91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Atesz91
    Az UI 1.8-hoz kell az AAA mod hogy a kb. összes eddigi nem repülhető gép repülhető legyen?
  • Willenbrock
    És ír valami hibát ki fagyáskor?Nézd meg megvan-e a rendszerkövetelményed.A korábbi kiegészítőkre nincs szükség,elég a V2.10-et rételepíteni,meg a V2.10 multiskint.
    Egyébként a BoB2-vel mostmár menjünk át a saját topikjába talán,mielőtt besokalnának itt a többiek:D
  • Siraly72
    nekem az a baj ,hogy lefagy,pedig a kiegeket sorban pakoltam fel a 2.1 ig
  • Willenbrock
    Utoljára beteszem még a legújabb patch bemutatóját:BoB2 V2.10 patch
  • Willenbrock
    Az ikonokat a kép szélén én sem tudtam kikapcsolni,de ha az ellenség pár ezer méterrel lejjebb halad úgy be tud olvadni a földháttérbe hogy hasznos az ikon.(csak a távoli gépeket jelzi ikonnal ha úgy van beállítva)Az AI tényleg elég jól harcol,főleg a V2.10-es legújabb patchel.A grafikában sokat lehet variálni,a kontraszt is állítható,amit csináltam képeket azok hajnali fénybeállítással vannak azért sötétebbek.Ezzel a patchel már könnyebben dugóba esik a 109-es is,élethűbb a fizika.Én már kezdtem bele dinamikus hadjáratba,egészen történelmi hangulata van,csak azt nem sikerült megoldani hogy ne én legyek a századparancsnok,hiába jelöltem ki a kísérő helyét indulás előtt.Volt vagy 4-5 győzelmem de a század többi tagja gyenge volt,hiába utasítottam őket,de a fedezést mintha végrahajtották volna.Hiába voltam sikeres,a század morálja nálam lett a leggyengébb az ezredben.Ami még bosszantó volt hogy a földön gurulva az utánam jövő gyakran belémjött felszálláskor,ez elvileg javítva van,majd megnézem.A multi lehet a legjobb ezzel a játékkal,még nem sikerült kipróbálnom-nincs kedve valakinek?Stuka is repülhető,meg a Bf 110 is.
    A bevetések végén néha az bosszantó hogy a leszállás nem sikerül,nekem elég ritkán jön össze,azt hiszem a szélirány is befolyásolja-de nagyon büntet:)
  • Richtofen
    Ja és mindig mutatta az össze gépe helyzetét a képernyő szélén, nem tudom ezt ki lehet e kapcsolni.

Videókok:
    Vid1
    Vid2
    Vid3
  • Richtofen
    Én is nekifutottam párszor, de nem tudott tartósan megfogni.Volt néhány idegesítő hülyesége: a meletted elhaladó gépeknek mindig ugyanaz volt a hang effektje, bármilyen irányból, és sebességgel közeledett. Nekem valahogy túl életszerűtlen a grafikája, talán túl sötét az összes táj textúra és az égbolt.

A klikkelhető cockpit tetszett, és tényleg nehéz a leszállás. Élvezhető harcig nem jutottam el vele, de állítólag az AI-ja is egész okos, nem ugyanazt a sémát követi mindig.
  • Willenbrock
    Rakok be pár képet róla,ezeket most csináltam

• Willenbrock
    Megvan-szerintem nem rossz,a grafikája elég szép,a gépek és fülkék is részletesek.Komplex motorvezérlés is van benne és kampánygenerátora is van a programnak,és a patch felrakása után minden gép történelmileg hiteles skint kap-amilyen festést az egység használt olyan lesz a játékban is.A fizikája is elég jó,főleg a legújabb patch-el(a fel és leszállás határozottan nehezebb mint az IL-2ben-főleg a leszállás)A hangok sem rosszak,és ma vettem észre hogy a 2.10-es patch már a multizást is lehetővé teszi.
    Itthon nem forgalmazták de azért be lehet szerezni;)Szerintem érdemes kipróbálni,mert a multiplayer lehetőség izgalmasabbá teheti ezt a szimet.
  • Szepy2884
    Ez neked megvan?

