91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Vistám van, ott rendszergazdaként kell futtatni a lobbyt.
  • Lacusch69
    Elnézve a film minőségét, a győzelmeket akár Messerek is arathatták.
  • Her Laca
    Skacok.Ki használ Win 7 et ?
    A lobby nem az igazi ,legalábbis nekem . Most telepítettem és problémás.
    Van Win7 alá vagy a sima jó?
  • Szepy2884
    Meghökkentő képsorok, amiket az idétlen zene csak még szürreálisabbá tesz. Szerintem.
  • Vipon
    Beszereztem az 1946-ot gondolom innentől már egyszerűbb! :)
  • VO101Tom
    A Forgotten Battles nem elég (induláskor mi a játék verziószáma, amit bal alul ír ki?). Nemtom itt a fórumon hogy kereshetném meg a korábbi hosszászólásokat, feldobtam a pumaszállásra egy oldalt, amiben összeírtam mi kell hozzá (ahogy látod az 1946 DVD tartalmaz még pár kieg lemezt, ezek egy része meg sem jelent magyarországon):

GYIK - il2 verziók, modok

(ezt az UP2.0n full installt most találtam, ha nulláról rakod a modokat, mindenképp ezt tedd fel, nem kell hat különböző installal szarakodni. De előtte legyen meg minden kieg és patch.
  • Lebowski
    bele kell az il2-be. de szerintem van hozzá readme, meg a telepítőt ha megnyitod akkor általában ad valami infoót hogy ogyan is kéne.
  • Vipon
    Most már csak azt nem értem ,hogy telepítsem. Az enyém pontosan IL-2 Sturmovik Forgotten Battles (gyárilag magyar verzió) Nem tudom hányas verzió ez a bajom. Milyen patchet töltsek le és honnan és utána hogyan kell telepíteni az UP 2.0n-et bele a mappájába vagy külön mappába nem igazán vágom.
  • Richtofen
    Mint ahogy azt se miért engedték be csak úgy őket.
  • Richtofen
    "Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként... "
    Ebben az esetben lényegtelen szerintem. Ők nem beosontak, bejelentkeztek szabályosan. Hogy közben mit csináltak azt meg soha nem tudjuk meg.
  • janikaml
    Kösz a linket, nem is gondoltam a erre.
    A Zengőre akarták. És ez már a második helyszín.
    Annak idején ha igaz, Vári Gyula egy Cessna-val a déli határtól Dunaújvárosig repült, észrevétlenül. Nemtom hogy ez a radar megoldaná-e,
    de ez csak nállunk képezi hiszti tágyát. Pl a Hollandusokat az sem zavarja ha napi 5 órán át dogolnak az f-16ok a kisváros fölött.
    Ugyanez BP-n akkor is baj ha a Mig ek csak egy tisztelet áthúzást csinálnak.
  • VO101Tom
    Nekem azon fut.
  • Willenbrock
    Nem igazán értek a radarokhoz,de a haditechnika topikban korábban olvastam hogy a hozzáértők szerint szüksége van a hazai légvédelemnek egy ilyen modern radarállomásra.Ha jól emlékszem pl. Cifu is ezen a véleményen volt,és úgy látom eléggé vágja a katonai-műszaki témákat,ezért jobban hiszek a hozzáértőknek ebben az ügyben mint némely "öntudatos polgárnak".
  • Vipon
    Köszönöm Szépen a segítséget! ;) Még egy kérdésem lenne Windows 7 64bit alatt fut? Mert régen XP alatt nyomtam erre még nem raktam fel. :)
  • Szepy2884
    Kedves kolléga. Amit nem engedtek a tubesbe felépíteni, azt csont nélkül megépítették itt, a Bükkben. Csak itt a kutya se nyikkant mert itt ezek szerint nem öntudatos polgárok, hanem néma droidok laknak akik ájultan bámulták a győzikét meg barátokköztöt meg mónikát miközben fákat csavarnak ki tőből meg ami ezzel jár. Ennyi.
  • VO101Tom
    Az beta patch volt. A végleges mögött nincs más jelölés, csak az "m". Az 1946 dvd 4.07, ezért kell elé a 4.08m is!
  • Zpogi
    Próbáld innen:Flyonline
  • janikaml
    Tudnátok adni egy 4.09 patch linket ami tényleg jó. A barátom(google) nem adott normálisat.
  • janikaml
    A radar meg már nagyon régen hiánycikk. Bár én nem ott lakok, de az ipari mennyiségben lerakott háztartási szemét, sokkal jobban rombolja a látképet mint egy épület. Azt pedig az ott lakók viszik oda.
  • janikaml
    Köszi. Visszaolvastam, de azt hittem hogy az a patch jó nekem. Ezekszerint a 4.09b1m már kaka.
    Más téma: Amúgy a civil Gulfstream(Eitam) a mobil forgalmat is képes megcsapolni állítólag. így kampány idején az is jó lehet ha egy csúnya radi párt ellen irányul a lehallgatás. Lehet hogy ehhez nem elég a net.
  • Zpogi
    A 4.09b1m az egy korábbi béta változat tehát nem jó,neked a 4.09m kell és arra telepítsd a z UP2.0-át. Ha egy kicsit vissza olvasgatsz pontosan le van írva a menete.
  • Willenbrock
    Talán mégis elkelt volna az a tubesi radar egyébként...
  • Willenbrock
    irányítnak:D ezt jól leírtam irányítanak.
  • Willenbrock
    De ha egyszer úgyis az "övék már az egész ország" akkor mi szükségük van egy ilyen tipusú felderítésre?Hisz ők irányítnak itthon mindent,a politikát,nemzetbiztonságot a Posta interjú szerint.Szerintem a légvédelmet és a vadászirányítás működését szondázták,vagy a hazai e-médiáról akartak képet kapni így választások előtt.Bár arra vannak hekker módszerek is,de lehet hogy így gyorsabban egy átfogóbb képet kapnak az emberek politikai véleményeiről.
  • janikaml
    Van egyébként TS szerveretek? És lehet ott kérdezősködni?
  • janikaml
    Nos a helyzet ugyanaz.Felraktam a patch et.De nagyon sok gép pl:RE-2000 vagymi, előnézet nélkül van. És megjegyezte a hibát a multiplay/dogfight is ugyanazt produkálja. Az up2.0 át én a 1946 gyökérbe instalálltam. Az lehet baj?
    Meg a 4.09m patchet egy 4.09b1m.zip ként szedtem le. Bemásoltam a rakat dll-t és 4.09m nek látja a játék betöltéskor.
  • TG Gida
    Gyere addig lockonozni!
  • Zpogi
    Válaszoltak a kérdésedre(25514-es ),csak ezek szerint nem olvasod a hozzászólásokat.
  • Her Laca
    Mikor gyün már ki?????????

