91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Na még annyi srácok, hogy hogyan tudok úgy feltenni egy tiszta il2-t, hogyha már van fent egy másik?
    (Alapállásban nem engedi installálni)
  • Glo
    Köszi, akkor rárepülök erre a peccsre!
    Talán 7-re fent is lesz.
  • Richtofen
    Szép munka, pilóta! :)

Én is most nézegettem a missiont.

A bombázóik 2000m-en spawnolnak, de ha a megszokott dörzsölt vörösök lesznek (PFS_, 79_, stb), akkor szervezetten fognak szintbombázni 5-7k-ról, vadászkísérettel.

Szivatós a mission. Túl sok a célpontjuk, egymástól jó messze. Mire reagálunk az egyik gridben, már egy másik bombzáókötelék úton van a másik, távolabbi célhoz.

Szóval esélyünk nem lesz megfogni a bombázókat, ha nem támadunk nagy csoportokban. Remélem jó sokan leszünk, és nem 1:5 arányban.
  • Richtofen
    Igen, de modok nélkül is megy (4.09b1m), ha nincs időd telepíteni
  • Glo
    Az 1.1-es AAA kell, ugye?
  • Glo
    Igyekszek jönni én is, csak fel kell raknom egy AAA modos il2-t, ahhoz meg le kell szednem az AAA-t is.. d vendégeink vannak, szal úgyse tudnék kezdésre ottlenni. Aztán majd gyüvök :)
  • Lacusch69
    Végeztem egy kis hírszerző munkát... :)

A vörös repterek a következőek:

Shit VIII-asok indulnak a P9 és M17 repterekről. (Siófok, Győr)

Minden más vadász a P4, H4 repterekről. (Dombóvár, Donja Dubrava)

Bombázók (B17, B24, B25) az N3, O3, P3 szektorokban légi starttal indulnak. (Kaposvártól délre)

VIGYÁZAT: erős flak a bombázók indulásától É-ra, 90-270 irányban!!!

A mi reptereink távol vannak a fronttól, kivéve a veszprémit, ahol csak Fóka A5-ösök vannak, és nincs flak!
    Kőszegen és Pápán települt az összes többi vadász, erős flak.
    A szombathelyi reptérről nem lehet indulni, álló gépekkel van tele, és elsődleges célpontként szerepel.

A vörösök célpontja elsősorban a hidak, ezeket kell megvédenünk. Erős légvédelem védi a hidakat, ha bajban van valaki, érdemes becsalni az ellenfelet...
  • Lacusch69
    LINK
  • nalyib
    Otthon leszek a meccsre ugy néz ki:)
    pénteken Ai b17ek ellen kicsit gyászosan ment, de jug-csalinak félálomban is jo leszek:D
  • Szepy2884
    A képfeltöltés nem sikerült talán így jó lesz
  • Szepy2884
    Én nagyon szívesen összeállok veled, de remélem ott lesz még Ata mester is. Tényleg Ata! Merre vagy? Nagyon nagy a csend mostanában körülötted? Remélem tudod mi a kötelességed ma estére?

• Richtofen
    Frissült a mission.
    - a description-ben eddig nem volt beírva, hogy a kékeknek védeni kell a hidakat.
    - a mission fájlban hozzáadták a légvédelmet (jó sok flak-ünk lesz), néhányszáz teherautót és néhány statikus repülőgépet.

• Szepy2884
    Erről tud valaki valamit? Mi ez egyáltalán?????
  • Zpogi
    A Warclouds fórumán azt írják,hogy 4.09 b1m kell hozzá(http://www.war-clouds.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5497&postdays=0&postorder=asc&start=15)
    Ezt a képet is ott találtam:http://www.preservingfidelitysquad.nl/_div/WC_BombingMission_800-500.jpg
  • Lacusch69
    Remélem nem baxódik el a gépem, nagyon gyanús...
  • Lacusch69
    FAQ 7.
  • Richtofen
    Szuper! ;)
  • Richtofen
    Úgy sejtem, hogy a 'hivatásosak' a jól összeszokott kötelékekben szeretnének majd repülni.

