91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Fene egye meg milyen messze lakom.... 
    pontosan melyik városban van ez a dolog?
    nem egyébbért, de időnként rohadt olcsón lehet repülővel átrebbenni Marosvásárhelyről Pestre, utóbb 19 euró volt jövet menet s ebben benne volt a reptérdíj is...

Bettly mester, ha lesz alkalom, nem megyünk?
  • galimatika
    csudába. Pedig nagyon vártunk. Na majd legközelebb.
    Talán ezen a hétvégén már többen leszünk. Főleg ha Fürtös még szállást is tud adni a messzebbről jövőknek.
    Szép lassan összejön majd egy nagy találkozó remélem.
  • Fürtös
    egyébként 2 embernek tudok szállást biztosítani ha ivászat ténye forog fent.
    Csak jó előre szóljatok.
  • Fürtös
    Autót bizony csak olyat végy, aminek vala üvegből az lámpája és vala benne az gázpedál az bowdenes vala!

Ennyi az én bibliám:D

Calibrát meg tényleg fillérekből fent lehet tartani:D
    Pláne ha marad rá egy kis időm,hogy reszeljem.
    Közutón meg nem versenyezni mert azért morcos vagyok!
  • Solt
    Én pár napja egy régi E30-t őrjöngetek... egy 1.9-s PDTDI motor van benne, egy picit felizgatva... :D Elképesztő... akkora nyomaték van benne, hogy 2.-ban simán indul, és bizony 2x is meg kell gondoljam, hogy nem egyenes kormányállásnál mekkora gázt nyomjak neki... :D

Fogyaszt kb 5-6 litert, és mindig széles mosollyal a fejemen várhatom a többi csodát a következő lámpánál... :D Arról már nem is beszélve, hogy élvezet vele minden körforgalom... többször is... :D
  • szekelyland
    ez a baj az ilyen kis lökettérfogtból kihozott lóerővel, olyen érzés mintha porszívón ülne az ember....
  • spargarepa
    én csak a családi ignis-t hajtom amikor lehetőségem van megkapni... :D ha az ember nem pörgeti nem sok erő van benne de olyan 3800-4000 RPM között el tud indulni elég lelkesen forog egész tiltásközelig. 1.3 VVT 92 paci a gyári adat de ahhoz hogy kijöjjön forgatni kell nagyon és akkor meg eszik
  • Lebowski
    szerintem a világ egyik legjobb autója ez a fiat.
  • Her Laca
    Viccelsz:)) Alegjobb autók a jó öreg dízel szekerek.
    Nekem is van egy Citroen Saxo 1.5 D .
    Elmondhatom,hogy 250 000 km el a háta mögött a motort még nem látta senki. Mondjuk kényelmetlen,meg már zörög ,nyihog ,de még mindig 4,5 öt fogyaszt városban:) Sose adom el ezt már megfogadtam. 12 éve használom ,néha (mostanában sűrűbben ) kell költeni rá de szeretjük.
  • acidrain
    Off:

Nekem meg 22éves Fiat 1,9 turbo-dízelem van. (bár ezt nem kérdezte senki, csak gondoltam megemlítem).
    Nem 1 erőgép, 80LE, viszont 172Nm! forgatónyomaték 2400 1/percnél.
    Lehet vele vicceskedni a sok új autó között.
    Szoktak is erőlködni a Fabiások az 1.2MPI vel (tudjátok nagy kerék, DTM kipufogóvég hátsó szárny biztos felétek is vannak ilyenek) és elég sok új autós bújik vissza a kormány mögé a következő lámpánál :).
    Öreg is, olasz is, hangos is, viszont családtag, indul,megy teszi a dolgát.

