91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Oleg azt mondta, hogy idén ki kell hogy adják. A kiadó nagyon nyomja őket, eddig a 2010 október hangzott el a legtöbbször. Kiváncsian várom. :) -
Nálam most USA/Pepper a nagy mumus,sokszor leszedett már,de csak éjfél körül szoktam látni a spit vs 109-en. -
Áá én nem szoktam pirosakkal lenni,egyszer kipróbáltam az aircobrát és párszor a lavórt,de egyébként csak a 109-essel repülök:D -
Szepy2884 #23272 Ha te piros oldalon vagy, ő meg fókában, akkó' menekűjjé vagy felse szájjá'!
Jól mondom, Laca bátyám?
-
Spit vs 109-en néha feltűnik egy VO-102/Herr Lac nevű pilóta,te szoktál ilyen néven repülni? -
Elméletileg idén karácsonyra ,de szerintem jó lesz az jövő karácsonyra. -
Már tavaly is 2010 Szeptembert olvastam valahol...tehát előbb biztos nem lesz:( -
Szepy2884 #23268 Azé', hogy majd ha két hét múlva elindítod, akkor majd úgy kiálts fel, hogy "üwazze ez jobb mint amire számítottam!"
-
Solt #23267 Biztos bennem van a hiba, de egyszerűen nem értem miért nem képesek az élsimítást bekapcsolni és úgy csinálni képet... :S -
Storm of War - de Havilland Tiger Moth képek. -
én is ezt mondom :) -
Lacusch69 #23264 Ez tényleg így van, csak én másik tengelyre tettem, nem a csúszkára. -
Lacusch69 #23263 Nehogy azt mondd, hogy nem ismered ezt a szállóigét... :) -
Lebowski #23262 ugyanúgy tudod a csúszkán is használni, ha spittel vagy. -
nálam is réggebben a flaps a csúszkán volt, de most a gázkar 4állású kapcsoló föl-le gombon van, mert észrevettem, hogy olyan gépeken is tudsz flapset használni,ráadásul fokozatmentesen, pl spit-amelyiken alapból nincs
nemtom hogy ez mennnyire szólhat bele a flightmodellbe
-
Lebowski #23260 én bombázok, úgyhogy eszerint van megcsinálva:
Joy
trigger1=kiskaliber, trigger2=kicsi+nagy, pinkie+trigger=bomba, C=nagy kaliber, Fire=ugrás, A,B=régen ts gombok voltak,felső hat-switch= zoom,ráülés revire,kiülés reviből, alsó hat= nézelődés, T-ket nemtom csak ha repülök :) azt tudom hogy M2-ben a T2=bal motor, T4 össz motor, T6 jobb motor.
Gázkar
csúszka=flaps, D=fék, M3-D=rakéta, nagy tekerentyű=ailron (csűrő) trim, kis tekerentyű=elevator (magassági) trim, hat-switch jobb=hűtő, hátra térkép, bal=ülésváltás, E=airbrake
és még van jópár billentyűkombináció is ugye :) -
Ez jóó!...Köszi a vidám percet! 2 hét ez tényleg jóó...:D -
Tényleg ez egy jó hasonlat a Modokra!
Az öreg "Király"(IL2) Új "RUHÁI" (MOD-ok)! És a Király mégiscsak meztelen..

-
Lacusch69 #23257 2 hét múlva... :) -
Ja bele se kezdek én sem...:D -
Tényleg! BoB tud valaki legújjabb dátumot 2010 januárnál elvesztettem a fonalat..még tavaly. Mire kiadják elavult lessz, be######ok ezen mindíg csak etetnek... etetnek ilyen kép olyan video csorog a nyálad ...aztán rágjál kefét... -
viszont kiegyensúlyozottabb lehetne, de ez megint egy végtelen történet :D -
T. Richtoen!
Ezzel tökéletesen tisztában vagyok mármint, hogy nehéz ha nem lehetetlen elvárás egy végsősoron játéktól az amire mi itt vágyakozunk! Azaz, hogy tökéletesen átéljük a korabeli repülés izgalmát és egyébb kapcsolt részeit. És bár sokat szidjuk ostorozzuk a BoB ig :-D ez az elérhető leg jobb fealing a piacon.
De mivel ember és ráadásul Magyar vagyok azért jó szekálni szegény öreg IL2 est!

