91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Még egy érdekesség:Van repülőképes Mig-3-as is,ez is egy szép gép szerintem:Mig-3 -
Én is láttam a filmet,a motorblokkot Olaszországban találták meg ahol valami falat támasztottak meg vele:/ -
Eredeti állapotú repülőképes és nem átalakított Buchonra gondoltam. :) Mellesleg egy átalakított 109-nek is boldog tulajdonosa lennék. :D -
Van pár pedig :)
Repképes (legalábbis a közelmultig) lajstromok. Az airliners.neten ezekről nagyon szép fotók vannak fent.
D-FMBB (FM+BB) (szerintem ez a legszebb :)
D-FWME (Red 7)
WNr-151551 (Black 2)
WNr-10639 (Black 6)
Ez pedig a túlélők listája
List of surviving Messerschmitt Bf 109s
-
Igen én is úgy tudom hogy a Black 6 az egyetlen ami teljesen eredeti alkatrészekből újjáépített (restaurált) Messzer, anno a Spektrumon volt róla egy dokumentumfilm.
Aztán az egyik landolás nem igazán jött össze, és ezután úgy döntöttek, hogy nem fog többet repülni Videó -
Az FM+BB (D-FMBB) is eredetileg egy Buchon volt, a bumszli helyére egy eredeti DB motort szerelve, egy igazi szépség lett belőle. :)
A G4-es Piros 7-es is Buchon volt, lásd: D-FWME.
Airliners.net D-FMBB, airport-data.com
Egyetlen eredeti 109-es ugrik be, a fekete 6-os, egy G2 Trop. Sajnos már nem repül. -
Dogfight szerver mozgó AI-val, újfajta fegyverfelfüggesztési variációk, Hs 129 külső modell és pilótafülke. -
Von Kakukk #24468 Ha valakit érdekel,ami a pumáknál fenn van ,háttérkép,Pumafej van rajta,fekete háttérrel Kör ászosban is létezik.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését írjon és átküldöm. -
Itt lehet művészi képeket letölteni rengeteg témában.
Ezek nem kifejezetten háttérképek, de talán fel tudjátok őket valamire használni.
-
Háttérnek való ezen az oldalon is bőven akad
:Airlines
-
Kell! -
A németeknél-pláne a fiatalabb generációknál a világháborús korszaktól való teljes elfordulás a jellemző ahogy tapasztaltam."Kollektív bűnösségük" miatt sokáig tabu volt a náci korszak téma,ezért sok esetben előfordul hogy egy külföldi többet tud nemzetüknek erről a fejezetéről mint az ottani fiatalok.Ha egy mai átlag német fiatalat megkérnénk soroljon fel néhány német repülő ászt a háborúból valószínű egyet sem ismerne.Ha szóba jön a náci korszak gyakran olyan szélsőségesen és egyoldalúan állnak a témához mintha amcsik lennének.Én így látom,de lehet hogy kevés németet ismerek. -
spargarepa #24463 ennek tök olyan az orra mint egy Q szériás P-40 esnek -
Erre esett a választásom.
-
Nekem ez van fent: -
Szepy2884 #24460 mielőtt bárki nekem esne, igen, tudom hogy még csak fejlesztés alatt van. -
Szepy2884 #24459 Bakker akartam mondani! Milyen már, hogy a fejlesztő gárda gépét is meghaladja az amit csinálnak. Kiváncsi leszek milyen lesz, de amit eddig sikerült elcsípnem hát mit mondjak? Nem ültem seggre. A BOP is jobban tetszik kinézetre. Sőt! -
Tényleg az.Eszembe jutott egy dolog.Mi lenne,ha írnánk egy levelet a Daimlernek,hogy a Kecskeméten épülő gyárukban alakítsanak ki egy DB605 szerelősort is.Akkor aztán mi lehetnénk a világ messzergyártásának a központja.
-
Igen, ez a spanyol gyártású (Hispano) Buchon, szerintem nagyon ronda. -
Hát akkor minden elismerésem.
