91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Storm of War, hajók, Fiat BR.20 és Spitfire pilóta képek.
  • lala42
    Hali! Dobjon már vki egy linket a HSFX Mod pack-hoz. Köszi
  • Scottt
    Igen
  • Fürtös
    Sajna most nekem csak a jövő héttöl van időm repülni.
  • Her Laca
    Mire kell felrakni ezt a mod ot? Sima 4.09 re?
  • szekelyland
    En ebben benne vagyok, sajnos nem tudom elore megmondani melyik nap fogok egyet hostolni, valoszinu holnap este, elore megmondom

Olyan mozgas van hogy arrol erdemes irni..... Es a krim felsziget nem annyira gepigenyes, foleg hogy a hsfx mod nagyjabol olyan konnyen megy mint a gyari il2
  • Glo
    Ata dogszerója alkalmasnak tűnik a dologra, ha tényleg ilyen komplex.
  • Fürtös
    Nos ha leírom a valós történéseket az eléggé száraz irományt szülne...
    Ebben benne van az ütközet teljes leírása csak próbáltam kissé színesebbé tenni,és persze ha részt vettél volna benne akkor már rögtön másképp fekszik az a bizonyos leányzó...
    Meg mint mondtad ilyen a stílusom:D
    A nevem alatt folytatódnak Fürtös köcsögimovics és jóképességű orosz bakáinak története bár az időrendi sorrend kissé összekuszálódott egy server leállás után.

Szívesen irnék ilyen kis szösszeneteket il-2 ből is de ahhoz össze kellene hozni valami komolyabb csapatos reppenést...
    De sajnos az itt jelenlévők nagy többsége a bob serveren repül azt meg nem nagyon bírja a gépem:(

De azért valamelyik hétvégén összehozhatnánk egy kissebb magyar gárdát valamelyik serveren ahol szervezetten tolnánk végig egy mapot bombázókkal vadászfedezettel kötelékrepüléssel.
  • Kferro
    Van egy szokatlan, talán nem annyira szépirodalmi stílusod. :DD

Én ilyet sztorit Il2-ről írtam:

http://thundersquad.uw.hu/mur.html
  • szekelyland
    Ha már szimullátorról van szó, egy kis vidámság:
    Szovjet motorszimulátor
  • Glo
    Van aki élőben is hisz a respawn-ban, csak az újból a fogantatással kezdődik
  • Szepy2884
    Hát te sem vagy százas az már biztos
  • Fürtös
    Off:
    Bátorkodom idézni egy szösszenetet a magyar OFP server diadalmas csatáiból:Hentnapló

Jó szórakozást!
  • szekelyland
    Ja és ez a mod
  • szekelyland
    a szerver neve garuda.thruhere.net:21000
    angolul mondjátok h aTa küldött, kb 20:30 kor indul
    kell a 4.09 és a hsfx mod.

Minél többen annál jobb jut mindenkinek gép és ellenség bőven
    Géppark : luftwaffe: 109F4, F2 Iar 81A, SM-79 és Fi-176
  • szekelyland
    Itt van az dogfight kampány mapja
    Kell melléje a hsfx mod egyébb semmi
  • Szepy2884
    Ata te annyira hüje gyerek vagy mondták már neked ???

Egyébként én egyből a helikopterhez sonfordáltam és egyből sikerült elszökni. De tényleg izgalmasabb, ha hagyod magad elvezetni az örzőhelyedre, majd megvárva a sötétséget csórni egy AK-47-est és azzal kijutni a táborból és bele a nagybüdös éjszakába :)))

Meg még az is a kedvencem, amikor egy SCUD rakétát kellett elpusztítani persze gyalog. Igazi mission imposible, amit sok haverom nem is tudott teljesíteni, de nekem egy kis kreativitással persze sikerült
  • szekelyland
    És közbe beleszerettél égy szovjet parasztlányba aki a végén veled akart átszökni a határon....
  • PhantomAss
    ja az jó küldi volt
    egy papírfecnin volt egy mórickaábra hogy néz ki a sarkcsillag, ez alapján tájold be merre van dél oszt' keresd meg a pajtásaidat :D
    gyaloholtam vagy fél órát a vaksötétben
  • nalyib
    Volt is ilyen az offline hadjáratban, mikor A-10-essel lezuhanva kellett a csillagok alapján tájékozódni, meg kilométereket gyalogolni...:D még fogságba is estél és meg kellett szökni valami konzervdobozzal/helikopterrel.
  • szekelyland
    A JSGME aktivátor meg benne van a modpackben, segítségével tudsz egyébb más modot aktiválni
  • szekelyland
    elmondva bonyolultabb.....
    Annakidején a 4,04 -es il2 feltelepítése sokkal bonyolultabb volt, amíg a 3-asról 4.04 ig patchelted

Itruder:

