91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Hiteles forrás, hogy mennyire jó gép is volt a Fóka
  • Willenbrock
    Hát igen ki hinné hogy 1900 óta Magyarország Európa élvonalába tartozott a mozdonygyártás terén.Pl 1900-ban a Párizsi világkiállításon a sorozat elnyerte a kiállítás nagydíját és a fővonalakon 100-al vitték a gyorsvonatokat(1900-ban!)1913-tól a 303-as Európa legszebb és legerősebb mozdonyai közé tartozott.Hova jutott mára a gépgyártás ehez képest...202-es
  • Solt
    Hmmm... látom itt sem jobb a helyzet, mint a néprajzi, és a nemzeti múzeumban... :((

Egyébként tényleg gyönyörűek! :)
  • Her Laca
    Látom te is jártál már a vasúttörténeti parkban:)
    Én az ember alkotta egyik leg-leg leg legcsodálatosabb dolognak tartom a gőzmozdonyt. Egy mérnöki és ipari műremek. Nagy tisztelettel nézek mindig rájuk.
  • Szepy2884
    Ezek tényleg gyönyörű gépek!
  • w77d
    nna nekem cseszik jönni a kezelőfelület...
  • Nohab
    Közlekedési Múzeum... na igen. Igaz, hogy ez 1966 környékén történt, és a vezetőség is lecserélődhetett, de ezt akkor is leírom, még ha off lesz az egész.
    Itt van egy remek gyorsvonati sorozat a 301-es, nem mellesleg teljesen magyar. A megjelenése idején Európai szinten kimagaslott az erejével és szépségével. Természetesen a sorozatoknál nagy becsben tartják az első kigördült járművet. 301,001-es gép (tehát az első) rövid története:
    1911. szeptember 11-én "született".
    1931. szeptember 13-án 00:15 kor Biatorbágy melletti völgyhídon Matuska Szilveszter felrobbantotta. A mozdonyvezető és a fűtő is meghalt a merényletben. Tiszteletükre a 424,004-es mozdonyra emléktáblát helyeztek el.
    1939-re újjáépítették a lehető legtöbb eredeti alkatrésszel, és az emléktáblát áthelyezték rá. Normális esetben új gépként kellett volna megszámozni, de ettől eltértek, és meghagyták neki a 001-et.
    1966. augusztus 13-án selejtezték le működőképes állapotban. Felajánlották a Közlekedési Múzeumnak, de elutasították az átvételét, mivel a modellgyűjteményében már megtalálható ez a gép 1:5-ös méretarányban, így nem érezték szükségesnek a megőrzését.
    Magyarországnak csak két mozdony maradt meg ebből a sorozatból, de azok sem működőképesek. 006, 016
  • VO101Tom
    1.alapprogram-uqmg4pf0000 mappából install, felmegy, uqmb_fb_aep_pf.exe (amit start menübe tesz), elindul a progi, P47 kép, kis homokóra, és bejön a kezelőfelület.

innen kilépek, a 2.upgrade-uqmg446upgr0016 mappában lévő cuccok - copy, program files/UberQuickPF mappában - paste, ok, felülír mindent, ok, ok, ok.

start menüből elindítom, és megy.
  • w77d
    te pontosan hogy csináltad hogy működjön? Hova telepítetted, mit adtál meg exe fájlnak meg stb.... tényleg kéne ez a progi, de már 3x csináltam meg mindazt amit a honlapon írnak. Külföldi fórumon azt is írták, hogy generáljak vele egy missont és utána patcheljek... de a generálásig nem jutok el mivel nem indul a progi..
  • w77d
    a fene se tudja akkor mi lehet :( telepítés közben írta ugyan, hogy pár win dll újabb, mint amit telepíteni kéne, de a telepítő tanácsára azokat hagytam békén...
  • galimatika
    JA! Azt el is felejtettem mondani, hogy azon a netes szavazáson, amin a lányomra szavaztatok, mivel benne voltunk a legjobb tízben, ezért kaptunk mi is egy szép piros kis Nikon fényképezőmasinát
    Ezer és ezer hála és köszönet mindenkinek aki szavazott
  • VO101Tom
    Hogy ne írjak hülyeséget, mielőtt beírtam, feltettem én is (pumaszállásról szedtem le), mert erre az Win installra még nem volt. Nekem gond nélkül felment (Win7/64).
  • galimatika
  • szekelyland
    Szepy, bocs a tegnap estéért, de a gépem a második restart után sípolt egyet és az alaplap távozott az élők sorából.....
    Szerencse a mai nap folyamán kicseréltem és egy gyengébb videókártyát tettem bele, apropó az nvidia en210-es kártya mennyire ütőképes? Mert csak arra volt zsé...
  • Rue East
    példának okáért az egyetlen Bf-209 a Krakkói Repülési Múzeum pincéjében áll, darabokban, pedig annál ritkábat nem nagyon lehet elképzelni :)
  • w77d
    nna ez sehogy sem akar jó lenni...
    felteszem, végigszöszölöm amiket ír, végez, kilép. Alapot indítanám:
    There was an error Opening the Uber Quick Mission Generator File.
    This may have happened due to a newer version of UQMG. You may be able to ignore this error.

