91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Repülsz te egyáltalán? Évekkel ezelőtt láttam ezt a nicket a lobby-n. Emléxem akkor még kezdő voltam...
  • Glo
    Nem csodálom
  • Glo
    Legközelebb egy sms-t eressz meg, ha ilyen bulit tartotok :)
  • Lacusch69
    Hát persze, könnyű préda... :)
  • Lacusch69
    Ha valaki(ke)t utálok ellenfélként, az a Vari-Alex duó...
  • Lacusch69
    A K4 statod nem is rossz... Csak így tovább! (De azért még a lövészetet gyakorolnod kell)
  • PhantomAss
    ezért jó az "airsheep" nicknévnek
    olyan kis aranyos, könnyű préda :D
  • Zpogi
    És a Dongó század feltámadt hamvaiból!

Remélem egyre sűrűbben lesz alkalmunk így együtt repülni.
  • Willenbrock
    Én is a 352 győzelmes nagyágyú nevét vettem fel de csak a becenevét merészeltem:)De sajnos még arra sem bizonyultam méltónak:(Azért küzdök ahogy tudok.
  • messerharcos
    köszööm:D most lett meg életem legelső online győzlme, bár nem volt nagy harc, egy p-51-est szedtem le, de lehet már sebesült volt, mert mikor elkezdtem lőni, elkezdett folyamatosan átesni.
    ja meg lelőtem majdnem egy sérült messert...ciki...
  • Lacusch69
    ITT keresgélj
  • messerharcos
    meghát tudjátok, fő az önbizalom:D
  • messerharcos
    hát, tudjátok, minden más online játékban is ez volt jideje a nevem, és eléggé reflekszből irtam be, nem nagykéspűség, én is tudom, csutka kezdő vagyok, de akkor is tetszik:D
    amugy honnan tudod megénzni, hogy hány találatod volt? azt hol irja?
  • Lacusch69
    ITT
  • Lacusch69
    Ó, hát H.mann hívójelű van egy pár a lobbyn, meg Karaya is... :)
  • VO101Tom
    van a warcloudsnak online statja? :) A dogszerverekét sosem néztem, nem is tudom melyiknek van :)
  • Her Laca
    Nem mondod,hogy van ilyen név? Mesterekmestere:DD
    Ennél már csak egy jobbat láttam ,valami német ász nevét vette fel az illető , a neve nem jut eszembe (inkább nem merem leírni)de 352 légi győzelme volt:DD Mármint a németnek:)
  • Lacusch69
    Nem akarlak megsérteni, de ha "Mesterekmestere" néven nyomulsz, akkor egy lövésed sem talált...
    (Ami a WarCloudson nem feltétlenül a bénaság jele)
  • messerharcos
    jaj, de sajnáltam ma hoyg egyedül repkedtem, warcloudson, ma volt először online bevetésem, találkoztam egy p-47-essel, amit elkezdtem üldözni, elég amatőr volt ő is, többször átesett, és aheyett hogy a társaira bizta volna a melót, mivel mint kiderült, még legalább 2-en voltak rajta kivűl, elkezdett szembefordulgatni velem, de messze nem talált el, 1500 méterrel magasabban lehet mikor elkezdt ezt. szóval, igy jól lelasitotta magát, mögé kerülök, elkezd zuhani, meg le, én is utána 700-al, a fák magaságába folytatja, ahol semmi esélye. aztán egyszercsak ott mennek el vagy 2 gépnyire a nyomjelzők... oly mértékben mellé célzott az ilető, hogy kitérő manővert se tettem, csak mikor lassan kezdett bemérni, végül elkezdtünk fordulgatni, és aztán közelről az egyik csak telibevágott. ha valaki csak olyan tudásu islett volna mint én, és ketten vagyunk már tuti lenne egy győzelmem:)
    az egyiknek igy is azthiszem elkaptam a motorját, mert mikor kiugrottam, láttam áló légcsavarrl siklik lefele, bár én is csak vaktába tudtam célozni az üldözés miatt, ugyhogy mázli ha elkaptam.
  • Richtofen
    :DDDDDDDD
  • szekelyland
    Ja meg egy
    honan lehet tudni hogy a futok nem nyiltak ki?

