91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
miert nem vettel autot akkor mar?:))))) -
Ez nagyon nem szép!
Fiam 22 éves fősuliba jár,mellette keményen melózik, van hogy két három napig haza se talál. Lassan többet keres mint én hála az égnek:)
Az igaz ,hogy régebben sponzoráltuk ,de mostanra nincs rá szüksége.
Csak azért írtam ,hogy gondolkodj mielőtt megbántasz valakit. -
neeem csak úgy XXXD -
ha valaki megy vele vagy megnézi egyből beleszeret :) van benne minden: Start gomb, full bőrözés, nagy hifi, sport futómű stb.... -
hát persze persze, nevedre jön a csekk:P -
kupé kabrió.... gombnyomásra 9 másodperc alatt eltűnik a csomagtartóba a keménytető... -
Ez targa ,vagy lehajtható tetejű? -
Én nem tudom:) Számomra az autó az vagy egy csillaggal van jelölve és női neve van,vagy három betű ,ami utal a tartományra ahol gyártják. . A többi csak gépjármű:)
Bár fiamnak vettünk tavaly egy 15 éves calibrát ,teljesen felújítottuk,már csak a fényezés ,meg némi optika van hátra. Csináltunk bele 200pacit :)
Bitang egy jármű lett ,van is csodálkozás amikor meglódul.
Csak az a fránya első kerék hajtás ne lenne:( -
8,2 misi volt tavaly nyáron... A képen előtte lévő is egy opel az egy Antara az a fateré, az egy picivel 8 fölött volt... jók ma már az opelek. -
én fizetem nem apu ;) -
Csak csodálkoztam,hogy 8 milla most egy opel.
Bár a szomszédasszonyom Corsaja is vagy 5 milla volt.
Távol álljon tőlem ,hogy minősítsem bárki autóját, vagy bármi más tulajdonát különben.
Én aszondom mindenki szíve joga mit vesz mennyiért stb.
-
Jahh ennyiből már értelmes Golfot lehet kapni:) -
Mármint apu fizet rendesen... -
Csak ne ezen az ékes szláv nyelven énekelnének közbe:( -
Glo #23061 "Én nemsokára leszek X éves. A következő konfigot fogom tőled ajándékba kapni..." - szólnak majd a mai napi posztok 
-
Ez 8 misi?
Ez egy Opel.
-
neked is ;) -
ok thx, szép jó estét -
az év számlálásában a születésnap ugrópontot jelent XXXD pont 22 éve születtem XD -
naponta egy évet öregszel? szép -
eggyel több, mint tegnap XXXD -
hi:) hány éves vagy? pls áruld el XD -
nekem is megvan a "Hazámért repültem" 3x olvastam ki :) -
Ja nem úgy értettem ám a mesét,csak azért mondtam mert tisztára úgy kezdődött a film mint egy mese:)A könyv nekem is megvan,tudom hogy dokumentumkönyv;) -
Szepy2884 #23051 Nono!
Semmi mese ez a valóság! Heinz Knoke naplóját filmesítették meg szóról szóra. Nekem is megvan a könyv és egyike a kötelező olvasmányoknak.
-
és azzal járkáljak mindenhová? XXXD -
Szép,de ennyiből már lehet hogy kijött volna egy kis sportrepülő is meg egy pilótatanfolyam:D -
Esti mese szobapilótáknak:D,nagyon jó videó,mennyit vacakolhattak vele. -
ő az én picikém:
-
Solt #23046 Ugyan... fátylat rá! :)
A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés előtt álok! Hajrá... :D -
akko én kérek elnézést mert félreértettem:)
A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlő a minőséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a főtervező, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhető nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém :) -
Szerintem valami lőszerszállító hajó lehetett,az pukkanhat ekkorát.
Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem. -
Solt #23043 Vettem, érthető! :)) -
Akkor is 

-
[ulr=http://www.youtube.com/user/doktorkop]A többi videóját is érdemes megnézni.[/url] -
Szintén egy Doktorkop mű.
[ulr=http://www.youtube.com/user/doktorkop]A többi videóját is érdemes megnézni.[/url] -
Glo #23039 Ez se rossz, Norvég feeling
Bár így lőnének a német flak-osok :)
A végén mit dob le a srác? Atomot? -
Szepy2884 #23038 Uraim! Kérem engedjék meg, hogy én is hozzászólhassak a videókártya vitához:
UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Köszönöm, hogy meghallgattak. -
Szepy2884 #23037 Na de ezek sem 100-asok 

-
Solt #23036 "Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad működik"
Élénk a fantáziája Uram! :) Én ilyet soha nem mondtam... ;) Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szűröm a fórumokon elhangzottakat. :)