AZIL2 már haldoklik. Mondjuk a patch ek talán még visszahozzák egy csöppet de már vége. Köll ez a BOB na.
  • Sanyo
    Storm of War eheti - Blenheim MKIV bombázó/navigátor munkahelye, egy olasz Cr 42 kötelék, és az őket támadó Gloster Gladiator. DirectX9 és bekapcsolt AA.
  • Sanyo
    Nekem csak a jövő héten jó, remélem nem gáz.
  • galimatika
    Akkor lehet csak hárman megyünk. Legalábbis remélem, hogy Lacának nem jött közbe semmi. Tel. számom lentebb leírtam. Akkor összecsörgünk, azt megbeszéljük a részleteket.
  • PhantomAss
    hali
    asszem az UP 2.0-t kell letölteni hozzá, ez egy gigantikus méretű mod-gyűjtemény a játékhoz, egyszerűen fel kell installálni:

Ultrapack 2.0

abban van repülhető 4motoros
  • istikovacs76
    Ha az 1946 van meg neked, abban úgy tudom, még nem repülhető, de ha letöltöd a 4.08m és 4.09m es patcet,és erre felrakod az ultrapack 2.0-át, nagyon sok repülhető típusod lesz. B-24es, és a B-17nek vagy 6 vállfaja. Emellet még B-29, és sok már. Már nem tudom mik, de nagyn sok van.
  • Vipon
    Sziasztok!Már egyszer kérdeztem de sajnos senki nem válaszolt. :((( kérdésem az hogy: lehet-e B-17 -el vagy B-24-el repülni valahogy ?
    Le kell töltenem valami file-t hozzá és ha le kell azt honnan töltsem...?
    Köszi előre is.
  • janikaml
    free-track(pont)net
    Sajna nincs TIR re valóm.
    Igy 3 távirányító led egy sapin, wiimote a monitor tetején,bluetooth, és kész a 6DOF átlag 98fps el. De azért szeretnék majd később beruházni.
    De az élmény amit a HAT kapcsolóval/egérrel szemben ad az megfizethetetlen.
  • VO101Tom
    Mindenképp csak az ultrapack reinstallal kezdj, ha rendbejön, akkor nézőkép nélküli gép sem lesz már. Ha nem, akkor sajnos teljes gyalu.
    A Freetrackot nem használtam, nem is tudom, hogy az a fej oldalra döntést, vagy a fej elmozdítását (nem a forgatását) egyátalán tudja-e? Hogy épül az fel? Hány led-el működik?
  • janikaml
    Köszi.Légyszi nyugtass meg hogy nem a full procedúrát kell előlről, hanem csak az up2.0 át kell újra raknom hozzá.
    Amúgy FreeTrack el nyomom, a TrackIR beállítás jó. Z-tengely bekapcsolva mégis csak nézelődés van.
  • VO101Tom
    A 6DOF-hoz nézd meg, hogy a TrackIR tengelyei aktívak legyenek.

Az előnézet nélküli gép -én is belefutottam egyszer- install hiba. Nekem a Quick mission builder nem működött a reinstallig, mert alapból mindíg a legutolsó választott gépet hozza be - aminél meg lefagyott. UP2.0-nak több része van:
    - 3,2GB-os alap UP 2.0
    - UP 2.0m patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
    - MDS 1.13 patch (ezt nemtom, hogy az 2.0n patch mellé is kell-e)
    - UP 2.0n patch

Aminél írom is, nem tudom, hogy az n patch ezeket külön tartalmazza-e, ezek így jöttek sorban, nekem így van feltéve. Ha igen, akkor nem kell feltenni, ha nem, akkor viszont csak ebben a sorrendben működik. Mielőtt patch-et felteszel, a jsgme.exe-ben ki kell szedni minden aktív komponenst.
  • janikaml
    Sziasztok.Felraktam 4.09 re az up2.0-át. De nem működik a 6dof csak 2.
    Bármelyiket is választom a JSGME ben. Valamint a multiplay/dogfight ban nem lehet sehol arming ot választani amióta véletlen egy előnézet nélküli"gépet" választottam. A gomb benyomódik de nem történik semmi.Minden más nagyon ott van.