91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Neoncsoves
    Van innen valakinek ilyenje? Ha igen, mondja már el legyen szíves a tapasztalatait róla :)
    Thrustmastert vagy Saitek Cyborg X joystickot vegyek? Lehet megint felraknám az IL2t ha lenne joystickom.. előre is köszönöm a válaszokat :)
  • istikovacs76
    Kicsit off,de én így szeretem látni az aircobrat:)
    http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=27661&mm=2&xb=2&vd=1
  • PhantomAss
    ehhe :)
    jó gép az a ta152...
  • Szepy2884
    konicsiva! inujini desu inujini da, iikara uchidase
  • szekelyland
    Na végre. Mivelhogy exklúzíve 4.09 -em van ezért az utóbbi időben kezdett War clouds elvonási tünetem lennei.
    Azért a tegnapelőtt Szepyvel a CZ-AH dedicateden 20 perc alatt kb 10-10 spittet lőttünk, pár lavocskinnal meg yakkal keverve vmi félóra alatt A4 -essel
    Aztán a következő mapon La-7 meg egyébb űrlények ellen sajna nem voltunk vmi jól mert közel volt az ellenséges reptér és magasság hiányában semmi remény nem volt így mentünk aludni
  • Lacusch69
    A WarClouds 18-án, 17-18h között áll át a 4.09m (no mod!) verzióra.
  • MuHHahaa
    Ügyes! Gratula! ..és lesz ez még jobb is! :)
  • lala42
    Na a gyerkőc elkezdett Airforce War-azni.
    Tobzos
    jelenleg 3-4 napi teljesítménye alapján így áll.
  • lala42
    Megy, megy. Nálam is müxik.
  • TG Gida
    Lehet,hogy volt már,de megy 64 biten a lobby?
  • MuHHahaa
    Szívesen :)
  • istikovacs76
    Köszi, Muhhahaa, sikerült.
  • MuHHahaa
    Hi! Menj be a "controls" menübe, ott is alulra a "HOTAS CONTROL" részhez. Nyomj rá egérrel a "Power"-re majd mozdítsd meg a joystick throttle-jét. 2 lehetőség van: Vagy max. power-ről min. power felé kell mozdítanod vagy fordítva! Sok szerencsét! :)
  • bugajóska
    Be kell konfigurálni: controls-nál, a hotas részben rákattintasz a powerre, megmozdítod a gázkart, és felismeri. Nálam sem volt alapból beállítva.
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Vettem egy cyborg evo-t. Minden jó és szép, feltettem a drivert, de a játékban a gázkarra nem reagál. A játékvezérlők/beállításokban, látni, hogy mozog, megy az össze gonb is, de a játékban a gázkar nem reagál. Van valakinek valami ötkete mi a baj?
  • Skyline
    Ha valakit érdekel Force feedbackes Saitek Cyborg Evo Force fél éves újszerű hibátlan garis minden tartozékával 6 pénz.
    Priviben.
  • Lysandus
    Köszi a tippet!

Megvan a kill! :-)))
  • Lacusch69
    Ha valakinek hiányozna a gyűjteményéből:

Pumák és a többiek
  • Sanyo
    Igen, arcade piffpuff, gyönyörű grafikával.
  • Lebowski
    nemértem azt a kérdést, hogy MINEK A BOB????
    azért a bob, mert ezzel tervez oleg hosszútávra, ugyanúgy, mint jelenesetben az FB-vel. azért egy konzol átirat és egy pc-re készült motor között elvétve néhol találunk különbséget ugye... :D na ezért a bob.
  • Richtofen
    A Wings of Prey gyakorlatilag nem más, mint az Il-2 Sturmovik: Birds of Prey PC-s átirata (ami ugye csak konzolokra jött ki). Nagy játékmenetbeli különbségre szerintem nem kell számítani.
  • Willenbrock
    Ez a Wings of Prey az IL-2 grafikailag korszerüsített változata ahogy látom.A fülkék nagyjából az eredetiek maradtak,a tájtextúrák és effektek változtak a legtöbbet.(a múltkor arról volt szó hogy a fülkék nem térnek el egymástól uganazon típusnál verziónként.Ez 1 visszalépés ha komoly szimulátorként nézzük,mert az IL-2 ben azért eltérnek.)Szerintem a fizikát is lebutítják,de bár ne legyen igazam:)
    A BoB azért jóval komolyabbnak néz ki szerintem,abban minden autentikusan néz ki és nyilván a fizika is sokkal komolyabb lesz-legalábbis remélem.
  • Szepy2884
    sikerült teljesen megzavarodnom. Szóval van a Birds of Prey ami egy csilli villi, de lényegében egy xar arcade. És most van ez a Wings of Prey, ami tulajdonképpen a BoP javított verziója? Egy kész játéknak minek lenne béta verziója? Meg minek lenne kis változtatással, de új neve, ha nem egy másik játékról van szó?

És van ügye a Battle of Brittain, aminek már 2 hete a polcokon kéne lennie.

Na jó, feladom késő van már jóéccakát!
  • nalyib
    Szerintem vérkomoly szimulátort (most nem a motorindításra gondolok) ugyanúgy nem fognak kiadni, mint ahogy két egyforma játékot sem:)
  • Szepy2884
    Hát ez így szép és jó, de ez most mi? Ez is egy vacak arcade lesz mint a Bop? Vagy ez már végre egy normális szimulátor? Akkor tényleg nem sok értelme lesz a Bob-nak.
  • szekelyland
    kitettem a 4.1 es patch linkjet is a 22403 ban
  • Nohab
    Igen, de háttérképkészítőnek jó lesz, ahogy elnézem :)
  • Lacusch69
    De csak "early" változat.
    Egyébként nekem idáig ez a mod tetszik a legjobban.
  • Lacusch69
    Galántai Z. beszélt a középkori hajós felfedezésekről.
  • galimatika
    Nem. Pedig meghívhatnának már, mert rengeteg mondani valóm volna
    Mi volt a sztori egyébként?
  • Zpogi
    Ha kiadják a Wings of Prey-t,minek a BoB? Ez ennyivel árkádosabb lesz?
  • szekelyland
    Ezt a HSFX 4,0 ra kell rátelepíteni (ez egy 750 megás patch)
  • szekelyland
    Itt a HSFX 4.1 torrent link
    Van benne Mig 17.... Az az érzésem hogy a Mig 21 következik....
  • Sanyo
    Wings of Prey béta képek.
  • TG Gida
    Elég szólni a Nemzetbiztonságnak,hogy terrorgyanús,szélsőjobb,kormányellenes anyagok lehetnek a gépén,aztán lesz nemulass
  • Lacusch69
    Galiba, Te voltál ma délután a Kossuth rádióban?
  • Lysandus
    Vagy Dodymaster fejére pottyantani egy 500 kilóst. Esetleg 2 kéttonást. :-)))
  • szekelyland
    Én azt szoktam tenni az ilyen kocsogok esetén, hogy elég nyilvánvaló módon vagy 20 proxin keresztül megpróbálok rámenni. Első lépésként megnőnek az aranyai, juhai, feleségei, mittoménmi.
    Második lépésként az adminok pár óra múlva törlik aranyastól, juhostól, feleségestől, IP - stől
  • Chazz76
    Hogy mit akarok?Bevágódni egy messzába,aztán pofánlőni a 30 milissel Dodymastert.
  • acidrain
    barbikám, ha az IL2 -vel kapcsolatban semmilyen írandód nincs, megkérnélek, hogy húzz másik topicba URL-eket beszúrogatni