91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hypo #23075
    miert nem vettel autot akkor mar?:)))))
  • Her Laca
    Ez nagyon nem szép!
    Fiam 22 éves fősuliba jár,mellette keményen melózik, van hogy két három napig haza se talál. Lassan többet keres mint én hála az égnek:)
    Az igaz ,hogy régebben sponzoráltuk ,de mostanra nincs rá szüksége.
    Csak azért írtam ,hogy gondolkodj mielőtt megbántasz valakit.
  • w77d
    neeem csak úgy XXXD
  • w77d
    ha valaki megy vele vagy megnézi egyből beleszeret :) van benne minden: Start gomb, full bőrözés, nagy hifi, sport futómű stb....
  • Bucser
    hát persze persze, nevedre jön a csekk:P
  • w77d
    kupé kabrió.... gombnyomásra 9 másodperc alatt eltűnik a csomagtartóba a keménytető...
  • Her Laca
    Ez targa ,vagy lehajtható tetejű?
  • Her Laca
    Én nem tudom:) Számomra az autó az vagy egy csillaggal van jelölve és női neve van,vagy három betű ,ami utal a tartományra ahol gyártják. . A többi csak gépjármű:)
    Bár fiamnak vettünk tavaly egy 15 éves calibrát ,teljesen felújítottuk,már csak a fényezés ,meg némi optika van hátra. Csináltunk bele 200pacit :)
    Bitang egy jármű lett ,van is csodálkozás amikor meglódul.
    Csak az a fránya első kerék hajtás ne lenne:(
  • w77d
    8,2 misi volt tavaly nyáron... A képen előtte lévő is egy opel az egy Antara az a fateré, az egy picivel 8 fölött volt... jók ma már az opelek.
  • w77d
    én fizetem nem apu ;)
  • Her Laca
    Csak csodálkoztam,hogy 8 milla most egy opel.
    Bár a szomszédasszonyom Corsaja is vagy 5 milla volt.
    Távol álljon tőlem ,hogy minősítsem bárki autóját, vagy bármi más tulajdonát különben.
    Én aszondom mindenki szíve joga mit vesz mennyiért stb.
  • Bucser
    Jahh ennyiből már értelmes Golfot lehet kapni:)
  • Bucser
    Mármint apu fizet rendesen...
  • Her Laca
    Csak ne ezen az ékes szláv nyelven énekelnének közbe:(
  • Glo
    "Én nemsokára leszek X éves. A következő konfigot fogom tőled ajándékba kapni..." - szólnak majd a mai napi posztok

• Her Laca
    Ez 8 misi?
    Ez egy Opel.
  • w77d
    neked is ;)
  • samsung123
    ok thx, szép jó estét
  • w77d
    az év számlálásában a születésnap ugrópontot jelent XXXD pont 22 éve születtem XD
  • samsung123
    naponta egy évet öregszel? szép
  • w77d
    eggyel több, mint tegnap XXXD
  • samsung123
    hi:) hány éves vagy? pls áruld el XD
  • w77d
    nekem is megvan a "Hazámért repültem" 3x olvastam ki :)
  • Willenbrock
    Ja nem úgy értettem ám a mesét,csak azért mondtam mert tisztára úgy kezdődött a film mint egy mese:)A könyv nekem is megvan,tudom hogy dokumentumkönyv;)
  • Szepy2884
    Nono! Semmi mese ez a valóság! Heinz Knoke naplóját filmesítették meg szóról szóra. Nekem is megvan a könyv és egyike a kötelező olvasmányoknak.

• w77d
    és azzal járkáljak mindenhová? XXXD
  • Willenbrock
    Szép,de ennyiből már lehet hogy kijött volna egy kis sportrepülő is meg egy pilótatanfolyam:D
  • Willenbrock
    Esti mese szobapilótáknak:D,nagyon jó videó,mennyit vacakolhattak vele.
  • w77d
    ő az én picikém:

• Solt
    Ugyan... fátylat rá! :)

A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés előtt álok! Hajrá... :D
  • PhantomAss
    akko én kérek elnézést mert félreértettem:)

A joystickhoz hozzászólva:
    Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
    G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlő a minőséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
    Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a főtervező, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhető nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
    X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
    Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
    induljon a flééém :)
  • Chazz76
    Szerintem valami lőszerszállító hajó lehetett,az pukkanhat ekkorát.
    Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem.
  • Solt
    Vettem, érthető! :))
  • Nohab
    Akkor is
  • Nohab
    [ulr=http://www.youtube.com/user/doktorkop]A többi videóját is érdemes megnézni.[/url]
  • Nohab
    Szintén egy Doktorkop mű.
    [ulr=http://www.youtube.com/user/doktorkop]A többi videóját is érdemes megnézni.[/url]
  • Glo
    Ez se rossz, Norvég feeling

Bár így lőnének a német flak-osok :)

A végén mit dob le a srác? Atomot?
  • Szepy2884
    Uraim! Kérem engedjék meg, hogy én is hozzászólhassak a videókártya vitához:

UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Köszönöm, hogy meghallgattak.
  • Szepy2884
    Na de ezek sem 100-asok
  • Solt
    "Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad működik"

Élénk a fantáziája Uram! :) Én ilyet soha nem mondtam... ;) Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szűröm a fórumokon elhangzottakat. :)