91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #24635 Szemberepülésre gondoltam :) Ott nem sok idő van gondolkodni..
Én egyszer szívtam meg ezt, amikor Pogi átállt a sötét oldalra valami dogszerón.. és én nem tudtam róla :)
Gyanús volt a gép, kérdeztem ki jön szembe, mondta, hogy ő az. Aztán felvillant a 6 ágyú, én meg elpárologtam :D
Hátulról az orosz gépeket úgy szoktam megkülönböztetni, hogy a többségük jóval "hasasabb" a német gépeknél..
Bombereknél már ettem meg a kefét én is, mikor Pe2-nek néztem a szeró egyetlen 110-esét :D -
Szepy2884 #24634 Én a saját tapasztalataimból felállítottam a magam szabályait, amiket lent az aláírásomban bárki elolvashat
-
MI a bajod a lövésekkel?
Mögé lősz? Ez a legáltalánosabb hiba. Úgy tudsz segíteni a dolgon,hogy amikor úgy érzed jó az elé tartásod akkor kb megkétszerezed . Ez eleinte nagyon nehezen fog menni mert az ösztönöd mást sugall de ha látod ,hogy eredményes a dolog rá fogsz szokni. -
én hülyeségem összekevertem a B25-tel
-
Abszolút nem veszem okoskodásnak, inkább köszönöm a jótanácsot :)
Nem véletlen itt kérdezek ... Megpróbálom jelenleg is ezt a taktikát követni, már amikor van rá lehetőség, párszor kihúzott már a szarból ... Bár azon nem segít hogy nem tudok lőni, azon majd a gyakorlás xD
De amikor nem tud az ember gyakrolni, akkor néha jól jönnek az ilyen elméleti dolgok :)
-
Egyvalamit tudnod kell.Nem akarok okoskodni ,mi több oktatni sem,de ha online repülsz ,meg kell szoknod ,hogy a repülés nagy részében hátra fele néz az ember. Mindig sasold a hatodat , billegtesd a géped figyelj minden fele. Ha támadásra szánod magad, előtte bizonyosodj meg arról ,hogy nincs a közeledben ellenséges gép,egyáltalán bármilyen gép azonos magasságon vagy feljebb. Ajánlott taktika ,ha nem tudsz még annyira közelharcot vívni,hogy figyelj ki egy csoportot ami forgolódik. A nyomjelzők színéből általában megállapítható ki a barát ,ki az ellenség. Ha kiválasztottad ,rárepülsz és kihasználod,hogy el van foglalva ,jóóóóól meglövöd ,majd huss tovább mész. Ezt ismételgeted. Na valahogy így csináld. -
Kösz a segítséget :)
Pumaszállás letöltései már itt figyelnek a gépemen :) Azokat olvasgatom bőszen, csak párszor sajna beleszaladtam, hogy fél órára felugrottam picit repkedni, és eccer csak előttem termett egy UFO ...
Mire elég közel kerültem, hogy kiderítsem a felségjelzést, addigra lelőttek ... Ezért gondoltam, hátha van ilyen ...
Bár pl: a Hardball IL2 viewer-ben és az IL2 Wingman-ben vannak képek a gépekől, nem mindig a legszerencsésebb szögből ... ettől függetlenül onnan jutott eszembe ... hátha :)
Mégegyszer köszi! -
Ha Laca számol, akkor azt a valakit már megette a fene
-
Ezt nem tudom ,hogy ismeritek e.
Igaz nem repülő de nagyon klassz dolgokat lehet látni. -
No no:) Ha én,""vagy bárki"":)) számolom akkor inkább neki!!
Ugyanis hatomból nehezen látnám:D -
Glo #24625 Azért a sima meg az F szériás La5-öt le lehet fordulni G2-vel :)
Én szárnyprofil alapján szoktam különbséget tenni, a nem-német gépeknél a szárnytő sokkal szélesebb. A spit-nél meg jó elöl van a szárny.
Ha már a hűtőket számolod akkor jó eséllyel csak másodperceid vannak hátra :D -
Glo #24624 Ezen az UKded3 szerón egyre újabb mapok vannak. Tegnap délután pl a finn-orosz csetepatéba keveredtem bele.
Nem szégyellem, Mig3-mmal repültem az 1-es hurrik ellen. 2AK alatt nem szálltam le. De hogy ez a nyamvadt Mig3 milyen könnyen átesik..
Ja, és egyszer lőttek le, az is AI volt :D
Viszont vagy 3-szor belekenődtem a talajba önhibámból.. valahogy nem éreztem a magasságot alacsonyan, és a jól megtépett fordulónál 2-szer is lebillentem. Egyszer meg simán jött a domboldal :D -
Hali!
Ha az 1946-al játszanál, egyszerűbb lenne a beazonosítás.
Shitfire-t meg a Lavort a legegyszerűbb kiszúrni, sárkányszerkezetet nem is kell figyelni, ha még csak egy pontnak mert messze van akkor is kiszúrod, mivel ufószerűen derékszögben kanyarodik. -
És még egy tipp. A squadron signal kiadványokban lehet még keresgélni.
