91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neilszab #21995 Sziasztok!
Én autó szimulátorozásba jeleskedem, de mindig vonzottak a repülők is, és pár napja fölraktam magamnak kipróbálásra a IL2-őt (1946). Mondhatom nagyon bejött a dolog, billel kezdtem el játszani, fél nap után full real-ban már ment is vele az anyahajóra leszállás! :D
Kipróbáltam a Logitech G25-ömmel is a dolgot, de vhogy nem volt az igazi, így szeretnék venni egy jó kis Joy-t hozzá!
Erre gondoltam: Saiteky Cyborg Evo FFB
Szerintetek jó vétel lenne, vagy inkább mást ajánlanátok?
Előre is köszi -
Szepy2884 #21994 basszus bagy=nagy -
Szepy2884 #21993 A bagy szívás -
Nincs, csak a hsfx-ben vagy az up 1.8 -ban van.
Amúgy indítok egy kisérleti projektet, a koreai hadszíntérrel, ultrapack 1.8 -ra alapozva, Amcsik vs komcsik, F86 sabre, F9F Phantom, F-84 shooting star, F4UC,B-29 vs mig-15, mig-9, Il-10, Ar-234(Il-28 szerepében)
Mozgó dogszerver, komplett lefedésű map (magyarán a tankok el tudják 100%-osan foglalni a mapot), humán beavatkozás nélkül statikus frontvonal,leszálláskor nem refly-t kell adni, hanem Repair/Rearm/Refuel (persze ha nem a fél szárny hiányzik) A béta a szabadidőm függvényében kb egy hét múlva lesz kész de adig még jelentkezem ha netalán hamarább meglesz -
Lebowski #21991 amúgy letöltöttem a HSFX_Version_4-et. ezen kívül kell még valami ehhez a modhoz? -
Lebowski #21990 van valakinek selytése arról hogy 4.09ben simán van-e repülhető héja, vagy csk a hsfx modban van benne? -
tothgyorgy #21989 Hát ez sűrűn előfordult. Sőt a földön is lőtték a kiugrott pilótákat, vagy egyszerűen a parasztokat is. -
brendon566 #21988 kösz a képet -
brendon566 #21987 aham... egyszer majd csak meglesz... -
Az egyszeri lövöldözős fel sem fogja ismerni a különbséget, szerintem annyira nem gáz ez a kompromisszumos megoldás. Sejtésem szerint a a P-51 és egyéb típusok alváltozatai sem kapnak egyedi pilótafülkét. -
A Bf 109 különféle verzióihoz egyféle kabinbelső-mert "nem nagy" a különbség?Csak annyira hogy az E fülkéje egész másképp néz ki mint egy K-é.Szerinte ez nem zavaró-engem meg olyan szinten zavar hogy felejtős az egész): -
Azt hiszem most beteg, de van helyette Wings of Prey SimHQ interjú. -
bocs
-
IMG]http://i36.tinypic.com/2a97be8.jpg[/IMG] -
Glo #21981 Az amcsik a magyar pilótákat ernyőn is agyonlőtték. Pedig a megadásnak kevés egyértelműbb jele van.. Innentől magyarázhat mindenki amit akar. -
D13-th_Zaeluval megyünk a lobbyíról hamarosan, csak egy ultrapack 1.8 kell, koreai pálya, nincs refly hanem rearm/refuel/repair a reptéren + a mozgó dogfight finomságai -
2 hét múlva biztos rak majd:) -
Eddig tartott Oleg ígérete,hogy minden pénteken friss képekkel szolgál a BoB-ról? -
brendon566 #21977 de akkor ti most mi a toszmával jáccotok?????? -
Nekem is zavaros egy kicsit a dolog,mert anno 4.08-ra raktam fel az Ultrapack 1.7-et. Azután mikor kijőtt a 4.09m,erre a modra is fel akartam telepíteni,de nem igazán működött rendesen. Végül pedig erre a kotyvalékra telepítettem fel az 1.8-as Ultrapack-ot,és most jó. Tehát szerintem 4.09m-re kell felrakni. -
A gyűjtőiben nincs benne a 46, ha jól emlékszem. :) -
brendon566 #21974 Hello, help plz!!! Láttam ma egy hasonló dolgot az egyik boltnban, mint az 1946, ugyan olyan gyűjtő DVD, csak a dobozon nem szerepel az évszám csak az hogy gyűjtő...Sanszos, hogy a kettő ugyanaz???
