91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #24075 Kapcsold ki a cabrio modot! XDDD -
VO101 tvr #24074 Akkoriban egy vadászgép, pl egy Bf109 V12-es motorja (DB605) kb 32-35000 köbcenti hengerűrtartalmú volt. Ezt akksiról elektromos indítómotorral nehézkes lett volna elindítani. Az egyszerűség kedvéért egy beépített nagy tömegű (perdületű) lendkerék kézi felpörgetésével indítottak. -
Fürtös #24073 3év il 2 után tegnap éjjel olyat tapasztaltam amit még soha:D
offline kampány:"Luftwaffe Pilot- Afrika!" by FlatSpinMan.
Emillel repülök,járőrben 2000 méteren egyszercsak napból ránkesett pár spit lett is hirtelen nagy forgolódás.
Gépveszteség nélkül ledaráltuk őket az égről de az utolsó azért bekopogott egy rövid sorozattal,gyors csekkolás épnek a szárnyfelületek motor húz füst nincs,(szigorúan külső nézet nélkül)Nem is tünt fel semmi hirtelen.
Máz hazafelé irányon tünt fel,hogy valahogy fura a motor hangja,nem ilyen szokott lenni 60%gáznál...
Gondoltam biztos a nagy hirigben kikapcsoltam az auto prop pitchet,csekk nincs kikapcsolva.
Azért lassan rájöttem,hogy nem reagál a gép a gázkar állására.
Eddig semmi érdekes,bár én még ezzel soha nem találkoztam pedig lőttek már le épp eleget:D
De mikor nézelődtem a fülkében észrevettem ,hogy a gázkar bowdenja le van szakadva!!! Azért nem kicsit "jó" érzés volt látni ,hogy ez az öreg játék még ezt is tudja:D
Sajna fotó nem készült...
Valaki találkozott már ilyennel? -
Fürtös #24072 Ezt nem igazán értem:
Mit pörgetnek fel a kurblival a Dórán?
Olyan mintha valami lendkerekes cuccot tuningolnának felfelé.
De indításnál meg hallhatóan pörög az indító,tudja valaki,hogy működött?
Esetleg annyira kezdetleges volt az akksi ,hogy előtte dinamóval fel kellet "tölteni"?
Mert gondolom járó motornál már töltötte az akksit,legalábbis ezt gondolom mivel repülés közben ha leállt a motor egyszer kétszer megpróbálkozhattak az indítással.
Valaki hozzáértő felvilágosítana? -
Nyomj 1 pause-t (P), és még 1-et azután jó lesz -
UKDED 3-on tegnap 1 felszállásból Zero-val, csak 2 P38at és 1 P40 et szedtem az a baaaaaj
-
Tudja valaki miért nem láthatóak a fülkék nálam külső nézetben?Másnál is ilyen a külső nézet? UP2.0m client van fenn,csak a warbirdsofprey mod van aktiválva,így néz ki:
-
Nagyon köszönöm!
Próbálgatom,már tanulmányoztam az ini.fájlt és begépelem a MAP neveket,érdekesség,hogy Malta,ER_Malta,de az elmentett QMB missionok neveiből lehet következtetni!
Missionokat tudok készíteni QMB-hez is,azt már egyszer begyakoroltam.
Tudom a bőség zavara,de nagyon jó lett volna,ha a Letov is repülhető lenne!
Nagyon komoly,ahogy közeledik felé az "ellen" és ahogy az AI dolgozik,készíti a légvédelmi géppuskákat.
-
Tudom.Mindig az a baaaj... -
Nyertünk és kész.Ennyi.
-
Lacusch69 #24065 Ezért nem veszek olyan hülyeségeket, mint WD40 vagy csavarlazító spray. A petróleum szinte mindenre jó. -
Igen,az ernyőn lógó embereket is imádták "pokolra küldeni".Tipikus jenki mentalítás. -
Zézoli #24063 Üdvözlet!
Mappák hozzáadása QMB-hez:
Itt van egy leírás: http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1552.msg16097.html#msg16097 lényege, hogy a Quicks/QMBMaps.ini-ben ki kell venni a / jeleket.
Ezenkívül az Ultr@PackDocs könyvtárban is van leírás a további állítgatni valókról. (conf.ini, mis fájlok a Missions/Quick könyvtárban, Gui_ru.properties).
Üdv:
Zzoli
-
Ja egészen úgy nézett ki mint egy rendes ruhába öltözött test,még a vörös csillag érdemrend is a helyén lógott,hihetetlen. -
Szepy2884 #24061 "Fegyvert nem festeni szoktak, hanem barnítani (felületkezelési eljárás)."
Ami annyit tesz, hogy olajba mártják és ráégetik (pl kovács tűzben :P)
"ha valamiről leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni." vagy olajos kóccal áttörülgetni majd petroleumban lemosni. Kb olyan mintha WD40-et fújtál volna rá. Merthogy a WD40 is voltaképp műszerolaj és petróleum keveréke.
Éljenek a vasas szakmák!