-
Flightstick. -
CH Flighstick lesz az. -
Von Kakukk #24453 Örülök h van aki használja azt a háttérképet amit csináltam ,már megérte szenvedni vele :) -
Ez talán egy merlyn motoros messzer?
-
Köszönöm mindenkinek a képeket. -
Bakker ha úgy fog szaggatni játék, mint a videón akkor b*sz6juk
-
Nekem eddig ez volt,csak gondoltam lecserélem:
-
ha jól látom ő is g940-nel tolja :) -
Szepy2884 #24447 Még egy ilyen elcseszett kameramozgást mint ez!
Elsőre nem is volt világos hogy ki lő kit
-
Storm of War - Russia Today tv interjú. -
Szepy2884 #24445 Nos, akár elintézhetnénk ezzel is, pedig a 2.vh mint téma, majdhogynem a második legnépszerűbb téma a sex után. Szóval azt is mondhatnánk, hogy tudni, hogy milyen fegyvernemek szerepeltek a 2.vh-ban majdhogynem az átlagos műveltség része.
Szerintem másról van szó. A németekbe épp úgy bele van súlykolva e korszak kollektív bűnösség tudata a témával kapcsolatban, mint belénk magyarokba. A részükről talán rendben is van. Csak gondoljunk bele! Amíg a németek a súlyos gazdasági válságból és hadisarcból kilábalva Hitlerre mint megváltóra tekintettek és úgy harcoltak mellette mint egy lehetséges elégtételt véve a sok sérelemért ami őket érte, addig a mi fiaink csak pusztán a hazáért és nem az eszmékért amit az erősebb szövetséges képviselt és egy esetleges revízió reményében, hogy vissza esetleg csatolható az, amit trianon miatt elvettek tőlünk.
Persze a téma sokkalta összetettebb, mintsem hogy pár mondatban összegezzük és kifejtsük a frankót, pusztán csak kicsit elmerengtem és hangosan gondolkodtam. -
Ki kér tüzet?
-
Képek a fókicáról
Itt lehet keresni a gépek neve alapján -
Solt #24442 Nekem a jobb alsó sarokban lévő kép a hátterem... frenetikus érzés amikor bekapcsolás után ez a szöveg fogad:
Magyar Királyi Honvéd Légierő / 101. "Puma" Vadászosztály
Nem is értem miért az IL-2 az első játék amivel kezdek... :D -
Lesz Wings of Prey dobozos változat. -
Yosser melós gépén egy Pumás messzer volt, ha jól emlékszem amit mondott, egy angol mérnök kollégája ránézett a képre és azt mondta, 109 G6? :) -
Drágám.
Hidd csak el,hogy nagyon keveseket érdekel ez a téma a világban.
Ismeretségi körömből kiindulva (nagyon is értelmes ,inteligens emberekről ) van szó,de nem tudják hogy milyen gépek repültek a háborúban.
De hát miért is kéne tudniuk? Ha látnak nálam makettet ,vagy a monitoromra néznek ,sokszor megkérdezik mi is az a bizonyos gép.
-
Toto remekművei!! -
Szepy2884 #24437 Bezony, nekem otthon a 2. sorban jobbról az első, a melóhelyen meg a 3. sorból a középső van beállítva. És nem csak azért fontos, hogy MAGYAR felség jel legyen rajta mert MAGYAR vagyok, hanem azért is, hogy senki ne pampogjon hogy "juj mijazahorogkeresztrajataaaaaa?
"
Egyébként van egy sztorim erről. Egyszer odahívtam az egyik német gyakornokot, akit egy kicsit is értelmesebbnek gondoltam az átlagnál és megkérdeztem tőle, hogy milyen gépet lát? Persze magyar Messer-ről beszélünk. Nem részletezem, de lényeg, hogy a gyerek nem tudta mit lát...
-
Köszönöm,ezeket ismerem.
Lehet eddig rosszul kerestem rá,kösz a tippet.