91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #24755 off
nem tud valaki win7 alá egy jó kis dvd-író programot? mert ha simán win7-el írok ki egy divx-et akkor van olyan hogy nem ismeri fel a lejátszó, vagy eltűnik a hangja. -
Sintér #24754 1. Tegyünk különbséget elméleti, gyakorlati, meg ép ésszel kihasználható csúcsmagasság között.
-elméleti: az a magasság ahol teljes gázzal áteséshatáron lebegve 0m/s a varió
-gyakorlati: ezt szokták számon tartani általában. Az a magasság, ahol az előző paraméterek mellett már 0,5m/s-ot tudsz csak emelkedni
-ép ésszel kihasználható: a gyakorlati csúcsmagasság határán 1 perc alatt 30 métert emelkedhetsz. Elfogy a türelem és hagyod a francba, mert ez csak szimulátor és nem az élet, nem múlik rajta semmi... :)
2. Találkoztam már Airforce War-on 11500 méteren BF109G2-vel. Szükség törvényt bont, ha el kell kapni azt a rohadt felderítőt amit MiG-ek kísérnek akkor kiüli a kék oldali pilóta is azt a 35 percet amíg feljut oda.... :)
3. Stimmel a G1 csúcsmagassága. És? A játékban G2-van. Ha nem esne le, a páratlan számú G sorozatú variációk magassági vadász változatok túlnyomásos kabinnal. (ha jól tévedek még a modolt játékok sem tartalmaznak páratlan számú Gustav-ot, bár modokban nem vagyok otthon) -
NE KÍNOZZ!!! Még mindig nem tudok felmenni egyik szeróra se. Csak a Skies of Valor-on bohóckodok. Time out 0-val kidob az összes. És mielőtt még valaki elkezdené sorolni a tehendő dolgokat kérem ne tegye, mert a mod, patch és egyéb szavaktól már felfordul a gyomrom. Most emésztek. -
Glo #24752 Már-már az AW előtt jár a rangsorban :)
Kár, hogy nincs stat-ja. -
Glo #24751 Én is csak dícsérni tudom. Esténként jó sokan szoktak repülni. -
Rendben szólok,tegnap is akartam csatlakozni,csak jelszóval védett volt a szeró.
Megbeszélhetnénk egy közöset.
Galiba a UKDed3-at próbáld ki sztem tö jó,nálam most az a favorit. -
No no! Nem kell csodálkozni,hogy nagy magasságban nem teljesít jól messza,sem az A fókák. Olvassatok utána,hogy a német vezetés nem erőltette az ez irányú fejlesztéseket , vita is volt emiatt pl Tank előre látta ,hogy a nagy magasságban gyengén teljesítenek a gépeik,és ezért fejlesztette a Dórát,vagy a TA-t. -
Talán úgy 19-20-óra fele jöttünk össze dogolni, aztán repültünk egy coop-ot. A-6-al leptük meg őket, miközben a kommunista álmot építgeték. -
Glo #24747 Mikor volt? Én csak au ukded3-on szólózgattam, de megint csak egy afrikai map (6 szektor repüléssel az ellenig) meg egy japán partraszállós sikeredett. 10 perc után inkább visszatértem a középkori stratégiákhoz.
Pogi, ha tudsz ilyesmiről csörgess meg légyszives, aztán valahogy lerázom az asszonyt
-
...vagy kettőt....esetleg hármat...
