91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Chazz,
    bár OFF, de mindig is érdekelt: minek a rövidítése a TMK? Tudom, hogy karbantartással foglalkoznak, de sosem mertem megkérdezni :)
  • Her Laca
    Ez kérlek természetes
  • Glo
    És mint tudjuk minél öregebb a nagyapa, annál jobb tanuló volt az iskolában (annál több gépet lőtt és annál kevesebbszer lőtték le)
  • Her Laca
    "Ma meg repülünk össze vissza mint a meszes.."

Na ja:)
    Azért régebben volt jelentősége ha csapat tagja volt az ember.
    Szabályok voltak ugyi ,nem ám csak úgy repülgetünk.
    Volt ,hogy 10 en is mentünk wart oszt nem vesztettünk gépet és mindenkit lelőttünk. Ajhaj:DD Lassan olyanok leszünk ,mint nagyapáink:D Emlékekből élünk:DD
  • Chazz76
    Lacush,úgy tudom,te is Saitek pedált használsz.Van valami karbantartási igénye(kenés)?Mert nekem jól szuperál,de a TMK-t megcsinálom,ha szükséges.
  • Glo
    Ja, a másik amit említenék, a betonszilárd orosz nyírfa, amiből a faszerkezetű gépeket lelőhetetlenre csinálták Olegék :)
  • Glo
    Egy konkrét gépet említenék, ami nem cheat, hanem modellezési hiba, és ki is használják a veresek: La5FN 25% kerozin és PÓTTANK! A póttank légellenállását és súlyát nem modellezte le Oleg, így volt, hogy G2-vel mentünk és a La5-ösök feljebb voltak mikor találkoztunk (a 25 benya, ugye), majd póttankkal le is fordultak minket

1v1-ben a pilóta számít. 2v2-től már a CSAPAT! Volt, hogy Balaton mapon 8v8-ban La7 3*UB ellen mentünk A8-asokkal, és veszteség nélkül lekentük őket 6ezer felett. A régi szép idők :)
    Ma meg repülünk össze vissza mint a meszes..
  • Szepy2884
    És ott van még a 109G2,FW190D9,Ta152,A6M...

Drebil, ne menjünk már bele. A G2 a kortárs gépektől mindig is jobb volt a valóságban is. Akkor mi a baj?

FW190D9, Ta152: próbáltad már? Tudnál vele egy felszállásból annyi gépet lőni mint azok akik már évek óta repülik kínkeservesen felépített tapasztalatok alapján? Mert én ezt egy La5FN-el vagy bármelyik Spittel bármikor megcsinálom 0 gyakorlattal pedig csak akkor repülök velük ha nagyon muszáj. A La-7-et direkt nem említettem.

A6M. Megint nem értem mi a probléma. A Fóka azért büdös mert lehagy, a Zero meg azért mert lefordul. Én a Zeke vs. Wildcat-en pl imádom a sok hülyét akiket fordulóharcban lövök halomra. Ennyi élvezet azt hiszem nekem is kijár a Fóka után. De ugyanezen a serveren imádom a P-38-at is, mert úgy lövöm halomra a Zérókat, hogy azt se tudják ki hol meg mikor.

• TG Gida
    Valaki mondja már meg,hogy hogy lehet csalni a Zil2-ben!
    Nekem még nem sikerült rájönnöm 8 év játék után sem.
  • PhantomAss
    sztem 99%-ban akkor is a pilóta a lényeg, nem a technika és nem a planeset
    ha úgy érzem hátrányban vagyok akkor gó elfele, szóval tudni kell mindig mit lépj
  • Szepy2884
    "Tisztességtelen előny a játékba építve: Shitfire IX.25., La-7. P-47 (nagy magasságban)"

A P-47-et kéretik kivenni a sorból és nem bántani. Az nagyon is tisztességes gép. Ha nagy magasságból csap meg, az nagyon rendjén van, hisz arra való.

És a Tempestet se bántsa senki. Igaz, hogy a valóságban egy darab ***-t nem ért, de a Fókának itt a játékban nagyon is tisztességes ellenfele. Azonos évjáratú gépkiosztás mellett(!), a Tempest akkor lenne tisztességtelen, ha csak Messerek lennének ellene. Ellenben a Fóka is tisztességtelen lenne, ha csak Spitek lennének ellene.