CSak teljes gazzal tudsz eljutni a toronyig.....
  • szekelyland
    Eleg szemlelteto rajzfilm
  • szekelyland
    Torony:
    "Delta 351, legiforgalom 10 oraban 6 merfold tavolsag"
    Delta 351:
    "Torony, adjon mas informaciot. Digitalis karoram van.. "

Javitasi muhely naplozasai:
    Problema: Valami meglazult a pilotafulkeben
    Megoldas: Valamit megszoritottunk a pilotafulkeben

Problema: Hidraulikus foluadek szivargas nyomai a jobboldali fofutomun
    Megoldas: Hidrulikus folyadek szivargasanak nyomai eltuntetve

Problema: Fedelzeti radio hangereje hihetetlenul hangos
    Megoldas: Fedelzeti radio hangereje hihetore csokentve

Problema: ELpusztult rovarok a szelvedon
    Megoldas: Meg vannak rendelve az uj, elo bogarak

Problema: Automata pilota szinttartasi uzemmodban 200 lab/perces sullyedest idez
    Megoldas: Nem tudtuk reprodukalni a problemat a foldon

Problema: Bal belso fofutomu majdnem cserere szorul
    Megoldas: Bal belso fofutomu majdnam kicserelve

Problema: Tesztrepules OK, automata landolas kicsit razos
    Megoldas: Erre a gepmodellre nem telepitettek automata landolo rendszert...

"Alfa 3 , ellenseg az 5 oradban!! "
    "Itt Alfa 3, nyugalom meg csak 3:15 nalam..."
  • Her Laca
    Ide is beírom ,bár ez nem IL2 ő. De szerintem érdekel majd titeket.

Március 18 . án Harc a vörös Báróval premier a Viasat Historin.

Itt a leírása
    "A Brit Királyi Légierő, a RAF és a Vörös Nyilak két volt pilótája (akik ma a The Blades légibemutató-csapat polgári pilótái) útra kelnek, hogy felderítsék a légi hadviselés kezdeteit az I. világháborúban. Felfedezik, hogy mindössze négy év alatt hogyan alakultak át a repülőgépek törékeny repülő masinákból a ma is ismert harci gépekké; rájönnek, hogy a mai modern légi hadviselés összes aspektusa - a felderítéstől a nagy magasságú bombázásig - már csaknem száz évvel ezelőtt is megfigyelhető volt úttörő ellenfeleik munkájában. Pilótáink eredeti repülőkkel és másolatokkal repülve hasonló kihívásokkal szembesülnek, mint az I. világháborús pilóták; szimulált I. világháborús felderítésben, éleslövészeten és bombázásokban vesznek részt, majd legvégül korhű repülőgépben ülve közelharcot vívnak - kamerapuskákkal.""
  • Solt
    Jaj... :D
  • Szepy2884
    Titán: Torony, leszállok a 21-esre!!

Torony: Azonosítsa magát!

Titán: Találd ki, ki vagyok...

Torony (lekapcsolja az összes fényt): Jó, te meg találd ki, hol vagyok...

• szekelyland
    En is lottem a mult heten egy P-47-et egy g6-os fuggoleges vezersikjaval s egy spitet az a8-as propellerevel (ezt onnan gondolom h szemberepultunk loves nelkul es nekem a motor kaput neki meg leesett a szarnya...)
  • Willenbrock
    Kösz,szerintem jó,nálam működik:)
  • Willenbrock
    Egy győzelmet nem tudom mire kaptam,Egy Yak-3 eltalált aztán nekem adott győzelmet a szerver:)Nekem ütközhetett talán-akkor előfordul ilyesmi?
    Előtte meg a fél tárat kilőttem egy La-5-re,mindíg éppen csakhogy nem találtam el,ennyire nem szoktam bénán célozni,tiszta ideg lettem,a végén földbe csapódott-engem akart a domboldalba vinni.
  • Szepy2884
    Ha valaki felsorolja az eszkimókat is azt lelövöm!
  • Her Laca
    Ez az igazi:)
    Milyenek a finnek?
    +15°C:
    - Spanyolországban az emberek téli kabátot és kesztyűt húznak.
    - A Finnek kifekszenek napozni.
    +10°C:
    - A Franciák hiábavalóan próbálják bekapcsolni a központi fűtést.
    - A Finnek virágokat ültetnek a kertben.
    +5°C:
    - Az Olasz kocsik nem indulnak.
    - A Finnek még kabriókat használnak.
    0°C:
    - Megfagy a desztillált víz.
    - A Vantaa folyó vize kicsit sűrűbbé válik.
    -5°C:
    - A Californiaiak a fagyhalál küszöbén állnak.
    - A Finnek még egy utolsó roston sütést rendeznek a szabadban a tél beállta előtt.
    -10°C:
    - A Britek fűteni kezdenek.
    - A Finnek hosszú ujjú pólót vesznek.
    -20°C:
    - Az Ausztrálok elmenekülnek Mallorcáról.
    - A Finnek Szentiván éjjét ünneplik. Beköszönt az ősz.
    -30°C:
    - A Görögök halálra fagynak, és eltűnnek a Földről.
    - A Finnek elkezdenek házon belül mosni.
    -40°C:
    - Párizs összeroppan a hideg súlya alatt.
    - A Finnek sorban állnak a Hot Dogos standok előtt.
    -50°C:
    - A jegesmedvéket kimenekítik az Északi Sarkról.
    - A Finn hadsereg elhalasztja a téli túlélő gyakorlatát a gyenge időjárásra hivatkozva.
    -60°C:
    - Korvatunturi (A Télapó otthona) befagy.
    - A Finnek kivesznek egy filmet, és otthon maradnak.
    -70°C:
    - A pót-Télapó délre költözik.
    - A Finnek kicsit idegesek lesznek, mert a Koskenkorva vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban. A Finn hadsereg megkezdi a túlélő gyakorlatot.
    -183°C:
    - Az ételben található mikróbák elpusztulnak.
    - A Finn tehenek a gazdájuk hideg kezeire panaszkodnak.
    -273°C:
    - Minden atom alapú molekula mozgása leáll.
    - A Finnek csak ennyit mondanak: "Basszameg, de hideg van ma odakint."
    -300°C:
    - Befagy a Pokol.
    - A Finnek megnyerik az Euroviziós táncdal fesztivált...