-
A tegnapi coopmission-t nagyon élveztem 
csinálhatnánk ma is egyet
-
azért ne felejtsük el, hogy a Luftwaffe ekkor a sikereinek a csúcsán volt, tele veterán, harcedzett pilótákkal, míg a raf állomány az angliai csata alatt igencsak megfogyatkozott
szóval csak azt akarom mondani, hogy a pilóta is sokat számít
egyébként kb ugyanez van Alfred Price könyvében (az fw 190 szolgálatban), kb a spit IX egyenértékű volt az a6-os fókával -
Glo #24743 Fel lehet emelkedni 10K fölé is. Én spec üldöztem már ott G2-essel Mig3ud-t. Közben chatelgettem vele a második világháborús orosz űrprogramról Oleg módra :)
Az meg, hogy csak 230-at ír ki 8000m-en az csak az IAS (műszer szerinti sebesség), ami olyankor a kisebb légnyomás miatt meg se közelíti a TAS (valós sebesség) értékét. Van erre egy táblázat valahol, hogy milyen magasan milyen szorzóval kell az IAS-t venni ahhoz, hogy a TAS-t megkapd. -
Lacusch69 #24742 Oleg Csodálatos Világa... -
Tegnap a csatorna'43 pályán 2 P-38 szívatta a kék vadászokat.Francia oldal fölött körözgettek kb 8-9km-en-mindenki írogatta be a cheatbe hol járnak stb.G6-osommal elkezdtem emelkedni először dél felé hogy majd hátulról meglepem őket.Hát 8km körül már csak alig 280-300-al tudott bicegni a G-6.Egyszer csak hallom hogy valami nagyon közeledik mint a gyorsvonat,kb 6-700-al csaphatott rám az egyik,de olyan gyors volt hogy elhibázta a sorozatát is.Észrevettem merre jár:a csillagos égben volt és fürgén belekezdett egy újabb körbe,inkább hagytam a fenébe és visszamentem alacsonyabbra a csatorna fölé. -
Valaki nem tudna egy linket a 4 perces misszióhoz? Ész nélkül telepítettem újra az il-2-őt. :\ -
Szepy2884 #24739 Én még 9K-ret sem értem el egyetlen német géppel sem (Fóka, Messer). Ha mégis, akkor csak véletlenül és csak pár másodpercre és azt is csak azért mert fölfelé lagoltam :)))) -
Kösz!Ez egy remek hír,végre normális belsőt kap majd a Héja lesz kedvem azzal is repkedni. -
Most olvasom újra "A Messerschmitt Bf 109-es történetét" Jerry Scutts-tól és egyérdekes dolgot ír az Oleg által szinte legyőzhetetlennek beállított Spitfire IX-esről,idézem:
"1942 júniusában a hornchuchi 64. repülőszázad megkapta az első Spitfire IX-eseket. A Spitfire IX a Bf 109F és G MÉLTÓ ellenfelének bizonyult...A partraszálló csapatokat több mint 750 Spitfire-t,Typhoont és Hurricane-t felvonultató vadászerő fedezte. 220 Bf 109-es és Fw 190-est vetettek be a hatalmas légierővel szemben,s bár csak harmad annyian voltak,a német vadászgépek 100 ellenséges gépet megsemmisítettek. A legtöbb légi győzelmet a JG 2 pilótái aratták a Spitfire IX-esekkel harcoló RAF-repülőszázadok ellen. Kétséges,hogy a Jagdfliegerek EGYÁLTALÁN ÉSZLELTÉK-E A IX ÉS A KEVÉSBÉ HATÉKONY V-ÖS KÖZÖTTI KÜLÖMBSÉGET.
A másik dolog pedig az hogy a Bf 109G-1-es csúcsmagassága 13.895 méter volt,a játékban szerintem nem közelíti meg ezt az értéket,bár eddig még meg sem próbáltam eddig felemelkedni,de már 10k körül is alíg húz a motor,nemhogy majdnem 14k-n. -
A QMB végén eddíg is kirakta a sok kis ikont nem? :) -
Lacusch69 #24735 Végül is megértük: 9 évvel az első megjelenés után eszébe jutott egy külsős fejlesztő csoportnak, hogy egy stat nem ártana bele... -
Szepy2884 #24734 Fúú az a pilótafülke nagyon komoly. Félek is, hogy bírni fogja-e a gépem :))) -
bettly #24733 Az en gepeim: G-2 G-6 persze Bf 109. Ma egy Spit-nek nyomtam meg a szajat- e fajtabol lottem le a legtobbet -
Patch 4.10 hírek, Reggiane Re 2000 pilótafülke és a QMB kibővítése. -
Lacusch69 #24731 MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY AKI EDDIG WAREZOLT, VEGYE MEG EZT A QRVA JÁTÉKOT!