Ezért szeretem a War Clouds-t. Mert Gentleman a légkör és év/gépkiosztás ergo a fair-play érződik mindenhol.
  • Richtofen
    42-43-tól a német gépek igenis alulmaradtak, szerintem ezen nincs mit vitatkozni. Az más kérdés, hogy egy játékban(!) hogy állítjuk össze a planeseteket.

Más: hiába mennek jól nagy magasságban, vagy gyorsabbak pl a 44-es pónik egy 43,44-es fókánál. Egy musztángnak néha 5-10 mp-es ülő sorozat is kell hogy egy fókát teljesen harcképtelenné tegyen. Egy fókának meg elég fél másodperc. Szóval az egyensúly sok mindenen múlik.
  • 77PXDrebil
    "Tisztességtelen előny a játékba építve: Shitfire IX.25., La-7. P-47 (nagy magasságban)" És ott van még a 109G2,FW190D9,Ta152,A6M.....
  • 77PXDrebil
    Na és az melyik kategória, hogy neked jobb a géped a monitorod stb. és egy 10-20mp el elöbb veszel észre másokat. Vagy ö elveszt téged földháttérben de te öt nem? Vagy ö a net szolgáltató miatt ugrál és te azért nem tudod lelöni az az ö hibálya? És még folytathatnám.....

Szerintem veszélyes Ílyen hangzatos kijelentéseket tenni!!!!

• Lacusch69
    Tisztességtelen előny a játékba építve: Shitfire IX.25., La-7. P-47 (nagy magasságban)
    Tisztességtelen előny a planesetben: jelentős évjárat eltérés.
    Baxhatom a '42-es G2-est a '44-es Mustangok ellen, ha a Póni pilóta kicsit is többet tud a "húzom, amíg fekete lesz minden" szintű vérpistikéknél.
  • Her Laca
    Sehol. Nem igazán érdekel a dolog. Rég nem foglalkoztat a dolog annyira ,csak jó ilyeneket megjegyezni:) leginkább a veresek orra alá dörgölni:D
    Gida megmondta. Tisztességtelen előny nincs:) Ez vonatkozik ránk és az ellenfeleinkre is:)
    A csalások az más tészta .Azokat meg kell jegyezni ,ignorra tenni és passz.
  • 77PXDrebil
    Jaj már megint sírás rívás! Én is szoktam most is tudnék! Olyan gépkiosztás nem volt és nem is lessz amit mind a két oldal elfogad 100%-ig!
    De olyankor amikor a 42-es G2 es helyett 43-as G6 ost kapsz, ki vagy akadva, hogy az egy tégla! Úgyhogy örülj a 42 es gépeknek!:)))

ui: Hol huzod meg a tisztességtelen elöny fogalmának határát?De tényleg? Ezt most komolyan kérdezem!

• Her Laca
    Tudod ,hogy nem ilyenekre gondolunk.
    Ellenben sokszoros túlerővel abajgatni magányos gépet:)) avagy bambuló kollegát hátulról jól meglövöldözni stb:)
    Meg nekem ne jöjjön senki lovagiassággal,amikor a spit vs 109 es szerveren is 42 es német gépek harcolnak 43-44 es ellenfelekkel. De majdnem minden szerveren ez van. Egyedül a BOB szerveren van korrekt gépkiosztás,mondjuk azt németek csinálják:)
  • 77PXDrebil
    "Tisztességtelen előny pedig nincs!!"
    Na Laca ezt akkor szeretném hallani töled amikor, valaki cheatel vagy MOD al repül egy WAR ban és nem kapod meg a lelövést....stb.

• TG Gida
  • Her Laca
    Ahogy Gida mondja ""Tisztességtelen előny pedig nincs!!""
  • Richtofen
    "nem tudom nem voltam-e sportszerűtlen?:D"

Abszolút nem, ha csak nem akar kiugrani. Aki dugóba esik az hibázott. Ha meg tempestről van szó, még a füstjét is szitává kell lőni. Gondold azt, hogy legközelebb ő lesz a 6 órádon a 4 db huszassal, meg a 2000+ lovas motorjával. :)
  • 77PXDrebil
    Ilyen dogot azért szoktunk mostanában kevesebbet inditani, mert egyrészt van kadétunk akit képzünk, másrészt megint rákaptunk a warozásra!

