91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én mindig a nyári időszakban vásárolok gépet.
    Súlyos pénzeket tudok így spórolni. Meg is lepődök ,hogy utána sokkal drágábban árulják ugyanazokat a komponenseket .
  • TG Gida
    A pc játékok világában sajnos 2 max 3 évente gépcsere.Érdemes tavasszal vagy karácsony után és persze nagy körültekintéssel vásárolni.
  • Her Laca
    Igazságot szóltál!!!!
  • galimatika
    Visszanyúlva az előbbihez egy kicsit, szerintem tök mindegy, hogy IL2, vagy BoB. Az olyan srácok mint akik ide irogatnak, azok főként a repülés és a technika szerelmesei és rohadt mindegy, hogy minek nevezzük azt a dolgot amivel keretet adunk ezen szenvedélyünknek. Ami fontosabb a programoknál és a grafikánál, az az, hogy van egy hely ahol olyanok vannak mint te.
  • Po Lee
    Hali Willenbrock !
    Ezek a kokpitok stabilan állnak nem mozognak. Max az ülésbe építenk egy kis szerkezetet ami a hajtómű vibrálást szimulálja.
    Az ami mozog az kb +-20 fokos bedöntést, billenést ill. a komolybbak
    elfordulást és nagyjábol 10 cm emelkedést sülyedést tudnak.
    Ha érdekel a téma az SG forumonITT megtudhatsz tőbbet is.(Igaz ök autoszimeket épitenek de az elv ugyanaz.)Ha birod az angolnyelvet
    ITTérdemes körulnézni.
  • Willenbrock
    Ezt utoljára:Tálib gyakorlat:D
  • Willenbrock
    Még vannak videók ilyen kokpitokról,meg is lehetne csinálni de azt hogy oldják meg vajon hogy mozogjon is a fülke bedöntéskor és pont olyan szögben ahogy be van döntve?Elég bonyolult lenne megcsinálni.
    Fülkés videók
  • Willenbrock
    Ez nem egy válasz akart lenni csak így jött össze.De amúgy remélem ez lesz a szobapilóták jövője:)
  • Willenbrock
    Ilyen kéne nekem Karácsonyra:)Milyen jó lehet már ezzel repülni!Azt nem értem milyen program fut rajta,mert nem FSX-nek tűnik de nagyon élethű.Meg hogy jelenítik meg a képet,projektor lehet?Iszonyat szép.
  • Richtofen
    Ne izguljon főnök, még jó ideig játszunk ezzel a játékkal. :)

Le is vezetem az állítást: a Maddox games támogatja a Team Daidalos-t a további hivatalos patchek készítésében (és nem csak engedélyek adásával hiszen Oleg és csapata viszgálja felül a fontosabb javításokat). Asszem minimum 2011-ig van tervük újabb il-2 patchek készítésére.

Mi a búbánatért erősítenének ezen a 10 éves játékon még évekig (feltételezve, hogy a SoW az előbbinek a konkurense lesz), ha a Storm of War már a kertek alatt lenne? Érzésem szerint 2010-ben nem lesz SoW. Sőt, ha belegondolunk, hogy egy szűk rétegnek játékot fejlesztő céget (és kiadókat) hogyan érinthet(ett) a válság, nemigen folyt teljes gőzzel a munka az elmúlt 2 évben.
  • Willenbrock
    Ez már ősrégi progi új köntösben.A "húzzunk még egy bőrt le róla" esete.Nekem a Warbirds már 2001 táján megvolt-és már akkor is egy rakás kakinak számított.(remélem ezzel nem sértettem meg senkit ha igen akkor vegye ezt csupán személyes véleményemnek)
  • bettly
    Egy kicsit el melankolikaztam mar szinte er a vigyorgas, de tenyleg harom igaz valos szo: volt , van, es lessz
  • acidrain
    Nem kell elkeseredni. AZ Il 2 beírta magát a játékok "történelemkönyvébe" és ahogy Laca is írta :IL2 volt ,van ,lesz.
    Nekem örök kedvenc marad, az biztos. (na már kezdek úgy írni, mintha temetném a játékot) :D
    Megjegyzem ez az egyetlen, ami mindíg fenn van a gépemen.
    Egyenlőre még ki sem jött a BOB, úgyhogy még jó darabig az 1946 az etalon a dugattyús szimulátorok között, és ha Olegék valamit elcsesznek, akkor az is fog maradni.
    Szerintem még korán van aggódni, úgyhogy fel a fejjel.

