91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    emlékszem.

NA
  • Lebowski
    emrégszem :):)

szóval emélkszem :)
  • Lebowski
    régebben ez akkor fordul elő, ha indítás után rákattintasz még a tálcára vagy másra. de úgy vettem észre, hogy ezeknél az új verzióknál már mindig csinálja. amúgy szerencsére nem nagy kunszt az IL2nek, úgyhogy nyugodtan nyomogathatod az alttabot :) emrégszem régen még bellum közben a mapot néztük neten, hogy elfoglalták e az alattunk levő szektorokat :)
  • Nohab
    Nálam is ez van, de nem érdekel.
  • Atesz91
    Sikerült köszönöm, érdekes hiba jött elő ami nemgond, amikor belépek nem mozg az egér akármennyira akarom, leteszem tálvára a játékot és mikor visszalépek már jó, de ezt hagyom így nehogy valami bekrepáljon, köszönöm a segítséget, jó repülést a továbbiakban is!
  • Nohab
    Érdemes felrakni. Mindegyik kérdésre igen a válasz. Szlovákia, Szlovénia, Tobruk stb.
  • Sanyo
    Nem kell újrarakni, csak dobd rá amit találsz a gcworldön.
  • Atesz91
    Most nézegettem pár kedvcsináló videót, a 4.09 mennyire nagy frissítés?
    Úgy értem új gépek, pályák (ha jól tudom felvidék illetve Szlovákia többi része van modellezve), új kampányok is vannak?
  • Sanyo
    Csak megrendelés kérdése. :)
  • Atesz91
    Köszönöm a segítséged, még annyi, hogy ha yasuzgattam meg minden akkor újrategyem a rendes exe miatt vagy hagyhatom így is?

Gondban vagyok, karácsonyra új gépem lesz, de így nem tudo mmegvenni saját erőből, nemtudod meddig lehet még venni 1946-ot?
  • Sanyo
    És a steamen is meg lehet venni.
  • Sanyo
    Nem kell sem yasu sem daemon tools. A gamecopyworld-on találsz hozzá rendes exét. Egyébként a héten jön eredeti. :)
  • Sanyo
    Storm of War - Vickers Wellington
  • MuHHahaa
    Hi! Vagy 50k, 100k lineáris, nem emlékszem pontosan, de a mérete (tengely, ház, befogatás) olyan speciális, hogy nem sanszos rendelni, de hát ki tudja?! Hisz a kínálat folyamatosan bővülő. Megoldás lehet még vaterán joyhoz hozzájutni, de csak ha tényleg megéri neked a felújítás.
    -
    Ez a marhafaggyú dolog tetszett nagyon. Az IL-2 fanatizmus újabb gyöngyszeme
  • Atesz91
    Hello!

Biztos votl ez a kérdés már vagy 300-szor de felteszem újra. Szóval, nem eredeti 1946-om van megvan a telepítés pontjai de az isntenért nem indul el mindig a securom-os linkket irja ki és ennyi. Legújabb Yasu-m van legújabb Daemon tools-om.

Nagyon megköszönném, ha valaki egy stabil telepítési útmutatót tudna adni, tehát ami biztos működik.
    Tudom, hogy ott a bolt, de a környékünkön nem találtam már vagy 2 hónapja.
  • Szepy2884
    Ööö asszem úgy, hogy a conf.ini fájlban a "locale=ru" sorból a "ru" bejegyzést kitörlöd és átírod "en"-re.

De ezért nem mérgezem meg magam. Szal nem biztos de azért próbáld meg.
  • Riff213
    Sziasztok.

Nekem is Evo joyom van...
    Tudja valaki, hogy milyen fajta potméterek vannak benne, lehet esetleg rendelni hozzá valahonnan?
  • Lacusch69
    A két EVO kölcsön van haveroknál (vagy csak az egyik meg az ST290? fax tudja már...), tehát mostanában nem lesz eladó.

A kábelkötegelőset megoldást én is használtam, de annál már (szerintem) jobb a rugómentes "lankadt farok" konfiguráció.
    Sajnos ez utóbbi elkészítésekor az egyik 52-esem vezetékinek egy része elhalálozott, és nincs időm megoldani a problémát. (Esetleg két ünnep között)

