91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
wooooaaahhhhh
végre egy élettel teli játék
a mutatók ugrálnak, az egész fülke remeg....
ez beszarás!!!!
és végre nem egy húzom a botot amíg sötétedik arcade hülyeség, hanem szenvedni kell vele :D -
Richtofen #23754 Gyönyörű, az biztos. De elárulhatnának már valami érdekeset is. Láttunk már szép, de nem túl jó játékokat. :)
Attól tartok nem biztos, hogy ezzel játszunk az idén. A videó és a képek alapján a grafikus motor és a flight modell elég jól áll már, de nincsenek hangok, fegyverzet (damage modelling?), időjárás. Leglábbis ebből még nem mutattak semmit. -
Tom,letudnád írni pontosan mit melyik könyvtárba másoljak,mert így nekem nem működik :(
Pl. Preset könyvtár nekem nincs is. -
Spitfire videó Luthier megerősítette, hogy Storm of War, egyszerűen beszarás. -
bettly #23751 sikerult barat? -
bettly #23750 eddig ahany szerverben voltam mindegyik dogfight volt.Az en gyenge angol tudasom szerint voltak olyan missziok ahol bombazni is lehetett.Azt szeretnem kerdezni hogy elvegre mit is kell elerj miutan felszalsz? probalsz lelonni minel tobb ellenseges gepet,mennyit es mit szamit ha kilosz nehany agyut tankot vagy egyebb foldi celpontot pontoznak-e,hol tudod kovetni az eddig elert legi vagy foldi gyozelmeidet,le is kell szalj? Ha leszalsz mit ersz el? Egy par kerdes ,s ha ezekre vallaszt kapok ez mar nagy segitseg szamomra---koszonom fiuk -
bettly #23749 MDSv1.11 letoltottem koszonom -
bettly #23748 nvidia G Force 8400 -
Köszönöm. -
Volume up! -
Szerintem is a videóban sokkal jobbak voltak a hangok. -
Eztet töltsd le
-
Spit vs 109 szerver ezzel nem enged be:
Más verzió, 4.09m +MDSv1.11 for Ultr@pack
Tudtok ebben segíteni, hogy mit kell ehez letölteni? UP2.0 van fent... -
Egy gyorsabb link -
istikovacs76 #23741 Köszi, már megy:), de talán azért mert levette 22khz-re a hangot, akad néha, ami nekem zavaró. Így visszatettem az eredeti fájlokat. -
Storm of War - pénteki frissítés, Fiat BR-20M rádiósfülke és a bombacélzó munkahelye, egy Lorenz vakleszállító rendszer és egy tankerhajó. -
Nekem olyan furcsának tűnik a Messzer hangja,mintha halk lenne. -
Ne mindent!
A hang pack tartalmaz egy GUI, PRESETS, SAMPLES mappát és egy .PRELOAD fájlt. Ezek mind a /FILES mappába valók.
Il2/FILES alól én kimozgattam a GUI, SAMPLES mappákat, és a .PRELOAD fájlt, amiket még az UP2.0 telepített oda (később bármikor vissza lehessen tenni). Ezután ezek helyére bemásoltam a hang modban lévő összes mappát, és a .preload file-t. -
istikovacs76 #23737 Mindent töröljek ki a files és a mods mappákból akkr, ha jól értem, és utána csak másoljam be ami a zip-ben volt. De azért sináljak egy másolatot az eredeti mods és files mappákról, illetve írjam át a conf.init, ahogy a sác írja ugye? -
Én UP2.0 alá tettem fel. Ami a zipben voltak mappák, azt a játék könyvtárából kimozgattam (bizt. másolatnak, és hogy ne maradjon bent semmi oda nem illő cucc), ami a zipben volt, zt meg betettem a helyére. Conf.iniben át kell még írni azt, amit a .doc-ban ír a csávó.
Lehet, hoyg nem 100-as, mert a videón öblösebbnek, jobbnak tűntek kicsit a hangok, de ez lehet már csak egyéni beállítás. Az biztos, hogy a hangokat lejátsza, légvédelem durrog, gép nyikorog, minden ahogy kell. -
istikovacs76 #23735 Bár, ha valakinek megy az up 2.0-val, leírhatja, hogy mi a normális menete annak, hogy jó legyen. -
istikovacs76 #23734 Itt, de állítólag csak azup 1.8-hoz jó teljesen, a 2.0-val bibi lehet.
