91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Azért a győzikét csak nem űbereli...
  • tothgyorgy
    Számomra pongó 1 jelkép. A gagyinak, az igénytelenségnek a jelképe. Hallottam hogy a színház büfésnője (anno) így utasította Kállai Ferencet vissza, aki megjelenésére hivatkozva soron kívül merészelt kávét kérni: álljon a sor végére, mert mi még a pongó művészurat sem engedjük előre. Azóta sem felejtettem el, és nem is fogom. Már az is fáj, ha 1 ilyen liba egyáltalán a szájára veszi.
  • Willenbrock
    Pongó?:D Már úgy elfelejtettem hogy a neten néztem utána ki is volt az:)
  • tothgyorgy
    Most a pongó művészúr meg a fekete pákó a szinvonal.
    Tisztelet a kivételnek, de őket meg szinte megjelenni sem engedik. Hajrá mónika só és más baromságok. Ezért nézek 1-re kevesebbszer tv-t.
  • Willenbrock
    Talán a következő patch majd javítja ezt a hibát.
  • Willenbrock
    Ez szerintem az UP 2.0 miatt van.Nálam-és másoknál is időnként alaposan belaggol meg le is fagy.Bár utóbbi napokban én nem tapasztaltam ilyesmit.
  • messerharcos
    sziasztok! ma a sok f-4 ezés után akartam repülni pár küldit g-14-el, a g-6 továbbra is megszokhatatlan, szóval repültem ofline küldit g-4-el, már kicsit mintha látnám az enemyt, mikor egysszer csak minenféle figyelmeztetés nélkül kilép a játék, és más méretű felbontásra veszi a monitort. se szó se beszéd csak kilép. Van ötletetek, miért van ez?

Tom, ha irnál akk légyszi a megadott e-mailemre irj majd, itt nem találom meg a privát üzijeimet.... a multor vhonnan észrevettem, de most hiába keresem.
  • Her Laca
    Isten hozta Örnagy úr.

Ez még egy nagy kedvencem:)
  • Her Laca
    Megnéztem újra:) Fergeteges:D És azok a színészek.
    Nem vagyok egy múltba révedő alak,de mintha hiányoznának az ilyen kvalitású színészek mostanság.
  • Sanyo
    Alapmű. :)
  • TG Gida
    Komoly ahogy a pilóta vágja a kanyart.Úgy vezet,mintha autó lenne.
  • Szepy2884
    De láttam. Valamikor gyerekkoromban a tv-ben.

De inkább repüljünk :))
  • Her Laca
    Szepy!
    Egy világ omlott össze bennem.
    Nem láttad a Tizedes meg a többieket?
    Pótold!!
  • PhantomAss
    vagy real player, én azt használom
  • VO101Tom
    Nem, Major Tamás a komornyikot játszotta.
  • Szepy2884
    Nem vagyok ott a régi magyar filmekben, de ez nem inkább major? Sinkovitsot meg Darvast stb. szerintem nem is lenne szabad együtt emlegetni majorral, de ez legyen az én magánvéleményem...
  • acidrain
    Sinkovits Imre R75-el a Tizedes meg a többiek-ben
  • acidrain
    Offolok 1 kicsit.
    A BMW R75 a kedvencem, sajnos csak álom marad.
    Nagyon komoly gép, terep fokozat, hajtott oldalkocsi, rückwärts.
    Imádom a hangját
    Off road Zündapp KS750-el, és R75-el
  • Willenbrock
    Kösz,ezt a módszert nem is ismertem
  • VO101Tom
    és a keepvid oldalt használom, ez szedi:
    http://keepvid.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPvXQJEY6-vk
  • VO101Tom
    Nem komoly, csak van pár betegség, amivel nem engednek. Az inzulinos injekciót igénylő cukorbetegség pl ilyen. Asszem van súlykorlátozás is vitorlázógéphez, olyan 80-100 kg körül, de ezt nem tudom már, hogy pontosan mennyi. Én 97 és 2002 között repkedtem kisebb nagyobb megszakításokkal, akkoriban elég komoly, egész napos vizsgálat volt a sportkorházban. Kaptál egy négyoldalas dossziét, és kb pincétől padlásig végigjártad. Szemészet is komolyabb volt, mint álltalában szokott lenni, a fülészeten volt forgószékes vizsgálat. Ekg, belgyógyászat, ilyesmik is voltak. Ha repkedni akarsz, ősszel érdemes a klubboknál érdeklődni, akkor indulnak az elméleti tanfolyamok (bár, amilyen anyagi helyzetben vannak, lehet ez már nem lényeges), hogy tavasztól repkedhess.
  • Lacusch69
    Pár éve kitárgyaltuk a Pumák fórumán, jelenleg is kering vagy 3-féle változat az esetről.
  • Lacusch69
    Az egyik jó barátom tavaly, 37évesen kezdett neki a segédmotoros vitorlázó repülésnek.
  • Willenbrock
    Próbáltam letölteni ezt a filmet you tube downloaderrel de azt írja rossz a link.Mi lehet a gond?
  • Willenbrock
    Olvasom itt hogy pár embernek nem adták meg az orvosi engedélyt-ilyen szigorúak a feltételek?Vitorlázó repülésnél is ugyanazok a feltételek mint a motoros repülésnél?Gondolkodom rajta hogy még 35 éves koromig meg kéne próbálnom minimum a vitorlázórepülést.Bár autóvezetésben nem vagyok különösebben ügyes,3X elhúztak vizsgán(igaz ebből 1X olyan baromságért hogy 20-as táblánál kb 24-el mentem-szóval szőröztek úgy érzem)
    Érdemes lehet azért megpróbálkozni a vitorlázórepüléssel?
  • Willenbrock
    Messzeres rövidfilm Exupery lelövéséről,sok korhű egyenruha,felszerelés látható a filmben,oldalkocsis BMW motor és egy Bf 109G-10.
    Der Letzte Fug
  • Gab920926
    Hát nem tudom nesu nekem nem jött be az a joy így ránézése nem tetszik amúgy pont aznap leltem rá a neten mikor megvettem az X-52 őt :P
    amúgy mi van veled régen láttalak Ts+lobbyn nekem most valami nem oké a gépemmel de már hiányzik a repülés :(
  • VO101Tom
    A BG-sek az mellett, hogy elég jól repültek, páran nagy parasztok is voltak. Ernyőn lévő pilótára, vagy sérülten épp leszálló gépre gond nélkül lőttek, amit chaten sem tagadtak, sőt, kérkedtek vele. Ez az én értékrendem szerint már -ség. El tudom képzelni, hogy saját szerverükön próbálgattak ezt-azt, de mi nem találkoztunk ilyennel. (Az is igaz, hogy az utóbbi időben már nem jártunk be, egyrészt a társaság, másrészt a planeset miatt).
  • Richtofen
    " a fűről a felhő fölé pattantak a lavorok meg egyéb ruszki csodák"

