91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    22-ére,tehát holnapra egy patch-et ígérnek az UP 2.0-hoz.Ez az AAA oldalról lesz letölthető?
  • Willenbrock
    Thx,Spit vs 109 mod szerver,de tényleg csak a szöviknél volt 5 győzelemtől ász a pilóta,még 5-öt össze kell hoznom
  • Szepy2884
    gratula! melyik server?
  • Rue East
    eredetileg öt, de ha német Experten akarsz lenni akkor 10 kell :)
  • Her Laca
    nem :) Tíz kell hozzá ha jól tudom
  • Willenbrock
    Lehet hogy azt sem értette volna micsoda:)De lehet hogy legközelebb azt mondom majd hogy virtuális-analóg műbroki:D
  • Willenbrock
    Elég volt a trailerbe belenéznem és már tudtam hogy kb. ilyesmi történet várható.Technikailag biztos érdekes meg látványos de szerintem ezt kihagyom,a romantikus kalandfilmeket nem nagyon kedvelem.
  • Szepy2884
    "Múltkor öreganyám elkezdte nézni a monitort,de azt hiszem nem is tudta mit lát,a joy-ra is kérdezte hogy az micsoda,mi van a kezemben?Jó hogy nem lőttek közben le:)"

És te épp azt mondtad, hogy:"digitálisműf@sz mama! Éppen maszturbálok!" mi?
  • Szepy2884
    OFF

Na ennyit hollywoodról
  • Willenbrock
    Ma meglett az 5.győzelmem,most már ász vagyok,kaptam vaskeresztet.
  • Willenbrock
    Én repülés előtt ki szoktam zárni a szobából a macskát mert a miénk is szeret beállni a monitor elé,meg végigfut a billentyűzeten ha nem figyelek.Az is rendszeresen megesik hogy valamelyik családtagnak a harc legsűrűbb pillanataiban támad kedve beszélgetni.Múltkor öreganyám elkezdte nézni a monitort,de azt hiszem nem is tudta mit lát,a joy-ra is kérdezte hogy az micsoda,mi van a kezemben?Jó hogy nem lőttek közben le:)
  • 77PXDrebil
    Tom ha vagy megejthetnénk a War beszélgetést!
  • PhantomAss
    nálam a ukded 3 valami zuti mod 1.11 updatet kér, de nics ilyenem, csak 1.1
    honnan lehet ezt leszedni?
  • Lacusch69
    Annyit tennék az UP2.0-ás Fóka A2/A3-hoz, hogy nem lehet állítani a hűtőzsalukat. Ennyit a kék oldal felé hajlásról.
  • Lacusch69
    Teljesen előre nyomod a botot.
    Szerintem a legjobb, ha balra-előre nyomod, és teljesen belépsz az oldalkormánnyal balra.
    Vagy mindezt a másik oldalra.
  • bettly
    melyek is az a neg.G-s manover?
  • Lacusch69
    Ha van egy kis szerencséd, akkor Tom is válaszolni fog, mert ismereteim szerint csak ő és Nalyib használ egeret a nézelődéshez.
    Én igazából ilyen helyzetben néha visszanézve próbálom megállapítani, hogy mi lőtt rám, ha a fényjelzőkből nem sikerült.
    Ha Mustang, Thunderbolt vagy Lightning, akkor megpróbálom fordulóharcba vinni, ha Shitfire, akkor igyekszem nagy sebességgel eltűnni onnan.
    De az első mindig a neg.G-s manőver.
  • Lacusch69
    Bevallom, rosszul emlékeztem.
    A Puma-pilóta nem azt mondta, hogy a WarClouds pilóták legalább olyan jók, mint a warosok, hanem azt, hogy némelyik dogszerver (pl.WarClouds, WoE, Spit vs. 109) simán eléri a warok nehézségi színvonalát.
  • bettly
    taktikai kerdesek:pelda=nyugodtan repulok hatam moge kerul egy suket mustang vagy Lightning[egy nigger vezeti],az elso lovesei utan termeszetesen valami fele manoverezest kell csinalnom...vegyuk peldanak balra bedoles es dugoba viszem a gepem.. na most jon =melyik helyes? 1/allandoan hatrafele figyelem az ellenseget es kozben vegzem a manovert---egy kicsit nehez ez[egy kez az egeren-nezes masik kez botkormany.] 2/elore nezve vezetem a gepet es csak idonkent nezek hatra 3/ csak kimondottan elore nezve manoverezek mig erzem hogy lehagytam az ellenseget es csak ezutam nezek hatra. elore is koszonom vallaszotokat
  • Glo
    Ezt az 50-100 waros küldit én sem értem.

