91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #22275 Vistát semmiképp. Ha a Win7 nem követelemény, akkor én is XP-t javaslok.
Én a játékgépemre biztos nem fogok mást rakni amíg működnek rajta a gémek. -
Szepy2884 #22274 Te amúgy milyet ajánlasz? Nem baj ha kicsit több mint 500 forint. -
Szerintem Galiba hozzászólása nagyobb érdeklődésre tarthat számot,mint az ötszáz forintos mikrofon problémád! -
Inkább egy XP pro-t javasolnék.Ja és persze 32bit. -
Lacusch69 #22271 Új oprendszert kell feltennem. Melyiket érdemes?
XP Home
Vista Home
Win7 Home
Továbbá: a 64bites oprendszerek már elég stabilak?
(A Winfos szinte kizárólag játszani kell, egyébként Ubuntut használok) -
Szepy2884 #22270 Na bakker egyik napról a másikra elromlott a fülesem mikrofonjai is. Előbb kezdte azzal, hogy csak az egyik oldalra nem hallottam, de most már a miki is kaki.
-
Szepy2884 #22269 S!
Nyugodjék békében! -
Richtofen #22268 Azért kedvesek, azt is csak utólag mondták meg, hogy 5500 méternél magasabbra nem lő a flak(persze játék közben a pirosakat instruálta BlueLion, hogy maradjanak 5500 felett)... Így aztán a bombázóknak csak a célzással kellett törődni.
Na mindegy, remélem lesz egy fordított küldetés is. Persze akkor a Bf-110-esek csak Empty konfigurációval mehetnek, a Junkersek nem vihetnek bombát, a fókák meg csak parittyát kapnak ;) -
Lacusch69 #22267 KÉPEK a vasárnapi akcióról. -
Richtofen #22266 Én majdnem egy héttel előtte kértem légtérhasználatot, és igényeltem rádiócsendet... ;) -
14 kerben laksz te is? Melyik rész? én a Vezér-Egressy saroknál XD -
Lacusch69 #22264 Nincs benne semmi rendkívüli, én is ennyiért vettem.
Arra viszont készülj fel, hogy eleinte béna leszel, mert a bot közel kétszeres úton mozog egy átlagos joyhoz képest (pl. Cyborg) -
a következő tömeges Warclouds akcióra mikor van kilátás? Újabban az itthoni női bürokrácia miatt egy nappal előre kell a felszállási engedélyt kérnem.. -
Glo #22262 Most nagyon nagyon nagyon erősen irigyellek 
-
Először a vaterán kerestem, de semmi. Aztán miközben a klotyón a zuglóaprót olvasgattam ott találtam egy hirdetést. Ma adta fel a srác. Le is csaptam rá, úgyhogy ha ma összejön az adásvétel akár már este fel is szállok[#eplus2 Kedves vörös oldal 'és Laca' el lehet kezdeni rettegni 

JÖVÖK!
-
Glo #22260 Hol találsz Te ilyeneket? He? Adodide'!!!
-
Ó, a jóisten rámmosolygott. Találtam egy x52-t bagóért.10.000huf egy év garival, egyszer használt és ráadásul még itt van helyben a XIV-ben 
Most már csak a TrackIR-t kell pótolnom.
Tudom tudom off, de a sok-sok hálapénz velemésztette a tartalékaimat (sose volt) és eladtam minden cumómat. -
Ez természetes és egyet is értek vele. Viszont mentségemre szolgáljon, hogy az ide látogató emberek színe java, több mint ismeretlen ismerős, és bizony az ő szemük elől is eltűntem és sajnos ez az egyetlen fórum ahol érdemben is hírt adhatok magamról. Beszéltünk már itt annyi mindenről nem is értem miért pont ez veri ki a biztosítékot.
