91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mindenkinek a saját tapasztalat a fontos, azonban az csak az egy a sokezer vagy millió közül, így nem mérvadó az, hogy neked nincs gondod vele
ezért érdemes körbenézni a fórumokon, és itt nem csak a magyar prohardver fórumra gondolok
Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad működik
Persze ugyanígy az én véleményem sem szentírás, én viszont pont ezért mondom mindenkinek, hogy jól nézzen körül hogy neki mi a legjobb
Nem kötekedni akarok :) -
Szepy2884 #23034 Hát ez valami b*szott nagy! Rég láttam már egy ennyire jó Il2 filmet. De ez eddig mindent visz!!! 

-
Solt #23033 Brutális...
-
Megyek is megtámadom Angliát. 

-
Solt #23031 Ezek után Te veszel mindenkinek olyan vga-t amit csak kér! :D -
KÖTELEZŐ
Battle of Britain v2.0 by Barfly - 2009 nagyon jó -
Spit vs.109 hez aktiváltam a Zuti mod-ot,de még 3-at azon kívül,advanced engine managment,high effects,smoke bullets.Érdemes még valamit aktiválni? -
És most dicsekszel, vagy panaszkodsz? :D -
8millás?Az nem gyenge,milyen kocsi? -
1 éves 8millás verdám van.... fizetek én is rendesen.... -
Lacusch69 #23025 Off
Más is megszopta a vagyonadónak nevezett újabb sarc autós részét?
Most számoltam, hogy egy 50-essel könnyítenek évente meg a 14 éves kocsim miatt...
-
Kösz,örülök hogy valaki egy játékkal kapcsolatos kérdésre is reagált,most hogy átalakultunk a nagy kártyatopikká:D -
"+jegyezném még, hogy csak az IL2 nél volt ilyen problémám, más programnál nem."
Sok kortársához képest az is szép teljesítmény, hogy nem kell dosboxban futtatni :)==) -
Force Sensing? Elvileg az pont nem jó a propelleres gépekhez (flém on xD)
Viccet félretéve, én is kiváncsi leszek ezekre ... bár nekem most pedál fronton kellene erősítenem, egyelőre az X-52 még bőven sok is :) -
Szép lett az A10 vezérlő, de inkább maradok az X65F-nél majd ha jön...
-
Kicsit offolok én is ha szabad.
Gigabyte 6600 GT 128 -al kezdtem, ezután Inno 3d 8600Gt 256, utána Gigabyte ATI4850 1G OC(ez van jelenleg is), és meg vagyok vele elégedve.
Tény, hogy Nvidiánál nem kellett semmit álligatni, és mikor kivettem a gépből a 8600-at, betuszkoltam a 4850-et és ugyanúgy szaggatott az IL2 majdnem köptem 1 nagyot, de sikerült beállítani, és szóta semmi bajom vele.
+jegyezném még, hogy csak az IL2 nél volt ilyen problémám, más programnál nem.
-
Most hogy ilyen szépen átalakult a topic hardware fórumba megkérdezném: Ki fog venni szép Thrustmaster Warthog HOTAS-t?
Ez legalább annyira ontopic post mint az alábbi fél oldal tartalma:) -
A 64 bites XP-hez nincs driver néhány perifériához, Wacom rajtábla, 3dx connexion pl, de a rendszercuccokhoz van. Vista és W7 már teljesen jól el van látva velük.
A 32 bites oprendszerek kezelik a sok memórát, működik vele a gép, de a címzés miatt a windowsban csak 3,2GB-ot jelenít meg (és annyit is használ). Ami gond még ezzel, hoyg a 32 bites oprendszerek az alaklmazásoknál is lekorlátozzák, 2GB-nál többet nem használhat egy program. -
"Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor már az sokat elárul, ha valaki 4Gb ram + 1gb vram esetén 32 bites oprendszert telepít."
Tény,hogy nem vagyok egy számítógépzseni,de olvastam róla,hogy a 32bit-es rendszer nem kezeli(vagy csak nem címezi,nem tudom pontosan) 4GB felett a memóriát. Viszont nem mertem váltani 64bit-re,mert azt is olvastam,hogy vannak gondok a driverekkel,most is csak kísérlet képpen raktam fel,tény hogy nem találkoztam driver hiánnyal,ill.hibával.