Ha van vki akinek megvan, az írjon már pár sor összehasonlítást BoB 2 vs. IL2!
  • Atesz91
    Egy 4.09m-escrack segíthet rajta, mert az UI 1.8 -on kívül mást nemtudok kitalálni.
  • Atesz91
    Nem indul-t el 2 perc után sem, ami várható is volt, ha eltűnik a futó programok közül.
  • Atesz91
    Lehetséges, de a futó programok közül eltűnik és sztem akkor nem telt el még 10 mp sem.
  • Willenbrock
    Ja igen látom már hogy van egy verzió switcher a gyökérmappájában.Igazából a HSFX-moddal kevertem össze hirtelen,az UI 1.2 van fenn nálam is.
    Egyébként ismeritek a BoB 2 Wings of Victoryt?Eddig multiban nem volt játszható,de most már igen.A multis verzió címe:Air Battles:Sky Defender,ebben viszont kampánygenerátor nincs.
  • Her Laca
    mivel váltogatni tudok gyakorlatilag mindenhova.
  • Willenbrock
    És ezzel melyik Lobby-s szerverekre lehet belépni?
  • Szepy2884
    töröld le és hagyd úgy, vagy tedd fel újra vagy inkább rakj rá mást vagy csinálj bármit, de az így most nagyon gáz. Mi van ha aw-t mész? Mindenki beül a legjobb gépekbe neked, meg csak a bombázók maradnak és közbe vagy 3x kiakarnak vágni, mert azt hiszik, hogy inaktív vagy?
  • VO101Tom
    Nálam az AAA CUI 1.2 MOD van fent, az -lemértem- 34 másodperc semmittevés után indul csak el. Az il2fb.exe azonnal megjelenik a futó programok közt, de ennyi időbe telik, míg megjelenik az indítóképernyő is. Offline és Lobbyból indítva is ugyanez van (MOD nélkül jó). Lehet, hogy túl hamar feladod a várakozást?
  • Atesz91
    Köszönöm.
  • Her Laca
    Ultra Pack

Na a fenti linken elvileg megtalálod vagy mi:)
  • Atesz91
    Köszönöm, az UP minek a rövidítése?
  • Her Laca
    Hú hát már azt se tudom honnan töltöttem le de azt hiszem itt volt link megadva. Majd jönnek mások akik tudják de én is keresek.
  • Atesz91
    Szóval azzal van esély hogy elinduljon? Tudnál egy linket adni majd, köszönöm hogy segítesz.
  • Her Laca
    Próbáld meg az UP 1.8 at. Ott tudod állítgatni,hogy sima 4.09 legyen meg egy csomó mod ot is tudsz aktiválni. Én most azt használom.
  • Atesz91
    Nem tete mfel egy modot, se a 4.09m-et akartam kipróbálni tiszta 4.08m-re tettem fel és nem indul.
  • Her Laca
    Mire telepítetted? Mert csak mod nélküli 4.08 ra lehet felrakni!!
    Ha van töröld a mods mappádat.
  • Atesz91
    Fletettem a patch-et és mikor indítanám a a játékot, az egér homokóra lesz és kb 5 másodperc múlva semmi.
    Az biztos, hogy vesz le a memóriából mert azt kiírja a listában, de nem indul el, máshol is olvastam erről, de választ nem láttam sehol, tudsz segíteni?
  • Her Laca
    Aszongya nem megy:)
    Tudod ez tiszta X akták.
  • Lacusch69
    Mit csinál?
  • Atesz91
    Tudna valaki segíteni?

Feltettem a 4.09m patch-et, de nem indul el a játék, már 3 napja keresem a választ, fontos lenne, kösz előre is.
  • acidrain
    Kösz a képeket! Grafikailag durva játék lesz az biztos. Remélem a játék fizikája is legalább ilyen jó lesz.
  • Szepy2884
    Na erre mondják hogy csíter!
  • Her Laca
    Bakker:)))))))) Gida kiderítette,hogy mi ez a förtelem. Van itt az sg-n is fóruma. Ausztrál humorista állítólag a ficak.
    Zlad
  • acidrain
    Cyborg Evo-m van nekem is, akármelyik USB portba dugom (10 db van) mindegyikkel működik az IL2.
  • acidrain
    Wáááá!!! 0:52 nél amikor eklezd visszaszámolni! wáááá :))))
    még most is röhögök. a Kozel majdnem hamarabb kijött mint kellett volna
    Mit össze nem dolgozhattak ezzel... mire el tudták adni
  • Neoncsoves
    Ez nem Saitek hiba, hanem inkább IL2. ArmA2 egyből felismerte a másik USB porton is a sticket
  • Szepy2884
    Ettől én is! A kiejtésért pedig plusz pontok
  • Szepy2884
    Nekem is EVO-m van és én is tapasztaltam ugyanezt.
  • Neoncsoves
    átdugtam hátra, és működik. kösz!
  • Sanyo
    Storm of War - Német hangár és Ju 87 képek.