91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    szinte egy evkoruak vagyunk dreblin
  • bettly
    drebil hagyam beken az ultra packot? 4.09en van olyan szerver ahol nincs engedve a kinti nezes es csak angol meg nemet gepek vannak egy kozismert szerver, en gondoltam hogy te is meg Herr Laca is valami kemeny modos szerveren repultek
  • Willenbrock
    Ezt én is ki fogom próbálni,csak néha ég a gyomrom a sörtől:(
  • TG Gida
    Ja...
  • 77PXDrebil
    Figyu Bettly én fönt leszek este és hosztolok neked és gyakorolhatunk sima 4.09 el! a nevem a lobbyn 77.PX_Drebil
  • bettly
    az ultra pack 2.0 direkt a 4.09 re megy?
  • bettly
    ertem kosz a segitseget, de ide milyen usernamet meg passvordot kell beirni, mondtam tudatlan vagyok
  • adikakk
    Jó estét.
    Megszereztem az eredeti játékot és csinálgatom a sasmadaram,de a játék grafikája nem jó pedig patcheltem il2_1946_408m ezzel.
    Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan tudok multiplayer kipróbálni meg hogyan tudom eltüntetni a fehér csillagot a gépemről.
  • TG Gida
    A különbséget úgy tudnám érzékeltetni,hogy a sima Zil2 az a sörözés,moddal meg minden sör után egy jó pálesz is lecsúszik.
  • bettly
    igy van Gida barat erdemes ezt feltenni? es hogyan? elotte van meg valami?sok magyar pilota jatszik itt? mi a kulombseg igy modosan vagy a sima 4.09 kozott? a sok tapasztalt honfitarsaim melyik szervereken repulnek?
  • TG Gida
    Ultrapack 2.0
  • TG Gida
    Már sok szerver moddal megy.Valószínűleg te a modosra mentél,ahol az Ultra Pack 2.0-val lehet csak bemenni.
  • bettly
    maradjak meg a 4.09-esen inkabb ?
  • bettly
    melyen tisztelt gyakorlott pilotak es barataim.Ujbol kerem segitsegeteket.Be akartam menni a spit-vs me109 szerverre a 4.09-en kivul meg ker valami mod felet igy nem sikerult ,en a 4.09 en jatszom tehat mi van meg a 4.09 utan , mi a teljes neve es honnan tudnam letolteni,milyen elonyom van mit nyerek vagy mit vesztek es mit valtoztat a jatekon. oszinten nem nagyon vagyok jartas a szamitogepezesben.Halas koszonetem.
  • bettly
    dreblin gratulalok az anekdotanak
  • Szepy2884
    Bár úgy lenne.

Nem, ez most őt érinti.
  • Glo
    NA, váltasz Szepy?
  • Chazz76
    Most olvastam,hogy a Pumák gépeibe csak 44'szeptembertől kezdték beépíteni az Mk108-asokat+MV50 teljesítményfokozót.Én meg azt hittem,ezek már megvoltak korábban is nekik,közben meg ezek nálkül nyomták le az 'amerikai szezont'.Így még nagyobb respect nekik.
  • Szepy2884
    OFF

Ata!

Privátot küldtem a gmail-es címedre az állással kapcs.

ON

A "Késsel" jobb harcolni mint "lavórral". És a "Fóka" tényleg vadállat
  • Kferro
    Jó sztori, öröm volt olvasni. :)
  • PhantomAss
    ja hát én már megfigyeltem, hogyha iszok egy bivalyt, akkor sokkal jobban megy a repülés
    bátrabb vagyok :D
  • Glo
    -k :)
  • Glo
    Ugyan Szepy, nézz csak körül a virtuális pilótavilágban. Hány meg hány pilóta repül sokkal jobban berúgva/betépve az il2-vel, mint amúgy? :D