"Az pedig alap dolog ( szerintem ), hogy vagy driverből, vagy program alól állítok be valamit. A kettő egyszerre... ;)"
Az ATi előtt Nvidiám volt,ott ha a játékban beállított érték kevésnek bizonyult pl. recés maradt,akkor az nvidia menüjében feltekertem egy kicsit és az felülírta a játékot...nekem ezért nem volt egyértelmű ez a dolog. -
Solt #23016 Na nem borzolom a kedélyeket tovább, szép napot Urak! :)
Ha meglesz az X52-m, akkor tudok majd újra a játékkal is foglalkozni! :D -
Igen. Ez is igaz!!!
-
JUJ:))) DE benéztem:D -
Solt #23013 Én is tapasztalatból próbálok érvelni, nem az alapján, hogy a fórumokon miket irkálnak! :)
Régen a sört szerettem, most a bort. Kinek mihez van kedve!
-
Ez igaz! Nem egy kategória, de nem is sokkal lassabb... -
Solt #23011 Összehasonlítani azonos videó kártyákat szoktunk. Vagy árban, vagy teljesítményben kell közel lenniük egymáshoz. Az, hogy valami drágább és gyorsabb, az szerintem normális. A GTX285 nem az 5870 párja. -
Nem erőből, hanem tapasztalatból... 
Nálam régen Ati volt a nyerő, most az Nvidia lett...
-
Solt #23009 Úgy érzem az általad sorolt érvek közel sem általános nézőpontot képviselnek.
Tényleg nem akarok kötekedni, de ki nem adnék egy videó kártyáért bőven 100000.-Forint feletti összeget. Ennyi pénzért még szép, hogy soha nincs vele gond. Megjegyzem, a 4870-m jelenleg max 30000.-Forintot ér, és azzal sincs soha gond! :D
Befejeztem mielőtt elmérgesedik a vita... kezdtek erőből érvelni! :D -
És mi a helyzet a GTX285 és HD5870 között???
Ott ahol az Ati gyorsabb csupán 20%-al meg drágább is 20e-el??? -
Solt #23007 Már ami sli-t támogat. :)
Milyen típus?
Egyébként nem akarom teljes egészében vga fórummá degradálni a topikot. :D Igyekszem lekattani a témáról! :D -
Kit érdekel az hogy egy kártya menyibe kerül??? Ha az ember játszani akar és erre építí a gépet, akkor vegye meg azt amire szüksége van! Vannak akik neonokra, meg vízhűtésre, meg csili-vili házakra is elköltenek fél milliókat!
Nekem a GTX295 pl jól beválik. Nincs vele baj egy játékban sem SOHA!
Az meg, hogy nem tud néhányban 100FPS-t csak 90-et, tulajdonképpen az sem érdekel! A fogyasztás meg főleg nem zavar!
A lényeg hogy nem kell macerázni vele, meg trükközni sem! És ebben mindíg is jobbak voltak a Ződek.
Nekem is volt Atim, Öcsémnek is volt, haveroknak is volt, mégis mindenki visszatért a "fű-színű", egyszerü és jobb kártyákhoz... Oszt ennyi... -
readswift #23005 2db gts250 meg 42 ezer és gyorsabb mint a 285
.
Azt már csak halkan jegyzem meg h nekem is ment tönkre 4850-em. -
Ha a Hartmann-LOL-ra gondoltál, ott az a hozzászólásaim száma :) -
Solt #23003 Értem én Uram! :)
Én az elejétől beszéltem általánosságban, hogy ne legyen egyoldalú a sok negatív kritika. :) Ha valaki azzal jött volna, hogy az ATI hibátlan, tökéletes, és szinte ingyen van, azt is véleményeztem volna! :)
-
Értsd már meg :) én nem ellene vagyok az atiknak.
Boldogan vettem ,Zpogi is boldogan vett ,meg még sokan.