Én lerepültem, szerény becsléseim szerint is, vagy 1000-et. Még a VEF3-nál kezdtem. De az 1000 külditől még nem lettem jó pilóta :)
  • Glo
    Igen.

Ha túlmelegszel vedd vissza 105%-ra, akkor magától visszahűl.
  • bettly
    a radiatornal closed/auto az az automatikus?
  • bettly
    koszonom mi lessz a radiatorral?
  • bettly
    ujabb kerdes;;;;Az ultra pack 2.0 felrakasa utan ujabb gepek kerultek be b-17;24 stb .Hol tudom lenezni adatjaikat a muszerfalat pont ugy mint az eredeti jatekban levo gepeknel[il-2 sturm 1946].Persze ha lehet es van hol. megvaltozott a viz szine is sokkak sotetebb,van megoldas javitani? valami config. szerintem de nem tudom hova kell bemennem es mit kell csinalnom.......herr Laca[es nem csak az ur ]most segits
  • VO101Tom
    Messzerben ne használj manual Prop pitch-et, és a hűtő is legyen automatikus beállításon.
  • TG Gida
    Az újabb patchek óta nem kell piszkálgatni.Messzeren tilos!Fókán kötelező a 100% meneküléskor.Szövetségeseknél hagyd 100%-on.
  • bettly
    egy kezdo kerdez....nallam a prop pitch mindig 100,mikor kell vissza engednem.Az ellenseges gep a hatam mogott sebesseg 110 max belekezdek manoverezni[bf-109]rodid idon belul engine...motor tulmelegedes sebesseg visszahuzas 95-re radiator=OPEN gepem lelassul.le is lonek. Hogy kell hasznalnom a radiatort, ott tobb fokozat van-2-8-open.Kerlek mondjatok meg hol tevedek
  • Szepy2884
    egész nap!

Na jó remélem nincs harag
  • Szepy2884
    "Kösz a segitséget én még most megyek haza melóból!"

De hisz nem is dolgoztál csak itt kötekedtél
  • Richtofen
    Szívemből szóltál!

Drebil mesternek az "aki nem repült le x-y db war küldestést az ne is tekintse magát képzett pilótának!..." kijelentésével én sem értek egyet.

Nincs mindenkinek ideje és kedve, hogy össuehangoljon 5-10 embert 1 időpontra egy war küldetés lerepüléséhez. Igen is vannak komoly dogszerverek. Feladatokkal. Navigációval. Távoli reptérről felszálással.
    A fő különbég annyi, hogy nem kell megtervezned a küldetést, és nincs hatással az elkövetlkező küldetésekre az, amit véghezviszel.
    A stratégiát ugyanúgy ki kell alakítanod, az eredményességedet ugyanúgy nyomon követheted.

Sokan repülnek kötelékben dogszervereken is. Én soha nem tanultam hivatalosan géppárharcot, mégis néhány emberrel eredményesen tudok géppárban repülni, még TS nélkül is.

Lehet, hogy a hozzám hasonló játékosok megbuknának egy war küldin, de én is láttam és látok azokon a bizonyos nívósabb dogszerevereken próbálkozni században repülő pilótákat (sok magyart is), akik csúfos kudarcélményeket gyűjtenek.
  • Lacusch69
    Ne keverd a dogszervert a dogszerverrel!
    Van olyan, ahová be nem teszem a virtuális lábam. Ezek általában a csihipuhi szerverek mindenféle könnyítéssel, Vérpistikéknek.
    Vannak valamivel komolyabbak, ahová kikapcsolódni jár az ember, de itt is "instant action" van.
    Aztán vannak egész komolyak, ahol az ember (legalábbis én) figyel a statjára. Nem nyom ész nélkül "refly-t", nem megy bele az első lövöldözésbe, hanem megtervezi az útvonalat.
    Egy virtuális Pumát idéznék, nem szó szerint: "A WarCloudson például legalább olyan jó pilóták vannak, mint a warokon"
  • PhantomAss
    én is ezt mondom :)
    de kinek van arra ideje hogy állandóan egy cimbivel repkedj párban? én max egy órára szoktam belépni ha van időm, feszültséglevezetésként
    minden tiszteletem a waros pilótáké, mert oda sokkal több fegyelem kell
    én viszont inkább magányos bárány vagyok :D
  • PhantomAss
    próbáltam
    a dongóknál kb 2 hétig voltam századtag, aztán kiléptem, mert nem volt időm rá
  • Sanyo
    Patch 4.10 - új rádiónavigációs rendszer, repülhető Polikarpov I-15bis és Curtiss-Wright CW-21.
  • 77PXDrebil
    Nagy vonalakban egyetértek veled Tom!