-
Ha elmegy a nyomás, kiesik. Pont azért, hogy még ilyen esetben is le tudják tenni kerékre a fűrészt.
Amennyire tudom, elég régóta úgy tervezik a futóműveket, hogy ha úgy alakul, a (huzalos) vészrendszert használva a saját súlyuktól fogva nyílnak ki. -
Szerintem kiesett a futó, normálisan hidraulikával nem hinném hogy ilyen gyorsan jönne ki, meg aztán sztem a pilótának az utolsó dolga lenne a való életben hogy futót engedjen miközben 20mm-esek robbanak a gépén.... -
Lacusch69 #21971 Figyi, nagyon jól tudom, hogy a kieresztett futó a magadás jele volt.
De ezen a felvételen semmi sem bizonyítja, hogy a pilóta kieresztette, nem pedig kiesett.
Langot azért írtam, mert egy légiharcban megsérült az A8-as Fókájának a hidraulika-rendszere, a futók kiestek, a gépe lelassult, és a Thunderboltok lelőtték. -
Lysandus #21970 Nem tudom, hogy mi kellene még hozzá, hogy meggyőzzelek benneteket, úgyhogy feladtam... -
Lacusch69 #21969 A futó lehet, hogy csak kiesett (lásd Emil "Bully" Lang halála).
Valahogy nem láttam a brit gépek "5mp alatt csomót kötök rád" manőverező-képességét, amivel a játékban nap mint nap szembesülünk... -
Az egy dolog, hogy kiengedte a futót, de a messzer pilótája tovább lőtte....
Én csak akkor engedem a spitet tovább amikor minim egy szárnya leesett, addig akár a f**át is kiengedheti, mert nem hagyom -
Lysandus #21967 Aki korábban nem hitte, az megnézheti a máltai légicsata részben, hogy mi volt a megadás jele a háborúban. (Kiengedi a futót a Hurri.) -
Glo #21966 NA feltettem az 1.8-as UltraPack-et.
Mocsok, mert csinált egy új JSGME mappát, és a régből át kellett pakolni a HSFX-es cuccokat, hogy az új modváltóval váltani lehessen köztük. Majd ma kipróbálom.. ha asszonynak fáj a feje :) -
Szepy2884 #21965 :))) Ismertem, de tényleg jól demonstrálja a kis maki a lényeget :))) -
Ez is csak simán a 4.08-ra telepítendő-vagy mi kell elé?A korai messzerek kabintetejét belső nézetben is átalakították?Kicsit zavaró mikor az E-1 nél kívülről a régifajta gömbölyített tető van aminek oldalt lenn van a kerete,belsőnézetben meg ugyanaz a szögletes jobb kilátást adó keret mint az E-4 nél.Nem egy óriási hiba de Shitnél már biztos csináltak volna vele valamit. -
lala42 #21963 Sanyo! Mennyiért tudsz szermányolni egy DVD-s '46-ot?
Vagy jó az Ukrán változat is, amim van? -
bocsee, családi okokból kimaradt a tegnapi repkedés, amint tudok, elindítom a szerót.
Addig is, Szepynek dedikálom ezt: understanding Boom and zoom
40-ik másodperctől
-
Glo #21961 Én még töltöm.. a HSFX modban is volt párféle mesza.. kipróbálni se tudtam még őket. Jobb a kilátás a fókából is :) -
Felraktam az UltraPack 1.8-at. 58 féle!!(igen,jól látjátok) Mesza van benne,köztük egy B szériás is 1937-ből. -
Glo #21959 Nem akarom elkiabálni, de Ata aszonta h úgy hallotta h egy ismerőse mesélte aki látott olyat aki azt írta egy cetlire h lesz dedicated szeró. -
Pedig mekkora jó lenne egy dedikált server ezzel a moddal.Legalább valahova fel tudnék menni.:) -
Glo #21957 Szedhetem le ezt is. Pedig az aktív magyar állomány fele itt dekkolt a slotban.. Na majd holnap asszem. -
Glo #21956 Ata, ez a srác au Ultra pack-al nyomja..