Amúgy meg egy feles nem feles.. ki is ürül hamar. Pláne, hogy a mai gépeken a pilóta csak a gurulás, a felszállás alatt és a leszállás előtti 5 percben vezetik kézzel a gépet. De akkor se lenne muszáj :)
  • Szepy2884
    bocs, de előbb számítottam arra, hogy Béla a függöny mögül előlépve erotikus harisnyakötös gogo táncot lejt, mintsem, hogy a pilóták pálinkát igyanak szolgálatban 10K méteren

Azt hiszem ez választ ad(hat) sok megmagyarázhatatlan légikatasztrófára amiket csak mint "emberi hibából fakadó"-t minősítettek.

Elhiszem, hogy neked kellemes emlék, de én elég gyakran repülök (by work) és most kicsit megrendült a bizalom!
  • 77PXDrebil
    Húúú de rég ultiztam te jószagu atya úr isten!

Anekdota következik:

Történet 1984 ben játszódik már puhol a szocializmus de még müködik böven! Apám a Malév vezető müszerésze bátyám középsulis én éppen végeztem az általánossal (a szüleim kb 2 éve váltak ez akkortályt divat volt).
    Nos vissza a töténethez: Elhatároztuk hogy emlékezetessé tesszük a nyarat és fater másodállással gyüjtött pénzét egy nagy szüneti csavargásba feccöljük.A apám malévosként kapott ingyen jegyeket persze csak free2 est ígyhát össze ált a menetrend Bp-Madrid-Laspalmas-Teneriffe-Barcelona-Bp.(több mint 3hétig tartott!)
    El is indultunk: Első komoly pilótafülkés élményem szinte a fél utat elöl töltöttük (fater utazó szerelö volt és jóban volt a pilótákkal)
    Anekdóta az anekdotában:A kapitány (veröfényes nyári délután Kb 10 000men egy Tu-154 esen) odaszól a másodpilótához: te józsikám szerinted is sötét van? -Ja alig látok valamit!Kapitány a Stevardnak bélám becsavarnánk egy körtét!Mi a bratyoval nézünk mint moziban majd kiég a szemünk a vakító fényben! Erre a sztevard szó nélkül eltünik!Mi nyugisan beszélgetünk tovább a fedmérnökkel, csak apám vigyorog meg a két pilóta mint a napközis csoport. Egyszercsak függöny félre béla be egy tálca békebeli malévos müanyag pohárral, bennük sárga folyadék ..Lacival(bratyó) nézünk?Nos akkor ittam elöször vilmos KÖRTE pálinkát elösször!
    4-5 nappal késöbb a madridi reptéren váltunk a járatunkat és Ultiztunk a váróban ! egyszercsak a tömegből kiválik egy fazon olyan ötvenes kopaszodó tipikus nyugati turista tipus!Néz minket csóválja a fejét és somolyog. egyszer csak odaszól :Ugye Magyarok? Hárman kártyáznak akkor ez Ulti és maguk magyarok!
    Azok voltunk sokat beszélgettünk 56 os magyar volt londonból ment nyaralni! Sok hasznos tanácsot adott szállás ügyekben.
    Emlékeim szerint akkor Ultiztam útoljára.

Tudom nem vagyok egy aranytollú író de ez a történet most kikivánkozott!

Bocs az ide nem illő témáért!

Üdv Drebil
  • Solt
    Basszus... ezek azok... késő volt már, és a saját szememtől nem láttam! :S Köszönöm!
  • 77PXDrebil
    Bettly a Mixture váltások a Comparéban találhatóak és motor függö van aholcsak süritő fokozat váltás van Pl:A-20 de van ahol 2500 m nél kell kezdeni és 6000m en már 40% ra váltasz pl: Yak1! Comparét a drága jó Pumaszáláson találsz hála nékik a ott általában minden lényeges megvan (én azért nem is küzdök a gyüjtögetéssel)
  • 77PXDrebil
    Hát Bettly!

