91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    ja ezt is próbáltam de nem fogadja el
    jó mi? :D
    itt már csak Jack Bauer segíthet
  • Glo
    Az miért van, hogy ha kiveszem az összes Mod-ot a JSGME-vel, akkor nem az UI2.0 verzió indul el, hanem a cirill feliratos 4.09m?
  • Her Laca
    Ne kerestesd ,hanem írd be az exe útvonalát Pl így

D:\Il2\1946\il2fb.exe
  • PhantomAss
    először is grat a csemetéhez :)
    A játékot kiválasztottam, nem az a probléma, kb 5 éve játszom online a lobbyval, már párszor telepítettem, csak most tényleg nemtom mi lehet
    Majd kipróbálom azt a registry-s dolgot amit Richtofen kolléga ajánlott
    Vagy talán az UP2.0 kavar be valamit...
    Kössz a segítséget uraim
  • Szepy2884
    Te ez rohadt jó! Bár erősen rendezői szagú, de akkor is jó korkép lenyomatot ad. Pláne hogy valós gépek, valós katonák és helyzetek...
  • Szepy2884
    Gratula!
  • Szepy2884
    Bocs Ata, hogy válaszra sem méltattalak de csak most olvasom az üzeneted. Amit írtam, azt még a laptopról küldtem éppen a shitek földjéről hazafele. Szóval aznap este már eleget repültem pláne, hogy csak éjfél után értem csak haza.
  • Glo
    Pogi!

Itt is gratulálok!

Ezentúl mégtöbb gyereksírásos háttérzaj lesz TS-en?
  • Nohab
    Akkor jó úton haladok, csak meg kell szoknom, hogy nem A.I. ellen nyomom. (ott kb 5-6 év tapasztalatom van)
  • Zpogi
    Először is köszönöm a jókívánságokat.

Phantomass:Szerintem az lehet a baj,hogy nem választottad ki a játékot(Forgotten Battles) amihez a Lobby keresse az exe fájlt.
    A múltkor vagy negyed órát görcsöltem mire rájöttem a lámaságomra.
  • Willenbrock
    Tegnap éjjel játszottam,jó későn.Spit vs 109 tele volt amcsi meg brazil pilótákkal,jól összeszokott csapatokban repültek,min. párban.Kék oldalon alig volt valaki.2 biztos tüzelési helyzetet kihagytam mert bizonytalan lettem az azonosításban(valami tempest-félét fókának néztem és hiába volt vagy 2 mp-ig célkeresztben nem lőttem rá,később meg jött a társa,egy spit mögé is sikerült bekerülni de a hűtői miatt egy pillanatra azt hittem talán 109-es,aztán leborított és fordulózni kezdett és nem sikerült ezután eltalálni)Egy mustang meg sárga orral jött szembe,a szín miatt azt hittem 109-es,majdnem leszedett,majd beírta a csetbe hogy szerencsés vagyok.A legjobb az volt mikor 6000 méterre kapaszkodva észrevettem hogy egy népes kötelék jön mögöttem egymagasságon,hát kb 5 P-38 és 2 mustang volt az,én meg egyedül voltam,kissé felettük foglaltam helyet de a szinte függőleges rácsapással nem sikerült egyet sem leszedni,egyiket sem akartam hosszabban üldözni mert a társai rajtam voltak-közben folyton írogatták a csetbe hogy here Over!(mit fejez ez ki pontosan?)meg hasonlók.Csak megsérteni tudták így is a gépet aztán felhőbe menekülve hazahúztam és sikerült leszállni.Éjjel nem érdemes játszani ekkora túlerő ellen szerintem,csak szívatja magát az ember,jól lerontottam a statomat is, és én is igen ideges lettem.
    Amúgy 5000 m alatt nem érdemes maradni sehol,ezek mindíg az űrből jönnek hatalmas lendülettel,6 órát is sűrűn figyelgetni,magasságot gyorsan visszanyerni,ezek fontos dolgok,ha üldöznek leborítok vagy váltakozó iránnyal meredeken felhúzok-ha nagy a lendületem.Tegnap sem tudtak így rendesen eltalálni,túlélésből már elég jó vagyok de az elmúlt 5 napban csak 3,5 győzelmem volt :(
  • Nohab
    No igen. Amikor még pihent vagyok, akkor megpróbálom így csinálni.
    De most leesett.
    Az utóbbi időben a csetepatézók közé szálltam be ezzel a módszerrel. Nem tudtam elég magasra szállni és egy szuper gép (I-185, Spit) mindig utolért emelkedés közben.
    Köszi, hogy rávezettél, de ma már nem ülök gépbe az sicher.
  • Richtofen
    Mondd el pontosan milyen játékod van? És milyen patchet keresel?
  • KBalaHUN
    halljátok nem tudtok segíteni h hol találok patchet mert a googleban nincs ami jó
  • Lacusch69
    Rossz a hozzáállásod. Legyél Te is olyan, akit nem látnak.
    Ne menj bele ész nélkül az első csetepatéba, hanem emelkedj magasra (szervertől függően 3-9km), aztán menj a balhé fölé, nézegesd a gépeket, és ha egyet biztosan ellenségnek azonosítasz, figyeld a mozgását.
    Ha távolodni kezd (hazafelé indul), akkor a nap irányából csapj rá, rövid sorozat, és vissza a magasba, új áldozatot keresni...
  • Nohab
    Abba kéne hagynom ezt a játékot, amíg nem lesz freetrackem. Nem tudom követni a gépeket... A gépem meg egyszerűen nem akar fordulni, amit szerintem a név nélküli öreg joystickom is nagyban elősegít. A szervereken meg vagy erkölcstelenül és pontosan lőnek le, vagy nem is látom őket olyan jól nyomják.
    Az imént is kétszer leszedtek felszállás után 20 másodpercen belül. Fél óra alatt úgy felcsesztek, hogy az egeremet rágtam, és a pokolba kívántam mindent hangos anyázások közepette.
    El is fogom rejteni az exe-t jó távolra.
    ...
    Megyek offline gyakorolni. (Rohadt egy addiktív játék.)
  • Richtofen
    Bob2 topic-ot nézegeti még valaki? :)
  • Richtofen
    Forgotten Battles-szal csak ketten akartok játszani, vagy mások ellen? Ma már senki nem játszik az FB-vel.
  • Richtofen
    Az előbb már kaptál vélaszt Lacush-tól. A banner alatt a piros F.A.Q linkre kattints, ott mindent megtalálsz.
  • Richtofen
    A HL a wingyóz registry-ből (registrációs adatbázis) veszi a program (il2fb.exe) elérési útvonalát.

