91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gidas linkelte alant az Ulltrapack update-t. Abban benne van a HSFX mod is. -
Most mi a retek ez? Il2 vagy Wings of Prey fórum????? -
fulcrum85 #22673 És köszönöm az eddigi segítséget acidrain-nek. -
fulcrum85 #22672 Hali!
Tudnátok a HSFX 4.0 -hoz linked adni (torrent is jó).
Letöltöttem a 4.1-et, fölraktam, de nem működött, aztán visszább olvastam, h a 4.0-ra kell föltenni. :) -
Szevasztok felraktam a wings of preyt és hozzá az 1.0.2.1-es patchet demó módban szeretném kipróbálni de egyszerűen netmudom beállítani h. működjön a logitech force 3d prommal, nem ismeri fel a tüzelés gombot stb... a poén az h. az IL-2 1946 több éves játék és ott semmit nem kellett beállítani egyből működött 100%-ban valaki tud segíteni? Előre is köszi. -
Glo #22670 Üdv!
Hogyan tudom az FPS számlálót kikapcsolni a játékban? Feltettem egy Omega Driver-t, és azóta folyton kiírja, és idegesít.
A képernyőt érdekes módon most már nekem is összecsukta kicsire a laptopon, de sikerült orvosolni úgy, hogy repülés közben teljes képernyőn megy, a menü meg a kis kockában.. -
másoljátok ki ugy beadja a torrent fáljt, ezen az oldalon gyorsan lejön -
-
Wings of Prey Torrent
Patch 1.02.1 ez kell -
oké, de tudsz adni linket? én nem találom sehol a demót -
Üdv Urak!
Aki ki szeretné próbálni a Wings of Prey Demo-t, az fel ne tegye a legújabb 1.0.2.2-es peccset!!! Ugyanis akkor megszünik a Demo mod :(
Csak az 1.0.2.1-est! -
Ja most olvastam Samsung kollega írását:)) Hiába kicsit másnapos vagyok:D
Akkor tárgytalan az előbbi hozzászólásom. Max az uccsó mondat helytálló. -
Most akkor ez mi a retek? Il2 újra dolgozva ? Ahelyett ,hogy a BOB al foglalkoznának . Egyáltalán Olegék csinálták?
Van olyan szintű mint az IL2 ő? Mert ha csak a látványra gyúrtak rá ,hát kell a kutyának . -
Solt #22662 Igen, ez így van! A javaslatodra pedig volt már példa, de akkor sem láttam ilyen színeket amik itt vannak. Ennyi... -
Nézz ki az ablakon. Vagy szálljá repülőre. a környezeted és a nap állása határozza meg, hogy milyen színeket látsz. (azaz milyen színek verik vissza a napfényt) -
de ez akkor most egy pc-s játék? -
azért zöld minden, mert a gép és atalaj zöl, egyazon pályán és időpontban készültek képek, más időpontban más helyszínen másak a fényviszonyok!
pl:
-
Solt #22658 Azt hiszem Urak öregszem... engem ez zavar... :( No mindegy, még szerencse, hogy nem kötelező... :) -
A "Sky kapitány és a holnap világa"-ban volt ilyen drámai színvilág,szerintem onnan jött nekik az ötlet. -
A Storm of War sokkal élethűbb és szebb lesz csak győzzük kivárni. -
Szerintem így akartak drámaibb vagy antokosabb hatást elérni.Olyan füstösnek látszik tényleg az egész atmoszféra,szép de az árnyalatokkal valamit tényleg túlvariáltak. -
Valóban túl színes minden, de manapság ez jellemző mindenre, aminek köze van valamilyen módon a számítógéphez.. Túlszínezik a filmeket és a játékokat egyaránt, mert így jobb látványt nyújt a szemnek. Aztán kimész az utcára és csak pislogsz hogy hát az nem olyan. :) -
Solt #22653 Velem van a gond, vagy valóban túl zöldnek látom ezeket a képeket? :D Nekem olyan furák színek... :S -
Rakok pár képet eme gyönyörű játékbol, sry az offért, bár ez is il2 XD
-
Gyertek háborúba:)) A HVS esekkel berúgva ,beszívva remek repüléseket lehet abszolválni:) Kiváló csapatmunka ( a kutyát sem érdekli ki mit csinál):DD
de azt legalább jól és elkenjük a veres kollegák száját. Komolyan mondom egy vicc az egész de kúr...a jól éreztem magam .:D Elmebeteg egy társaság :))
Imádom őket. -
Persze nem könnyű egyedül harcolni úgyhogy gratula a kettős győzelemhez.Én a shit vs 109-en szoktam csak repkedni egyedül és viszonylag ritkán sikerül leszednem valakit,legutóbb egy amcsi pilóta P-38 asán túlrepültem és sikerült leszednie.Ezen felbuzdultak és írták egymásnak a tippeket hogy kell lerázni a Bf 109-et,lassító manővereket csinálni stb.Újra felszálltam,jó magasra felmentem aztán megtaláltam őket megint.Kezdte az egyik a belassítást,hátha túlmegyek rajta,de rálőttem egy hosszú sorozatot és az utolsó pillanatban sikerült kitérnem előle és leesett a szárnya.Ezután valami olyasmit írt a gyerek a társainak hogy a taktika nem jött be:)elég mókás volt. -
Lacusch69 #22649 A WarCloudson (szerintem) elég nehéz győzelmet elérni, ha egyedül repülsz. Kettőt meg pláne.