Vasam

Lehet fujjogni
  • PhantomAss
    hááát ez egy hosszú történet :D
    segítettem egy hölgy ismerősömnek élzáró léceket szállítani, amiket az anyósülés tetjére raktam, és hozzáértek a szélvédőhöz
    állandóan zörögtek, odanyúltam, egyik kezemmel lefogtam őket, ezalatt sikerült lemennem az útról, és egy egy kiálló betontömb beleakadt a kocsi aljába
    ezt a légzsák úgy érzékelte hogy nekimentem vminek, és az orcámba robbant, én meg csak néztem hogy wtf... ezt ahogy leírtam kb 3 mp-alatt zajlott le
    gyak. zörgött a léc, odanéztem, megfogtam, a légzsák meg a pofámba robbant
    ja és kettesben kb hússzal mentem, mert előtte fordultam ki a tüzépről :DDD
    a légzsák csere miatt gazdasági totálkárosra vették a 2 héttel előtte, hitelre vásárolt kocsit :D de aztán sikerült megjavíttatnom casco-ra, igaz 6 hónapba tellett
  • Her Laca
    Bocsi de közbejött egy kis családi herce hurca.
    Még a net közelébe se voltam. De legközelebb isten bizony nem engedek az asszony nyomásának.
  • Willenbrock
    Az hogy sikerült?:)
  • galimatika
    Lacám! Te meg eltűntél mint szürke csacsi. Azt hittük jönni fogsz!

...vagy legalább is valami jelzés...
    na mindegy.
  • galimatika
    Nagyon jó volt szombaton. Még a párom is azt mondta Pogira, hogy
    "ez egy nagyon rendes srác, miért nem hívtad idáig. Inkább vele haverkodj"
    Pedig ha tudnátok milyen jól fejlett kritikai érzékkel bír......
    Egyszóval találkoznunk kell még.
    Olvastam mit írt Fürtös és eszembe jutott valami.
    Mi lenne, ha havi egy két alkalommal összejönnénk? Ha lenne egy fiksz alkalom, vagy több amikor megbeszélés és előzetes egyeztetés nélkül is összejöhetnénk.
    Egyébként nekem ez és jövő hétvége is jó. legalábbis én szombaton a Klubban leszek, így csak csörögjetek rám és már lehet is tölteni a poharakat és a fejeket.
  • PhantomAss
    én meg 20km/h-s sebességnél totálkárosra törtem a suzukimat
  • szekelyland
    Ha elmondom hogy a 2004-es matizomnak az első emelet magasságából ráesett egy cserép a tetejére és a bádogot átszakítva az ülésben állt meg... Szerencse nem volt senki a kocsiban....
  • Her Laca
    Na még egy off:)
    Volt régen egy Opel Rekordom. Már olyan volt az eleje mint az A Omegáknak. Melózni vettem egy bácsitól,akinek a szeme fénye volt. 22 évesen került hozzám ,kombi ,akkora űlések voltak benne mint egy fotel.
    tetelyén amerrikai stílusú bőrönd csomag tartó. Csodaszép volt.
    Na a lényeg belém jött egy Ford mondeó hátulról,volt jó nagy csatt.
    Kiszállok ,vakargatom a felem látván,hogy a szegény fordnak nincs eleje.
    Nézem az Opelt ,nem látok semmit.Nézem jobban ,semmi. Kiderült,hogy a 40kilós krómozott lökös az ovális felfogatásának köszönhetően beljebb csúszott öt centit de meg se hajlott.
    Mondta a Ford tulaja ,hogy az ujj autók már úgy vannak csinálva ,hogy elnyeljék az energiákat. Bólogattam ,és mondtam neki ,hogy amint látom sikerült ,mert az enyémnek nem lett baja:)
  • Her Laca

Gyereknek 150 paci alapból a vas.Tettünk rá egy tuning szívósort úgy fel van polírozva ,hogy a bolha seggre esik rajta,a kipufogót kicsit átalakíttattuk leömlőtől szép nagy rozsdamentes cső hátul van csak egy dob szépen behangolva. Csak ettől már megtáltosodott:) és még semmi chip nem volt megpiszkálva:) Az biztos ,hogy más egy ilyet vezetni,múltkor egy Hondát VTS vagy VTI civic, csúnyán lehagytam. Lámpánál kiszállt a srác és érdeklődött ,hogy milyen motor van ebbe:D
    220 at már mentem vele .Szerintem volt még benne de nem mertem tovább hergelni. És ami a röhej az egész autó 1100 kg. A mostani vasak se könnyebbek.
  • szekelyland
    Ismerem. Itt errefelé is van egy, 2.2 -es turbó soros 5 henger (mini messzer motor ) asszem 240 lovat lehet kikergetni belőle gyárilag, kissé jobb turbóval, nagyobb porlasztókkal s újabb szofttal pedig jajajajj.. az biza jó benzinnel és jó úttal a sebességmérőt megbotlasztotta a 0 alatt jobbról balra forgatva

Igen akkor még a műanyagot csak a magnó előlapján ismerték meg a kézifék fogantyúján.