És nem is teljesen off #22253
OFF-ON -
Szepy2884 #22257 Szia Galiba,
Mélységesen egyetértek felháborodásoddal és együtt érzek veled, de kérlek vedd figyelembe, hogy mindennek megvan a maga helye. Az általad felhozott téma és tapasztalat vérlázíró -ahogy mondani szokás: ez ma a magyar valóság- de ennek megvitatására nem ez a fórum hivatott. Természetesen beszélni kell róla és lehetősség szerint tenni is, de nem itt.
Én nem vagyok itt moderátor, de talán a fórum létrehozója is egyet ért velem és még sokan mások, hogy maradjunk a topic eredeti témájánál. Ez a fórum egy játékról szól, ami sokaknak jelent menekülési módot, hogy akár egy percre is kiszabaduljanak és megfeledkezzenek a való világ és az élet gyötrelmeitől és gondjaitól.
Ezért kérnék mindenkit, hogy tartsuk ezt tiszteletben és maradjunk az eredeti témánál.
És még egyszer fogadd együttérzésemet és jobbulást kívánok édesapádnak. -
Megvolt. Édesanyám tett feljelentést az EÜ. felügyeleten mivel a Jáhn Ferenc kórházban még egy nyomorult kacsát sem adtak édesapámnak, mondván, hogy ott a wc. Mikor anyum mondta, hogy nem tudja használni, mivel nics apukámnak lába, az volt a válasz, hogy oldja meg. Mondjuk sokat elárul, hogy elég tetemes a feljelentések száma a dél-pesti kórház ellen. -
Glo #22255 Ilyenkor kell mondani a varázsszót: Egészségügyi Felügyelet!
És megnyílnak az ajtók.
Jobbulást apukádnak! -
Szia Galiba,már hiányoltunk! Az Édesapádnak jobbulást kívánok,sajna ez lett a Magyar mentalitás,talán ezért tartunk itt,lehet kicsit jobban össze kellene fogniuk az embereknek... -
Akkor te vágod miről beszélek. Azt már meg sem említem, hogy a dél-pesti kórházban 9 órán át tartott a felvétel, amikor is kiderítették, hogy nincs is szabad ágyuk.
Na mind1. Bocs hogy itt OFF-olok.
Olvasom ezt a bombázóküldit. Nagyon jó lehetett. Remélem a következőnél már erősíthetem újra a csapatot. Kell ahoz valami mod, vag megy a régi konfiggal is? -
jobbulást kívánok neki.
Sajnos testközelben tudom átérezni az egészségügy szarságát mivel én is korházról korházra mászkálok már hónapok óta. Először megállapítottak egy gyomorfekélyt, rá egy hétre az ultrahangon meg azt, hogy jelentős májsejtkárosulásom van... Bent akartak fogni, de a fenének nincs kedve Magyarországon kórházban feküdni. -
Richtofen #22251 Megtalálták és feltárták a '45 februárjában lelőtt Horváth György hadnagy maradványait.
S~
Link -
Richtofen #22250 Hát ez sajnálatos, de így van. :(
Jobbulást apukádnak! -
Üdv az uraknak. Alig győztem visszaolvasni a fejlemnyeket. Lassan visszakapcsolódok a véráramba. Sajnos apukám egészségi állapota annyira leromlott, hogy kórházból- korházba hurcoljuk szegényt.
Remélem veletek minden ok., bár úgy láttam mindenki él és virul.
Hagy adjak hangot itt is felháborodásomnak a magyar egészségüggyel kapcsolatban.
Apukám pár éve lebénult és kerekeszékben van azóta. A tüdőgondozóban azon kérdésemre, hogy hogyan tudunk tolókocsival be menni, az volt a válasz.....
-sehogy, menjenek máshova.