Ikon csak annyi van, hogy közelről feketével kiírja a csapattárs nevét, illetve az ellenfél gépének típusát, de a pilóta nevét nem. -
a patch kijavítja a HDR hibát is -
Ultapack 2.0 update -
War Cloudson nincsenek név ikonok a gépek felett?Régebben azt hiszem voltak. -
Te aztán alaposan bele tudod élni magadat,jó ez az IL-2 hogy így 10 év után is élvezhető maradt,de azért a SoW BoB kiadása már időszerű lesz:) -
Hogyan szedted le a peccset? ... lol láma vagyok ... megvan ...
Engem 1 dolog idegesít, de az nagyon ... qrvára világos minden ... mintha elcseszték volna a HDR-t ... mindig szembesüt a nap vagy mi :(
Én nem repültem érdemben semmit IL-2-vel, szóval nem tudok nyilatkozni ... -
na tesztelgettem a wings of preyt demot kicsit jobban!
felraktam a az 1.7 gigás patch-et, ezután már sokkal reálisabban volt irányíthatóság, a repulés maga nem anyira árkád, sőt eléggé simes, DE minden más az, azaz pl:sérülésmodell, fel le szállás stb...DE még igy is a legjobb 2vh repjáték árkád katerógiában, sok mindent örökölt az őstől, lehet trimellni, motor buzerálása superhengerek, flapsek állitása, Track IR támogatás, működő műszerek,stb...
tehát az IL2 "kicsit árkádosítva" valhogy igy tudnám leirni, mert a sok kommersz árkád repülőstől sokkal összetetebb és jobb.
olyan mintha azt mondanám hogy kb egy NFS Shift. keverék de a jobbik fajtából, sőtt a sokat fognak még foglakozni DLC-k és pachek.
Ja igen és HIHETETLEN JOLNÉZ KI, és jol optimalizált.
ajánlom mindenkinek kipróbálásra a demot,pachet feltétlen érdemes felrakni!
-
Még csak a Traininget próbáltam ... Megnéztem ... Lehet :) -
És a demo kampányban lehet állítani nehézséget? -
Öööö ... Tudom, hogy nincs warez meg minden, de ha neadjisten valaki véletlenül megtalálja valahol az eredeti telepítőt és elindítja kód nélkül, akkor az Demo modban indul el, és akkor a Training-et és a Demo kampányt engedi végigjátszani ...
így le lehet tesztelni xD -
Ezen Video alapján nem tűnik annyira árkádnak már. Bár kéne valaki aki kipróbálta esetleg valóban tesztelve.
Pumák közül nem vett részt senki a beta tesztben?
-
Lacusch69 #22638 Tegnap áthelyeztek a nyugati front háborús felhőktől (WarClouds) sötét égboltjára.
Egyedül az én gépem volt a reptéren, a többiek még nem érkeztek meg, illetve a fronthoz közelebbi reptérre települtek.
A hangármester szomorúan közölte, hogy a G10-esem ugyan bevetésre kész, de póttartályt nem vihetek magammal, még nem érkeztek meg. Viszont szívesen felszerel a gépemre 20mm-es vagy akár 30mm-es ágyúkonténereket is a szárnyak alá.
Nem tartottam rá igényt, engem idegesít a gép lomhasága, ha a túlterhelik.
