91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
és a HSFX-el lehet csatlakozni a sima 4.09-es szerverhez? -
Lacusch69 #22516 A HSFX-ben van 6DOF, de nem minden moddolt szerver megy ezzel, vannak még UP1.8-asok is. (Utóbbi nem enged fel HSFX moddal) -
igazából az érdekelne, amit Galiba is kérdez, hogy ugye volt ez az UImod ami tartalmazott mindent és volt benne 6dof+sound mod, de ez nem működött 409-cel
most meg szinte minden szerver 409-es, és hiányzik a mod:)
láttam, hogy van mindenféle HSFX meg UI1.2, meg ultrapack, de én már nemtom követni -
Valakinek van tapasztalata arról, hogy a hivatalos 4.09-ben , hogyan lehet működésre bírni a 6dof-ot? -
Lacusch69 #22513 A HSFX-nél ki-be lehet kapcsolni a mod-ot.
Ha arra gondolsz, hogy pl. 4.08m, 4.09b1m, 4.09m között akarsz váltogatni, akkor este mail-ben el tudom küldeni a régit version konvertert, de azon még barkácsolni kell, mert alapból 4.04m,4.05m, 4.07m között váltogat. -
ja, a menü az nem is lesz soha, az egy fix kép
de először én is a tiéddel próbáltam, és nem működött

na mindegy, lényeg hogy már mindenkinél jó :)
azt nem tudja vki, hogy 4.09-re lehet-e telepíteni vmi modpack-ot?
(aminél lehet váltogatni a verziókat)
ty -
Már működik, csak a menüt nem húzza szét... Amúgy minden KIRÁLY!!! 