No comment. -
nalyib #22248 Ezért vittem G10-et (a K4-ben megőrjít, hogy nem lehet vezetni...igaz 500 fölött a G10-ben is trimmel együtt célzok), egész emberi idő alatt 8 ezren van, meg bomberek ellen úgyis muszáj jojózni, habár annyival gyengébbet lő és annyira papírsárkány a játékban, hogy egy Anton egyetlen rácsapása talán mégis többet ér...
betették a G14-et is, ki tudja minek, nem hogy semmit nem tud a G10-hez képest, de 1 db szárnytalálat után nem mindig tud hazamenni:D (a motorról meg ne is beszéljünk) Ez meg bomberek közt rosszul hangzik, ugye. -
Glo #22247 Hát nemtom, nekem a Fókában is ez volt az érzésem.. Zárt bombázókötelék ellen meg édesmindegy, hogy 0,001 vagy 0,01 másodperc alatt szeded be a füstoszlató 12,5mm-.est :))
Oleg nagyon túlmodellezte a hátsólövészek pontosságát... -
Glo #22246 Vagy mondjuk a "Szikla" adhatna 3-5 percenként információt az ellenség hollétéről. Atáék meg tudták oldani, hogy bizonyos időközönként a mapon feltűnjenek a gépek (mind a saját mind az ellenség), így nem kéne 20 percig vaktában keresgélni a célokat.
Igazad van, a németek is bombázhatnának célokat, akkor meg lenne osztva az ellenség vadászosztálya is. -
Richtofen #22245 Hát igen, én is úgy emlékszem a K4 tényleg jól emel még ott fenn is, de manőverezni már nem nagyon szeret. -
Richtofen #22244 Hát igen, arra nekünk is lenne jó taktikánk. 8000 helyett 1000 méteren suhannának a 110-esek 210-esek 410-esek 88-asok 111-esek, fókák meszák 2000 méteren, 'azt jöhetnének a pónik meg spitek füvet nyírni.
-
Richtofen #22243 Meszát vinni bombázókötelék ellen (legelábbis a játékban) szerintem nem jó ötlet. Egy golyó elegendő a motorjába, hogy az azt működtető füst eltávozzon. :) -
Lacusch69 #22242 Mentem K4-gyel, utol is értem egy, a kötelékétől lemaradozó Fortresst. Kb. 300-ról akartam lőni, amikor a PC-m átváltott 1 FPS üzemmódba, így a B17-es PK-ra lőtt...
Egyébként a Pumáktól Tom is ment K4-gyel, meg is jegyezte, hogy 7ezren trimmel kellett fordulnia a bombázók ellen. -
Glo #22241 Érdekes, hogy mindenki fókával nyomult. K4-es meszát meg senki nem vitt, pedig az is egy emelőbajnok, és szerintem magasan meg lehetett volna lepni pár ellent a jelenlétükkel. -
Richtofen #22240 Hát ez engem is meglepett, mert amúgy a napi küldetésekben van Mk108 az A9-en. Inkább vittem alap konfigurációban az A9-et, mint Mk108-cal az A8-at. Nem mintha sokat számított volna 8000-en, amikor hemzsegtek a P-47-ek és P-51-ek 9000-en. ;) -
Richtofen #22239 Hát ezért gondolom, hogy WarClouds egy nagyon nívós dog szerver. Nagyon ritkán van könnyű préda :) -
Sok :) A9 gyorsabb erősebb.
De nem ez a lényeg. Ott van akkor lehessen használni. Ha nem lehet akkor ne tegye be.
Beülök ,elindulok oszt írkálja hogy kidob meg minusz pont meg ilyesmik. Ott kellett sakkozni ,hogy mi a franc ez. NA:DD -
Lebowski #22237 ja amúgy ha már ily levelezőkapcsolatba vagytok velük, akkor megírhatnátok, hogy legözelebb a német oldalon is lehessen bombázóban csücsülni, mert így egy picit fájt a szivecskénk :) -
Lebowski #22236 de a duál pod az elérhető volt benne nem? szerintem azzal a 6*20 milivel mentetek volna valamire:) nemmintha nem abáltatok volna szét minket amúgy sem :D