Ezek egymásra épülnek mint a kiképzésben.
    Mindíg azt a példát hozom fel a diákoknak hogy ez olyan mint az autóvezetés! Amikor elkezded örülsz ha a pedálokra kormányra sebváltóra figyelsz aztán eljön a nap amikor már a jó csajokat nézed és automatikusan mozog kezed lábad!

Itt is ha már nem esel át tudod rendesen vezetni a gépet elkezdhetsz dogolni 1v1 ha azt már elsajátitod a célzást manövereket szemmeltartást stb. és ezekre már nem kell annyira koncentrálni jöhet a 2v2 és a végén ott a War nagyobb egységekkel....

No lépek 6 után othonról folytatjuk....

• Her Laca
    Meg az aki 3-4 deci pálesz után egyáltalán megtalálja a joyt,ne adj isten még fel is száll.
  • Her Laca
    Továbbiakban nem beszélek veled.
    Majd a virtuális légtérben elrendezzük.
  • 77PXDrebil
    Uram IRGALMAZZZ Laca tervez valamit..!!:)

Bocsi Laca kötözködős hangulatom van!:D
  • 77PXDrebil
    Hát úgy veszem észre kicsit túl nagy itt a nimbuszod gondoltam faragom kicsit!:D

Kösz a segitséget én még most megyek haza melóból! Bocs, hogy nem repülök vele melóhelyen,,,?:D
  • VO101Tom
    Más. Az 1v1 ben legtöbbször azonos géppel, azonos energiaszinten, semleges helyzetből kezded a dogfightot, itt tényleg csak a pilóta reptudása dönt. Szerintem is ez az alap, ezt is sokat kell gyakorolni, de egy vadászpilóta az 1v1 meccseken kívül nagyon ritkán kerül ilyen helyzetbe.

A lexikális tudás, és a taktikai érzék, hogy a különböző gépek erősségeit, gyengeségeit ki tudd használni, legalább olyan fontos. Dogszerveren ezt, és a géppárban való összedolgozást lehet gyakkorolni. A Dogfight EB, amit a JETfly szervezett még 2006-2007-ben, az sem 1v1, hanem 2v2-ben szervezték. A világon a legtöbb hasonló verseny 2v2-ben fut, mert ennél a létszámnál az egyéni reptudás is fontos még, viszont a géppár összedolgozása is nagyon számít. Hidd el, az 1v1-hez képest sokkal nehezebb, mikor nem csak az ellenfeledet, hanem a géppárodat is figyelned kell. Nem mindegy, hogy milyen formációban közelítitek meg a másikat, ki kire támad, mikor válsz ki hogy segíts a másiknak, satöbbi satöbbi. Nekem jobban is tetszett, mint az 1v1 :)

Az online war viszont elég bonyolult is tud lenni, ha valaki veszi a fáradtságot, és beleássa magát a stratlgiai részbe is. Ha csak bevágódsz, generálsz egy bomber küldit egy tetszőleges városra, akkor tényleg laposnak tűnhet, de itt -elvileg- komolyan egymársa kellene épülniük a küldetéseknek, a felderítés, bombázás, területfoglalás, valamit a saját városok fejlesztése, mit mikor támadj, a küldibn prioritásokat felállítani, és persze nem utolsó sorban eredményesen harcolni. Sokszor kerülhetsz a küldetés végrehajtása miatt olyan szituba, amiből dogszerveren már rég leléptél volna, itt viszont próbálsz kitartani, amíg lehet. És az is tévhit, hogy a csapatmunka pótolja ez egyéni reptudást, attól nem lesz jó egy csapat, hogy nyolcan vannak egy TS-en, max élőben hallgatod az "mögöttem vannak hárman is...áááá... vazzeg, csíter k*csög" beszólásokat :)