91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na bekrepált az Il2 őm:((
A 4.09 re a mostani állás szerint csak az UP2.0 fullt kell rakni ugyi?
Na meg a pach et . -
de ugyanaznap, egy bevetésen 4 humán spitet lőttem le, most utána kell nézzek, hogy ez a konyak a sör vagy bor érdeme, rég nem volt ilyen nyerő szériám -
Hát igen olyan jó volt az előretartás gondoltam nem hagyom ki.....
"És képzelje tisztelt hadbíróság, az a gonosz P-47, amit lelőttem a szárnyát, átváltozott fókává, és esküszöm, ez a szítiszta igazság, én ártatlan vagyok!!!!! " -
Ez se rossz:Dől a fa! -
Köszönöm az invitálást,megbeszélhetünk egy időpontot a közeljövőben,bár így 2x-es apukaként kicsit nehéz elszabadulnom.
Ahogy igentanult barátom mondaná:"Mérték a vödör,tartózkodás az asztal alatt!"
Hogyaszongya...Nazdarovje(asszem) -
bettly #24950 OK Kosz Vigyazni fogok erre az Ata uriemberre -
Szepy2884 #24949 Atával mi a ált. a WC-n, UKded3-on, meg esetleg a Grij meg CH servereken repülünk. Nagyon jól összeszoktunk és összedolgozunk, de Atával érdemes vigyázni, mert ha kicsit iszik olyan agresszív, hogy még engem is lelő 
Bocs Ata, de nem bírtam ki, remélem nincs harag

-
bettly #24948 Szekelyland igazat adok neked..........milyen szerveren repulsz? ;Maroknyi szekely repul mint a szikla ---nepek harcanak fenylo kek egen---Repulos szekely himnusz -
bettly #24947 koszonom Barataim , en is gondoltam erre,de meg azert is bemegyek arra a kidobos szerverre [persze ha meg sikerul] .hogy megmutassam mit tud a PUMA hadosztaly meg az ertekes vadasz gepeink.......Apropo GALIBA baratom valami ver atomlesztes volt most hamarjaban, vagy nezz egy jo hosszu szeles vasznu filmet:
A SZESZ ARNYEKABAN.....Elj sokaig! -
Glo #24946 Hát amikor megszervezed.. és a lányodat is hozod :D -
Glo #24945 :D
Na igen.. kedvenc mondásom: Sétáltam hazafelé, de olyan kanyargós volt az utca.. aztán meg egyszercsak felcsapódott a beton és lenyúzta a képemet! -
Galiba kurva másnapos. Én tartom a szavam. Már csak a mai meg a holnapi napot kell kihúznom. Veletek mikor iszok? Pogi! Te nem is laksz olyan messze. Ugorj át valamelyik nap hogy hírét vidd, hogyan mulatnak a csepeli zsiványok.
..gesundheit..
-
Lebowski #24943 uk szervereken az admniok kis hatalommániás pöcsök. mi nem egyszer vitatkoztunk velük. kp-nak valamelyik nick-két bannolták is. csupán azért mert nem nyelte le a pitiségüke.nameg ugye kp az kp :D -
Szepy2884 #24942 Holnapig még ráér, de Galiba ne feledd amit ígértél és itt a jópélda is ennél alább ne add!
-
Glo #24941 Te Galiba, nem kéne neked mattrészegnek lenned? 

-
Glo #24940 Én már vitatkoztam az ukded3-mon az adminnal :D
Mekkora kis pöts volt. Kirúgott azért, mert 5 v 7 volt a kékek javára a mérleg, és nem voltam hajlandó orosz géppel repülni :D
(Mellesleg én voltam a második aki bement a szeróra..)
Mondjuk azóta nem volt ilyen problémám. -
Itt a tavasz látom! A harcedzett pilóták kiugrálnak a kabinból és futnak a szoknyák után
-
Lacusch69 #24938 Marlene inkább németül jó... (igaz, a néni a "másik oldalon" volt)
Ha már német, akkor EZ mindent visz, annak ellenére, hogy a konzervdobozokról szól. -
Na itt tényleg abbahagyom.