De ha egyszer nyűgös akkor hiába olcsóbb.
Cseszhetem az olcsóságot:) ahogy egyik kedves ügyfelem szokta volt mondani,hogyaszondja olcsó! de legalább szar is:D
Különben nem is érdekel,lévén csak IL2 meg ROF van a gépemen és majd a BOB lesz.
Ha a BOB jól fog futni ATIN majd elgondolkozom addig meg kell a kutyának:)) -
Solt #23001 Mindkét kártya esetén olyan gyártót néztem, ami jónak mondható. ( Saphhire, Gigabyte ) Értelem szerűen nem a legolcsóbb termékeket néztem...
Megnéztem más oldalakon is. Az 5850 már kapható 60000.- Forint környékén, míg a gtx285 már 70000.- Forint környékén. Tehát annyiban módosítok, hogy körülbelül csak 8-10000.-Forinttal olcsóbb a 8-11 százalékkal erősebb, és 50 wattal kevesebbet fogyasztó HD5850! :) -
1055 ös hozzászólást nézzétek -
Ezt a pumáknál találtam:)) Besírtam
-
Solt #22998 Ugyan Uram, nincs miért a bocsánatomat kérni! :)
"Mi az hogy elhanyagolt buherált rendszer."
Az, ami a gondokkal küzdők 90 százalékának van! :)
"Hivatalosan megvásárolt XP. Frissen telepítve.
Minden frissítés letöltve ,feltelepítve.
Semmilyen ismétlem, semmilyen más zavaró program nem volt feltelepítve a gépemre csak az alaplapi driverek.
4850 gyártó által megadott driver.
ÉS AKKOR IS SZAR!"
Ezek szerint te kivétel vagy. Erősíted a szabályt! :D Viszont ebben a nagy kavalkádban már nem emlékszem... nálad mi is a szar?
"Ne túlozz.
Teljesítményben bőven állítok neked megfelelő alternatívát Atikhoz mindenféle árszegmensben.
És árban is."
Igyekeztem nem túlozni. Vegyük a HD5850 vs GTX285 párbajt. A HD5850 átlagosan 8 - 11 százalékkal gyorsabb, ehhez képest a GTX285 90000.-Forint körül mozog, míg a HD5850 70000.- Forint körül mozog!
Mindezt úgy, hogy ez egy friss kártya amiből még hiány is volt, van, emiatt eléggé túlárazott.
A technológiához pedig annyit, hogy egy HD5850-l szerelt konfiguráció terhelten 50 wattal kevesebbet fogyaszt óránként. Azért ez sem elhanyagolható.
Tehát 8-11 százalékos erőfölény, 20000.-Forinttal jobb ár, 50 wattal kisebb fogyasztás a HD5850 javára. Ezen szegmensben én nem érzem, hogy "zöld hályogtól" (NV mánia) szenvedő mukikon kívül bárkinek is alternatíva lenne a GTX285 a HD5850-l szemben! :)) -
Bocsáss meg :) de ezt nem hagyom szó nélkül.
Mi az hogy elhanyagolt buherált rendszer.
Vegyünk engem példának.
Hivatalosan megvásárolt XP. Frissen telepítve.
Minden frissítés letöltve ,feltelepítve.
Semmilyen ismétlem, semmilyen más zavaró program nem volt feltelepítve a gépemre csak az alaplapi driverek.
4850 gyártó által megadott driver.
ÉS AKKOR IS SZAR!
"Minden másban, nagyon lemaradtak. ( technológia, vagyis: teljesítmény, fogyasztás, ár"
Ne túlozz.
Teljesítményben bőven állítok neked megfelelő alternatívát Atikhoz mindenféle árszegmensben.
És árban is. -
Hali!
Igen,simán telepítsd a 4.09-re,ez csinál neked egy JSGME.exe-t,ahol tudod állítgatni a különböző dolgokat attól függően,melyik szerverre akarsz menni.A Spit vs 109 mod szerverhez kell a Zuti mod v1.1.
A hardveres témához annyit,ha 2 enemy manőverezik a 6 órámban,a legkevésbé sem izgat,hogy recések-e az élek