Valahogy a mostani űberszuper csillogó villógó halkan surrogó masinák nem tudják annyira megdobogtatni a szívemet, mint egy 2,8 as V6-os audi benzin moci hangja.... akkor még izomból nyomták le a sok lóerőt 3-4000 fordulaton.. Az uncsim most vett egy vadiúj 1,4 -es mocis renault clio symbolt.. assszem 100 lóerő papíron hát ha 2-3000 fordulaton tartom úgy mozog mint nagyapám zsigulija, sztem 40 lóerő sincs ebben a tartományban.. az a 100 lóerő vhol 5500-6000 táján van a többi mese...
    De hát hogy mondják az öregek: nyomatékkal versenyeket nyernek, lóerővel eladást....
  • Her Laca
    Ammá igaz:) Manyag gázpedál ,Ford ba.
    Nincs bovden ,rudazat. Elektronika minden,de ha az bekrepál hát ottmaradsz a leálló sávban:)
    Van egy haverom,megszállott BMW -s. De csak az öregebb tipusok érdeklik. E36 os eredeti szerszámkészlettel,és elsősegély csomaggal!!!!
    Olyan az autó mintha most gördült volna ki a gyárból.
    Meg van 5 ös cápája stb. Élmény nézni a vasakat.
    Ja és minden van bennük ami a mostani megfizethető kategóriákban.
  • Her Laca
    Nagyon akartam pár éve egy SAAB-ot:)
    Amerikéból hoztak ismerősök ,kinálták 2,5 milláért.
    Jó ár volt érte ,de akkor vettük az új lakást,oszt nem az autó volt a leg fontosabb:(
  • Lacusch69
    A mostani autók nagy részével az a baj, hogy a tartósságuk, ugye...
  • Lacusch69
    Ha szereted az Audikat: faternek egy '92-es S4-ese (összkerék, 5 hengeres benzines turbó) van.
    Még mindig tekintélyes látvány az úton.

A Saabomban azt szeretem, hogy szinte senki sem tudja, hogy mire képes. A nagyarcú TDI-k meg csak döbbenni szoktak... ;)
  • Her Laca
    Inkább úgy fogalmaznék,hogy azért most is jó autókat csinálnak,jobb futóművek,kényelmesebb a vezethetőség a fékek is fejlődtek,tehát nem gondolom,hogy a mostani autók rosszak. Ez is árfüggő azért ,de az biztos,hogy egy tizenéves vasból sokkal jobb kocsit lehet jóval olcsóbban csinálni,mint ha egy új közép alsó kategóriást venne az ember.
  • PhantomAss
    hát ja, sztem nincs olyan fiatal(és örökifjú), akinek a szívét ne dobogtatná meg egy Calibra:)
    ha jól emlékszem ez volt az első sorozatban gyártott autó, aminek a légelellenálási értéke 0,26 volt, ami ma is kiváló érték
  • szekelyland
    Hányas Calibra? Én is a 95 -2000 es kocsik rajongója vagyok, egy 1,8-as 125 lovas 95 -ös A4-esem van (nem fóka, hanem audi..) családi autónak ideális, szerintem egyik legszebb Audi a hasonló korosztályú A8 után persze... és lehet vele tekerni rendesen... az ilyen vacak Loganokat megy egyébb román xarokat ott hagyod le vele ahol éred... s fogyasztás is jobb, 6.5 /100 nagymamásan 8-10/100 sportosan