Amikor kézzel keresteted meg vele, elvileg letárolja (frissíti) az új útvonalat. Lehet, hogy ehhez nincs valami miatt jogosultságod, vagy kitörlődött az a kulcs a registryből.

indíts el (parancssorból vagy Start/Futtatásból) a regedit.exe programot. (remélem Win7 alatt is ez a neve)

Keresd me az alábbi kulcsot (XP-ből, de hasonló kell legyen Win7 alatt is):
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\il2fb.exe
    Ennek a kulcsnak az egyik értéke az útvonal. Itt akár kézzel is tudod javítani.

UI. Nincs Win7-em nem tudok garantálni semmit.
  • KBalaHUN
    sziasztok. az egyik haverommal szeretnék online játszani a forgotten battles-el csak nem tudunk játszani egymással. Mit tegyünk?
  • Nohab
    Grat. :)
  • Lacusch69
    Nekem is hasonló gondom volt pár hete (XP-vel), de aztán rendbe jött. Csak azt nem tudom, hogy miért.
  • Lacusch69
    FAQ 7.
  • Lacusch69
    Gratulálok! (És irigykedem...)
  • PhantomAss
    hali
    Van egy kis gondom:
    Újraraktam a rendszert, és win7 van most fent
    A hyperlobby nem találja a játékot, hiába adom meg neki az elérési utat
    Nem tudjátok mi lehet a baj?
    Már volt párszor ilyen gond, de mindig meg tudtam oldani, most azonban kifogott rajtam
  • KBalaHUN
    Sziasztok lenne egy kérdésem. Szeretnénk a barátommal játszani multiban csak nem tudunk. Kérlek titeket hogy segítsetek mit kéne csinálnunk?
  • Sanyo
    Grat! :)
  • Her Laca
    Nagy ,nagy gratula.
  • szekelyland
    Megvan nekem Mpg ben is, ha vkit érdekel, Sanyó, ha gondolod átküldöm neked, 1,8 gigás, a képminőség nagyon jó, mondhatnám még nem láttam ilyen jó minőségű dogfightokat. Open documentary, nem kell licencjogosultság a publikálásához, ha kell akkor megoldjuk h meglegyen neked is
  • szekelyland
    Ezt nézzétek meg, én még ennyi archív légiharcot nem láttam, eltekintve az amcsi propagandaszövegtől, meg a ténytől h itt az amik harcolnak, egész jó videó,r engeteg légiharccal, kb 40 percLégiharc videó
  • szekelyland
    hohó, gratulálunk!
    Én is nemrég lettem apuka, tudom milyen jó érzés, oszt majd jó messzer pilótát nevelni belőle....
  • Zpogi
    Valszeg még nekik sincs hozzá megfelelő erőművük amin meglehetne tekinteni teljes pompájában.
  • Zpogi
    Kedves fotelpilóta társaim!

Ezuton jelezném,hogy 2010.01.15-én 16 óra 55 perckor megszületett második gyermekem ifj. Pogács Zoltán,3850 gammal és 52 centivel.

Üdv

Pogács Zoltán
  • Sanyo
    Világéletemben optimista voltam. :)
  • Sanyo
    Sajnos semmi infó, kb. alfatesztnél járhatnak most.
  • Her Laca
    Drága Sanyó:)) Minden ,ismétlem minden és határtalan tiszteletem mellett amely feléd irányul!!Te elhiszed? Maradjunk a jövő hétben:)
  • Her Laca
    igen
  • Chazz76
    Béta tesztröl semmi infód nincs?Mer' gondolom attól fogva kb 6 hónap,míg kijön a final verzsön.
  • szekelyland
    Szepy, ma este soron kívüli felszállási engedélyem van. Jössz?
    Ott leszek a WC (értsd WarClouds)