leokézom:
    Error main load

ekkor kilép, de a feladatkezelőben fut tovább. Bezáromn ott is, mondom szépen felpeccselem, de ugyanaz az eredmény :((
  • w77d
    köszi ez jó lesz!!!
  • Solt
    Úgy legyen... Ámen! :)
  • Her Laca
    Azt azért nem hinném. Speciel a közlekedési múzeumról jó véleménnyel vagyok.
    No meg "feltételezzünk" egy működő DB 605 ös motort ,akkor az egy nagyon ritka dolog a világban. Nem hinném ,hogy pince lakhatásra kárhoztatnák:)
    Persze ez az egész dolog nem ilyen egyszerű. Mint tudjuk a bürokrácia érdekes egy intézmény,és hát ne feledkezzünk meg az emberi kapzsiságról sem.
    De okosan és körültekintően mindent meg lehet oldani.
  • Solt
    Hacsak ott is nem úgy bánnak az értékeinkkel mint a néprajzi, és a nemzeti múzeumban... a pincében rohadnak az értékeink... :S :(
  • Lysandus
    Ha ez igaz, akkor ez az évtized híre! Feltétlenül informáljatok a fejleményekről!
  • VO101Tom
    A Pumaszállás/programletöltések oldalról letöltheted az Uberquick Quick Mission Generatort.

Ez valahol a Quick Mission Builder és a Full Mission Builder között valahol félúton van, gyakorlatilag generál egy, a beállított paramétereknek megfelelő mission file-t, amit a játékba belépve kell elindítanod. A képen is látszik, sokkal több beállítási lehetőséged van, mint az il-2 beépített quick mission generátorával.
    (Installnál nyomatékosan kihangsúlyozták, hogy fel kell tenni a programot, egyszer elindítani, akkor kavar még egy kicsit, majd ki kell lépni belőle. A patch csak ez után tehető fel!)
  • Her Laca
    DE ha csak rokonok az is jó:))
  • Her Laca
    Babiak Sándor? Ha még nagyobb szerencsénk van! akkor ő osztálytársam volt.
    Sok Babiákot nem ismerek ,nem egy átlagos név. Ha valóban az van ott amiről beszélünk ,akkor aktivizálom magam.
  • galimatika
    Ha tényleg egy DB, akkor meg kéne kaparintanunk. jövőhéten kiderül.
    Babiák Sándor fentartásvezető minden titkok tudója. vele kell beszélnünk. Ha már repkedni nem tudok veletek, legalább valami hasznomat vegyétek
  • galimatika
    Akkor próba szerencse! jövőhéten bepróbálom. Hátha malacom lesz.
  • w77d
    srácok honnan tudok jó mission-oket letölteni??? Főleg európai harctéren játszódó dolgok érdekelnének német és angol/amerikai oldalról is...
    Illetve hogy balaton környéke mapot valahogy nem lehet betenni quick mission builderbe???
  • Her Laca
    Belegondoltam:))) Naponta egyszer beindítanák. Én biztos sírva is fakadnék ha hallanám a hangját. Így is libabőrözök ha repülőgép motort hallok:D
  • Her Laca
    Te aztán nem vesztegeted az időt:)) Nagyon helyes.
    Ha tényleg létezik,komolyan mondom érdemes lenne megkörnyékezni az aktuális illetékes elvtársat,és elcserélni valamely újabb konstrukciós nagy teljesítményű motorra:DD Kamion motort bármikor szerzek. Lenne egy saját messer motorunk:D
    Bár az ilyen dolgoknak múzeumban a helyük véleményem szerint.
    A közlekedési múzeumban lehet a talpunkat is megcsókolnák érte.
  • Zpogi
    Nekem van rajta egy ilyen szám matricán:SZ00270721
    Nem tudom,hogy ez az-e?
  • Glo
    Én fejhallgatóval csináltam meg ugyanezt. Simán visszacserélték. Az X52-n sincs gyártási szám, ha jól tudom. Se a garancialevélen..
  • galimatika
    Ha van egy szakadt x52-m és egy másik x52-höz tartozó garancialevél, szerintetek érdemes megpróbálni becserélni vagy bukta a dolog?
  • galimatika
    Felhívtam őket. A gondnok csak annyit tud, hogy egy tényleg nagyon régi motor adja a tartalék szolgáltatást áramszünet esetén, de fogalma sincs, hogy az miféle moci. A fentartásvezetőt kell megkérdezni. Hétfőn majd felhívom megint.
  • VO101Tom
    Ez (£) az Angol font jele (GBP)...
  • Zpogi
    Phantomass:Ez most dollár vagy euro?

Laca:Azt én is megnézném,ha lehetne és létezik.
  • Her Laca
    Állítólag !!! a műszaki egyetem pincéjében működik egy DB motor, mint agregátort használják áramszünet esetére. Állítólag!!!
    Utána kéne informálódni.
  • PhantomAss
    saitek x65 előrendelhető
    kicsit drága...
  • Zpogi
    Meg még egy pár kép
    Itt
  • Zpogi
    Hopp ezt találtam róla.
    Mesza
  • Zpogi
    Erről tudtok valamit?