Na még ez
-
Húha ezt nem is gondoltam volna,régen mennyit kerestem. -
Engem a spit vs en szokott kirugdalni az admin valami RAAF akárki amikor lelövöm:) Ja meg Gidát! -
Ne izgasd fel magad, valszeg vmelyik admint lelőtted és ez ártott az ego-jának. Nem kell foglakozni ezzel, a lényeg hogy lelőtted őket, és hogy tehetetlenségükben kirúgtak azzal csak növelik a sikerélmányedet. Amúgy nem kell noob szerverre menni, ott van a Spit vs 109 , spit vs 109 mod, ukded3, warclouds, ott ritkább az ilyesmi.
Attól még lehet fikázni a szervert a lobbyn, kis bojkott sose árt..... -
Ez most OFF lesz.
Orosz verzió:)
Kínai verzió:)
A 11 edik másodpercnél ! Bakker ott több a katona a téren mint amennyivel mi rendelkezünk:)
Ja és a német:)) ez se maradjon ki:) -
Glo #24932 Ha Amerikában beperelhetik a McDonalds-ot minden a felszedett kilókért, akkor én meg beperlem a Heinekent minden ronda nőért akivel lefeküdtem!
-
Richtofen #24931 Ha esteleg valaki akar dobozos il-2 sturmovik 1946-ot, Pesten a Westendben a Media Marktban töméntelen mennyiségben láttam kipakolva 995 Ft-ért. -
tothgyorgy #24930 Az se mindig kell. A nő nélkül töltött idővel egyenesen arányosan is szépülnek. -
tothgyorgy #24929 Mindig 2 hét.
Régi vicc:
Pasi disszidál oroszországból, majd 20 év múlva visszatér. Sétál moszkvában, majd egy ismerős cipészműhelyt fedez föl. Bemegy, a cipész rögtön megismeri. A cipőjéért jön ugye? Kérdi. Holnapra meglesz. -
"Apám mondta: Minden fiatal lány szép."
Erre ismerek egy találó mondást:"Nincs rossz nő,csak kevés pia!"
-
honnan veszed hogy 2 hét mulva BoB? szerintem több hónap még az! -
tothgyorgy #24926 Apám mondta: Minden fiatal lány szép.
Ez mondjuk túlzás, de majdnem.
GALIBA !!!
Boldog szülinapot! Már ha még el tudod olvasni.
Ja és nem kell sírni a 3x évekért. Nekem már 51.
Aki szerint öreg vagyok azt lelövöm!
MK-108 rulez. -
Orosz lányok szépek!! Mindig is azok voltak. Ne keverd a nagy szovjetunióval az oroszokat:)) -
Jelen állapotában engem picit sem érdekel.:) Mondjuk a véleményem meg másokat hagy hidegen.
-
Solt #24923 Én nem rohanok sehova... most így is dömping van! :D ( DCS, IL-2, FC, ROF ) Ha lenne időm sem tudnám mihez kapjak... :) Ráadásul két hét múlva itt a BoB!
-
én is megakartam...de 17 euróért most megéri! -
Solt #24921 Még pár hét a dobozos... én megvárom azt... :) -
A WINGS OF PREY FÉLÁRON! a steamen! kiadtak azóta vagy 3 giga patchet részletes simnehézség állítás, jobb repmodell, jobb sérülésmodell, így nagyon megéri! -
bettly #24919 Ilyent meg nem basz.am.A sima 4.09 szerveren voltam ,fel ora alatt 4-et lelottem,ket La=7-est allandoan kergettem egyszoval szorakoztam.Amikor az otodiket is elkaptam kidobott a szerver: Connection host terminated ,kicked szerver --valami ilyensmi jelent meg.Mi a banat toke ez?---------Fw-190 A9 -el voltam-jo kis gep, -
Sajna ezt nem tudjuk
-
Wow!Ezek orosz csajok?Eddig az a tudat élt bennem hogy 90%-uk olyan testes kesehajú paraszlányforma durva arcvonásokkal.Képeken leginkább olyanokat láttam,ők viszont nagyon perfektül néznek ki. -
bettly #24916 Koszonom koszonom.Tenyleg Fokarol van szo, nagyon erzekeny gep minden kis mozdulatra .A valosagban is igy volt?