Biztos le lehet valahonnan tölteni őket. -
Avagy itt vannak letölthető könyvek tipusokról.
Ez is pumaszállás. -
Nehogy már bocsánatot kérj:)) Majd még nézek neked .
DE pl ITT is nézelődhetsz. -
Kösz Urak!
xD Igen, ez nem IL-2 hanem "valami Wings of Prey" xD Bocs, hogy ide offolok vele, de úgy gondoltam hogy 2-ik vh-s repülős témában itt érdemes kérdezni :)
A játékban meg tudom oldani én is :) Engem olyan érdekelt volna, amit akkor is tudok nézegetni, mikor nem "játszok" xD
Valami olyasmire mint az IL2 Compare és társai, csak repülőgépformákkal :)
Nagyjából meg tudom őket különböztetni, de ha olyan szerverre keveredek, ahol valaki nem a "sztár"gépekkel repül, akkor azonnal gondban vagyok ... Ezért akartam csinálni magamnak egy kis adatbázist a 2 oldal gépeiből :) -
Solt #24618 "Valami Wings Of Prey" :D :D -
De ő nem IL2 zik:)) Valami Wings Of Prey el játszanak és gondolom ahhoz kéne.
Bár lrhrt ott is van ilyesmire lehetőség. -
Offline lépj be a játékvba, indíts egy dogszervert, és a beállításoknál válaszd ki, hogy ne legyen le és felszállás. Bármikor refly-t nyomhatsz, bármelyik gépet megnézheted kívül belül, közel és távol. Milyen fegyverei vannak, mire jó. Nincs tölötgetés, és várakozás. Szerintem ez a legegyszerűbb. -
Minden orosz gép jellegzetesen ilyen szárny kialakítással készült. -
Konkrétan itt jól látszik miről beszélek. -
Nézd a Wikipédiában például ,de ITT is találsz képeket.
De nagyon nem kell vacakolnod egy kis idő után felismered a gépeket.
Érdemes például a hűtőket nézni,a szárnyprofilt. Attól függ honnan nézed éppen. Spiten egy nagy és egy kis hűtő,messeren két egyforma nagy. Na ilyesmiket figyeljél. -
Üdv urak!
Lenne egy érdekes kérdésem ... Létezik valahol olyan hely (adatbázis, pdf, esetleg weboldal ...) ahol a különböző gépek sziluettjeit - formáját meg lehet nézni? Ismerkedni - tanulgatni szeretném, hogy egyszerűbben és biztosabban meg tudjam különböztetni a gépeket ...
Tudtok valami ilyesmiről?
Előre is köszi!
-
tothgyorgy #24611 Legyen szerencséd!!!

Mikrofont is vegyél, ha a régi még rossz. -
Lebowski #24610 tuti kapsz egy jó joyt az a vége :) vagy új vagy javított de mindenképpen megcsinálják :) -
lehet mellém állt a szerencse! Délelőtt elvittem a szakadt x52-t a garanciapapírokkal a rajta lévő címre és se szó se beszéd bevették. Ha nem tudják javítani akkor csere
-
Lacusch69 #24608 Vistában oldalsávot kell engedélyezni. -
Már hogy ne lenne. Ötletem az van . Például a polcról.
Veszel négy darab kávédarálót.Tescoban van elektromos is. Majd elballagsz valamely makettboltba és vásárolsz egy 1:48 as Liberator makettet. Szépen összerakod majd ráaplikálod a már megvásárolt kávédarálókat.
Remélem segítettem.
Jelzem máskor azért egy laza heló ,vagy szevasztok vagy valami hasonlót nem lenne butaság a mondandód elé biggyeszteni.
Maradok tisztelettel.
Herr -
Minden B-24 négymotoros. :) -
Este legalább addig eljutottam, hogy a SkiesofValor szeróra be tudtam lépni egy kicsit repkedni.
Ma folytatom a bűvölést. -
Allaircraftarcade.com Szerintem. Van ott minden. -
4 motoros B-24 -
A 11. oldal vége felé olvass vissza,ott le van írva.De nem fog működni a Spitvs109mod szerver. Én csak a samples könytárat másoltam be végül a motor hangok és a szél kivételével. Csinálj egy biztonsági másolatot a régi fájlokról aztán csak azokat másolgasd,ha fel akarsz menni a spitvs109-re. -
Szepy2884 #24601 Van vmi trükk a telepítésben? -
Tetves UP2.0 2X fagyott ki ma éjjel,eléggé fel tud húzni. -
Rue East #24599 nekem arról nincs ötletem, hogy az micsoda :) -
Tessék itt van:UV2 Soundmod -
Te robbantál fel párszor a Dieppi repülőtéren felszálláskor?Először én is megszívtam,mert meredeken lejt a széle és rossz irányba kezdtem. -
Valakinek nincs ötlete honnan tudnék leszedni dupla kávédarálós Liberator-t?