91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Áruljátok már el, hogy hogyan tudtok FPS-t mérni, megnézném mennyivel fut itthon az IL2. Köszi.
  • Lacusch69
    Menj a másik irányba...
  • Lacusch69
    Tengelyhatalomként csak német. A magyarral engemet is bannoltak régebben.
  • Richtofen
    Úgy emlékszem a HardwareShaders=1 beállítás engedélyezi a Perfect módba kapcsolást. Ez a táj és a NV kártyák esetén a víz megejelenését befolyásolja.

A ForceShaders1x jó 0-án, ha 1 akkor régebbi árnyalást használ. Ha csak nincs problémád, vagy nagyon régi vid kártyád, akkor jó 0-án.
  • repvez
    én is fenvoltam de kidobott. conecting lost hibával, de fennt irt a server egy üzenetet hogy ki kell cserélni a jelzéseket mert bannolják azt aki mást használ. én a defaultnak beadott magyar skines 109essel mentem . amugy ott mi az elfogadott?
  • Willenbrock
    Hardwareshaders,forceshaders a conf.ini-ben 0-n van alapesetben,érdemes ezeken változtatani,mit befolyásolnak ezek?
  • Willenbrock
    Spit vs 109-en az előbb néhány magyar pilóta volt fennt.Nekem egy alacsonyra került spitet sikerült leszednem,egy jó helyzetet kihagytam,2X pedig leszedtek.Ezen a krími pályán közel vannak a vörös repterek,nincs mindíg idő magasra emelkedni.
  • Richtofen
    Sok dologtól függ:
    - mekkora cég (multi vagy kis magánbiznisz)?
    - vannak e ilyen-olyan szakmai minősítéseid (tanfolyamok, xy certified professional bizonyítvány)?
    - melyik város?
  • Rue East
    milyen csapatba kéne ember?
    amugy igen én is nyomom, ahogy a csövön kifér :)

• Lacusch69
    ...sszák meg... Karácsony előtt még 60Ft volt...
  • Her Laca
    Na ja!!!
  • Solt
    Akkor kb egál az üzemanyag...

Ennél nálunk tuti jóval többet kap egy rendszergizda, de hülyeséget nem akarok mondani. Egy jó tanácsot viszont, ha elfogadsz. Ne kérj kevesebbet mint amennyit a helybéliek kérnek...
  • Szepy2884
    Szevasz Drebil!!! Légcsavar hozott a klubba!

• Her Laca
    Figyu:) Rendszergizdából itt Dunát rekeszthetsz.
    Komolyan mondom.
  • szekelyland
    Én eddig mint rendszergizda kb 250 - 300 eurót kerestem havonta itt ahol élek (és nem a szomáliai szociális otthonnál melóztam...) mondjuk emellett bejött még havonta 1-2 weboldal készítés, de gondolom azért ennél többet szoktak nyújtani felétek....
    A benzin nem gond, kerékpárral járok (nem röhög..) nálunk is rásegítettek a benzin árára 1 jétől, most kb 1,1 euró literje
  • TG Gida
    Hejj!Te is nyomod a Red Orchestrát?!Kéne a csapatba egy két ember.Egyébként a nagy tekertyű két hét után már sokkal könnyebben forog.
  • Her Laca
    Open Gl vagy DX van beállítva?
  • TG Gida
    Nekem ez van: Athlon X2 6000,4 giga ram,8800gt,22" 1680x1050.Egyenesen előre nézve fps hegyek vannak,de mondjuk Sztálingrád felett,viharfelhőben,miközben zárótüzet lő a légvédelem,bizony igencsak megcsappan.Sajna a Zil2 eég szarul van(nincs)optimalizálva.
  • Solt
    Már nem... kb ugyanannyi már ott is mint nálunk... max 10-20 forint a különbség...
  • Lacusch69
    Azt fejből nem tudom, de a benzin minimum 70-80Ft-tal drágább nálunk...
  • szekelyland
    Helló, kicsit off, felétek ott magyarországon kb mennyi egy átlagos rendszergizda fizu? Lehetséges hogy országprefixet váltok a közeljövőben, és megkérdezték az anyagi elvárásomat is, és nem tudom mit mondjak (persze én is éljek meg de legyek olcsóbb a konkurrenciánál )
  • 77PXDrebil
    Köszönöm a segitséget Laca!..:)

• 77PXDrebil
    Gyere fel Laca TS re picit!
  • Rue East
    köszönöm uraim
    én fordítva teszem szerintem, mert nekem a nagy nehézkesebb, csúszik
  • Her Laca
    ÉLjen DREBIL:))
    Mi szél hozott erre?
  • 77PXDrebil
    Hát Köszöntök mindemkit!