• Zpogi
    Én innen töltöttem le,bár valaki azt írta hogy nem jó.
    Elvileg ez a hivatalos honlapja.
  • bettly
    Ha van turelmed joval visszaolvass itt megvan , en is igy toltottem le ,nekem meg van szivesen elkuldnem de nem nagyon vagyok jartas a geppel, oszinten nem tudom hogy kell ide tenni a forumra
  • bettly
    kosz oregem
  • Szepy2884
    - 115°C A Messer motorok nem indulnak.

- 116°C Már a Fókáé se!
  • Zpogi
    By V.4_Tomcsi

A hideg fogalma relatív ...

+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják azt)

+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik).

+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben
    uborkát ültetnek.

+ 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.

+/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrűbb lesz.

- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.

- 15°C A macska köti magát, hogy veled aludjon az ágyban. A norvégek előveszik a pulóverüket.

- 18°C Oslóban bekapcsolják a fűtést. Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára.

- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.

- 25°C A német autókat nem lehet indítani. A jamaicaiak kihaltak.

- 30°C A hatóságok napirendre tűzik a hontalanok kérdését. A macska a pizsamádban alszik.

- 35°C Túl hideg van ahhoz, hogy gondolkozz. A japán autókat nem lehet elindítani.

- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.

- 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik.

- 45°C Vannak még görögök?

- 50°C A szemöldökök megfagynak két pillantás között. Alaszkán a fürdőszobák kis ablakát fürdéskor bezárják.

- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.

- 70°C A pokol is befagyott.

- 73°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat.

- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem.

- 114°C A spiritusz megfagy. Az oroszok igazán dühösek.
  • Willenbrock
    UP 2 On? Nekem ez kimaradt,honnan tölthető?Az új Héja fülke melyik modban is lesz benne UP2.1 vagy melyik?Már nem tudom számon tartani
  • Glo
    Valahol pár oldallal odébb Pogi leírta, hogy miket változtattak benne. A német gépekre nicns hatással. Van benne pár Flight model update (amcsi gépek), meg néhány új kabin, plusz a modok közé bekerült pár új az aljára.

Jól tetted, hogy a client-et választottad. A másik a szervereket futtató progiknak kell.
  • bettly
    sziasztok.feltettem az UP-2 on-t, meg kerdeznem hogy mi is , mit valtoztat meg ez , milyen szerepe van?Vagy jobb lett volna csak az UP-20 . Itt leltem ra a forumon, hat en is fel tettem,aszem valami 250 mb.Apropo instalalas utan ker valamit Clientre vagy szerverre akar tenni valamit ezt nem ertettem......en clientre tettem,azt mar nem tudom hogy jo vallasztas volt vagy nem.Koszonom segitsegeteket
  • TG Gida
    Togyó!Meg van már a regisztrációd a TS-re?