Rendben felszálltam, egy búcsúkört csináltam a reptér felett. A földi személyzet némán állt a hangárok előtt..
Kb. 15 perc múlva, 6000-en értem el a célterületet. Tőlem északra a legnépesebb ellenséges reptér, hátam mögött a Nap. Így szinte láthatatlan vagyok.
A reptéren legalább 5 percig semmi mozgás, inkább tovább megyek a front felé.
Lent a mélyben vörös és sárga fényjelzők, vagyis egy Shitfire lő valakit a mieink közül!
A lehető legnagyobb süllyedési sebességgel spirálozva vesztem a magasságomat 6000-ről.
Sajnos elkéstem, egy robbanás és egy fekete füstfelhő jelezte egyik gépünk vesztét...
El akarom kapni a Shitet, de hirtelen kék és sárga fényjelzők csapódnak bele hátulról. A levegőben felrobban.
Itt nincs már dolgom, vészteljesítménnyel emelkedek, szinte függőlegesen.
5000-en vízszintesbe hozom a Messzert és szétnézek.
Egy fekete pöttyet látok a felhők előtt, nálam jóval alacsonyabban, nagy sebességgel tart ÉK felé.
Megyek ellenőrizni, hátha egy bandita...
A megfelelő pozíció felvétele előtt körbe nézek: a hátam mögött, velem szintben egy ismeretlen gép, elég messzire.
A távolodó repülő mögé veszem az irányt, a kb. 3000-es magassági fölényem birtokában gyorsan utolérem a gyanútlan Shitet.
Bár eléggé remeg a gép 700km/h felett, elég egyetlen rövid sorozat mindhárom fegyverből, kb. 100m távolságból hátulról lövöm a célt..
Látom a 30mm-esek becsapódását követő robbanást: ezzel a géppel nincs több tennivalóm...
Meredeken felhúzok, közben a hátsó légteret figyelem. Sajnos az előbbi még távoli ismeretlen gép jóval közelebb került.
Kb. 20 fokos süllyedésbe viszem a Gusztávot a legnépesebb repterünk irányába, gáz 110%, methanol befecskendezés bekapcsolva, a hűtők bezárva, de még a fülem is hátrahajtva a haube alatt a kisebb légellenállás érdekében...
Kb. 1000m-en, 750-770km/h-nál vörös fényjelzők süvítenek el a pilótafülke körül.
Ilyenkor két eset lehetséges: vagy egy amerikai gép lő próbasorozatot, vagy egy Shitfire szurkál "balkezeseket" a géppuskáival.
Bízom benne, hogy az utóbbi eset, mert a Shitek kis magasságban jóval lassabbak a mi gépeinknél.
A fényjelzők megszűnnek, picit később egy nagy ívű fordulóval próbálok leszálló irányba állni.
Előtte szétnézek, és vérfagyasztó meglepetés ér: nem egy, hanem két pont követ...
Laposan rácsapok a repterünkre, hátha ki tudok hozni valamit ebből a nem túl szimpatikus helyzetből a flak segítségével.
Úgy néz ki, a srácok elvesztettek szem elől, mert az egyik gép, egy P47-es, a légvédelmet igyekszik semlegesíteni a rakétáival.
A töklámpa pont elém fordult... Nem hagytam ki a lehetőséget, hosszú sorozat az összes fegyverből, legalább 2-3db 30-as robban a bal szárnyán. Le is esik a szárny is, és a gép is...
Közben látom, hogy kissé későn ugyan, de startolnak a vadászaink.
Ebben a pillanatban szól a repülésirányító, hogy a flak leszedte a másik gépet.
Megkönnyebbülten lebegtetem ki a Messzert, picit ugrándozva szállok le.
A roncsok vizsgálata során kiderült, hogy az első áldozatom egy ukrán zsoldos, Yan gépe volt. A pilóta kiugrott a saját területük felett.
A második lelőtt gépem az USAAF cseh származású pilótája, Migin volt.
A harmadik (flak által leszedett) gépet és a pilótáját nem sikerült pontosan azonosítani.
Ezzel az eredményemmel jelenleg a front második legeredményesebb G10-es pilótája vagyok!
-
Szepy2884 #22637 Egész pontosan Olgának mi a feladata?
-
Közben kiderült, hogy a scannelést már más megcsinálta, most próbálok hozzájutni...