91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Mármint vörös oldalon csak lagg-vel.Az arányokat tekintve azért kék oldalon többet repülök.
  • Willenbrock
    Kár lenne átpolitizálni egy játékot is.Ez a repülőgépekről szól,én pl. lagg-vel is repülök orosz oldalon mert tetszik az is meg a messzer is.Ennek nincs köze a hazafisághoz meg politikai beállítottsághoz-ez csak játék.Egyébként általában hanyagolom a vörös oldalt,mert tényleg nehéz vele azonosulni míg jelképesen játék szintjén is,ezért csak az lagg-val szoktam repülni.
  • Solt
    Hogy miért kell minden magyarnak messerben repülni, azt Lacával beszéld meg, ahhoz nekem semmi közöm! :)

Én csupán a feltett kérdésedre reagáltam, mivel elég egyoldalúnak tűnt...

Én tőlem olyan inditatásúak vagytok ami jól esik, nekem kár kiírnod nagybetűvel! ;)

Más dolog, hogy erről mi a magánvéleményem... az meg olyan ami nekem esik jól... nyilván ezt nem hangoztatom! ;)

Tehát abban megegyezhetünk, hogy ez egy játék. Asszem ennyi is a közös pont! :D :D
  • Richtofen
  • Her Laca
    Ej de szép fogalomzavart sikerült megalkotnom
  • Her Laca
    Bakker ! Nem gondoltam ,hogy vita robban ki abból ,hogy Drebil kollegát cseszegetem:)))Tudja ő jól ,hogy mi a komoly meg mi nem,ő is mindig odapiszkál ,én is:D Na fejezzük be az ideológiai vitát ,mert egyrészt semmi értelme,másrészt meg úgyszintén. Repül mindenki avval amivel akar de attól még a 77 esek gonosz bolsevikkapitalisták:)))
  • Richtofen
    Én az amcsikkal sem szimpatizálok jobban az oroszoknál, náciknál. Szerintem nem szabad a játékot történelmi, ideológiai síkon feszegetni. Miért kéne minden magyarnak 109-en repülni? Azért van az a kurva sok gép a játékban, hogy játsszunk vele. Csomó online század van aki nem a saját országa oldalán repül (amcsi JG gruppék pl, orosz figther squadok, stb)

Ne ideologizáljunk, mert butaság.
  • Richtofen
    Az imént olvasgattram Sanyo írását a FlyOnline-on az Il-2 történetéről.

Az ott említetett online war-ok (Ilyushin OW és Virtual Eastern Front, Online Pacific Front) ugye már meghaltak?

Valaki hozzáértő összefoglalhatná, hogy milyen war-ok woltak időrendben, és mik azok amik ma is futnak még. :)
  • 77PXDrebil
    Nem sok a külömbség valóban de mivel ez az egész virtuális és igazi bombákat nem dobunk, nem értem miért kellene minden magyarnak messzerben repülni.És ha már ilyen érveket hoz fel akkor ezeknek az érveknek a másik felét is vegye figyelembe!

ÉS NEM GYÖZÖM HANGSULYOZNI,HOGY MI AMERIKAI INDITTATÁSÚ SZÁZAD VAGYUNK!!! ÉS NEM RUSZKI!
  • TG Gida
    Vagy amikor húz egy 10G-t, ájultan zuhanna az asztal alá.
  • acidrain
    Drebil de akkor a sok vérpistike hogyan repülne?

Elképzelem hogy a 10 éves vérpistike beül a gépe elé, magára aggatja a cuccokat, felszáll, azután lövés éri a kabint, vérpistike ütést érez a jobb vállán, erre kirohan a szobából ordítva: APPUUUUUU MÁR MEGINT MEGLŐŐŐTTEK!!!!
  • Solt
    Nem szeretnék vitát, de a vörös csillag mennyivel jobb? Minimum egy kutya...
  • 77PXDrebil
    Nana ez már személyeskedés!!:) Nem azt akarnám, hogy megsérüljön aki játszik csak csipje meg egy kis fájdalom sokkal realisztikussabban repülnének az emberek de persze csak akkor lenne jó a buli ha mindenkinek aki belép ugyanazt érezze!!:D
  • 77PXDrebil
    Laca és az téged nem zavar, hogy akkikkel együt repülsz (a magyarokat nem számitva) olyan jelet viselnek a gépükön amilyet! És tisztában vannak e a jelentésével stb. Én nem repülnék velük az is biztos!