http://www.megaupload.com/?d=K69L6VX8 -
Itt. -
egész jónak tűnik.. hol lehet leszedni?? -
Fel. -
istikovacs76 #23730 Ezt a soundmodot feltette már valaki? (ultimate sound mod v2)
http://www.vimeo.com/6667705 -
Glo #23729 Nem feltétlen.. pont ez volt a lényeg, hogy régen ha kifogyott a nagykala spurizhattál haza az ellenfél 6 órájából, mert kiskalával max csiklandozni lehetett, esetleg rágyúrni a PK-ra, de ez 6 órából szinte lehetetlen vállalkozás. Most meg.. lehet gépelni tovább, mert van hatása. Egy sima La5 mögül nem szívesen válnék ki G2-vel pusztán lőszerhiány miatt, pláne ha nagyon megverettem előtte. -
Lebowski #23728 hazakullogni nem is kell. haza kell sprintelni teleport gyorsasággal újratölteni a fegyverkészletet :)nem olyan rég KPval 3szor szálltunk le és töltöttük újra magunkat majd megnyertük a mapot mert a földi támogatás mint olyan megszűnt létezni :) -
Glo #23727 Bizony, én is csak lestem. Mondjuk nem pont hátulról, hanem akkor lőttem mikor a "lapját" mutatta, de érdekes volt. A szárnytőből jött a füst. Abajgattam volna még, de kaptam egy orvlövést, és 1 koppal elment minden control, ugranom kellett.
Tetszik, hogy ha elfogy a nagykala akkor is van keresnivalónk, még ha nem is túl sok, de nem kell hazakullogni mint a vert sereg. -
Tegnap Gloval repültünk a UKDed3-on(UP 2.0),és az a meglepő dolog ért bennünket,hogy G2-vel,kiskaliberrel leszedtünk egy-egy La5-öst.Máskor,ha belengedtem a teljes tárat a kicsiből max füstölt a motorja. -
Glo #23725 Ja, természetesen torrenten próbálkozz :) -
Milyen a videó kártyád?
Amúgy a főkönyvtárban van egy config ini file amibe alul az open GL opcióknál át tudod írni a water-t 1 től 5 ig. De a FAQ ban le van írva. -
Glo #23723 Előúször lassú, de aztán begyorsul az.
Kérdezd meg az új kollégát, ő tegnap töltögette. -
Jó reggelt! Tud valaki egy jó linket ahonnan gyorsan le lehet tölteni a UI 2.0? Én csak olyat találok, hogy 14 óra alatt jönne le. -
bettly #23721 a viz szinet hol allitom be? az ultra pack 2.0 utan sotetebb lett. kosz elore is -
Húú, gyorsan kell egy ellenpélda: ;)
AFW két napja:
http://war.by-airforce.com/rep/rep_07964.html
Az AI P-40-es 40db vegyes Mk108(!)- Mg131 lövedék-koktélt bekapot, majd köszönte szépen, a pilóta szép kényelmesen dobbantott a teljesen épnek tűnő géből (benya és vékony füst a motorból folyt azért, és valszeg egy kontrolja is elment). Gyors fejszámolás, kb 10db 30-asnak kellett találnia... bakker, ennyitől el kellett volna szublimálnia

Mivel AI, a belepiszkálás fel sem merül (monjuk humánnál sem szoktam erre fogni), tényleg ennyire random a sérülés. Pedig a P-40 nem egy taff plane, máskor bumm-wuff és csak a tűzgömbön repül át a messzer... vissza a magasba... a csillagok közé... ahova született
-
Na csak hogy ilyet is lássatok!
Ez az imént befejezett háborus küldi eredmény oldala.
http://war.by-airforce.com/rep/rep_08028.html
Löttem egy Ju87 est B25 el ledogoltam,..mint látható 188db 50 cal ost evett meg az már kilóra sem semmi...:) -
Glo #23718 MEnj fel UKded3MDF-re. Kell hozzá a Zuti 1.11, Szepy belinkelte valahol lejjebb.
Nincsenek sokan, azok se az ászok, és van egy csomó AI, amikre lehet vadászni. Kisebb gócok szoktak lenni a harcban (na jó, most a csatornánál 15-20 gépes gócok voltak), ott lehet lesipuskázni magasról bezuhanva.
Nem mellesleg a mod nekem jobban tetszik mind hangban mind hatásokban mint a sima 4.09m :) -
végigolvastam az uccsó 2 oldalt
hát nem szólok bele, túl kevés vagyok én ahhoz
viszont ha időm engedi, repülök offline quick missiont, online utoljára tavaly karácsonykor repültem, UKDed3on, és meglepődtem, hogy nem is vagyok olyan béna, mint előtte pár hónappal (tehát fejlődőképes vagyok
)
War Cloudson, kb 1 éve voltam utoljára, szerintem még ahhoz a szerverhez kevés a tudásom, miután csak lelkes amatőr vagyok.
-
Glo #23716 Az 1.11 már kijött.