• Glo
    Nekem még jóideig nem lesz a BOB-ra való gépre lóvém, szóval nekem kispénzű gémernek biztosan az il2 marad a top játék :) Még 3-4 évig biztosan :))
  • bettly
    De Tenyleg igy van na. Ez az egyeduli hely ahol tudok beszelgetni e jatekrol.Itt az en kornyezetemben az itten elokrol ,meg senkit nem halottam , hogy az
    il-2 -rol beszeljen vagy legalabb is jatszodjon .Az arcade tipusuakat azt igen!Mindenki azt nyomja. Szerintem csak az lehet gondolom,hogy az
    Il-2-ben kell gondolkozni.....s ezt a romanok pedig nem tudnak

• bettly
    Hallanad siros reszegen hogy dicserem a jatekot! El sem gondolod haver.A gep a masodik felesegem ...- a felesegem szerint , es ez csak egy jatekot ismer IL_-2
  • bettly
    AH dehogy ittam , csak elgondolkoztam ha gepet kell cserelnem mennyi penz kell itt, lehet akkor a siras utol er.....a legnagyobb baj ...hol van az a sok penz?
  • spargarepa
    Az IL2 mindig is ittmarad, már most se egy új játék de még mindig rengeteg híve van szerte a világban és ez így is fog maradni remélhetőleg még jópár évig
  • TG Gida
    Mi van ecsém?!Sírós részegre ittad magad?
  • Her Laca
    Ne keseredj el:)) IL2 volt ,van ,lesz:)) Ha lesz BOB szerintem a fórumot átnevezzük IL2BOB ra :D
  • bettly
    Gyerekek kemeny idok jonnek !Most 2 eve amikor vettem a gepet a leg erossebb volt ott az uzletben.Dehat mar eltelt az a 2 ev , tegnap letoltottem a WOP demojat ,csak customban fut , tavolrol messze all az IL-2 grafikai minosegetol, epp valahol olvastam a netten hogy 512 mb video kartyaVAL csak kozepes erejet adja ki[ az enyem Nvidia 8400 255 mb]......hat uraim!!!!! Mar hova?. Szep lassan kozeledik a BOB , hat varjuk , biztos hogy varjuk elobb utobb csak meg vesszuk mert mi az egykori tortenelmi dugattyus repules virtualis utodjai vagyunk es hal Isteenek vagyunk elegen koszonhetoen ennek az oreg jo jateknak amit ugy hivnak, hogy IL-2.Tehat jon a BOB , megjelenik ........elmulik legkevesebb 2 ev sorra veszitsuk el repulos tarsainkat e forumon , kezdodik egy uj fejezet , egy uj fejezet foleg azoknak akik meg birjak penzileg.Akik pedig nem meg kapaszkodunk az Il-2 szervereiben meg ahannyan maradtunk.Sok ismeros nev hianyozni fog, dehat udvozolhetjuk oket egy ujabb forumon, de jatek kozben....??????...ki tudja? EN nem sok ideje vagyok koztetek de valahogy szivemhez nott ez a forum itt sok kerdesemre vallaszt kaptam es segitseget, akkarmi mi is volt az , en kerdeztem...;gyerekek baj van;.....mindenki tanakodott tanacsot adott segitett , mig belepett LACA ..ITT VAN NI ezt tedd fel es persze Richthoffen es meg sok mas barat.Minden nap szinte minde oraban mig itthon vagyok olvasom a forumot, ha nem is szolok bele veletek vagyok, es szeretnem ha ez tobb evig igy maradna. Lehet hogy csak almodozom.....szinte mar latom is egy jo par honap mulva egy jo repules utan az il-2 on forumolvasas.......de...tiszta uj pofakkal,nem erdekel lehet jobb volt OFFline-ban, mindegy az az a fo hogy itt valamikor barataim voltak olyanok akikkel ugyanazt a nyelvet beszeljuk de nem ugyan ott lakunk koszonheto ezt a tortenelem egyik fekete pontjanak.Lehet hogy egy keveset igen elore gondolkoztam...de en igy gondolom el, minden esetre maradok az Il-2 szerelmese es tovabb is hozzatok fordulok segitsegert..........meg amig meg kaplak.Jo ejt es jo pihenest...-:egy ket gyermekes apuka .Marosvasarhely
  • acidrain
    Hagyjuk :(
  • Negwar
    TS-infó Ricsi főoldalon.
  • Zpogi
    Srácok!

