz nyelvű lett, és a nyitó menünél kilép...
  • Lacusch69
    Megoldottam.

De most meg egy #2 lemezt kér a floppyba(???)...
  • szekelyland
    ahogy néztem, 2 szervervan a lobbyn ahol lehet moddolt il2 vel menni
  • szekelyland
    Nekem is újra kellett töltsem az első csomagot, korrupció vádjával nem ment tovább..
  • Lacusch69
    Hmmm... az enyém kilép a telepítésből, nem talál egy fájlt. Pedig torrentről, egyben húztam le az egészet.(2.9GB)
  • szekelyland
    Igen, az ip cime 127.0.0.0
  • PhantomAss
    nekem lejött 40 perc alatt :D
    de most van olyan szerver ami ezt használja?
  • Her Laca
    Drága KV:))) Veled is egyet kell értenem:)) Persze hogy én vagyok a leg
    ......:DD Ha nem így gondolnám nem is ülnék a joy elé. Csak az a baj ,hogy sokan nem így gondolják,és agresszívan lépnek fel ellenem, sokszor sikerrel is. :D
  • Her Laca
    Asszem teljesen egyetértünk:))
    Tudod miért jó században repülni.Mert az általad említett géppározást ott tökélyre lehet fejleszteni. Egy jó géppár verhetetlen . Szerintem
  • Willenbrock
    Elkezdtem a torrentes verziót letölteni 3,5 óra alatt jön le 2,92 Gb.
  • JoeDestroy
    #21697 alatt van a link.
  • JoeDestroy
    Na így tökéletes.
    IL-2 1946
    4.08m patch
    4.09m patch
    HSFX exe (a part2 exe lefut magától)

így már szépen fut, gyorsan tölt, a többi meg repülés közben kiderül :))
  • Willenbrock
    Ez az az új mod amiről szó van(history mod vagy mi)?Nekem az IL-21946 van meg,arra pontosan miket és milyen sorrendben kell telepíteni hogy működjön az új mod?Csak 4.09m-et azután ezt az ubifix modot és kész?
  • JoeDestroy
    A 4.08 asszem kimaradt :(
    Rég telepítettem frissen az IL-2-t, A CD-ről külön telepítendő... bassz...
    Újrapróba..
  • JoeDestroy
    Frissen települt a cucc.
    Az előző teljes mértékben átkerült egy másik partícióra archívumnak.
    XP sp3 op sys
    A 242-es fórumon sem látok hasonló gondot még. :(
  • szekelyland
    Azelőtt voltak modok a gépeden?

Ha voltak, azokat előbb le kell telepíteni (törlöd a Mods és Files mappákat) és ha lehet akkor tiszta 4.09m re tenni fel
  • JoeDestroy
    Nos lett egy kis problémám ezzel a modpackkal. sehogy sem akar elindulni a game.
    telepítettem CD-ről, (4.08m included), 4.09m patch, HSFX.exe települt,
    szokásos setupolás,
    sem aktivált modokkal (6 dof, HSFX modok), sem üresen nem hajlandó elindulni.
    Felvillan töltőkép, és utána kilép.
    Mi lehet?
    Videó
    NV9800GTX 190.xx driver, alap beállítások, sem OGL sem DX beállítással nem megy tovább.
  • acidrain
    Az AAA community Installer 1.2 pathelése után megy a 4.09m a modokkal, ha jól tudom.
  • Akeritius
    4.09m-re nincs még All Aircraft Arcade féle Mod Activator igaz?
  • szekelyland
    nálam egy P4 3 ghz -es van HT-s (kétmagú őse) 2 giga ram és egy 256 -os AGP-s Ati x1300
    Stabilan megy nem szaggat pedig már a proci elég öregecske és a meória is sima DDR, nem DDr2
  • Kferro
    Nekem is ilyen bajom van. Igaz, nálam már megjött a gyerek úgy hat hónapja. :)
  • JoeDestroy
    All in Wonder. A 4.09m-re megy rá.
  • Lysandus
    Low end gépeken hogy muzsikál ez az új mod? Nekem pont az a gondom az AAA-val, hogy a számítógépem már nem igazán bírja. Szaggat, fagy mint állat. Hardvert frissíteni meg tudok, jön a gyerek. :-)
  • Szepy2884
    Igen, ez jogos kérdés.