Hát igen a navigáció egy sarkallatos dolog de elég jól elsajátitható ez ad sikerélményt leggyorsabban a tanoncaimnak (kivéve Meteorát)
    Javaslom egy átlátszó müanyag szögmérő beszerzését és mindíg legyen ceruza papír a kezed ügyében!
    Szépen felírod a kiindulási pontot és a célkörzetet leméred a szöget ahoz tartva repülsz és nézed a terepet! a jó navigálási magasság felhözettöl függöen 1500m től fölfelé onnan már belátod a terepet.
  • Willenbrock
    Már megint úgy jártam hogy megközelíttettem egy gépet gyanús volt hogy spit,de előtte láttam egy hosszú orrú fókát és az is ilyesmi alkat volt hátulról,úgyhogy erre nem lőttem rá hanem olyan közel mentem hogy szinte a jelzései is látszottak,csak ekkor fordult ki élesen:)Egy tempest meg dugózni kezdett előttem,fölé emelkedtem és függőleges helyzetből sikerült egyik szárnyát ellőni,nem tudom nem voltam-e sportszerűtlen?:D
  • tothgyorgy
    Próbálj tájékozódni! Először is melyik reptérről indulsz, milyen irányba repülsz, milyen tereptárgyakat látsz . Folyók, tengerek, hegyek, erdők, városok, repterek stb. Bele lehet jönni.
  • tothgyorgy
    Pogi !

Gratula a sráchoz. Jó nagy baba.
  • Willenbrock
    A szervert direkt úgy állították be hogy az ne látszódjon,teljesen realisztikusra van állítva.A megfigyelt tereptárgyak és az iránytű alapján kell tájékozódni.Felszállás előtt megnézed a térképen melyik mezőben vannak a célterületek és az oda vezető irányt,aztán az iránytű segítségével odarepülsz.A reptér környékét meg érdemes vizuálisan felmérni(folyók,városok,erdők biztos vannak a közelben)hogy könnyebben visszatalálj.
  • bettly
    jo ejt, jo pihenest
  • Solt
    Aztaleborultszivarvégit! :D
  • bettly
    feltettem az ultra pack 2.o -t.Szenzacios 100%.egy csomo uj gep offlin-on b-17;b-24 stb.Elso szerver:spit vs me109....mar latom hogy ki lo le mar fejlodok.Mindez 3 napi forumozas utan,hat szep.Egy baj van csak nem tudom hol vagyok a Messeremel mert a terkepen nem jelenik meg a repulo figura.
  • acidrain
    OFF:

:)))
  • VO101Tom
    Tudjátok miért vesztették el a németek a háborút...?
    Az olló erősebb mint a papír...
    :)
  • i robot
    Köszönöm a segítséget!
  • adikakk
    Nem ismerem a barátok köztöt csak amikor megy a TV m akkor látom néha mert gépközelben van.
  • Her Laca
    Ez jó:)
  • Her Laca
    Különben tudjátok (Gida mondta) ,hogy áldásos fórumozásunknak köszönhetően
    a 4. leglátogatottabb fórum az IL2 itt az SG-n:))
    Még hogy öreg egy játék.:)
  • adikakk
    holnap mikor?
    d.u 4 után leszek szerintem.

• Her Laca
    Van ott egy olyan hogy belépés a ts re. Na arra támadj rá.
    Asszem nem kell jelszó meg semmi ,gyere be a felvételi szobába ott észreveszünk. Az nem jelszavas.
    Asszem kb ennyi , de majd csak holnap leszünk mert mindenki elment aludni:)
  • acidrain
    Nakérlek!

Amit tudok, és ez tuti nem csesz szét semmit:

AAA Community installer 1,2 hangjainak berakása Ultrapack 2,0 alá:

1. A "-mods" könyvtárba csinálj 1 könyvtárat, nevezd el pl: Sound mod-nak.

2. A Sound mod-on belül csinálj 2 könyvtárat, az egyiket nevezd el Presets nek a másikat Sample nek.

3. A Presets en belül csinálj egy könyvtárat, nevezd el Sounds nak

Így:

MODS
    .........Sound Mod
    .........................Presets
    ....................................Sounds
    .........................Samples

a fájlokat motor.XXXXXX.prs, és weapon.XXX.prs rakd a Sounds ba.
    a XXXX.wav fájlok helye pedig a Samples könyvtár legyen.

Ezután a vedd ki a kötőjelet a mods könyvtár neve elől.

Nálam hibátlanul működik

• adikakk
    Lehetne repülés sűrűben mert szeretnék én is menni.
    amugy regisztráltam az oldalon http://www.102vo.hu/index.php?page=index&PHPSESSID=f8d28bedf4d9443497d974d5983c306c itt.
    de a team speak adatoknál csak server neve van de jelszó meg más dolgok nincsenek.