A kenést illetően: Cyborgnál a marhafaggyút találtam a legjobbnak (műanyag csúszik műanyagon),
    52-esnél (műanyag csúszik fémen) meg mezei hőálló gépzsírt használok (nem túl tartós, de elmegy)
  • DonZorro
    Szepy tesó, hogyan is kell áttenni angolra a menüt??? Már rég nem értem az oroszt...
  • bugajóska
    Azaz! A modern vadászgépeknél alkalmazzák, minden olyan kezelőszerv, ami légiharc közben szükséges rajta van a gázkaron és a botkormányon, így nem kell arról levennie a pilótának a kezét akciózás közben.
  • DonZorro
    Asszem...
  • DonZorro
    Hand on Throttle and Stick...
  • Szepy2884
    HOTAS az a HAT switch?
  • MuHHahaa
    Hi! Lőn igazságod, bár a Saiteknél a központi rugót minden esetben ki kell könnyíteni két pár kötegelővel egymással szemben! Erős rugóval nagyon nehéz bánni vele. A csúszószárat meg a tányért szilikonnal vagy szilikonolajjal vagy valami jobb anyaggal (?) kell megkenni, időnként nem árt takarítani is. A nagyobb elmozdulás nem szabadna, hogy gondot okozzon, hiszen elvileg így részedről kisebb "érzékenységre" van szükség. Ez nem inkább tényleg megszokás kérdése?? Én még mindig (2000 óta) a jó öreg Cyborg Gold-okat restaurálgatom (és nem csak) emiatt a "megszokás" dolog miatt. A Cyborg Evo-nál a gázkar meg a gombok is idióta módon elhelyezettek, az X52 markolata meg nekem legalább is egyszerűen borzalmas. (Nah, most jól megköveznek az X52-sök!) Ha nagyon nem kell az EVO vigyázz rá, mert lehet egy szép napon valami hülye megveszi a potikat belőle .
  • DonZorro
    Még egy kis segítség kéne... Jól gondolom hogy a folyamat a következő:
    Felteszi a muksó az IL2 alap játékot, rá a 4.08m-et amit szépen meghekkel és megy rá a 4.09m??? Ehhez nincs külön crekk???
  • Lacusch69
    Részben az, amit Chazz írt: röviden, csuklóból, de mégis nagyon pontosan lehet irányítani. Én a mai napig nem szoktam hozzá teljesen az X52-es hosszú elmozdulásához. (3 éve)
    Nincs benne a köcsög nyomótányér-központi rugó-csúszószár megoldás (ezt kifejezetten rühellem a Saitekekben)

Meg amit Te is írtál, a fogása is sokkal jobb.

Ha lenne belőle valami normális HOTAS, egyszer sem használnám az X52-est.
  • Chazz76
    Optikai szenzoros,emiatt sokkal finomabb és precízebb mozdulatokra vagy képes vele.
  • MuHHahaa
    Akkor mégis mi a jó a MS-ban? Már csak a markolat kialakítása marad egyetlen érvnek. Ez az?
  • Szepy2884
    Ne ess kétségbe Zorró testvírem! hogy mi az a HSFXpack, az nekem is homály de innen letöltheted az 1.8-as :UP 1.8

Ha mod nélkül akarsz repülni, akkor 4.09m kell. Gondolom ezt tudod és meg is van már. Az 1.8-at erre kell pakolni és betudsz menni pár szerverre.
  • DonZorro
  • Lacusch69
    Nekem a HSFX 4.1 van fent. Vasárnap este nem engedett fel egy UP 1.8-as szerver, ahol Lacáék voltak.
  • DonZorro
    Helló Srácok! Hol tart már ez a fránya MOD-olás???

Ezzel a HSFXpack-al felenged az összes szerverre már? Vagy még nincs kész teljesen???
  • Lacusch69
    Gondolod?

Van itthon 2db Cyborg Evo, 2db X52, meg egy ehhez hasonló Microsoft.
    A faxba nincsenek hozzá a Saitekek...
    Két ok miatt használok mégis X52-őt:
    1. HOTAS
    2. A MS-om gameportos.
  • MuHHahaa
    Ez vicc vót vagy pediglen eh komoly? ..Akkó jó, mer' viccnek kicsikét erős! :)
  • Chazz76
    Az a lényeg,hogy a lőgombot megtaláljuk,ja meg a bailed out gomb is elég fontos:-))
  • Glo
    Lósz@rt nem, én a 9 gomb + HOTAS-on simán eltévedek :D
  • Lacusch69
    EZZEL foglalkozz, minden Cyborgot leköröz.
  • Chazz76
    Egyértelműen Saitek,annak 6 gomb van felül,ennek meg ha jól látom 4.
    Mint tudjuk,gombból soha nem elég.
  • Neoncsoves
    Használt cuccot nem szeretek vásárolni, ráadásul nekem csak ilyen BF2-ArmA2 szintű játékokhoz kell inkább.
  • PhantomAss
    miért nem próbálsz meg egy használt x52-t szerezni? 10-15 körül szokott lenni
    vagy az már sok lenne?