ELKERÜLHETŐ LESZ MINDENFÉLE HÜLYE KÉRDÉS A CRACKEKRŐL!
LINK!!! -
Most jöttem a spit vs 109mod szerverről,valaki beírta a cheatbe hogy nazi fuckers!Valaki nagyon dühös lehetett:/
You tube-on néztem Bf 109-es videókat ahol fordulózgatnak a messzerek,látszólag szépen simán veszik a fordulókat nincsenek állandóan páraleválások meg remegések.IL-2 ben belekezd az ember egy sima fordulóba máris a szárnyvégnél páracsík,a gép pedig gyorsan sebességet veszt.FSX-ben kicsit élethűbbnek tűnik a manőverezés.Nem sírásnak szántam ezt csak egy észrevétel. -
Semmi csak a siratófal(állítólag ez a fórum az) törzstagjai azt nem nagyon kedvelik.A német típusokat itt a többség jobban favorizálja,de semmit nem kell komolyan venni:) -
Szepy2884 #24728 Te melyik oldalon repülsz? Lehetsz velünk, de lehetsz ellenünk. Mink nem szeressük azokat akik a túloldalon harcolnak 
Na jó, komolyan ne vedd má'
-
semmi...
csak szeretjük fikázni

-
Lacusch69 #24726 -
Solt #24725 Apa kezdődik...
-
Mi bajotok van a Spitfire-rel? -
Szepy2884 #24723 Szerintem uncsi film és a messerben humán ült, aki direkt bénán és célt repült, hogy minél biztosabban eltalálják. Szánalmas az egész. -
Szepy2884 #24722 Ha nem is ilyen részletességgel de nekem is feltűnt, hogy valami baromira nem stimmel. Nekem különösen az volt furcsa, hogy a G és F szériás Messer között tulajdonképpen semmi különbség sincs. Az hogy a különféle szovjet csodák meg shitek miben különböznek, engem csöppet sem érdekel. Legfeljebb csak a fegyverzet kiosztásukat néztem. -
...És hozzá az fsx-hez készült Bf 109 modelleket,milyen jó is lenne.De van az fsx hez ugyanilyen jó minőségű P-51,P-47 meg egy csomó gép már.Érdekes hogy nem próbálnak gyúrni belőlük egy jó kis CFS 4-et,a modellek nagyon jók csak a tájakra kéne rágyúrniuk. -
Shit fanok.
-
Megnéztem ezt a doksit, még nem ismertem, lehet szakmai ártalom, de nekem egyből feltűnt pár hiba :)
A háromnézeti rajzok nem teljesen pontosak, a Messerschmitt Bf 109-nél pl F-től K-ig mindenhov az F széria rajzát teszi be (ráadásul egy nagyon gagyi rajzot, orr íve nem is törik meg ennyire a légcsavarnál). Nincs a G-6 jellegzetes púpja a kabin előtt (13mm-es géppuska hevederek miatt), vagy a "kövér" meszák nagyobb sűrítője miatti kövérebb orr (G-10 - K). A Seafire II-nél nem Merlin, hanem Griffon motoros oldalkép van, stb. Nincs is benne sok típus, és amik igen, azokról is rossz minőségű a rajz.
Ezek apróságnak tűnhetnek, de ha pont azért töltöd le, hogy a különböző típusok jellegzetességeit tanuld, akkor én nem ezt a doksit ajánlom :) Szerintem repülj sokat a játékban külsö nézettel (mindegy, hogy WoP vagy Il-2), úgy játék közben megtanulod. -
...és az enyém is...
-
Nekem egy ATI 4670 1GB Videókártyám van úgyhogy szerintem Solt konfigurációja lesz a jó de mindenkinek köszönöm
-
két dolog jut eszembe:
-mennyire béna a messzerrel a srác, szinte célt repül nekik
(ha ez volt a céljuk akkor bocs)
-milyen büszkék a spitre (én nem lennék)
bocs ha vkit megbántok ezzel, csak az én véleményem