Én 2004 óta vagyok századtag kb akkortól vagyok ONLINE. Azóta Szpk lettem és kikerült a kezem alól pár igen jó pilóta (77phoenix.hu)
    (ez a reklám helye) Csak azért logok ki a Magyar sorból mert az egyetlen müködö szövi századot vezetem...:)
  • szekelyland
    Mi történt?
    Leírnád pontosabban?
  • i robot
    Jó reggel!
    Tegnap megszívtam a 4.09m telepítéssel.
    A soundmod bekavarhat?
  • VO101Tom
    Nemtom ezekre gondolsz-e: a Pumaszálláson az Elméleti anyagok / Tan- és gépkönyvek menü alatt a 10-es (angol) és 14-es pontban (magyar) van egy-egy könyv kifejezetten a légiharc manőverekről, illetve ugyanitt a Harcászat menü alatt néhány összegyűjtött írás az Il-2-es tapasztalatokról (régebbi gyűjtemény). Ha nem, akkor pontosítsd légyszi mit keresel, nagyjából mi volt benne, könyv vagy weboldal, stb.

Amit biztosan tudok még, hogy a pumaszállás 2007 szeptemberében költözött a mostani helyére, azóta én egy doksit sem szedtem le az oldalról :)
  • Solt
    Srácok!

Nem tud nekem valaki egy linket adni, ahol részletesen le van írva, hogy egyes manővereket miképpen kell pontosan végrehajtani?

Régebben a pumák oldalán volt ilyen, ha jól emlékszem, de most nem találom...
  • Lacusch69
    Eredeti Il-2 Sturmovik DEMO ITT.
    Ha offline akarsz repkedni, akkor tökéletes.
  • Lacusch69
    Régebben elég sokat repültem Hayatéval (Ki-84). Már nem emlékszem a pontos magassági értékre (fejből 6000m ugrik be), de bármelyik tipusnál egyszerűen megállapítható:
    Offline külső nézetben repülsz, és folyamatosan emelkedsz. Amikor elkezd barna csíkot húzni a repülő, visszaveszel a keverékből, és megjegyzed a magassági értéket.
    A feltöltőt ennél a gépnél 2500-2800m körül kell kapcsolni.

Bónusz: régebben ezzel vertük át az ellenfelet. Dús keveréket adott a csali gép pilótája, és füstölt a gépe. A füst persze úgy vonzza az ellenfelet, mint sz@r a legyeket.
    A magasabban várakozók meg elkezdtek fentről csapkodni, a zűrzavarban a csali pilótája pedig visszavette a keveréket, és beszállt a buliba.
  • Chazz76
    Na,akkor a szakszerű ugrásokkal nem lesz gondod a játékban.
    Ha látod,hogy barna füstöt húzol,akkor lejebb veszed a mixet.Másik a supercharger(feltöltő),én azt 3000 körül kapcsolom 2-es állásba,ez is gépfüggő,de nem olyan jelentősek az eltérések,+-párszáz méter.
  • szekelyland
    nekem is, sebaj majd az il2 ben remélem lesz gondolom durchmars is...
    A spit sárga alsójára rádobom a mk ászt (értsd mk 108... )
  • Solt
    Na igen... a terített! :D
  • Glo
    Bettly... nekem az ulti jutott eszembe egyből :)
  • Her Laca
    Német gépeknél nem kell foglalkoznod semmivel ,lévén a zseniális mérnökeik automatára csinálták eme komponenseket.
    Orosz illetve némely angolszász ,no meg japán gépeknél (na a japo az nem is biztos,majd kijavítanak) magasság függvénye a keverék állítás.Holnap majd keresek neked irodalmat erről ,de most megyek filmet nézni:)
  • bettly
    a mixturet kb milyen magassagtol kell visszavenni es hany szazalekra,nem letezik valahol egy ilyen tablazat? pl..1200m-? ?-adagolas.....elvegre segit is ez valamit a jatekban?