-
Lacusch69 #22510 Egyáltalán nem vettem cseszegetésnek, csak nagyon nem értem, hogy nálatok nem működik, nálam meg igen.
Igaz, nekem a menü nem teljes képernyős (Zorrót idézve:"Olyan mintha csak 1024x768-ban lenne") , de a játék igen.
Lehet, hogy innen származik a félreértés. -
bocs, nem téged akartalak cseszegetni hogy miket írkálsz már ide, csak nekem sem működött azzal amit adtál, ezért néztem én is utána
-
tennap harcoltam egy spit IXc-vel, ellőttem a bal oldali csűrőjét (tehát kiesett a helyéről), és olyan szépen manőverezett utána ugyanúgy, mintha sértetlen lenne
rálőtt a kiskaliberével a fókámra (már csak az volt neki) és paff a motor meg is adta magát
sirály -
Lacusch69 #22507 Ez most a "rohaggyakmeghaértem" kategória, mert a saját, működő játékomból másoltam ki, csak a felbontás értékét írtam át 1680x1050-ről... -
Köszi Szépen, így már működik is frankón...
-
Szepy2884 #22505 többek közt ezért utálom azt a servert -
Szepy2884 #22504 A kill-t ellopni és a sajátod háta mögül lőni nem megengedett. -
Ja és ez a mondat mit jelent pontosan?-gyakran kiírják:Shoulder shooting kill stealing NOT allowed! -
Ma a Sh.vs.109 szerveren befordultam egy P-38 mögé de nem lőttem rá mert hátha Bf 110.Mire egészen megközelítettem akkor derült ki hogy P-38 de leborított.Aztán láttam pár Hawkot-gondoltam biztos angolok mert kokárda is van rajtuk,rálőttem egyre erre kiderült hogy Vichy-franciák...Magyar jelzésért néha szólnak de a Vichy-francia az mehet,na mindegy.1 P-38 és 3 teherautó így is áldozatul esett ma,1 spit meg benyelt pár 20mm-est de úgy látszik hazaért): -
Szepy2884 #22501 Ugyan, nem kell megsértődni :) De psszt, figyu, hallkan megsúgom, hogy: ***menj fel egy online szeróra DE EGY TISZTESSÉGESRE! és hamarosan meglátod, hogy sokkal izgalmasabb ellenfelekre találsz***
-
nem jó az amit Lacus adott
itt nézd meg:
widescreen il2
az "enableclose"=1
a "saveaspect"=0 legyen
nekem így tökéletesen megy 1920x1200-ban
-
Szepy2884 #22499 Igen ennek megvolt az összes része, de ez a legjobb.
A sok sound mod meg mod megsem közelíti ezeknek a legyeknek az effektjét...
-
Ne haragudj rájuk, ez a "főellenség" dolog csak vicc, senki sem akart megbántani téged. Az igazság az, hogy itt mindenki online repül, a kapmányt szerintem senki sem harcolta végig. Ezért nincs válasz, nem azért mert nem akar segíteni senki. -
Single kampányokat már nem nagyon játszik senki,általában csak online játszanak az ide írók.Van egy csomó küldetés,így elég nehéz megmondani hogy azon a pályán pontosan mi a cél(briefing mindíg leírja).Én is már rég játszottam a Sztálingrádos offline kampányban,nem emlékszem rá.Egyébként én mindíg úgy csináltam hogy csak azt néztem milyen irányban kell repülni és hol a célterület aztán együtt repültem a társakkal.Mikor ellenséges gépet láttam leszedtem és annyi.Földi célokat csak géppuskázni szoktam mert a Jabo bevetéseket rühellem. -
Na figyelj,nem toltam ezt a kampányt,de a p betüs hely az Pitomnik a várostól nyugatra,ez volt a fritzek fő reptere a katlanban.Oda mennek a Tanték szerintem,hordják a vaskereszteket ládaszám-)),de a briefingben biztos le van írva,mit kell tenned. -
hogy itt mindenki milyen rendes ember..... kár értetek -
Ha a szállítókat elküldöd a p nevű helyre ott már jó helyen lesznek:D Utána már csak a főellenséget kell legyűrni(Reichmarschall Göring-egy levitációs náci ufóval érkezik-őt kell lelőni úgy hogy élve maradjon,aztán fogyókúrára kell kényszeríteni a talpa alá leadott célzott sorozatokkal:)
Egyébként minden bevetés előtt van egy ismertető ahol megadják a küldetés célját,másodlagos célját stb-t. -
Eddig OKÉ a dolog, köszi! Már csak az a kérdés, hogy a képernyőn miért látom csak középen a játékot szerinted??? Valamit még állítani kell rajta??? Olyan mintha csak 1024x768-ban lenne... -
de ezután tilos bemenni játékon belül az optionsba, mert felülirja . -
Glo #22491 Állat.. a hangeffektek is :D
A legjobb a kényszerszálló légy :D:D:D -
Eddig én is eljutottam... Nem marad úgy... 
-
Lacusch69 #22489 Ebben is főellenség, sok kicsi ellenség, meg dogfight is... 
LINK -
Lacusch69 #22488 Conf.ini-be bemásolod ezt:
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=0
SaveAspect=1
Use3Renders=0 -
Valaki tudja hogyan lehet áttenni a játékot FULL HD-be??? 1920x1080... 

-
Asszem megtaláltam a Főellenséget.
Itten van ni. -
FŐELLENSÉG:))))) Imádom:D -
Bekapcsolod az instant success-t(csak víz kell hozzá) és nem kell mindent kinyírni. -
Lacusch69 #22483 Igazából a többségnek (mindenkinek?) fogalma sincs erről, szinte kizárólag online vagy gyakorló quick mission-t játszunk. -
Lacusch69 #22482 Ne szopasd már szerencsétlent...
-
2. campaign uccsó küldetése -
Ez a főellenség előtt van vagy utána?
-
hali!
a harc Sztálingrádért Című campaignban van az a küldetés hogy pusztítsd el az ellenséges szállítókat, és jön rohadt sok repülő(Ju 52-esek) és a földön is van pár célpont.
Kérdésem:mindent le kell lőni, vagy csak a repülőket?
A repülők(JU 52) hova tartanak? Mi előtt kell megállítani őket(reptér falu vagy mi) amíg ki nem írja hogy elértek vmi p-betűs helyre? -
Lebowski #22478 ráfogom inkább a tanulásra :)