De mindent összevetve nekem az angolszász gépek jobban tetszenek és kész!
  • i robot
    Fasza a sim elméleted. Én személy szerint imádnám ha head-on ba ellőném a műszereidet és az úgy szimulálódna, hogy berobban a monitorod az arcodba. Biztos izgi lenne.
  • TG Gida
    Szépnek szép,de mi értelme?Reméljük,hogy a repmodell legalább ilyen részletes lesz.
  • acidrain
    Szimulátor:
    Valamely meghatározott berendezés, vagy berendezéstípus viselkedését vagy az ott uralkodó viszonyokat UTÁNZÓ modell

forrás: Idegen szavak, és kifejezések szótára
  • acidrain
    Árkád ide árkád oda, per pillanat nincs jobban leszimulált másokik vh-s repszim az 1946-nál (tudomásom szerint).
    A Wings of prey, vagy a Blazing Angels na az árkád.

Nagyon várom a SoW-t, miután kijött majd mondok róla bővebb véleményt.
    Néztem róla a videót személy szerint nem nagyon tud meghatni, hogy ugrálnak a műszerek, de ránézésre, gondolok itt pl a fény-árnyék hatásra, a fülke kidolgozottságára, nagyon szép lesz. Bár attól még lehet f*s a szimulációs rész.
  • Solt
    Laca! Összefoglalva minden, szívemből beszélsz...
  • Sanyo
    Storm of War - pilóta animáció, nem semmi. :)
  • Lebowski
    személyi kultusz varázsa világos lőn, és a sötétségben vakság gyertyája lobban.
  • Szepy2884
    Nekem inkább "gyurcsánykókamszpszdszsztálinleninrohadtkomcsidögöljönmegmind" a sorrend, de inkább ne menjünk bele...
  • Szepy2884
    "Magyar ember messeren repült,(meg FÓKÁN):D és nem spit,lavor meg hasonló bohóságokon.Ezáltal a JÓ oldal az ,a gonosz meg a másik."

"Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hősiességüket.
    De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,őseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? :D"

Ímé az alábbi sátáni kacaj tőrt fel belőlem, mely így hangzott: muhahaa!!!

Ugye veszed a poént?
  • Lacusch69
    Ebben van némi igazság...
  • PhantomAss
    Laca:
    "Olyan mint a CS csak repkedünk"
    ennél pontosabban én sem tudnám megfogalmazni
    Drebil:
    ezzel azért nem értek egyet, mert ezt sosem várhatod el egy ilyen játéktól, maradjunk a realitások talaján, a mai technológia lehetőségeinél
    viszont azt elvárhatod, hogy kicsit nehezebb legyen a repülés, pontosabb legyen a repmodell, sokkal több minden legyen lemodellezve (motorvezérlés stb), és így minél jobban közelítse meg a valóságot
    pl a fájdalmas többG-s manővereknél előbb kezdjen feketedni, rázkódjon a fülke,ne tudj olyan könnyen célozni, ne tudd úgy húzni a botot, ilyesmikre gondolok
    ki lehetne ezt találni ha összeülnének Olegék, csak éppen nem nagyon érdekli már ez őket
    szerintem
  • 77PXDrebil
    Mindíg odaképzelem Orbán Torgyán Gyurcsány meg az összes hasonszörü ############# -i gazember politikust és addig oldok amíg van mit!!!:DDD
  • Her Laca
    Persze megértem én a Sötét oldal csábítását ,lévén ott azért több a "Lányos" gép,és hát Anakin is áttért ugye a könnyebb útra. De mint mondottam régebben ,megtérni soha nem késő.:)))
  • Her Laca
    Egyrészt! Nem vagyok megtért ,csak bízom Olegékben. Jó munkához mint tudjuk:)) Persze a rosszhoz még több.
    Másrészt!!!
    A sötét vs nem sötét oldal kérdésében nem kell meggyőzni.
    Magyar ember messeren repült,(meg FÓKÁN):D és nem spit,lavor meg hasonló bohóságokon.Ezáltal a JÓ oldal az ,a gonosz meg a másik.
    Mindamellett szeretném leszögezni,hogy számomra a magyar pilóták mellett mindig is az Angol illetve a Lengyel pilóták testesítik meg a Hősöket. Főként a lengyelek.Oroszokat nem szeressük,bár el kell ismerni a hősiességüket.
    De Mit éreztek amikor a Balaton Mapon a drága édes 1000 éves megszentelt ,őseink vérével átitatott,anya földet bombázzátok ? :D
  • 77PXDrebil
    Hány éve is igérik a BoB ot szerintem még nem is voltak többmagos procik a piacon... de ne menjünk bele tényleg fölösleges egy megtért embert nehéz meggyözni ha nem lehetetlen..:))

