91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #22715 Szepy mesterrel diskuráltunk az előbb a következő témában.
Több szerveren megy most úgy a játék, hogy bármilyen 4.09 kompatibilis klienssel lehet csatlakozni. Na most bizonyos esetekben a mod-os játékos gépe láthtatalan a modot nem használók számára. Nem hallatszik a hangja, nem látszanak a nyomjelzői. Tud lőni a nem modos játékosra, de nem okoz sérülést (bár a WC fórumon volt ellenkező tapasztalat is). A modos-s játékos számára mindez úgy látszik, hogy a célpont sérül (pl füstöl). Elviekben nagy csalást nem lehet vele véghezvinni, de pl kémkedésre ideális.
Ehhez azt hiszem olyan nemzetiséget kell választani, ami a gyári változatban nincs benne (valamelyik mod csomó új nemzetet és felségjelzést tartalmaz, nem ismerem a részleteket).
Tracken nem tudom, hogy látszik e láthatatlan gép. Vagy, hogy pl ütközés esetén mi van.
Valakinek tapasztalat? Vélemény? -
Lacusch69 #22714 Torrentről szedd le egyben. 2.5óra alatt lejött tegnap este -
Lacusch69 #22713 Az enyém az alap 1946 4.09m-re telepített UP 2.0 9.5GB -
Szepy2884 #22712 Mert gondolom innen szedted le ugye? Nézd meg hol akadt el és szedd le újra valamelyik mirror-ról. -
fulcrum85 #22711 az UP 2.0-nak 18 giga szabad hely kell ? wtf ? hehe-nincs annyi helyem :( -
fulcrum85 #22710 Találtam egy videót, nem tudjátok melyik "kampányt" kellene elkezdenem, hogy ehhez a küldetéshez eljussak ?
http://www.youtube.com/watch?v=_mc_Yk5HR_o -
fulcrum85 #22709 az előbb azt akartam írni, hogy elkezdi kitömöríteni magát... -
fulcrum85 #22708 Fel akartam telepíteni az UP 2.0-át, de amint elindítom, elkezdeni kitömöríteni (amit nem értek, mert nem tömörített a fájl), majd 3%-nál megáll a kitömörítés. Se hibaüzenet, semmi ?
Valakinek van valami ötlete ? -
Szepy2884 #22707 Elvileg igen. Ha mégsem, akkor vedd ki a zuti-t és próbáld anélkül. -
Szepy2884 #22706 Jaaaa tudom már! Anno még én linkeltem be. De hogy melyik fórumra, az már passz. Sajnos nincs meg a kedvencekben, ezért nem tudom újra elküldeni
-
Eddig úgy fest hogy jól sikerült ez a 2.0! Repülhető vele a legtöbb szerver a lobbyn???
-
Nem. Ha jól emlékszem egy Fókás volt, tigris mintával...
-
Szepy2884 #22703 Hát mit szólnék? Semmit. Sosem érdekelt, hogy hogy repül az AI. Akkor lennék ideges, ha a humánok is így repülnének de szerencsére nem.
Viszont úgy veszem észre, hogy a UP 2.0-ban az AI-k eléggé korrekten viselkednek, szóval kétségbe esésre szerintem semmi ok. -
nem egy mustang pilóta volt, aki a me109-eseket lőtte le?
akkor talán erre gondoltál:
link -
Valamikor régebben láttam egy videót a Jútúbon, melyben a pájlot egy igen szép és tanúságos manővert csinált. Felfelé küzdte magát, majd fordulva lefelé lőtte le a kapaszkodó ellent...
Nem tudna valaki linkelni egyet erről a szép videóról???
-
Richtofen #22700 Ráadásul a '46 modjaiban az AI-kat meg is gyúrták egy kicsit, nem annyira bénák mint régen. -
Richtofen #22699 Ez ha jól sejtem AI ellen ment. AI-k teljesítményén nem kell csodálkozni.
- AI-nál nincs overheat -> mindig full WEP-pel nyomhatja
- nincs black-out/red-out
- mindig perfekt trim-et állít
- Ace-szintű AI-nál minden kormányfelület hatékonysága a játékos által vezetett gépének 120%-a, ergo jobban manőverez.