Én speciel majd összeállok valakivel aki nem bánja, vagy szólózok.
  • Lebowski
    faq
  • elbe1
    HELLÓ elmagyarázza nekem valaki hogy hogyan tudok multizni pls kösszi
  • Fürtös
    Valaki felválallná,hogy lekommandirozza ezt a kis bevetést?
    Úgy érzem elég sokan leszünk és nem szeretem ha káosz van:D
    Elég lenne 2 tapasztaltabb emberke 1 a vadászvédelemre egy meg a bombázóritkításhoz.
  • Chazz76
  • Lacusch69
    Ha jó marad a gépem, akkor a szövik erős meglepetésre számíthatnak a világűr környékéről egy magányos Ta-152-es személyében... :)
  • Richtofen
    Mesterek. Jól emlékszem valaki már kérdezte ezt, de nem találom.

Az AAA UI 1.2-ben miért xar a legtöbb 109-es célzója? (a fülke bal oldali 'A' oszlopán lóg). Valamelyik modot kell deaktiválni, hogy jó legyen?
  • Richtofen
    Ma este...
  • Richtofen
    Lacus bátyja, te jössz holnap este honvédeni? :)
  • Richtofen
    Azt mondta az egyik admin, hogy gebasz volt tegnap a szerverrel, meg ma délután is, és nem tudják még miért, de dobálta ki az emberfiát; a Te térképes problémád nem biztos, hogy összefügg ezzel. Most viszont játszottam egy ideig és működött. Remélem én is hogy holnap jó kis móka lesz ;)
  • Zpogi
    Igen! Az 576-nál és a CDgalaxis-nál is.
  • Szepy2884
    Most voltam rajta 4.09b1m modok nélkül. Gond nélkül felengedett, és nem dobott ki. Viszont bejelöltem egy kék bázist és totál más bázisnál rakott le kilométerekkel arrébb. De legalább kék oldalon és nem vörösön mint múltkor. Ugyanis van egy bazi nagy térkép (ez most nem az volt, de ez sem kicsi) ami hiába jelöltem be honnan akarok indulni, mindig random tett ki valamelyik Isten háta mögötti ellenséges reptérre. Mást térkép minden gond nélkül működött. Remélem, holnap a magyar map is rendben lesz.
  • Lacusch69
    WarClouds weboldal most megy, vannak rajta 7-en, per pillanat.
    A kidobálást nem tudom megnézni, Linuxban vagyok.
  • Willenbrock
    Itthon is kapható már dobozos verzióban?
  • Richtofen
    Mindkét szerver kidobál spaw után 1 másodperccel. (a helyes verziókkal próbálkozva). Olyam mintha a checkruntime be lenne kapcsolva, de nem tudom miért dob ki.

Valami gebasz lehet, bár a modos szerveren látszólag van 1-2 ember, de másokat is kidobott amíg benn voltam.
  • Richtofen
    Mármint engem a modos dobál ki 1 perc után, amivel eddig nem volt gond.
  • Richtofen
    Nem tudom mi van. Engem is kidobál. A weboldal meg nem működik jelenleg.
  • Zpogi
    Egy kis OFF.

A Rise of Flight most csak 6000 pénz.
  • TG Gida
    Valaki regélje el,hogy melyik warclouds-on lesz a buli.Az egyik bétával megy és modos,a másik meg hivatalos 409m,de az mindig kidob.
  • DonZorro
    Csak sima AAA 1.1??? Valakinek más tapaszalata esetleg??? Nekem fent van az 1.2a-ig, osztan azzal nem mén sajnos... :,(
  • Lacusch69
    Én valamelyik nap játszottam rajta 4.09béta + AAA 1.1-gyel.
  • DonZorro
    A WC szerverhez milyen MOD-ok kellenek most pontosan a vasárnapi repüléshez??? AAA 1.1 vagy 1.11 vagy 1.2 vagy 1.2a???
  • Szepy2884
    Na, csak így tovább és két hét múlva a polcon is lesz