Ilyet nap mint nap lehet látni főnököm. Nem feltétlenül cheta, a nagy lagg hibák tipikus tünete (akár szándékos is lehetett)
  • Lysandus
    Nehéz az ilyet kikerülni. Valamelyik cseh vagy szlovák szerveren elégelték meg, hogy a 42-es planesetjüket aprította az ember G2-vel. Egyszer csak megjelent az egyik admin La-7-el. Kiléptem. Persze bosszankodtam, mert addig remekül szórakoztam.
  • Lysandus
    Jó kis pörgős dogszerver volt, szinte mindig tele. Elkelne még egy ilyen. Sok hellyel, egymáshoz közeli repterekkel. Mióta kevés ideje van az embernek változnak a preferenciái.
  • Szepy2884
    Na még mielőtt meglennék gyanúsítva hogy gyanúsítgatok...

Lebowski, emlékszel amikor a fűről a felhő fölé pattantak a lavorok meg egyéb ruszki csodák? Na az a BG serveren volt BG-s előhívóval repülőkkel. Ezt nehéz lett volna letagadni, annyira feltűnő volt, de egy életre gyanút fogtam azon a serveren. Többé nem láttam ennyire kirívó eseteket, de gyanúsakat már annál inkább és ez nem paranolyás képzelődés volt!
  • VO101Tom
    A BG-n mi sem vettük észre, hogy piszkálták volna a repmodellt, azt viszontigen, hogy kib. jól lőnek. Messziről, pontosan, elég lehetetlen szögekből is. Jó kis csaták voltak azok :) Jetfly EB-n két évben is jöttek bulgárok, mindkétszer 3. helyen végeztek, 2005-ben asszem pont a BgAF-esek voltak itt, bár a nevek nekem nem ismerősek (Fortis EB)
  • Lysandus
    Én egyszer jártam arra. Vitten egy Meszát mk 108 gunpodokkal 25 % benyával, ők fordulóztak, én meg B&Z-éztem. A cheat sem segített nekik. :-)
  • VO101Tom
    BG már nincs. Spit vs 109, vagy UKDed3. Ezeken vagyunk mostanában.
  • Lacusch69
    Ezek szerint elég jók vagyunk, mert a cheatek ellenére is jópárszor legyaktuk őket... :)

Matilda az emlékeim szerint nem volt BgAF tag.
  • Nesu
    Sziasztok van már valakinek tapasztalata saitek X65F-ből ?
    Köszönöm előre is .
  • Szepy2884
    csak azt ne mond, hogy hiányzik! Ott próbálgatták a bulgárok a cheat-jeiket. Sikerült annyira lejáratni magukat, hogy
    1, a server megszünt,
    2, többen eltűntek, vagy megváltoztatták a nevüket, vagy megtartották, csak már nem teszik elé a BG-t. A matilda nevű gyerek még most modok nélkül is úgy fordúl a p-51-el mintha spit lenne. Ha ezt szóváteszed neki, nem általik a pofádba röhögve azt mondani hogy a p-51-el könnyű.
  • Lacusch69
    Régebben a BG-n láttam elég sokszor. Tényleg, az a szerver mostanában nem megy?
  • bettly
    Tenyleg vannak itt igazi pilotak de vannak meg ejtoernyosok is.Eletem legboldogabb napja volt az amikor az elso ket ugrast elvegeztem. Azota mar sok ev eltelt mar sok minden feledesbe ment , a baleset , a szamtalanszor nem sikerult orvosi vizsga,meg neha almodom hogy ott allok az AN-2 kuszobjen es bamulok lefele.Bocs oszinten nem akartam nagykepu lenni vagy dicsekedni, de ha meg kivankozok 2000-3000 meterre...........elinditom azIL-2-ot Figyelemmel kovettem itt a forumon a musort,nem akarok megszolni senkit...eddig nyugodt volt minden, en azt mondom hagyjuk, hogy ugy legyen tovabbra is,hisz az egeszen egy kozos dologert vagyunk itt