Ha jól értelmezem,akkor ha felakarok lépni a Twilek Ts-re,Neghwartól kell kérni meghívót? Mert,ha igen,akkor ezúton szeretnék kérni egyet.

Előre is köszönöm

• alma2
    rise of flight
  • alma2
    volt negyed oram megnezni. kb mint ha 3-4 ember fejlesztene, a grafika szornyu, egyszeru. Trackirt, g940 tamogat, erezhetoen "komoly" szimulatornak szantak, minimalis gepigennyel. Szoval valaki szaki essen neki, elemezze ki. 1 Gb a telepitoje :)
  • bettly
    Mi az a ROF ?
  • Her Laca
    JUJ:(((
  • alma2
    Senki nem izgult ra ?
    Bar a kepek nem nagyon biztatoak.
    "Warbirds Dogfights"
    topikja sincs.

warbirds
  • DummyBoy
    My Wiimote project is complete - topik - ED forums
  • VO101Tom
    Engem érdekel. Linkeld be plíz.
  • DummyBoy
    Üdv!

Sajnos lusta disznó vagyok, szóval csak az alkatrészek vannak meg hozzá, még nincs összerakva a dolog :)

Mi érdekel? Hogy hogyan kell megcsinálni? Vagy a kész cucc? Mert ha a hogyan elég, akkor a készítőjének a topikját be tudom linkelni.

Azért nem privátban írtam, mert hátha valakit még érdekel :)
  • Willenbrock
    És érdemes a Hyperlobbi nevű szerverkereső progit is telepíteni,mert ezzel találhatod meg a legnagyobb szervereket.
  • Willenbrock
    Igen az online repüléshez a sima IL-2 1946 kell,de ha online módon akarsz repülni akkor patcheket kell rátelepíteni.Hogy melyiket az attól függ milyen szerveren akarsz repülni.A 4.08m patchel kell kezdeni mindenképpen.
  • Matthew Baker
    ja meg letöltesz pár módot meg felpeccseled
  • kontar
    Ok. Köszi szépen. Üdv!
  • istikovacs76
    Ez még a "hőskorból" való, amikor még nem kellett serial, meg punkbuster, meg az ilyen sza..ok. Csak felinstallálod, felteszed a hyperlobbyt, és keresel szervert, mai az izlésednek megfelel.
  • kontar
    Sziasztok ! Meg szeretném kérdezni, online repüléshez elég az eredeti dvd, mert vettem ezt a 995ft-os 1946-ot, de a tokban csak a dvd van semmi serial vagy valami papírdarab. Üdv!
  • Her Laca
    És mi evvel a problémád? Vegyél olyat.
  • ZTM
    Gondolkoztam rajta de én ilyen olcsó szart akarok venni ami kifér 3000Ft-ból:)