-
Richtofen #23252 Ja, pl nincs ejtőernyő, mert befektettük az üzletbe :) -
Richtofen #23251 A szimuláció nem egyszerű dolog. Még ha feltételezzük, hogy a fejlesztők minden fontos gyári (vagy harctéri) mért adatnak a birtokában vannak (pedig nincsenek egyáltalán), akkor sem egyszerű olyan szimulációt írni, hogy a repülőgép azokat mind teljesítse egyszerre. És minden kompúteren elfusson. Játékokban néhány kulcsparamétert vesznek csak figyelembe (pl szárnyfelület, tömeg, motorteljesítmény), ehhez kitalálnak bizonyos becsült jellemzőket (pl. alaktényezők, szárnyprofil jellemzői, kormányfelületek hatékonysága, stb) és ezekből dolgozik a egyszerűsített flight modell. -
Szepy2884 #23250 De ott nem a szereplők voltak őrültek, hanem a helyzet, meg amit elvártak tőlük.
-
Spit vs 109-en egyszer előfordult nálam is hogy egyszerűen eltűnt alólam a gép:)azt hittem pályaváltás lesz de nem attól volt.Az is néha előfordult hogy ok nélkül felment pirosba az indikátor,és egyszer lefagyott leszálláskor.Amúgy nagyon jól néz ki ez a mod,jó vele játszani. -
Hát igen Úgy probáltam megadott magasságon trimelve stb. De mint sokszor megállapitom az IL2 ben az IL2 valóságát kell elfogadni!Ez olyan mint a 22-es csapdálya, ha ugy olvasod hogy a szereplők mind örültek egyből van értelme a könyvnek...:)! -
Richtofen #23247 Ja, én a játék-valóság összehasonlításra gondoltam (pl Corsair-ről volt szó). -
Nagyon tuti.Teljesen eltűnt az akadozás. -
Köszi szépen!
Valami hasonlót szerettem volna én is kiokoskodni, csak a joy belsejébe :)
És egy gyakorlatias kérdés: Jobb így? -
Ez igaz, de ha a játékban szereplő gépek adatait akarod nézni (és ellenőrizni), azt csak a Compare adatai alapján érdemes (valóságban repült gépekről szedett adat max "tájékoztató jellegű" lehet, a játék attól gyakran eltér). A Compare viszont 0-10000m-ig pontosan meg is adja a "max TAS by altitude" grafikonon. -
Richtofen #23243 Fix alatt értem, hogy konkrét magasságra, pl 550km/h 3500m-en. -
Richtofen #23242 Ja, és az IAS/TAS eltérés mellett az is ott van még, hogy a gyári adatot is fix repülési magasságra szokták megadni; ott kell kísérletezni is. -
Richtofen #23241 Köszi megnézem! -
X-52_1
X-52_2
X-52_3 -
Na ja. Corsair milyen félelmetes gép volt valóságban, il-2ben... háát :)
Sebességet a Compare a levegőhöz képest (TAS) adja meg, a géped sebmérője (IAS) mindíg kevesebbet fog mutatni. IAS/TAS táblázattal kiszámolható az eltérés. -
Hát ezt sok géprőlröl el lehet mondani a legjellemzőbb az F4U ha megnézed mit írnak róla (általában), aztán beleülsz az IL2 ben hááát....:)..:(. Egyébként probálgattátok már, hogy melyik géppel lehet egyáltalán elérni a névleges végsebességet...? Mert én egyikböl sem tudtam kihozni a maxot még azt sem amit az IL2 gépkönyve ír!!
De biztos én vagyok a béna..:) -
Igen, pont tegnapelőtt néztük azt is, hogy hajtúműteljesítményre is teljesen más adatot ír g2, G6, G6 late-re, pedig DB 605 A-1-et ír mindegyikhez. A G2 nála 55 pacival erősebb 100%-on, 110-en pedid a G6 erősebb 25-el. De ha megnézed az Aircraft Guide.pdf-et, amit az Il-2 telepít fel a saját könyvtárába, abban is ezek az értékek vannak.
Szal az egy dolog, hogy ez így hülyeség, nagy valószínűséggel az Il-2 ben így van benne. -
Pontosan xD
Amikor elszállt a gépem, és vele együtt az összes joy profilom, akkor utána sokáig nem repültem, mert úgyis 2 hetes orális szeksz mire mindent megint beállítgatok xD
Én speciel nem a bállításokra gondoltam, hanem a hardware-es modokra, mint pl: az előbb említett rugók, stb :)