91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
az jó! én már most szeretem a nunit
-
Lacusch69 #22394 Fiad gépén letöltöd, áthúzod egy pendrive-ra, átmásolod a tiedre... -
Lacusch69 #22393 VALAKI BANNOLJA MÁR EZT A KIS PÖCSÖT! -
barbym #22392 Teszt -
Na a ma esti mozgó dogszerver csak félig volt működőképes, sajna a tehnika ördöge miatt becsúszott pár apró hiba, pl az ai nem akart újra feltámadni, remélem holnap estig ezt kiküszöbölöm. -
Tudom használni:)) A fiam egész nap filmeket tölt le,de a saját gépemre nem engedek torrentet:D Ez elvi kérdés . Letöltés feltöltés miegymás:D -
hát srácok, kicsit más az élmény 1920x1200-as felbontásban :D
hadd dicsekedjek, na -
Richtofen #22388 Akkor azért utálod, mert még nem használtad :)
Nem ördöngősség, egyszerű beállítani. Próbáld ki bátran! Ha nem megy segítünk. -
Lacusch69 #22387 Te Laca, nem olyan bonyolult az. Én is sokáig utáltam, de mostanában elég sokat használom. -
És nem torrent? Mert én aztat utálom,és soha nem használtam még:)) -
Nem, ez lesz a Nagy Uj Népszerű Installer, röviden a N.U.N.I
Ezentúl nem lesz Ultrapack (még lesz az 1.8 -hoz egy patch állítólag, Hades szerint), sem Unified installer, miután lemondtak a 1.25 ről. mindenki a HSFX be fog beállni, ami azt a jót jelentheti, hogy nem kell 14 darab 4.09, 21 darab 4.08m és a hardcore 1.21 a gépre hanem minden egy installerbe benne lesz. Nopersze, ahogy Glo mester is mondta, ez nem fog olyan hamar menni mert amíg az összes szerver átáll addig kijön a Bob is lehet....
-
Igen mert közben kiesett a netem. 19 órai kezdettel fogom újraindítani.
A cím ugyanaz -
Engem nem enged be. -
Lacusch69 #22382 Úgy néz ki, hogy a WarClouds is átáll erre az új modra, végre 4.09m játékkal. -
Ajjaj!Akkor ezzel lehet váltani a HSF és az ultrapack között? -
Glo #22380 Ata, ez csak akkor lesz megvalósult álom, ha minden szeró átáll rá.. -
Glo #22379 Végre megvan amit vártunk!
Este zúzunk
-
Jó hírek a modok kedvelőinek/a sok - sok féle mod utálóinak
Megjelent a HSFX 4.1 , ami ezentúl egyesíti az ultrapacket és az unified installert, ezután várhatóan csak HSF lesz. torrent link: itt -
Elindult az első magyar Balatoni pályás mozgó dogszerver.
Egyelőre statikus, jó sok B-24 meg P51 és P38 amik ellen szerény G6 osaink, G 10 eseink, meg pár 210 -es próbálja felvenni a harcot.
Szerver ip : 89.46.237.176:21000
Ultrapack 1.8-on van. Ha leszálltál, nincs refly, újra kell tankolj meg töltsd a fegyvert. Csak akor van refly ha kiugrottál v meghaltál. Várom a jelentkezőket. Egyelőre csak kék oldalon van repülési lehetőség -
Utalod? Én imadom!!!!
-
Köszej!Küldjél bankszámlaszámot!Utalom a dollárt. -
Gida! Csomag postázva. -
Szepy2884 #22373 És a Bob se kéne már?
-
nalyib #22372 Ha a 4.0 repmodellt tennék bele eredetiben, azonnal mennék videokártyát venni...:) -
Richtofen #22371 :) -
Ja bocs:) Azon már rég túl vagyunk.(Az a fránya sör.) -
Micsoda?! 4.0? -
Richtofen #22368 Ennél többet tán csak a Stalker-re kellett válrni. -
Richtofen #22367 "2010 Szeptemberét szokták emlegetni,elvileg az Angliai Csata 70. évfordulójára fogják kiadni."
Ja, vagy a fejlesztés kezdetének 5. évfordulójára...
Részlet a 2005 május/június környékén megjelent Il-2 4.0 patch readme-jéből:
"V4.0 introduces the next generation pre-Battle of Britain Flight Model (FM). In this add-on we are introducing a part of the FM from our next simulation (BOB) for worldwide open beta test in our current engine."
-
Szepy2884 #22366 ja bocs hazudtam! Most jutott eszembe, hogy nem p-39, hanem p-63-assal mentek. Tényleg erre azért is emlékszem, mert ekkor találkoztam először ezzel a géppel az IL-2-ben. Addig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen gép... -
Szepy2884 #22365 Egyszer betévedtem egy szerverre, ahol mint kiderült két francia csóka gyakorolt p-39-el. Mondták, hogy nem zavarok, ha nem kezdek el lövöldözni meg egyéb butaságokat csinálni :)
Hát, beültem én is egy gépbe és ha nem is csináltam azt mint ők, de legalább megpróbáltam lekövetni, vagy legalább is lépést tartani velük. Mondanom sem kell, hogy a fix távolságot is alig bírtam tartani.
Jó móka volt, de egy idő után inkább odébb álltam oda, ahol lőni is kell
-
Nagyon szép videók. -
Spit vs. 109mod szerveren is van néhány profi.Usa-Pepper meg Harpia Mafra meg még páran,igaz előnyben vannak annyiból hogy mindíg csapatban repülnek.Eleinte azt hittem az amcsiknak biztos nem megy ez annyira-csak az FPS-de sok köztük a jó pilóta ahogy látom.Meg a Brazilok is elég erősek. -
Lebowski #22362 akit érdekel: Virtual-horsemen -
Lebowski #22361 péntek óta nézegetjük már ezt az oldalt KP-val, de ma amikor felmentünk, éppen az egyik VH-s (virtual horsemen) írta, hogy akkor nyitják meg a szervert IL2ben. bemásztunk szépen és ott gyakorolgattak p51-el. mondták, hogy mi is menjünk, erre mi becsücsültünk két heinkelbe és azzal repkedtünk, ők meg mellettünk. mit ne mondjak eléggé nagy élmény volt. kíváncsi vagyok mi fog kisülni a trekkből, de már egy kis ideje tervezgetjük, hogy egy ilyen kötelékesdis,bombázős, földicélmegsemmisítendős videót összedobunk :)ja amúgy mondanom se kell, hogy a srácok eléggé profik voltak :) -
Lebowski #22360 jövőhéten elérhető lesz minden nap. -
Lebowski #22359 vissza kehet nézni, az on-demand gombra (on-air mellett jobbra) kattintva bármit. -
Ma is lesz még? -
Igen egy hadjárat volt nem egy csata,de az angolok Szeptember 15-ét máig úgy ünneplik hogy a Battle of Britain győzelmi napja.Végülis ez érthető mert minden nemzetnek szüksége van jeles dátumokra ha meg akar emlékezni egy eseményről.Ebben az esetben azért Szept 15 mert H. e napon halasztotta el a partraszállást "bizonytalan időre". -
Szepy2884 #22356 Konkrétan nem tudom kiket láttam, mert szörföztem az aw hosjta és show között, de láttam egyként igencsak "azt a hídrobbantó hétszázát 
" manővert