Bejelentkezem mostantól olvasom én is ezt a forumot!

Nekem a magassági a nagy tekerön (a gázkaron) a kissebbiken meg az oldalkormány trim van!

Üdv Drebil
  • PhantomAss
    én csak az elevator trimet használom tekerőn a hüvelykujjnál, a többi trimnek nincs értelme sztem, hacsak nem többmotoros géppel/bombázóval repülsz
    a csűrő trimet meg a joy egyik hatswitch-én jobbra-balra pöckölöm

• Lacusch69
    Én is. A kicsi "hüvelykujjas" meg a flaps.
  • Her Laca
    Én special a felső nagy tekerentyűre.
  • Rue East
    kollégák mire állították a trimeket x52-őn?
  • Szepy2884
    Ha már szóba került a 3D. Én még nme próbáltam így nem tudok véleményt nyilvánítani.
  • PhantomAss
    az újabb videokártyákon már nyugodtan lehet 4-esen (nvidia 8-as sorozattól), a radeon asszem 3-ast tud, de nem biztos
  • Willenbrock
    A textúratömörítéssel is lehet memóriát spórolni:a főkönyvtárban van a setup fájl,a grafikai beállításnál a customra kell menni és ott kiválasztani az S3TC tömörítést,lehet hogy ez javít a futáson.
  • Solt
    ATI vga tulajoknak: CCC használata

Általános leírás, sokaknak semmi új nem lesz benne, de hátha valakinek bármiben is segíthet...
  • istikovacs76
    Én pl sokkal jobban szeretem a tempestet, mint a spitet. stabilabb, és jobban zuhan szerintem. Nwekem, fordulni is könnyebb vele, és a 4x20-asa is jobban üt, mint a spit fegyverkészlete. Emellett, szerintem még a mkV-ös gyorsabb is, mint a mkIX spit. Egy hiánya van, hogy nagy sebességnél 700 fölött nem szereti, ha jobban húzom emelkedéshez a botot, hajlamos elhagyni a szárnyát, míg a spit Ix nem hagyja el, csak beszürkül a pilóta. Bár, tempesttel, még nem sikerült zuhanásban elhagyni az alkatrészeket.
  • Richtofen
    Tanuló gépnek ideális, mert kezes, ezért repülnek velek sokan kezdőként. Ettől függetlenül ismerek egy-két igen veszélyes spit pilótát, akit csak túlerőben vagy jelentős energiaelőnnyel érdemes megtámadni.

A Tempesteket én is gyűlölöm tiszta szívemből. Lehet, hogy azért is, mert nem tudom még átlagosan sem repülni azt a gépet. Egyszerűen nem érzem, hogy hogy használjam ki a motort.

• Richtofen
    Igen, szerintem is orsózni sokkal lassabban tud mint a fóka. És nagy sebességen nehezen irányítható. 600 fölött már nehezen reagál a botra. Meg hát szintben sem olyan gyors, mint a fóka. Simán le lehet hagyni/utol lehet érni, ha egyedül van.
  • Willenbrock
    A water hányason van a conf.ini-ben?Úgy tudom a perfekt vízmegjelenítés sok memóriát eszik.Érdemes 2-esre vay 1-esre venni,ebben a conf.ini. fájlban részletesebb beállítások vannak mint a játékon belül.Ma egy Mustangot szedtem le,pedig először magassági fölényből elhúzott mellettem és rátámadt egy fókára.Addig emelkedtem míg föléjük kerültem aztán egy emelkedőfordulóban sikerült elkapni,lángolt,szétesett.(egy 6,8 győzelmes portugál az áldozat)Társa csak épp hogy eltalált engem-csak az olaj csapott ki a motorból,felhőbe menekültem és szerencsésen hazaértem.Jó a Spit vs. 109 is ezzel az UP2.0 moddal.Nem sokkal a találatom után azt írta valaki a csetbe hogy szerencsés találat-lehet hogy nekem írták-na persze ilyenkor szerencse csupán...Ezen a Normandia pályán mostanában szerencsém van a G-14-el és a G6 AS-el.
  • Riff213
    Az a baj, hogy ezek le vannak véve és így is kevés. Valamivel jobb értéket vártam.
  • TG Gida
    Szerintem ettől a cucctól nem is olyan rossz ez az érték.Esetleg az élsimítást és az anizotróp szűrést vedd le.Mipmap természetesen bilinear.