Ez olyan mint ha aról akarnálak meggyözni, hogy te álsz a sötét oldalon és nem én...:D!
  • Her Laca
    Ezzel nem értek egyet. A szimulátor szimulál. Ugyi? Nem az a dolga ,hogy mindenben a valóságot szimulálja ,hanem a repülés élményét minél valóság közelibb állapotban mutassa meg. A halál szimulálása ,már túlmutat a játék kategórián. Vagy valami ilyesmi.
  • Her Laca
    Első találkozásomkor az IL2 vel egy stukával szerettem volna felszállni de voltak nehézségeim:)
    Eltelt majdnem 10 év ,a technika fejlődött minden adott hozzá,hogy egy a valóságot megközelítő szimet csináljanak. Többmagos procik,több giga memória,és olyan videó kártyák amik már önmagukban is jobbak mint egykor egy PC volt. Nem hiszem ,hogy nagyon elrugaszkodnék a valóságtól az elvárásaimmal.
  • 77PXDrebil
    Azt is elárulom miért lessz árkád és miért nem szimulátor se ez se az!

MERT NEM AZ ÉLETED A TÉT!!!! AMIKOR KIADJÁK AZ ELSŐ ÉRZÉK INTERFACÉKAT ÉS ÉRZED A SEBESSÉGET A G HATÁST ÉS FÁLY HA ELTALÁLNAK AZ MÁR SZIMULÁTOR LESSZ!!!! ADDIG VALÓBAN ÁRKÁD!!
  • 77PXDrebil
    EGY HÍVŐ EMBER!

Laca ídő kérdése és ugyan úgy árkádnak fogod érezni!Tudom nehéz de gondolj vissza, eleinte amikor első évedet húztad az IL2 vel akkor is árkádnak montad volna!

Én direkt nem várok annyit a SoW tól, hogy aztán ne essek nagyot ha mégse jön ki belöle amit te elvársz!Kétélü dolog amit olegék csinálnak mert ebböl nagy bukfenc is lehet! Az olyanok mint te szerintem már túl sokat vártok töle! ÉS hidd el csoda azért nem lessz!

Tudom pesszimista vagyok!Vagy csak realista?
  • Her Laca
    Nem utolsó sorban ,remélem,hogy a rep modellek igenis a valóságot fogják tükrözni,eltűnnek a csodálkozásra késztető manőverek stb. Még ha kevés gép is lesz ,de újra kell tanulni repkedni velük. És az biza időigényes egy feladat lesz.:)) Na én ezeket várom el a BOB tól így első szuszra.
  • Her Laca
    Il2 nél jobb lehet csak. Ha jobb akkor én azzal fogok repkedni.
    Ennyire egyszerű.
    Az IL2 valóban egy árkád valami lett ,eljárt felette az idő és ideje tovább lépni.Nekem ne mondja senki ,hogy ez szimulátor ,mert semmi köze hozzá(szerintem,és nem kívánok ezen vitatkozni senkivel)
    Olyan mint a CS csak repkedünk . Jó volt ,szép volt de nekem már nem kellenek patch ek hozzá. Persze fel fogom telepíteni ,mert muszáj:)
  • 77PXDrebil
    Laca BoB azért nem a szent grál!:DDD

Oltárod is van vagy csak úgy imádkozol érte?:DD
  • Her Laca
    Karácsony előtt itt lesz a BOB, meg közben jön a nyár ,amikor úgy se a pc előtt töltjük az időt,úgy hogy addig valahogy elvagyunk evvel is.
  • 77PXDrebil
    Tegnap este zeke vs wildcat en nyomtuk Po val!

Első felszállásom F4F-3 al (midway) indulás után emelek Po szól japi torpedóvető víz szinten menekül! Csapkodjuk mind a ketten, tekereg a faszi mint angolna a szákban! A málsodik rácsapásnál hosszú sorozat japi pukkkk!Emelünk vissza indulunk Akagit nézni közben egy tesó pucol alattunk nyomába 2 zéró! Leboritunk uccu neki csak a szárnyatövit, hogy meg ne sántuljon!Az első észre se vesz!Segitek rágyujtani a fiúnak erre elkezd elytőernyözni konkrétan két végén égeti a gyertyát!A másik észreveszi Po-t kezdödik a bibelődés "Kicsit húzd jobra" tapad a zéró mint a félnapos turha csak velem nem számol, keresztezőn kapja és már sütheti a shusiját a szárnya fölött...!
    Tovább nem részletezem 4 AK lel száltam le közepesen sérülten!
    Tetszett...:D
  • Her Laca
    ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGGGGGGGGGYYYYYYYYVVVVVAAAAAAAANNNNNN!!!!
  • PhantomAss
    mára már (hacsak nem moddal játszol) az alap il2 úgyis egy arcade játék lett sztem...ez már nem oszt nem szoroz