A hsfx -modot kell aktiválni az egymagában is elég majd ha egyébb nyalánkságokra vágysz, akkor lehet tenni turbulenciát, propeller-örvénylést, fokozott motornyomatékhatást, stb külön
  • 42nd Intruder
    Most a HSFX moddal én is bajba vagyok, hogy akkor mit is kéne aktiválni és mit nem... :S
  • Kferro
    "hogy 4,09m, HSFX mod és zuti mds kell amit Itt kell letölteni majd a játék Mods mappájába kell kicsmagolni, és a JSGME progival aktiválni."
    Na, ezért nem játszok mostanában az Il2-vel. Elment a kedvem kicsit attól, hogy ahhoz, hogy egy jót tudjak repülni, mindenféle eleddig ismeretlen modot, aktivátort, patchet kell feltelepíteni...
  • Glo
    Ata, majd jövő héten leszedem és ígérem megyek repülni is, de hétvégén lesz egy húzós vizsgám, aztán könyvekkel vagyok körülvéve..
  • Glo
    Próbáljátok ki az Armed assaultot online-ban. Az OFP-re épül.
    Offline elég gyík, szar a történet, de online lehet vele jókat hentelni :)
  • Rue East
    én nem játszottam soha jobb "lövöldözőssel"
  • Szepy2884
    Nahát amiről te beszélsz arról eddig nem is hallottam. Utána néztem a dolognak, de amit találtam az egyrészt túl drága, másrészt grafikailag (lehet hogy azóta felvanpecselve nem tudom)sem győzött meg. De nem vitatom, óriási játékélményt nyújthat hisz a grafika hiába über, ha maga a játék max 10 percig köt le. Mint pl engem a COD sorozatok...
  • Fürtös
    Én is a mai napig játszomaz ofp-t.
    De a ww2 on-line is ilyen csak sajnos fizetős...
    Azt ismeri valaki?
    Mondjuk a repülés jóval közelebb van egy szimulátorhoz a ww2 on-lineban mint az ofp-ben.
  • Scottt
    A dinamikus frontvonal cuccot tudja a HSFX mod is nopara:)
  • 42nd Intruder
    Mi is ez az ULTRAPACK és ez a dinamikus frontvonal? Nagyon erős bennem a vágyódás a HSFX modra, szóval ma, vagy holnap fel is rakom :)
  • PhantomAss
    srácok, a modváltást 408, 409 és 409b1 között meg lehet oldani valahogy?
    mindhárom fajtából sok szerver van, de az aaa mod csak a 408 és a 409b között vált
  • szekelyland
    Ma este magyarországi idő szerint 20:30 kor kezdődik, ha valakit érdekel, szóljon. Megjegyzem, hogy 4,09m, HSFX mod és zuti mds kell amit Itt kell letölteni majd a játék Mods mappájába kell kicsmagolni, és a JSGME progival aktiválni.
    Egyetlen gond, hogy egyelőre román századok vannak, de ha eltekintetek a felséjelzéstől akkor mehet a buli. Akinek kell priviben megadom a szerver direkt ip-jét
  • Szepy2884
    Süllyedt

Nálam örök etalon marad. Most is azzal játszottam
  • Glo
    Operation flashpoint?

Amúgy izgi lenne Szepy, ha a sík mezőn iránytű nélkül kéne hazafele molyolnod mondjuk 60 kilométert, közben átúszva jópár folyót.. aztán belebotlanál egy könnyed gépkocsioszlopba :D
  • Fürtös
    ww2 on-line?
  • Szepy2884
    Hmm... ez mind jól hangzik, de én még mindíg azt várom, hogy mikor lesz már az, hogyha lelőnek és ernyővel érsz földet, akkor a szimulátor egyszercsak átmegy fps-be és haza kell majd valahogy vergődnöd

Hülyén hangzik mi? Pedig van egy játék ami kb. egy idős az il2-vel és ez kvázi meg is valósult benne. Na, ki találja ki melyik játékról van szó?
  • szekelyland
    Én próbáltam at ultrapack-et is, egészen az 1,7 -es verzióig, grafikailag/látványilag jóval az AAA felett van meg a HSFX felett is, de a gépigénye rettenetes volt és jó 5 -8 percet töltötte indításkor.
    Elvileg az 1,8 valószínű hogy a hsfx-hez hasonló mechanizmussal fog rendelkezni.
    A legkeményebb dolog az egészben a Zuti féle mozgó dogszerver, aminek avégső verziójával próbálkoztam a tegnap egy privát szerveren a D-13th -al. Hamarosan majd átküldöm a mapot, h aki rendekezik a Zuti mozgó dogszerver pack-el tesztelje le.
    Röviden fantasztikus lehetőségek vannak benne. Mint modtam, tegnap egy folyamatosan mozgó, Krím - félsziget kampány volt, folyamatosan változó frontvonallal, korlátozott gép - és földi állománnyal. A frontvonal folyamatosan változik valósidőben, a földi csapatok dinamikája alapján .
    Röviden egy szimpla dogszerverbe be lehet tenni egy komplett online war-t amibe akármikor beugorhatsz, azt tehetsz amit akarsz, rengeteg vonat, konvoj, hajó meg ellenséges gép portyázik. a Cert Ai mod miatt meg szinte humán módjára repülnek az AI-k, sőt a tegnap egy AI rata dugóba esett amikor rácsaptam nem pedig az örökös 500km/h-ás palástorsózást csinálja
  • Scottt
    Én elvoltam vele tetszik,jobb mint az AAA pack,az Ultrát nem próbáltam még^,de ezek után nem akarom:)
  • Lacusch69
    Bombakonténerek a 2.vh-ban is voltak.