És tényleg szerintem is jó és szép autókat csak 2000 előtt csináltak
  • Her Laca
    Különben érdekes,hogy ezek az öreg autók mennyivel szebbek mint a mai járgányok.
    Pl a calibra formája engem mindig megfogott.
    És bizony a motorja is bitang,a fogyasztása sem eget verő. 8-12 lityi attól függ mennyire kap el a versenyszellem:) Cimbi 1,4 es román csodája is eszik vagy 8-9 et.
    Ennek legalább tudja az ember melyik az eleje meg a hátulja.
  • Lacusch69
    Nekem meg Calibra padlólemezre épülő svéd "csodám" van.
  • Zpogi
    Nanebaszki,akkor szomszédok lettünk?
  • Fürtös
    Hehe nekem is Calibrám van:D
    Azt a talit meg toljátok már el 3.ára mert akkor én is tudok menni.
    Itt lakok Halásztelken úgyhogy Pogi bá piálhat is szállás van:D
  • Lacusch69
    Nincs mit, én is szoptam vele egy darabig, aztán jutott eszembe, hogy valaki már mondta korábban.
  • Lebowski
    ahova felraktad, ott HyperLobbyPro3/skins/default/skin.ini ezt megnyitod és átírod a pontokat.

amúgy rakhatnál ki képeket a kalibráról :)
  • Lysandus
    Hát ja. A film vége felé 01:40-nél pedig mintha valami szárnyágyús gép tüzelne, utána pedig leesik egy azonosítatlan valami. Ettől függetlenül mintha többször is felbukkannának Il-2-ők a felvételen.
  • Her Laca
    Már a lobby könyvtárában?
  • VO101Tom
    A grafikai hibákat úgy szűntetheted meg, hogy megnyitod a Hyperlobby könyvtárban lévő Skin mappát, megkeresed az épen használt skin.ini file-t, és mindenhol, ahol három pont van a hivatkozásokban, azt átírod kettő pontra.

Eddíg XP-t használtál? Ahoz képest az egyik legidegesítőbb újítás ez a rendszergazdai jogosultságokat igénylő dolog. Ha nem rendszergazdaként futtatod, akkor pl. a programok nem tudnak írni a C rendszermappáiba, nem tudnak fogadni billentyűparancsokat, ha eltaszkolsz róluk. A Teamspeaknek nem működik az adógombja, a TrackIR-nek a nézet reset pl. Ezeket az alkalmazásokat mindíg rendszergazdaként kell futtatni, szerencsére a parancsikonokon a jobb klikk - tulajdonságok - Speciális menüpontban bepipálható, hogy állandóan így indítsa.

Engem még az a kép elsötétülös megerősítés is idegesített, az is kikapcsolható a Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiók felügyelet alatt, ha lehúzod a csúszkát alulra.
  • Zpogi
    A skin.ini fájlban az összes sorban át kell írni a 3(...)pontot 2(..)-re,és akkor jó lesz.

Más,kár,hogy nem jöttetek tegnap a találkára,tényleg nagyon hangulatos kis hely. Galibában,egy rendkívül szimpatikus,intelligens és jó fej srácot ismertem meg a barátnőjével egyetemben.Tök jót beszélgettünk,iszogattunk,csak nem tudtam sokáig maradni,mert ma is dolgozok,meg hát a család is hiányolt már.
    Remélem a jövőhétre azért sikerül leszervezni még egy ilyen összejövetelt,ha igen én jövök.
  • Her Laca
    Bakker egy csomó mindent pl a JSGME-t is rendszergazdaként kell futtatni ,különben nem nűkszik:) Lacusch örök hálám,már kezdtem ideges lenni ,az pedig semmi jót nem jelent:)
    Of.
    Fiam Calibráját lefényezték. Gyönyörű lett.
    Asszem öregségemre elveszem tőle,oszt megyek csajozni:)
  • Her Laca
    Ok idáig jó csak a grafikai hibák megmaradtak. Nincs pl X a jobb felső sarokban ,de végül is tudom hova kell bökni így működik. Köszi.:)
  • Her Laca
    Azt mégis hogy?:))
    Feltelepítem de grafikai hibás ,no meg nem jegyzi meg az exe helyét.