Most akkor ez egy mod "all in one" amit a sima 4.09-re rakni, vagy a már meglévő modokra kell rápakolni?
  • szekelyland
    Amúgy ha kipróbáltátok, szóljatok, nektek nem tűnik-e úgy hogy, legalábbis a fóka és a mesza esetében, mintha jobban húzna nagy magasságban, és mintha igen jók lennének a fegyverek is, offline 4 B-17F -et levettem semmi gond nélkül A2 -es fókával, mindegyik egy relatíve rövid sorozat után felgyúlt v széteset....
  • szekelyland
    Próbáltam, a srácok nem hazudnak, és lényegesen jobban megy mint az unified installer, az ultrapackról nem is beszélve

Sajnos egyelőre 2 - 3 szerver megy csak 4.09m el nomeg az aw
    Van egy jópár új gép, nagy élmény volt Szolvák avia-kat darálgatni héjával......
  • Sanyo
    Köszi, erre én is ránézek. Tárhellyel most nem állok túl jól, de megpróbálom feltölteni a flyhura.
  • Kferro
    Elnézést a tudatlanságomért, de ennek a modnak mi lenne a lényege?
    Ha jól értem, kell hozzá:
    1. 1946
    2. 4.08
    3. 4.09
    4. mod
  • Gundark 1 1
    Próbálta ezt a modot valamelyikőtök? Sok szép mindent írnak benne, de... :)
  • Lebowski
    hát én láttam már igen jó géppározásokat:) igaz ehhez században kell repülni. anno eléggé sokat nyomott a latba, ha bementünk alamelyik online warra. elég jelentős szektor/térkép foglalásokat végeztünk egy-két este alatt :)

amúgy Laca természetesen azért lőtted le Pirat-ot mert te vagy a legeslegeslegjobb :)
  • PhantomAss
    hát itt nagyon durva dolgokat írnak erről a modról:
    engine management, negatív g-nél olajnyomás szimulálva, a másik gép mögött légcsavarszél :)
    ezt kipróbálom
  • lala42
    Próbálj X-firében rákeresni szerókra. ( ha ott vagy bocsi XD)
  • lala42
    Ja és még annyit, hogy a valóságban, ha megcsusztatol egy gépet, az csúszik. Itt fordulni akar. És azért üldözés közben nem egy hátrány egy jó időben kivitelezett csúsztatás, vagy pl. ha hosszura jön be az ember leszállás közben. Ezzel nem ócsárolni akarom a játékot, mert véleményem szerin nagyon jól sikerült. Sőt szerintem eddig nem tudták felülmúlni.
    Csak azt akarom érzékeltetni, hogy más a valóságban a repülés. (Páratlan élmény XDDD)
  • szekelyland
    Hát aw-n köcsögség miatt nem tudtam kipróbálni (ülök a slotban 15 percet erre jö vki aki miatt pont én kell repüljek...) egyelőre kevés 4,09m szerver van, a CZ_AH Dedicated az,de viszont CRT 2 és moddal nem lehet m,enni
  • lala42
    Valóban más mint az élő repülés. Csak annyit, hogy teljesen más a látószög, más a belátható terület, valamint harci cselekmény közben pl. egy háton kinyomás közben lőni, teljesen más a valós élmény és a virtuális valóság. Többek között a valós repülésnél érzed a gépet, a fenekeddel, a kezeddel-lábaddal, ellenben itt nem. Lehet bármilyen erővisszacsatolós cuccod, de az nem olyan. Ott az áteséséi sebességet is érzékeled, ellenben itt nem. Remeg a gép, a kezedben rezonanciát érzel a kormányok által.stb. Tehát érzed, amikor kezd leválni az áramlás a szárnyakról. Itt csak egyszerűen lebólint. Sajnos tapasztalatom, hogy nem érvényesül a géppár, esetleg a köteléktecnika. Mindenki ölni akar, de jelentősen jobb eredmények születnének (egyes emebereknek is) ha kötelékben harcolnának. Minak az egyik szerón teljesen egyedül kellett küszködnöm, mert senki nem akart kötelékben repülni. Felszállt, irány a frontvonal és csodálkozik, hogy le van lőve. (Spitek kötelékben voltak.)
  • szekelyland
    Épp sorbanállok AW-n lássuk kidobnak-e vele
    A titka ennek a modpacknek, hogy vissza van minden szépen csomagolva az sfs fájlba, és a grafikai elemek egységesítve vannak, emiatt gyorsabban tölt be és gyrosabban is fut mint az eddigi modok