Ezek miatt ugyanolyan vagy egyen-teljesítményű géppel bármikor otthagy ha nem manőverez.
Elfogadom, hogy bizonyos szintig "marketing" szempontok is vezérlik a gépek teljesítményét, de a 4.00-nál volt egy teljes repmodell csere, onnan kezdve sokkal jobban kell figyelni az energiára. Az meg, hogy melyik gép volt jobb (pl Yak7 vagy 109G), csak spekulálni tudjuk nem készültek objektív összehasonlító tesztek, szóval én csak annak a vélyeményére adok, aki mindkettőt repülte élőben. Tudtok ilyet?
-
Lacusch69 #22698 Mit szólok? :)
Lásd a kommentem a videónál... -
Képzeljétek,ha úgy hagyják,akkor senki nem repülne vörös oldalon,így is mindig hiány van belőlük:). -
Hopp,kicsit késő van már...
Ecran Wide akart lenni. -
Az UP 2.0 modváltójában válaszd ki az Ecran wid-ot. -
Jól repült a srác,jól is céloz,ezt meg már megszoktuk hogy a Messzer kínlódik és döcög,a szövi gépek meg emelkedve,figurázva és fordulók közben is állva hagyják.A RoF-ban szerencsére nem játszották el ezt hogy a német gépek gyengék lennének:) -
Ehhez mit szóltok ? -
Glo #22692 A menüs widescreent hol tudtad beállítani? Nekem a menü még mindig kicsi, csak a repülés közben vált át szélesvásznúra.. -
Lacusch69 #22691 Felraktam az eddigi tiszta 4.09-re az UP 2.0-t.
Amiben különbözik a HSFX-től:
-más design :)
-több hasznos apróság van benne (pl. wide screen a menüben, kisebb karakterek)
-a blackout másképp jelentkezik (vizuálisan)
-sokkal több variációs lehetőség van a modok variálására a JSGME keretén belül (kb 2x annyi)
Kb. ennyi eltérést vettem észre, ami nem jelenti azt, hogy nincs több.
Azt nem tudom, hogy mennyire kompatibilisek egymással multiban. -
Mindenbe benne van minden:)) -
JA már csak idő kéne repülni. Legalább Singleben... -
Lebowski #22688 jó újra látni Bucser kollega :) -
most akkor hogy is van ez a modolás Eddig nem ugy volt hogy a HSFX4.1-be benne van minden az UP1.8 is, most meg azt irjátok hogy forditva van és az UP2.0ban benne van a HSFX.
Most akkor melyiket kell feltenni hgy mindegyik benne legyen és hogy tudjak választani ha szerverekhez a másik verzio kell? -
Mért ne lehetne?? :) -
Srácok steamen vásárolt 1946-ot lehet modolni+lehet vele lobbyra csalatkozni?? -
fulcrum85 #22684 Köszi a figyelmeztetést, azt töltöm. -
Lacusch69 #22683 Szerintem maradj az Il-2-nél.
Letöltöttem a demót, hááát... én is maradok az Il-2-nél... -
Lacusch69 #22682 Vigyázz, Gida csak az UP 1.8-as 2.0-ra patchelését adta meg!
Ha szimpla 4.09-ed van akkor neked
EZ!!! kell! -
Igazán nincs mit 
HSFX 4.0
Downloading rész, második pont. -
fulcrum85 #22680 Értem, köszi. Elkezdtem letölteni az Ultra Pack 2.0-át. Ha ezt fölrakom a Sturmovik 1946-ra, akkor működni fog, vagy kell az UP korábbi verziója is ? -
Most már semmi asszem. A két fejlesztő csapat hosszú évek cívódása után kibékült oszt egyesítették az erőket,így a Ultapack 2.0 update -vel már AZ ULTRAPACK is ugyanazt tudja vagyis a tököm se tudja már ki kivel meg hol de ahogy nézem így minden egybe van már. Evvel be tudtam menni a BOB 1940 es serverre is pedig az ugye hsfx . Na most már belebonyolódtam:) -
Lacusch69 #22678 Este megmondom, most jön le az UP v_2.0 -
fulcrum85 #22677 Mi a különbség az UP és a HSFX között ? -
Wings Of Prey FÓRUM