-
Biztos messzire akarnak repülni, jól felhúzzák -
Jó, de a jenki plióták 75% még ellenséges gépet se látott az európai hadszintéren, 44-45 ben mert annyira sokan voltak (a németek, magyarok meg kevesen ) és a taktikájuk miatt nehezen is lehetett elkapni őket (1-2 ezer méteres magassági előnyből rá a bombázókra, megsorozták, majd a legtöbb esetben utána spuri el a színhelyről)... -
4 géppel mióta ász valaki? Az még az ami terminológia szerint sem az. iGAZ 4.5 DE AZ SEM 5!!! EZ NEM IS ÁSZ! bibi -
Azért ez jellemző:
"A gép elkezdett zuhanni, Hutchins, aki Archerrel együtt üldözte a gépet további lövedékeket lőtt ki, „hogy a pokolra küldje” mondta később az esettel kapcsolatban Archer." -
Én meg belelőttem a G6-os teljes lőszerkészletét egy Halifaxba és még egy vékonyka benzincsíkot se húzott.Persze utána egy koppanás, minden vezérlés balra el,motor leáll,füstöl.Még jó,hogy ki tudtam ugrani. -
Richtofen #24055 Elhunyt az egyetlen suínesbőrű amerikai 2.vh ász, aki három messzert lőtt le a Balaton térségében. -
Lacusch69 #24054 Fegyvert nem festeni szoktak, hanem barnítani (felületkezelési eljárás).
Ha lekopott a barnítás (aki volt katona, az emlékszik még majdnem teljes egészében fényesre kopott AMD-kre), akkor rendszeresen kell olajozni a nyers felületet. -
Most voltam a 109vsShit szerveren,G2 kontra IXc(!).Én meglövöm felülről a szárnyát,2 kis füstpamacson kívül semmi,utána nekem egy koppanás,sűrű füst,motor leáll.Hát f.szom,undorító ez az egész. -
Én karácsonyra ilyet kérek... szimcsi -
Hogy lehetne a UP2.0-ban új MAP-okat(helyszineket) hozzáadni a QMB-ben?
-
Glo #24050 Benzines festék?
Ezt kifejtenéd? Én a vadászfegyvereimet suvickolom állandóan, mert a tárolóhely elég hideg és mindig kicsapódik rajta a pára, és állandóan kiül rajta a vakrozsda. -
Lacusch69 #24049 Vasipari emberként mondom: ha valamiről leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni.
Felhasználáskor gyorsan szárítani (pl. hősugárzó), a keletkező harmatrozsdát meg a benzines festék feloldja.
Ha nem tiszta vízbe teszed, hanem mosogatószeresbe (de csak pár percre), akkor vékony foszfátréteg marad rajta száradás után, ami szintén gátolja a rozsdásodást néhány napig. -
Glo #24048 Igen, az édesvíz jól konzervál.
Meg a gleccser is. Ötzi tudna mesélni :) Bár ott a fagy a jobb konzerváló erő. -
Az oldalfegyvere is tökéletes állapotban maradt. Ha jól tudom ha nem éri oxigén a dolgokat akkor elméletileg megmaradnak egész jól. Gondolom itt is ez a helyzet ,a ruha is a jelvény,a papírok ,rajzok mind mind hibátlan állapotban maradtak.A testet nem mutatják (gondolom vannak bizonyos kegyeleti megfontolások) de ahogy kitölti a ruhát ,nagy a valószínűsége ,hogy az is mumifikálódott. -
Glo #24046 MEnnyit láthatott az a búvár? Az a tipikus tapogatós meló..
Még a katonakönyve is olvasható. Oszlásbiztos, vízálló pilótaruházat ;) -
A pilóta egész jól megmaradt az iszapban -
Bazz,vagy 2 percig gondolkoztam,hogy került a fák közé,hogy így egyben maradt,aztán rájöttem én is a rejtélyre.:-))) -
Mégis csak benne van a UP2.0-ban:
-
Nem,én csak itthon nyomnám,nos akkor 1946--->4.08m--->4.09m--->UP2.0--->
na ez után jönne az:
UP2.0ClientPatch.exe vagy a WarbirdsOfPreySwitcher.exe?
-
Glo #24041 Hát, ez a gép még réten landolt, csak időközben felnőtt alatta az erdő :) -
Glo #24040 Természetesen nem kell mindet aktiválni. Ha online akarsz játszani akkor a hoszt leírásánál mindig ott van, hogy melyik modok azok amik feltétlen kellenek. A többi (pl vizuális effektek, safe_dll, tougher train-bridge) már csak hab a tortán. -
Mindegyik MOD-ot aktiválni kell a JSGME ablakban?
Az 1.07-hez volt readme,olyan gyönyörűen le volt írva,hogy melyik MOD mit eredményez,vagy ha "azt" aktiválom,akkor a "másik" nem kell stb.
Köszi!
Üdv!
Zsolt -
Ezt meg az erdőben sétálgatva találták -
FW 190 feltárás -
23997 hsz,onnan le lehet tölteni a 4.09m-et.